Gość: babariba IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 14:45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliot Re: DWA ? 25.11.02, 15:04 Mozesz kontynuowac? Czyli uzasadnic, bo cos mi sie jakis dowcip na ten temat po glowie kolacze, ale nie moge sobie przypomniec...? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: DWA ? do Eliota:) 25.11.02, 15:19 Witaj Eliot. Pono dwa,jeden po to,aby miała czym piwo Ci otworzyć a drugi,żeby ją bolał! pozdrawiam hej! a ja,swoją teściową bardzo lubię)! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: DWA ? do Bykk'a :) 25.11.02, 16:34 bykk napisał: > Witaj Eliot. > Pono dwa,jeden po to,aby miała czym piwo Ci otworzyć > a drugi,żeby ją bolał! > pozdrawiam > hej! > a ja,swoją teściową bardzo lubię)! Witaj Bykk'u Ja swoją też! Bardzo sympatyczna i wesoła kobieta! Cieszę się, że i Tobie się trafiło... )) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba WLEZIE CI TAKI I DOWCIP ZEPSUJE IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 15:30 a moja teściowa od dawna już ma sztuczną szczękę Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: WLEZIE CI TAKI I DOWCIP ZEPSUJE 25.11.02, 16:36 Gość portalu: babariba napisał: > a moja teściowa od dawna już ma sztuczną szczękę > Smacznego To, biedaku, musisz sam sobie piwo otwierać... !!! Zgroza!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babaribha sztuczna szczęka IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 22:03 eliot napisał: > Gość portalu: babariba napisał: > > > a moja teściowa od dawna już ma sztuczną szczękę > > Smacznego > > To, biedaku, musisz sam sobie piwo otwierać... !!! > Zgroza!!! > )) ***************************************************** Nieeeeeee sztucznym kłapaczem moja fajna teściowa otwiera wszystko. I nic ją nie boli. He, he........ prosit Odpowiedz Link Zgłoś