Gość: Dennis Prager IP: 168.143.113.* 22.01.03, 23:16 jewishworldreview.com/0103/prager.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: Why Jews and blacks vote Democrat? IP: *.unl.edu 22.01.03, 23:31 Gość portalu: Dennis Prager napisał(a): > <a href="http://jewishworldreview.com/0103/prager.html"target="_blank">jewishwo > rldreview.com/0103/prager.html</a> Bo kazdy normalny czlowiek, jesli juz ma wybrac, wybierze Demokrate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mao normalny to ten co wiecej skaradnie np. na *.edu? IP: 130.94.123.* 22.01.03, 23:37 Gość portalu: Imagine napisał(a): Bo kazdy normalny czlowiek, jesli juz ma wybrac, wybierze Demokrate. a ja myślałem że normalni nucą "Imagine" Lennona z Yoko w futerku... rozumiem nad czym bedziesz jutro głosował? bo Ja Tse i Dong przyjdziemy okreslic czy "twój" dom to "twój" a nie nasz... siemka! Pucio M. Pucio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: normalny to ten co wiecej skaradnie np. na *. IP: *.unl.edu 22.01.03, 23:39 Gość portalu: Mao napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > Bo kazdy normalny czlowiek, jesli juz ma wybrac, > wybierze Demokrate. > > a ja myślałem że normalni nucą "Imagine" Lennona z Yoko > w futerku... > > rozumiem nad czym bedziesz jutro głosował? bo Ja Tse i > Dong przyjdziemy okreslic czy "twój" dom to "twój" a nie > nasz... siemka! > > Pucio M. Pucio To zle myslales gnido. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Ej, IP: *.unl.edu 22.01.03, 23:44 wieprz_nieczysty napisał: > wyjebka z tego forum pedale. Już!!! Pilnuj swej odbytnicy zdziro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krupski rypczak Od dawna wiem, ze imagine to straszny cham i burak IP: *.nyc.rr.com 23.01.03, 01:01 Odpowiedz Link Zgłoś