sloggi 10.12.02, 15:31 Jeśli są to super. Czy ktoś mi wytłumaczy na czym polega ideologia tego dryblasa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: f Re: Czy są tu fani Romka Giertycha ? IP: *.unia-wolnosci.pl 10.12.02, 15:45 na niczym nie polega - to jest urok LPR-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: Czy są tu fani Romka Giertycha ? IP: *.crowley.pl 10.12.02, 15:47 Sloggas, co wywalili cię z salonu odrzuconych sloggiego, że się tu pętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy są tu fani Romka Giertycha ? 10.12.02, 16:24 Boli Cię to, że tam umieszczam moje wypociny? Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Czy są tu fani Romka Giertycha ? 10.12.02, 16:11 sloggi napisał: > Jeśli są to super. > Czy ktoś mi wytłumaczy na czym polega ideologia tego dryblasa? Nie jestem fanem Giertycha ani LPR. Sadzę, natomiast, że jest tu sporo fanów Leszka Millera. Czy mógłby ktos wytłumaczyć na czym polega ideologia tego... ? Odpowiedz Link Zgłoś
_jana Re: Czy są tu fani Romka Giertycha ? 10.12.02, 23:01 ...kurdupla. Powiedzmy to sobie szczerze.))) Fan to ktoś wzięty rodem z szołbiznesu.Skoro tak, wolę Romka z twarzą z ikony wziętą, wysokiego, i jednak inteligencją na twarzy.I sposób mówienia-dreszcze przechodzą -chciał nie chciał-albo - chciała by chciała... A Leszek??-tylko o seksie....jak to żyrardowski chłopczyna..(dosadnie i wprost- bez żadnych wątpliwości)..nawet żona też innego w głowie i na sobie nie ma... A jaki ma program Leszek M. ?Jeśli już o programie mowa?? Ostatnio jeden z kolegów Leszka M. dość wyraźnie wyraził swój program-po francusku i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg odpowim Ci Januszu2 11.12.02, 05:18 janusz2_ napisał: > sloggi napisał: > > > Jeśli są to super. > > Czy ktoś mi wytłumaczy na czym polega ideologia tego dryblasa? > > Nie jestem fanem Giertycha ani LPR. > Sadzę, natomiast, że jest tu sporo fanów Leszka Millera. > Czy mógłby ktos wytłumaczyć na czym polega ideologia tego... ? Obydwoje są z lewicy. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
shanti wyłącznie ! 10.12.02, 16:30 sloggi napisał: > Jeśli są to super. a nie widzisz ilu ich jest? > Czy ktoś mi wytłumaczy na czym polega ideologia tego dryblasa? ONR ONR = to jest zbiór samych zer. ale jaja/ale jaja/ ale kicha/ kto wyznaje tu poglądy/romka giertycha/? fajny dziadzio/ odjazdowy vater/ hej /wyslijcie wy/ romeczka/ naser mater! ----------------------------------------------------------- a to nazi-rap idola romka: zespól "Doopa rydzyka": > szacher/macher/szacher/macher/ja kurwa jestem rydzyk/motherfucker/ja > wszystkie stare babki z kasy ogole/ ja wszystkie izby > skarbowe/pierdole/pierdole......... > nikt/tu/nie/bedzie/mi/sie/kurwa/wpierdalał > wtedy/kiedy/kraj/bede/przed/unią/ocalał > ja/jestem/katolicki/guru/number/one > jak/papierz/umrze/to/dopiero/będę/wielki/pan > szacher/macher/szacher/macher/ja kurwa jestem rydzyk/motherfucker/ja > wszystkie stare babki z forsy ogole/ ja wszystkie izby > skarbowe/pierdole/pierdole......... > ja kit w eter puszczam/ja kit w eter puszczam/ a teraz na wizji/wszyscy kurwa mnie zobaczą juz w TELEWIZJI/ ja z ruskimi sobie gram/i tu na polskiej ziemi trwam/trwam/trwam ja mówię wam/zydzi/ kurwa i masoni/jak przyjdzie tu mój kumpel putin / i was pogoni/ szacher/macher/szacher/macher/ja kurwa jestem rydzyk/motherfucker/ja > wszystkie stare babki z forsy ogole/ ja wszystkie izby > skarbowe/pierdole/pierdole......... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy są tu fani Romka Giertycha ? 10.12.02, 21:38 sloggi napisał: > Jeśli są to super. > Czy ktoś mi wytłumaczy na czym polega ideologia tego dryblasa? A na czym polega program LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Jam jest 10.12.02, 23:04 sloggi napisał: > Jeśli są to super. > Czy ktoś mi wytłumaczy na czym polega ideologia tego dryblasa? Nie wiem, ale fajny z niego artysta kabaretowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Wynurzenia Romka Gie. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 00:09 "Sojusz z Rosją Tak jak wspomniałem, sytuacja obecna nie świadczy w żaden sposób o suwerenności państwa polskiego. Istnieją dwa poglądy co do źródeł tego braku suwerenności. Jedni uważają, że źródłem tym są agenci powiązani z dawnym KGB, którzy realizują politykę rosyjską. Drudzy uważają (ja do nich się zaliczam), że prawdziwym ograniczeniem naszej wolności są agenci KGB sprzedani wywiadom zachodnim oraz ludzie (dysydenci z PZPR w roku 1968), którzy za pieniądze rządów zachodnich uprawiają od dwudziestu lat politykę w Polsce. STANOM ZJEDNOCZONYM EUROPY- nie! Z powodów duchowych i politycznych Polska powinna optować za koncepcją Europy Ojczyzn. Podstawowym naszym celem jest więc kontynent państw trzymających się tradycji, współpracujących ze sobą w dziedzinach gospodarczych, a wspólnie zwalczających przeciwne cywilizacji europejskiej (łacińskiej) trendy kosmopolityczne. Przede wszystkim należy jednak troszczyć się o siebie. Musimy stworzyć sobie mocną pozycję wśród państw europejskich, żeby się z nami liczono. Uzdrowienie naszej gospodarki jest podstawowym zadaniem. Nie możemy jednak uzdrowienia tego budować na uzależnieniu od kogokolwiek. Polska musi być suwerenna. Obok spraw gospodarczych najistotniejsza jest kwestia kierunku prowadzenia polityki zagranicznej. Te kierunki moim zdaniem powinny być dwa: ścisły sojusz z Rosją i współorganizowanie europejskiej koalicji państw zmieniającej do przeciwstawienia się dominacji niemieckiej. "KONTRREWOLUCJA MLODYCH Książka "Kontrrewolucja Młodych" jest pasjonującą propozycją programową młodego pokolenia. Powoli w miarę czytania, przedstawia się nam obraz planu wygrania walki o Polskę.Pod pozorem spokoju i intelektualnych rozważań przewija się na stronicach tej książki prawdziwa pasja i olbrzymia, młodzieńcza wola walki o zwycięstwo. Roman Giertych stoi na czele dynamicznego, ogólnopolskiego, młodzieżowego ruchu politycznego. "Kontrrewolucja Młodych" jest programem tego nowego pokolenia polityków. Jedno jest pewne, jeżeli im się uda - to Polska wygra! "To nasze pokolenie ludzi młodych musi wziąć na siebie tę wielką odpowiedzialność i przeprowadzić w Polsce kontrrewolucję. GOSPODARKA Gospodarka winna służyć Polsce i wszystkim jej obywatelom. Nie można natomiast ustawiać czynników ekonomicznych pod kątem interesów jakiejś warstwy społecznej czy jakiejś wspólnoty ponadpaństwowej. PRZEDSIĘBIORSTWA PAŃSTWOWE Przyjęła się w naszym kraju opinia, że wszystkie przedsiębiorstwa państwowe są słabe, skorumpowane i przynoszące państwu same szkody. ......... Ideologia taka mija się w sposób ewidentny z prawdą. Jest bowiem niezaprzeczalnym faktem, że niektóre przedsiębiorstwa państwowe mogą być konkurencyjne i przynosić państwu konkretny zysk." ROLNICTWO Państwo Polskie powinno poza tym oddać za darmo część tych nieużytków repatriantom z Kazachstanu. Obecne władze Polski mówią, że dla Polaków z Kazachstanu nie ma miejsca w Polsce. Tymczasem ta rolnicza ludność mogłaby z pożytkiem zagospodarować ugory po PGR-ach, zwiększając produkcję rolną i potencjał demograficzny Polski. Należałoby również umożliwić tanie kredyty dla tych, którzy pragnęliby odbudować zaniedbane dworki szlacheckie i urządzenia gospodarcze oraz zainwestować w produkcję rolną. Stworzenie dużych prywatnych gospodarstw rolnych mogłoby również częściowo rozwiązać problem bezrobocia na wsi. Dawni pracownicy PGR mogliby pracować "na pańskim". To zmieniłoby ich podejście do pracy. Obywatelom natomiast reforma ta przyniosłaby obniżenie cen w rolnictwie z powodu zwiększonej produkcji WOJSKO Należałoby się zastanowić, czy nie byłoby właściwe, ażeby Polska posiadła broń atomową. Broń taką mają trzej nasi sąsiedzi - Rosja, Ukraina i Białoruś. Gdyby zakupić lub wyprodukować broń atomową. moglibyśmy się czuć rzeczywiście bezpiecznie, gdyż nikt nie odważy się zaatakować państwa dysponującego taką możliwością odwetu POZYCZKI ZAGRANICZNE Z punktu widzenia moralnego lichwa jest czymś złym. Wobec państw takich jak Polska czy Rosja zastosowano lichwę. Jeżeli więc wierzyciele, którymi jest mała grupa bankierów na Zachodzie, nie będą skłonni pójść na ustępstwa, to kraje zadłużone mogą odmówić spłaty odsetek. Oznaczałoby to oczywiście upadek systemu finansowego zachodnich banków, ale dlaczego np. Polska. która już nominalnie (nawet włączając panującą na Zachodzie inflację) długi swe spłaciła, ma nadal pracować na bankierów? BEZROBOCIE W Polsce jest tak wiele do zrobienia, że istnienie bezrobocia dowodzi nieudolności rządu. Polska potrzebuje pracy, dlatego też wszyscy obywatele powinni zostać włączeni w odbudowę naszego kraju. SPRAWIEDLIWOSC SPOLECZNA "Własność jest rzeczą świętą i nie można tej świętości negować, nawet w oparciu o prawa tych, którzy żadnej własności nie mają i pomimo chęci do pracy pozostają na krawędzi nędzy. Ludzka nędza zawsze była i zawsze będzie, jest to pole do działania dla tych, którzy posiadają własność, by dawali innym zarobić, a gdy trzeba, to się bogactwem z innymi dzielili. RODZINA W interesie całego społeczeństwa jest zdrowa i szczęśliwa rodzina, gdyż z niej wywodzą się najczęściej ludzie zdrowi psychicznie i szczęśliwi. Kobietą pracującą nazwano tę, która np. siedzi osiem godzin w biurze czy urzędzie, przekładając papierki z jednego biurka na drugie, kobietą nie pracującą natomiast nazywa się matkę pięciorga dzieci, która cały dzień ciężko pracuje. Trzeba wreszcie z takimi określeniami skończyć i zastosować zwykłą sprawiedliwość. Tej kobiecie z biura, której praca w większości przypadków (są oczywiście wyjątki) składa się przede wszystkim z przerw na kawę, państwo daje pensję, daje emeryturę, opłaca przedszkole itd. Natomiast kobiecie, która wychowała piątkę dzieci w domu, państwo odbiera od pensji męża podatki, przeznaczając je na pensje dla administracji. Chciałbym być dobrze zrozumiany. Nie potępiam kobiet pracujących, gdyż to warunki, jakie stworzył im socjalistyczny system społeczny, zmuszają je do zarabiania. System jest zły i należy go zmienić. (FRAGMENTY) space.pl/net/Forum220/HTML/000269.html Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Wynurzenia Romka Gie. 11.12.02, 08:02 Gość portalu: Scan napisał(a): Witaj Scan! )) ale pozwolę się z tobą bardzo nie zgodzić- politycznie oczywiscie. ) "Sojusz z Rosją ) ) Tak jak wspomniałem, sytuacja obecna nie świadczy w żaden sposób o suwerenności ) ) państwa polskiego. Istnieją dwa poglądy co do źródeł tego braku suwerenności. ) Jedni uważają, że źródłem tym są agenci powiązani z dawnym KGB, którzy ) realizują politykę rosyjską. Drudzy uważają (ja do nich się zaliczam), że ) prawdziwym ograniczeniem naszej wolności są agenci KGB sprzedani wywiadom ) zachodnim oraz ludzie (dysydenci z PZPR w roku 1968), którzy za pieniądze ) rządów zachodnich uprawiają od dwudziestu lat politykę w Polsce. ) ) STANOM ZJEDNOCZONYM EUROPY- nie! ) Z powodów duchowych i politycznych Polska powinna optować za koncepcją Europy ) Ojczyzn. Podstawowym naszym celem jest więc kontynent państw trzymających się ) tradycji, współpracujących ze sobą w dziedzinach gospodarczych, a wspólnie ) zwalczających przeciwne cywilizacji europejskiej (łacińskiej) trendy ) kosmopolityczne. Przede wszystkim należy jednak troszczyć się o siebie. Musimy ) stworzyć sobie mocną pozycję wśród państw europejskich, żeby się z nami ) liczono. Uzdrowienie naszej gospodarki jest podstawowym zadaniem. Nie możemy ) jednak uzdrowienia tego budować na uzależnieniu od kogokolwiek. Polska musi być ) ) suwerenna. Obok spraw gospodarczych najistotniejsza jest kwestia kierunku ) prowadzenia polityki zagranicznej. Te kierunki moim zdaniem powinny być dwa: ) ścisły sojusz z Rosją i współorganizowanie europejskiej koalicji państw ) zmieniającej do przeciwstawienia się dominacji niemieckiej. czyż sojuszu z Rosją już nie mieliśmy w historii i to w różnych jej odmianach? czy było to z korzyścią dla Polski i Polaków? ) ) "KONTRREWOLUCJA MLODYCH ) Książka "Kontrrewolucja Młodych" jest pasjonującą propozycją programową młodego ) ) pokolenia. Powoli w miarę czytania, przedstawia się nam obraz planu wygrania ) walki o Polskę.Pod pozorem spokoju i intelektualnych rozważań przewija się na ) stronicach tej książki prawdziwa pasja i olbrzymia, młodzieńcza wola walki o ) zwycięstwo. Roman Giertych stoi na czele dynamicznego, ogólnopolskiego, ) młodzieżowego ruchu politycznego. "Kontrrewolucja Młodych" jest programem tego ) nowego pokolenia polityków. Jedno jest pewne, jeżeli im się uda - to Polska ) wygra! ) ) "To nasze pokolenie ludzi młodych musi wziąć na siebie tę wielką ) odpowiedzialność i przeprowadzić w Polsce kontrrewolucję. władza w ręce młodych? cała wladza? a ci młodzi to co? wyssali madrość z mlekiem swoich matek czy ojców? ) ) GOSPODARKA ) ) Gospodarka winna służyć Polsce i wszystkim jej obywatelom. Nie można natomiast ) ustawiać czynników ekonomicznych pod kątem interesów jakiejś warstwy społecznej ) ) czy jakiejś wspólnoty ponadpaństwowej. tu pełna zgoda ogólnikowo,bo temat podany ogólnikowo. ) ) PRZEDSIĘBIORSTWA PAŃSTWOWE ) ) Przyjęła się w naszym kraju opinia, że wszystkie przedsiębiorstwa państwowe są ) słabe, skorumpowane i przynoszące państwu same szkody. ......... ) Ideologia taka mija się w sposób ewidentny z prawdą. Jest bowiem ) niezaprzeczalnym faktem, że niektóre przedsiębiorstwa państwowe mogą być ) konkurencyjne i przynosić państwu konkretny zysk." tez zgoda ) ) ROLNICTWO ) Państwo Polskie powinno poza tym oddać za darmo część tych nieużytków ) repatriantom z Kazachstanu. Obecne władze Polski mówią, że dla Polaków z ) Kazachstanu nie ma miejsca w Polsce. Tymczasem ta rolnicza ludność mogłaby z ) pożytkiem zagospodarować ugory po PGR-ach, zwiększając produkcję rolną i ) potencjał demograficzny Polski. a czy ci repatrianci z Kazachstanu znają się na rolnictwie? tym przynoszącym dochody oczywiscie. juz raz rozdalnictwo ziemi w Polsce było. skutek? coraz większa bieda na wsi a PGR upadły najwczesniej. potencjał demograficzny Polski? a co,u nas już nie ma insymilacji naturalnej ludzi? )Należałoby również umożliwić tanie kredyty dla ) tych, którzy pragnęliby odbudować zaniedbane dworki szlacheckie i urządzenia ) gospodarcze oraz zainwestować w produkcję rolną. Stworzenie dużych prywatnych ) gospodarstw rolnych mogłoby również częściowo rozwiązać problem bezrobocia na ) wsi. Dawni pracownicy PGR mogliby pracować "na pańskim". To zmieniłoby ich ) podejście do pracy. ) Obywatelom natomiast reforma ta przyniosłaby obniżenie cen w rolnictwie z ) powodu zwiększonej produkcji ) z jednej strony rzut demograficzny z Kazachstanu i przemowanie PGR-ów z drugiej strony odbudowa latyfundiów. ciekawe. ) WOJSKO ) Należałoby się zastanowić, czy nie byłoby właściwe, ażeby Polska posiadła broń ) atomową. Broń taką mają trzej nasi sąsiedzi - Rosja, Ukraina i Białoruś. Gdyby ) zakupić lub wyprodukować broń atomową. moglibyśmy się czuć rzeczywiście ) bezpiecznie, gdyż nikt nie odważy się zaatakować państwa dysponującego taką ) możliwością odwetu nie jestem aż taką pacyfistką,ale żeby od razu broń atomowa? przy naszej kulturze i biedzie? i ile będzie trzeba przeznaczyć na "ochronę guzika" od tej broni? ile świat już płaci za bezpieczeństwo guzika w Rosji i innych biednych krajach? policzyłeś już te koszty? ) ) POZYCZKI ZAGRANICZNE ) Z punktu widzenia moralnego lichwa jest czymś złym. Wobec państw takich jak ) Polska czy Rosja zastosowano lichwę. Jeżeli więc wierzyciele, którymi jest mała ) ) grupa bankierów na Zachodzie, nie będą skłonni pójść na ustępstwa, to kraje ) zadłużone mogą odmówić spłaty odsetek. Oznaczałoby to oczywiście upadek systemu ) ) finansowego zachodnich banków, ale dlaczego np. Polska. która już nominalnie ) (nawet włączając panującą na Zachodzie inflację) długi swe spłaciła, ma nadal ) pracować na bankierów? niech się martwią wierzyciele z czego dłużnik ma zaplacić. to ich problem. pożyczka to zawsze jest ryzyko. ) ) BEZROBOCIE ) W Polsce jest tak wiele do zrobienia, że istnienie bezrobocia dowodzi ) nieudolności rządu. ) Polska potrzebuje pracy, dlatego też wszyscy obywatele powinni zostać włączeni ) w odbudowę naszego kraju. ) to już też było! ) SPRAWIEDLIWOSC SPOLECZNA ) "Własność jest rzeczą świętą i nie można tej świętości negować, nawet w oparciu ) ) o prawa tych, którzy żadnej własności nie mają i pomimo chęci do pracy ) pozostają na krawędzi nędzy. Ludzka nędza zawsze była i zawsze będzie, jest to ) pole do działania dla tych, którzy posiadają własność, by dawali innym zarobić, ) ) a gdy trzeba, to się bogactwem z innymi dzielili. własność jest świetością ale tylko wtedy kiedy w świety sposób zostala osiagnięta. nie mieszać świetosci do naszych brudnych interesów. ) ) RODZINA ) W interesie całego społeczeństwa jest zdrowa i szczęśliwa rodzina, gdyż z niej ) wywodzą się najczęściej ludzie zdrowi psychicznie i szczęśliwi. ) Kobietą pracującą nazwano tę, która np. siedzi osiem godzin w biurze czy ) urzędzie, przekładając papierki z jednego biurka na drugie, kobietą nie ) pracującą natomiast nazywa się matkę pięciorga dzieci, która cały dzień ciężko ) pracuje. Trzeba wreszcie z takimi określeniami skończyć i zastosować zwykłą ) sprawiedliwość. Tej kobiecie z biura, której praca w większości przypadków (są ) oczywiście wyjątki) składa się przede wszystkim z przerw na kawę, państwo daje ) pensję, daje emeryturę, opłaca przedszkole itd. Natomiast kobiecie, która ) wychowała piątkę dzieci w domu, państwo odbiera od pensji męża podatki, ) przeznaczając je na pensje dla administracji. ) ) Chciałbym być dobrze zrozumiany. Nie potępiam kobiet pracujących, gdyż to ) warunki, jakie stworzył im socjalistyczny system społeczny, zmuszają je do ) zarabiania. System jest zły i należy go zmienić. dziękuję kazdego dnia,ze istnieje system,który stworzył mi warunki do pracy zawodowej i Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi To taki polski Łukaszenka 11.12.02, 09:04 Mógłby na Białorusi zrobić karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Czy są tu fani Romka Giertycha ? IP: *.rdu.bellsouth.net 11.12.02, 05:37 Na nieodwazajemnionej milosci do Rosji i nieodwzajemnionej nienawisci do Zachodu i Zydow. sloggi napisał: > Jeśli są to super. > Czy ktoś mi wytłumaczy na czym polega ideologia tego dryblasa? Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Czy są tu fani Romka Giertycha ? 11.12.02, 14:56 Romek jest po chuju ! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Żartujesz....???? 11.12.02, 14:58 niezlomny.prawicowiec napisał: > Romek jest po chuju ! Czyim ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Strategiczny sojusz przyszlosci....... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 11.12.02, 16:46 ......tej formacji w Europie z Frontem Narodowym Le Pena we Francji ,w sprawach europejskich,juz jest bliski..... Ideologia Giertycha jest taka sama jak Le Pena..... Odpowiedz Link Zgłoś
puma_ Re: Czy są tu fani Romka Giertycha ? 11.12.02, 23:03 sloggi napisał: > Czy ktoś mi wytłumaczy na czym polega ideologia tego dryblasa? Gigantyzm na ciele i gigantogłupota na umyśle, puma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Polowa Tutejszych Kretynow To Fani R.G. Druga po.. IP: *.proxy.aol.com 12.12.02, 02:16 ...polowa tutejszych kretynow to Korwiszony - fani tego chudzielca z ptasia glowka. .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś