IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.01.03, 20:24
www.rp.pl/dodatki/plus_minus_020921/plus_minus_a_4.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Scan Re: Do AdamaM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 20:27
      Dziękuję. Zrobiłeś mały krok w dobrym kierunku.
      • Gość: pollak Re: Do AdamaM IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.01.03, 10:07
        Gość portalu: Scan napisał(a):

> Dziękuję. Zrobiłeś mały krok w dobrym kierunku.

Brawo Adamie, czekamy na następne wink

Ja na ten przykład jestem niereformowalny...
        • d_nutka Re: Do AdamaM 03.01.03, 10:53
          Gość portalu: pollak napisał(a):

> Gość portalu: Scan napisał(a):
          >
          > > Dziękuję. Zrobiłeś mały krok w dobrym kierunku.
          >
          > Brawo Adamie, czekamy na następne wink
          >
          > Ja na ten przykład jestem niereformowalny...

a ja jak założę majteczki to i owszem.
          • Gość: pollak Re: Do AdamaM IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.01.03, 13:12
            d_nutka napisała:

> Gość portalu: pollak napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Scan napisał(a):
            > >
            > > > Dziękuję. Zrobiłeś mały krok w dobrym kierunku.
            > >
            > > Brawo Adamie, czekamy na następne wink
            > >
            > > Ja na ten przykład jestem niereformowalny...
            >
            >
            > a ja jak założę majteczki to i owszem.

Miejmy nadzieję że jesteś 'w'. Właśnie szykuję kolejną porcję szpilek, aby je komuś na forum wbijać... hie hie hie
    • d_nutka Re: Do Scana _____ dlaczego tylko do niego? 03.01.03, 10:01
      pierwszy krok w dobrym kierunku(dwuznaczne) panie AdamieM
      • Gość: AdamM do d_nutki i pollaka IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.01.03, 10:55
        Qrcze, prosil mnie tylko o link. Lubie wyświadczać przyslugi. Scan to polit
        poprawnośc w czystym wydaniu i jako taki jest na przeciwnym do mojego bieguna.
        Wybaczcie jesli odniesliście wrażenie, zem czlowiek o slabych zasadach. To nie
        tak.
        A.

PZDR smile
        • Gość: Scan Re: do d_nutki i pollaka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 11:23
          Ty masz kolego tylko jedną zasadę.
          "Jestem za, a nawet przeciw".
          • Gość: AdamM Toż to jako zywo IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.01.03, 11:26
            cytat z GW byc musisad Czyz nie to srodowisko na salonach za konieczne i w
            dobrym wręcz uważało, ze trzeba troche pośmiać się z Lecha? Oj Scan, Scan! To
            nie jest droga, ktora warto iść.

A.
          • d_nutka Re: do d_nutki i pollaka 03.01.03, 11:36

> Ty masz kolego tylko jedną zasadę.
            > "Jestem za, a nawet przeciw".

Scanie
            zapomiałeś mnie zdilejtować lub zastąpic
            • d_nutka Re: do Scana___teraz poprawnie 03.01.03, 11:38
              d_nutka napisała:

> Gość portalu: Scan napisał(a):
              >
              > > Ty masz kolego tylko jedną zasadę.
              > > "Jestem za, a nawet przeciw".
              >
              >
              > Scanie
              > zapomiałeś mnie zdilejtować lub zastąpic
              • Gość: Scan Re: do Scana___teraz poprawnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 12:01
                Absolutnie nie Danusiu. Ty jesteś z Gdyni, a nie z Poznania czy Gdańska.
                Ponadto, w wielu wypadkach, nadajemy na jednej nutce - jak to mali Polacy.
                Oprócz UE i paru innych...

d_nutka napisała:

> d_nutka napisała:
                >
                > > Gość portalu: Scan napisał(a):
                > >
                > > > Ty masz kolego tylko jedną zasadę.
                > > > "Jestem za, a nawet przeciw".
                > >
                > >
                > > Scanie
                > > zapomiałeś mnie zdilejtować lub zastąpic
                • d_nutka Re: do Scana___teraz poprawnie 03.01.03, 12:23
                  Scanie
                  ty przeciez dobrze wiesz,że ja nie jestem z Gdyni.
                  3Miasto ma 3 miasta.
                  co do naszych rozbieżnosci na temat UE to na razie oich byc nie może,bo ja
                  publicznie nie wypowiedziałam swojego zdania na ten temat.
                  pisalam tylko o swoich wątpliwosciach a i to nie wszystkich.
                  ja nie boję się UE
                  UE to nie jest dla mnie "czarny lud"
                  nie mam też kompleksu unii ani Europy.
                  o tym pisałam.
                  a jak się nie ma kompleksu ani nie kieruje li tylko własnym interesem
                  (portfelem) to i łatwiej o zadawanie pytań
                  sobie przede wszystkim
                  pozdrawiam serdecznie
                  • Gość: Scan Re: do Danutki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 12:57
                    Istotnie, przepraszam - kiedyś pisałaś z IP z Gdyni. Takie pierwsze
                    skojarzenie, a książka o Zopott mówi. CO nie zmienia faktu, że...
                    Bardzo ładnie wypunktowałaś towarzystwo z Małym Polakiem. Gratuluję.
                    Szkoda, że oprócz Ciebie nikt jeszcze nie załapał. I nie załapią i dalej będa
                    powielane stereotypy. Czego Jaś się nie nauczył....
                    Odbierz wieczorem pocztę, proszę.
                    Pozdrawiam z wylewem,
                    Scan
                    • _sorciere Re: do Danutki 03.01.03, 13:09

> Istotnie, przepraszam - kiedyś pisałaś z IP z Gdyni. Takie pierwsze
                      > skojarzenie, a książka o Zopott mówi. CO nie zmienia faktu, że...
                      > Bardzo ładnie wypunktowałaś towarzystwo z Małym Polakiem.

Jak wypunktowala bo nie zauwazylam?

Gratuluję.
                      > Szkoda, że oprócz Ciebie nikt jeszcze nie załapał. I nie załapią i dalej będa
                      > powielane stereotypy.

Czyli co jest stereotypem panie Scan,to,ze Polacy ucza swoje dzieci
                      patriotyzmu,to sie panu nie podoba?
                      Zydowscy studenci maja prawo do czucia sie Zydami ale Polacy juz nie?

Od Danusi nie moge sie dowiedziec ,moze pan odpowie dlaczego nie moge uczyc
                      dzieci wierszyka "Malym Polaku"?Bo D-anusia jest zmeczona.

Czego Jaś się nie nauczył....
                      >
                      A czego ten Jas mial sie uczyc?

.
                      • Gość: Scan Re: do Aniutki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 13:24
                        Jasie i Jasiowe się nauczyły. Przebywania w maglu, Szanowna.
                        Powiedz, do cholery, jakim językiem do Ciebie pisać, być cokolwiek zrozumiała?
                        Zreszta nie mam zamiaru.
                        Ręce opadają.
                        Scan
                        P.S. Wiesz jaki finał Pianisty - ten realny, bo jesteś pod wrażeniem?
                        Otóż owego Niemca zamęczono w sowieckim obozie, mimo próśb o uwolnienie samego
                        Szpilmana i paru innych osób.

A towarzystwo - proste. Towarzystwo Obrony Dobrego Imienia Polski. Tej
                        Niepokalanej i Czystej Rasowo. Dla mnie w tym wypadku Ciemnej. Postaraj się
                        objąc problem całościowo, a nie w rozbiciu na poszczególne pejsy.
                        • _sorciere Re: do Aniutki 03.01.03, 14:00

> Jasie i Jasiowe się nauczyły. Przebywania w maglu, Szanowna.
                          > Powiedz, do cholery, jakim językiem do Ciebie pisać, być cokolwiek zrozumiała?
                          > Zreszta nie mam zamiaru.
                          > Ręce opadają.
                          >

To nie jest odpowiedz na moje pytanie.

Pytalam o polski wierszyk co zlego w tym widzisz,ze ucze me dzieci patriotyzmu?

Scan
                          > P.S. Wiesz jaki finał Pianisty - ten realny, bo jesteś pod wrażeniem?
                          > Otóż owego Niemca zamęczono w sowieckim obozie, mimo próśb o uwolnienie
                          samego
                          > Szpilmana i paru innych osób.
                          >
                          .
                          Szpilman byl w tej sprawie u samego Bermana i pozostaje miec tylko nadzieje,ze
                          Wilm Hosenfeld bedzie mial moze swoje drzewko,bo chyba jeszcze go nie ma.
                          Poniewaz znasz francuski to Ci zacytuje fragment poslowia napisanego przez
                          Wolfa Biermana ."Pour ma part,joeuvre à ce qu'il y bientot,quelque parrt dans
                          l'Allée des Justes ,un arbre nourri de l'eau du Jordain qui porte celui du
                          capitaine Wilm Hosenfeld"

> A towarzystwo - proste. Towarzystwo Obrony Dobrego Imienia Polski. Tej
                          > Niepokalanej i Czystej Rasowo. Dla mnie w tym wypadku Ciemnej. Postaraj się
                          > objąc problem całościowo, a nie w rozbiciu na poszczególne pejsy.

Calosciowo?Czyli jak?Mam sie nie przyznawac do polskosci bo byc moze ktos sie
                          obrazi?I tak to juz jest ,ze obrazaja sie przewaznie Zydzi ale jak jest w
                          Izraelu?Czy nie po to Zydzi walczyli i walcza o to panstwo by bylo to panstwo
                          zydowskie?Czy nie o to tu chodzi?
                          Wiec to Ty moze obejmij problem calosciowo.Skoro ktos sie czuje Zydem niech sie
                          nim czuje ale skoro ktos chce sie czuc Polakiem to pozwol mu uczyc swoje
                          dziecko uczyc patriotyzmu.
        • Gość: pollak Re: do d_nutki i pollaka IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.01.03, 13:14
          Gość portalu: AdamM napisał(a):

> Qrcze, prosil mnie tylko o link. Lubie wyświadczać przyslugi. Scan to polit
          > poprawnośc w czystym wydaniu i jako taki jest na przeciwnym do mojego bieguna.
          > Wybaczcie jesli odniesliście wrażenie, zem czlowiek o slabych zasadach. To nie
          > tak.
          > A.

smile
          • Gość: # Odkrywanie pokladow podswiadomosci IP: *.wroclaw.tpsa.pl 03.01.03, 14:47
            Scan byl laskaw napisac:

"A towarzystwo - proste. Towarzystwo Obrony Dobrego Imienia Polski. Tej
            Niepokalanej i Czystej Rasowo. Dla mnie w tym wypadku Ciemnej. Postaraj się
            objąc problem całościowo, a nie w rozbiciu na poszczególne pejsy."
            --------------------------------------------------------------------
            #:
            Jeszcze mi brakuje procz Ciemnogrodu, Niepokalanej, Czystego Rasizmu
            i pejsow - ssania matki, zagladania do rozporkow i gowna na scianie.

Reszte drobiagow sobie dopisz.
            Przepraszam za "belkot"!

Tak przecziez nazywaja dziennikarze teksty polemistow, broniacych dobrego
            imienia Polski i Polakow (bez wzgledu na pejsy i kolor).

Szczesliwego Nowego Roku zyczy
            Ciemnogrodzianin # Oswieconemu Scanowi!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka