ra88 06.07.06, 21:48 www.thewe.cc/contents/more/archive/atrocities.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaisza Re: Holokaust Palestynczykow, teraz!!!!!!!!!!! 07.07.06, 09:37 Bo to temat ani łatwy ani przyjemny, a każde słowo trąciłoby banałem? Ja Ci osobiście dziękuję, że dokumentację przesłałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
zaisza Re: Holokaust Palestynczykow, teraz!!!!!!!!!!! 07.07.06, 10:31 No i co? (to pytanie za brak wpisów) Ludzie na świecie bawią się, bawią. Jak z taką tragedią powiązać zabawę? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Holokaust Palestynczykow, teraz!!!!!!!!!!! 07.07.06, 10:49 Ciekawe, co na to twoj nowy przyjaciel. Odpowiedz Link Zgłoś
zaisza Re: Holokaust Palestynczykow, teraz!!!!!!!!!!! 07.07.06, 15:23 Ciekawe, co na to twoj nowy przyjaciel. ? Nie znam jeszcze Jego podejścia do żadnego tematu. Z bardzo konkretną pomocą mi przyszedł. O!O!, gdyby tak tłumaczyć prosto i ciekawie umieli ci, od których ma wiedza zależy. Ale Tewi Mleczarz (z pamięci, więc mogą być przekłamania) powiedział:..."inaczej mówiąc ptak może pokochać rybę, tylko gdzie zbudują swój dom?". Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Holokaust Palestynczykow, teraz!!!!!!!!!!! 07.07.06, 11:32 zaisza napisała: > No i co? (to pytanie za brak wpisów) > Ludzie na świecie bawią się, bawią. > Jak z taką tragedią powiązać zabawę? przenies ten watek na forum swiat. tam"bawia sie" przewaznie w rytm muzyki polki arabsko-kiezmarskskiej Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Holokaust Palestynczykow, teraz!!!!!!!!!!! 07.07.06, 11:54 Prorocze slowa!Ten watek zostal przeniesiony ze Swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
zaisza Re: Holokaust Palestynczykow, teraz!!!!!!!!!!! 07.07.06, 15:27 Danutki, to nie jest mój wątek, lecz ten wątek każdym nerwem czuję, w sercu mam dużą krwawiącą nieustannie dziurę. Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Holokaust Palestynczykow, teraz!!!!!!!!!!! 07.07.06, 15:40 zaisza napisała: > Danutki, to nie jest mój wątek, lecz ten wątek każdym nerwem czuję, w sercu mam > > dużą krwawiącą nieustannie dziurę. rozmowa o emocjach to na innym forum tu nikt nie ma serca tu jest polityka Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Holokaust Palestynczykow, teraz!!!!!!!!!!! 27.07.06, 19:26 Danutko, ja cie nie poznaje! Czy ty jestes ta sama danutka, ktora rozpoczela watek o pytaniu na FK? Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Holokaust Palestynczykow, teraz!!!!!!!!!!! 27.07.06, 19:33 pozarski napisał: > Danutko, ja cie nie poznaje! Czy ty jestes ta sama danutka, ktora rozpoczela > watek o pytaniu na FK? nie odpowiedziales mi w tamtym watku na posrednie(poprzez post Rycha)pytanie odpowiedz twoja wiele by tu wyjasnila czy ja jestem tu i tam ta sama danutka Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Holokaust Palestynczykow, teraz!!!!!!!!!!! 08.07.06, 00:37 zaisza napisała: > No i co? (to pytanie za brak wpisów) Mnie te fotoreportaże (a może fotomontaże) nie interesują. Odkąd zobaczyłem po 11/09 tych oberwańców, owiniętych w szmaty w esy-floresy, wyjących opętańczą pieśń radości. I przy wielu innych okazjach. Muszą zrozumieć, że jedyna droga to JAKIEŚ ułożenie sobie życia z Izraelczykami, a nie słuchanie bandytów z hamasów i innych hecbollachów. Im później to zrozumieją, tym mniej ich to zrozumie. I bardzo dobrze. Idę się dalej bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Aurorko droga 07.07.06, 13:59 Który to juz Twój nick ? Przekroczyłaś setkę ? Co Ci się w główce porobiło z tymi Żydami ? Puszczasz ten wątek już chyba na czwartym z rzędu forum. Czy nie lepiej tropić globalne mafie ? Pozarski ma rację – to wątek w sam raz na Forum Świat, tutaj możesz sobie podyskutować głównie z niejaką Sas 15. Odpowiedz Link Zgłoś
zaisza Re: Aurorko droga 07.07.06, 15:36 Pożarski ironizował. Tak mi się wydaje. I o co chodzi z tymi Żydami? Ten wątek jest o zabijaniu i torturowaniu, już wstyd mi napisać, że też o poniżaniu. "Czy nie lepiej tropić globalne mafie ?" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a I jeszcze jedno, amatorko jatki 07.07.06, 17:24 Skoro tak cię rajcują krwawe zdjęcia może masz coś jeszcze w swoim archiwum ? Może masz fotki zmasakrowanych przez palestyńskich terrorystów ofiar wybuchu na przystanku autobusowym w Hajfie? Może jakieś ciala pasażerów autobusów, obrzucanych granatami ? Może coś z jatki w Haderze, albo ataku na osiedle Hamra? Nie masz przypadkiem zdjęć ciał ostrzelanych przez palestyńskiego szaleńca studentów, czy poranionych ludzi, którzy przyszli sobie zrobić zakupy w centrum handlowym, albo po prosto spacerowali ulicami Jerozolimy ? A może chcesz coś napisać o finansowaniu palestyńskich terrorystów przez ich przyjaciela Saddama ? Wracaj do globalnych mafii spamerko i przestań robić zamęt na forach. Z istoty śmiesznej robisz się agresywna. Gdyby nie to, ze słowem ,,prowokator’’ się brzydzę i kojarzę je z czasami gomułkowskimi, to właśnie tak bym cię nazwała. Odpowiedz Link Zgłoś
zuz15 Re: I jeszcze jedno, amatorko jatki 27.07.06, 19:15 Myślisz, żeś taka sprytna? A Ciebie rajcują Bliżniaki, Gosiewski, Leper, Giertych, Kruk i Pis cały, bo nie chce mi się już wyliczać. Nigdy ich fotek, tekstów, dowcipów o nich nie umieszczałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I jeszcze jedno, amatorko jatki 27.07.06, 19:20 Dziecko drogie, ten sam tekst zamiescilas juz gdzies indziej. W ogole nie ulegasz pokusie myslenia? Oj, niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zuz15 Re: I jeszcze jedno, amatorko jatki 27.07.06, 19:36 Ale z Ciebie stary cymbalista, jakich wielu zagrać nie śmiało przy Jankielu. Nim Ty, ja w lot się połapałem. Napisałem przecież to. Przy 60-siątce refleks już siada? Odpowiedz Link Zgłoś
kanalia11 No coz zdjecia dosc mocne ale... 07.07.06, 22:56 Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Zapewne mozna znalezc w necie wiele podobnych fotek pokazujacych ofiary zamachow przeprowadzonych przez te eksterminowane biedactwa... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Holokaust Palestynczykow, teraz!!!!!!!!!!! 08.07.06, 00:15 Ty sobie tak wyobrażasz Holokaust jak Amerykanie okupacje niemiecka w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Interesujące zdjęcie 27.07.06, 20:19 www.middleeastfacts.com/Gallery/bodyparts.htm Odpowiedz Link Zgłoś
zuz15 Re: Interesujące zdjęcie 27.07.06, 20:23 No, nie uciekniemy dziś od filozofii. Tym razem filozofia Kalego. Im nie wolno to co musimy robić. Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Interesujące zdjęcie 27.07.06, 20:54 zuz15 napisał: > No, nie uciekniemy dziś od filozofii. > Tym razem filozofia Kalego. > Im nie wolno to co musimy robić. nie kompromituj sie zezie i nie mieszaj do barbarzynskiej masakry filozofii,nawet jesli bylaby to filozofia Kalego Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Interesujące zdjęcie 27.07.06, 21:30 Przyznasz jednak, że nawet ludzkie organy w rękach dziczy nie robią takiego wrażenia, co poranione dzieci. I na tym żerują wszelkiej maści cwaniacy, podtykając fotki pod nos różnym Aurorkom, które wylewają później krokodyle łzy i nie przyjmują do wiadomości jaki jest sens tego konfliktu, widzą tylko żydowskich zwyrodnialców i ofiary wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Interesujące zdjęcie 27.07.06, 22:05 Jak co roku, w suszę i upały mam w domu mrówki. Nie za specjalnie upierdliwe, takie małe, czarne, nie gryzą, nie włażą do pościeli. Ale wymuszają pewien reżim: chowanie cukru, żadnych owoców na wierzchu itp. A ja u siebie w domu lubię robić to, co ja chcę, nie nie to, co by chciały mrówki, żebym robił. Działania wywiadowcze pozwoliły ustalić, że mrówki włażą po murze, przez taras, a mieszkają w szczelinach między płytami chodnikowymi i mocno podupadłym betonowym ogrodzeniem, niestety na posesji sąsiada. Proponowałem sąsiadowi, że mu na swój koszt zrobię trochę porządku z tym ogrodzeniem, ale odpowiedział, że mu mrówki nie przeszkadzają, zresztą lekko go czapeczka uwiera na tle ekologicznym. No to, cóż było, braciaszkowie, robić? Ano już drugi rok wdarłem się podstępem na posiadłość sąsiada pod jego nieobecność i nie to, że spsiukałem, ale zlałem mrówcze nory stężonym środkiem mrówkobójczym i czynność powtórzyłem. Zrobiłem mrówkom holokaust i w tydzień był spokój. W przyszłym roku, jak znowu będzie susza (a dlaczego miałoby nie być?) pewnie zrobię to samo. Sąsiad jakoś nie pyta: "sadysto, gdzie są moje mrówki?" Mógłbym sfotografować cukiernicę, kufel piwa, słoik miodu, szklankę kompotu i taką fotografią spróbować wpłynąć na sumienie sąsiada. Ale po co? skuteczniej jest mrówki eksterminować przynajmniej dopóki sąsiad nie będzie mnie straszył fotografiami mrówczych zwłok. Wtedy niestety chyba będzie musiał się wyprowadzić, ponieważ nasilę działania represyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Interesujące zdjęcie 27.07.06, 22:17 Jacku, opowieść o holokauście mrówek cudowna ! Zaraz ją sobie skopiuję. Jestem widać okrutna i zepsuta do szpiku kości, bo czytając z zapartym tchem tą sensacyjną historię zupełnie nie współczułam ofiarom. Powiem więcej – kibicowałam oprawcy. Co to za środek mrówkobójczy ? Ja też mam inwazję mrówek. Na razie potraktowałam je płynem do mycia naczyń i chwilowo nie wchodzą do domu, ale nie wiem, czy to nie jest zbyt łagodny środek na te bestie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Interesujące zdjęcie 27.07.06, 22:54 To coś się nazywa 'antox'. Przywiozłem sobie w zeszłym roku, występuje i w postaci kryształków i jako płyn do rozcieńczania 1:25 (ja rozcieńczam 1:5) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Interesujące zdjęcie 27.07.06, 23:04 Wnioskuję, że ów tajemniczy "antox" nie jest dostępny w PL. Czego wobec powyższego mam użyć do eksterminacji mrówek (krajowego)? Póki co traktuję je borygiem, wystawiając napoczętego Danonka na wabia, mrówki nie wyglądają na rozanielone, ale też i nie jest to skuteczność cyklonu B. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Interesujące zdjęcie 27.07.06, 23:12 Wrzuciłam w wyszukiwarkę, bo nazwa wydała mi się jakaś znajoma. Nie pomyliłam się, jakiś czas temu budowałam w górach dom letniskowy i solnych środków do ochrony drewna kupowałam ogromne ilości. Jest jeszcze coś o podobnym działaniu i nazwie - intox i zdaje się, że któryś z tych środków niedawno widziałam w castoramie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Interesujące zdjęcie 27.07.06, 23:29 Kupiłem to w Niemczech, 23 euro za litrową butelkę 'koncentratu', a "made" było to "in Switzerland". Polecił mi to zresztą znajomy Szwajcar, który twierdził, że jest skuteczny na mrówki wyznania szwajcarskiego. Zwykły muchozol w spraju na moje... ups, sąsiada mrówki okazał się nieskuteczny, spsiukałem nory, ale mrówki się z tego tylko śmiały i prosiły o jeszcze. Tzw. 'ekologiczne' środki (np. wywar z liści pomidora i inne takie) mające obrzydzić podobno trasy mrówczych wędrówek też. 2 lata temu próbowaliśmy bardziej "fizycznej" eksterminacji małych bydlaków w nadziei, że gniazdo nie nadąży produkować takich ilości zwiadowców i tragarzy i "mózg" rządzący rojem uzna, że nie opłaci się wysyłać ich na tę akurat trasę. A gdzie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Pictures at an Exhibition 27.07.06, 22:20 Palestinian Kids Riot and Carry Weapons Palestinian Summer Camps for Kids i sporo innych. www.israel-wat.com/pics1_eng.htm#a6 Justice in Islam www.faithfreedom.org/Gallery/20.htm Justice in Islamic II www.faithfreedom.org/Gallery/21.htm Lynching in Islam www.faithfreedom.org/Gallery/22.htm Physical Punishment in Islam www.faithfreedom.org/Gallery/3.htm Hanging and public executions in Islam www.faithfreedom.org/Gallery/4.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Pictures at an Exhibition 27.07.06, 22:29 Tego właśnie było trzeba w tym wątku. Chciałabym, żeby nasza koleżanka Aurora, która specjalizuje się w rozsiewaniu po różnych forach zdjęć muzułmańskich ofiar spróbowała napisać choć skromny komentarz do tej kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Pictures at an Exhibition 27.07.06, 22:55 ewa8a napisała: > Chciałabym, żeby nasza koleżanka Aurora... Widzę, że Ci dzisiaj humor dopisuje... Odpowiedz Link Zgłoś
orwella tu chodzi o proporcje 28.07.06, 00:09 Trzeba byc bestia (taka jak hitlerowcy), zeby dopuscic sie takich masowych zbrodni na niewinnych cywilach, jakich dopuszczaja sie Izraelczycy na Libanczykach i Palestynczykach, zeby calkowicie zmienic w gruzy cale miasta, celowo mordowac zolnierzy z misji pokojowej ONZ, itd... Te wojne rozpoczal Izrael! Prowokacja z rzekomo porwanymi zolnierzami jest az nadto wyrazna. Czekam na slowa potepienia ze strony tutejszych Zydow. Nie ma ich, choc wielu zydow amerykanskich, niemieckich, brytyjskich i izraelskich potepilo obecne bestialstwo Izraela. Sami wystawiacie sobie swiadectwo antyczlowieczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: tu chodzi o proporcje 28.07.06, 00:12 w a r i a t k a ! I love Israel and Dajan Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: tu chodzi o proporcje 28.07.06, 00:17 abprall napisał: > w a r i a t k a ! a w a r i a t k a napisała: >> Te wojne rozpoczal Izrael! >> Prowokacja z rzekomo porwanymi zolnierzami jest az nadto wyrazna. Diagnoza Twoja, abprallu Szanowny, jest identyczna z moją. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: tu chodzi o proporcje 03.08.06, 13:40 I z moja, choc moim jedynym celem jest siedziec na poscie o kolesiach z Jarocina. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: tu chodzi o proporcje 03.08.06, 18:47 pozarski napisał: > na poscie o kolesiach z Jarocina. Nie wiesz czasem, o co tam chodzi? Warto tam zajrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: tu chodzi o proporcje 03.08.06, 18:49 Az mnie rozesmiales! Nie mam zielonego pojecia! Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Interesujące zdjęcie 03.08.06, 22:38 pan.scan napisał: > www.middleeastfacts.com/Gallery/bodyparts.htm po wybuchu bomby z goja zostaja takie kawałki ty głupia i wredna pejsata k.ó.rwo. Odpowiedz Link Zgłoś