Dodaj do ulubionych

Tu na forum robi się tak ostro,

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.02.03, 19:52
że jeszcze tylko trupa brakuje. I wtedy dopiero śledztwo się zacznie sad((

A.
Obserwuj wątek
    • bykk Re: do Adaśka:) 04.02.03, 20:09
    • Gość: Janusz Re: Tu na forum robi się tak ostro, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 20:09
      Gość portalu: AdamM napisał(a):

> że jeszcze tylko trupa brakuje. I wtedy dopiero śledztwo się zacznie sad((
      >
      > A.
      ============
      Adamie. Parę linijek nizej jest Twój watek, który założyłeś i "dałeś dyla"
      Po co zakładać nowy? Tam dopiero dwadzieścia kilka wpisów
      • Gość: AdamM Nie krytykuj mnie ciagle w tej kwestii - IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.02.03, 20:13
        juz na samym poczatku znajomosci forumowej podniosles ten sam problem, tj. że
        zakladam ciagle nowe watki. Jest w tym tylko odrobina racji. Moze i troche ich
        dużo, ale przynajmniej myśl trafia do forumowiczow. Kto tam bedzie się grzebal
        w istniejacych wpisach - zwlascza jak niektore maja po 200 i wiecej komentarzy.
        Wybacz więc tą mala przywarę. Ona doprady nieznaczna jest.

A.
        • Gość: MadamM Re: Nie krytykuj mnie ciagle w tej kwestii - IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 13:36
          Co trafia do forumowiczów??? "Myśl"??? No chyba nie adasiowa "myśl", bo takiej
          nie ma. Zakłada wątków miliony, a potem z nich dezerteruje kiedy "The
          Economist" nie da odpowiedzi na jakieś pytanie. Poza tym to cham:

Proszę na co Adasia strać jak nie umie odpowiedzieć na proste pytanie:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4415342&a=4514059
          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4415342&a=4484299
          ...z tych nerwów zapomniał się podpisać, ale napisał w tekście kim
          jest... "hunanista", "farmaceuta", "lekarz", "prawdziwypolak", "prawdziwypoznani
          ak" AdaśM. Gratuluję wyszukanego słownictwa i kultury!!! Niech żyje Adaś!

• Gość: A. Tu masz k*rwo nastepny watek IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.02.03, 13:41
            Wiec znowu łazisz tu smieciu forumowy. Kurewskie swe scierwo obnosisz mimo ze
            juz ci nie raz powiedziano zebys spierdalal/a z forum? Po raz kolejny wyrazam
            nadzieję, ze skonczysz jak na takie skurwiale scierwo przystalo.

Fuck you - die and go to hell

• Gość: MadamM Oto siła argumentów AdasiaM czyli pacynki "A." IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 13:46
              • Gość: A. --------------------------...... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.02.03, 13:52
                zgiń kurwo.

• Gość: MadamM Brawo ponownie pacynko! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 14:05
                  Więc jak? "A." czy "AdamM"???
    • bykk Re: do Adaśka:):) 04.02.03, 20:14
      Witaj Adaśko.
      Nie przejmaj się, wiesz ile trupów tu już było?
      Pożegnania, urodziny, pogrzeby, wesela, raz w mordę, raz kopa w dupę, potem
      całusy, pozdrówka itd., itp., jak w życiu Adaśko, jak w życiu!
      Czasem wesoło jest, czasem... szkoda gadać!
      Zauważyłeś przecie, że za Tobą też jakiś smród próbował łazić i co, żyjesz
      jako?
      pozdrawiam
      hej!
      • Gość: AdamM Witaj mily bykku - IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.02.03, 20:19
        od dawna nie widzianysmile)
        Ja tam nawet trochę się ekscytuje tymi wojnami dopoki nie są zbyt poważne. Nie
        chce, zeby sobie cos "zrobili" bo to mili ludzie byc się zdają. To bydle co za
        mna lazilo otrzymalo wreszcie odpowiedź. Wytrzymywalem pare tygodni - dalej sie
        nie dalo. To taka kurwa forumowa - mysle, ze skonczy jak na to zasluguje.

PS Moj post taki troche komiczny mial byc (co tez pewnie bez problemu
        wyczulessmile) - ale jednak uważac powinni bo tam i zony i kochanki i lozko i
        praca i przyjaznie. Masz racje - samo zycie.

Wielkie pozdro

A.
        • Gość: MadamM To Adamka śmieszy... ciekawe poczucie humoru! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 13:42
          Jak to miał być śmieszny post, to ja już nie wsiadam do Poloneza, nawet do
          taksówki. Widać poruszanie się tym pojazdem pozostawia trwałe zmiany w psychice
          i zaczynają nas śmieszyć własne, całkiem nieśmieszne żarty...
    • Gość: pollak Re: Tu na forum robi się tak ostro, IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.03, 20:26

Były. A ponoć część z nich zmartwychwstała wink Trybunał do spraw ścigania zbrodni forumowych ściga teraz forumowych ludobójców (ma do dyspozycji całe archiwum). Niestety ponieważ ludobójcy nie chcą oddać się w ręce sprawiedliwości dobrowolnie, trybunał ów sam zmuszony jest użyć siły (np. w postaci nalotów wątkowych).
      • bykk Re: do Pollaka:) 04.02.03, 20:48
        Witaj.
        Pollak, poczekaj, prokurator już pewnikiem powiadomiony, zaraz się zacznie!
        Myślę , że i sekretarka wpadnie, nie mówiąc o woźnym, co by mógł
        wpuszczać i wypuszczać, no i oczywizda strażnik z flintą z celownikiem,hehehe!
        Mnie tam nic już tu nie zaskoczy, nawet jak ktosik napisze, że przez neta
        jedno drugie zapłodniło, Monopol, jest to możliwe?smile))))))))
        Jam stary bykk, to się nie znam!
        Aaaa, jeszcze ten od gówien przylezie, bo on lubi zlizywać ze ścian!
        pozdrawiam Cię
        hej!
    • bykk Re: do Pollaka 04.02.03, 20:55
      Pollak, już prokurator jak widać jest i jesteś pierwszy w kolejce
      do przesłuchaniasmile!
      Gownojad jak zwykle pierwszy, hahaha!
      hej!
      do rana będzie miał zajęcie, musi sekretarkę ściągnąć jeszcze!
    • bykk Re: Tu na forum robi się tak ostro, do Janusza sz. 04.02.03, 21:04
      Januszu, nie bzduraj, bo śLIMAKA zabanowali tylko, nie puszczaj niesprawdzonych
      "wiadomości"!
      A Ania po prostu nie zrozumiała ironii Pollaka.
      Widzę, że na "tamtym" wątku już woźny był. Nawet petentki jakieś, hehehe!
      hej!
      • Gość: Janusz Re: Tu na forum robi się tak ostro, do Janusza sz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 21:11
        bykk napisał:

> Januszu, nie bzduraj, bo śLIMAKA zabanowali tylko, nie puszczaj
        niesprawdzonych
        > "wiadomości"!
        > A Ania po prostu nie zrozumiała ironii Pollaka.
        > Widzę, że na "tamtym" wątku już woźny był. Nawet petentki jakieś, hehehe!
        > hej!
        ================
        Dawna sprawa. Pamietam jednak, że coś czytałem na Forum. Szczegóły sie zatarły.
        Coś, że Galba dzwonił do dyrekcji elektrowni chyba i od tego czasu rzeczywiscie
        Limaka niema na F. Pamietasz draka była niemożebna. Włamanie do skrzynki Galby,
        jakieś hasła itd. Prawdę mówiac , to nie odczuwam braku tego osobnika. Jak na
        mój gust był za bardzo kłótliwy.
        Pozdrawiam

janusz

PS kto to ten woźny?
        • bykk Re: do Janusza sz. i Nutki i Adaśka:) 04.02.03, 21:35
          Janusz, domyśl sięsmile)!
          Ale jest już i goniec co to niusy roznosi, hahaha!
          Ciekawe kiedy sędzina wpadnie, jak myślisz, przed, czy po północy?
          hej!
          do Nutki
          Nie chcę się "tam" wtrancać, dlatego tu do Ciebie pytanko:
          Czemu się do mnie przypierdalasz? Oskarżać to sobie możesz swoje dupsko
          jak Ci "nie wychodzi", a nie mnie! Sama latasz po F. i judzisz, a teraz
          udajesz świętojebliwą? Daj se siana.

do Adaśka
          Przepraszam, że odpowiadam w tym wątku Nutce, ale "tam" się nie mieszam,
          a nerwy mam słabesad!
          hej!
          • Gość: Hiacynt do Bykka IP: 195.205.252.* 04.02.03, 22:14
            bykk napisał:

> do Nutki
            > Nie chcę się "tam" wtrancać, dlatego tu do Ciebie pytanko:
            > Czemu się do mnie przypierdalasz? Oskarżać to sobie możesz swoje dupsko
            > jak Ci "nie wychodzi", a nie mnie! Sama latasz po F. i judzisz, a teraz
            > udajesz świętojebliwą? Daj se siana.
            >

co takiego Danutka napisał, że poniosłeś Bykku?
            co tak ciebie dotkneło, że musiałeś sobie ulzyć?
            jeżeli to jest prawda, jeżeli doniesiono na Tyu, to cóśż wówczas powiesz?
            ty stary wyga forumowy. Jeden z nicków o najdłuższym stażu?

przypominam Bykku słowa Tyu:

O 23.59 otrzymałem od Miriam SMS:
            JESLI KIEDYKOLWIEK JESZCZE WSPOMNISZ MNIE NA FORUM ALBO W PRYWATNEJ
            KORESPONDENCJI, POZNASZ CO TO JEST MSCIWOSC KOBIETY. ZLAMIE SWOJE ZASADY.
            Podpisu nie było, ale podpisem był nr komórki.

Dziś o 9.00 rano Miriam zadzwoniła do nie do pracy żądając odwołania
            wszystkiego, bo jak nie, to doniesie na mnie - i tu była lista, gdzie
            doniesie. Odmówiłem i odłożyłem słuchawkę.

Po czym się zaczęło.
            O 9.30 zostałem poproszony do gabinetu Dyrektora firmy. Dyrektor dostał faks.
            Miał "wpłynąć na mnie" abym zaprzestał działalności na Forum, na którym
            "prowadzę uwłaczające godności, w pojęciu ogólnym, publiczne dywagacje na
            temat życia prywatnego" Miriam i "działalnością tą hańbię również placówkę,
            której jestem pracownikiem." Plus powołanie się na Kodeks Karny, z tytułu
            którego takie działania są ścigane.
            ============================

zamurował ciebie? nie potrafisz słowa wyksztusisć, tylko obrażasz Danutkę?
            Jakikolwiek argument przedstaw, że mieli prawo tak uczynić.

Co ma wspólnego jakiekolwiek judzenie, z tym co się stało Bykku?

Hiacynt

• bykk Re: do Ani i Hiacka 04.02.03, 22:35
              Aniu, nigdy i nigdzie się nie wyśmiewam, że ktosik donosi na kogoś!
              Zawsze byłem, jestem i będę pies-bykk na donosicieli!
              Pod każdym względem! Niech sobie wyjaśniają sprawy najbardziej zainteresowani.
              To, że Tyu napisał "kochanek"(w relacji Perła-Miriam), to pewne, tyle wiem i
              tyle Ty wiesz. Wiesz więcej w temacie?
              Tyu pisze, to fakt, pisze. Mogę mu wierzyć i nie, to już inna sprawa.
              Pożyjemy, zobaczymy.
              pozdrawiam
              hej!
              do Hiacentego.
              Hiacek, po prostu wkurwiłem się jak przeczytałem, że m.in. Nutka mnie
              o coś tam z rzędu oskarża. Jakim prawem? Niby poważna, a zachowuje się
              jak gówniara z III-ce! Za stary buc jestem, aby mnie zaczepiać w ten sposób!
              Ja ganiam po F. i ją porównuję np. do gówna(tak jak ona?), ja ganiam
              i oskarżam ją o cosik tam? O to mnie się rozchodzi, Jacenty o to!
              Zaspokoiłem Twoją ciekawość? Przesłuchaniesmile) moje zamknięte?
              • Gość: Hiacynt do Bykka o uruchomionej spirali IP: 195.205.252.* 04.02.03, 23:14
                bykk napisał:

> Aniu, nigdy i nigdzie się nie wyśmiewam, że ktosik donosi na kogoś!
                > Zawsze byłem, jestem i będę pies-bykk na donosicieli!
                > Pod każdym względem! Niech sobie wyjaśniają sprawy najbardziej zainteresowani.
                > To, że Tyu napisał "kochanek"(w relacji Perła-Miriam), to pewne, tyle wiem i
                > tyle Ty wiesz. Wiesz więcej w temacie?
                > Tyu pisze, to fakt, pisze. Mogę mu wierzyć i nie, to już inna sprawa.
                > Pożyjemy, zobaczymy.
                > pozdrawiam
                > hej!
                > do Hiacentego.
                > Hiacek, po prostu wkurwiłem się jak przeczytałem, że m.in. Nutka mnie
                > o coś tam z rzędu oskarża. Jakim prawem? Niby poważna, a zachowuje się
                > jak gówniara z III-ce! Za stary buc jestem, aby mnie zaczepiać w ten sposób!
                > Ja ganiam po F. i ją porównuję np. do gówna(tak jak ona?), ja ganiam
                > i oskarżam ją o cosik tam? O to mnie się rozchodzi, Jacenty o to!
                > Zaspokoiłem Twoją ciekawość? Przesłuchaniesmile) moje zamknięte?

Bykku

poczekam na pożyjemy, zobaczymy.
                Pytasz, czy przesłuchanie zakończone. Wiesz co by sie działo na forum,
                gdyby to ktoś inny uczynił? Powiesz, że jestem stronniczy - w sposób bardzo
                stonowany piszę, ale aż się prosi by zacytować Kunce:

"Co do głupoty - jest po prostu porażająca. Co będzie, jeśli ktos w ramach
                retorsji wyśle do jej Gminy co tłustsze fragmenty, w których pisze, że do
                obozów koncentracyjnych wpadało sie jak do agencji towarzyskiej skrzyżowanej z
                bankiem spermy po to, by mieć potem synów o semickich rysach? albo zacytuje ten
                szczery fragment, w którym informuje Danutkę, że Żydzi zawsze najgorsze
                interesy robili na przechsztach? a gdyby przyszło komuś do głowy przesłać
                mężowi czy innej bliskiej osobie koronkowe wynurzenia, albo opisy zalet miłego
                sercu pana...? spirala zadawania rzeczywistych ran puszona zostałaby w ruch i
                nie wiem, co mogłoby ją powstrzymać."

Bykku, czy ty wiesz co wypisywała na forum Miriam?
                Jakie lekkomyslnie "straszne rzeczy" o obozach koncentracyjnych pisała?
                O wypruwaniu żył? Ta Miriam która podkreślała, że jest z łódzkiej gminy?

Oni nawet nie próbują tej sprawy wyjaśnić.

Poczekam Bykku co napiszesz, jeżli fakt donosu się potwierdzi.
                Piszę do ciebie, gdyż wielokrotnie stawałeś w ich obronie, znasz ich realnie.
                Ale zarazem znasz Tyu - wirtualnie. Chyba dobrze myślisz o Tyu?
                O Tyu, kóry pisze z nami od początku. Dłużej o kilka tygodni niż ja.
                Można jemu tylko jedną rzecz zarzucić. Nadmierną wiarę - nic więcej.

Chyba nie masz najmniejszych wątpliwości, że było tak jak pisze Tyu.
                Czekasz na poważne słowa drugiej strony rozumiem. jakieś wtłumacznie.
                Tyu, jeden z pierwszych na forum.
                Przecież to się moze przytrafić każdemu.

Hiacynt

• nurni Hiacynt 04.02.03, 23:38
                  pomyslalem tak samo jak Ty
                  mam z forumowym klamca swoje rachunki

ale on lezy
                  niech cie nie zmyli przebieranie nozkami
                  to agonia

na wlasne zyczenie

zostaw
                  albo zrob jak uwazasz
                • bykk Re: do Hiacka o uruchomionej spirali kobiecej 04.02.03, 23:57
                  Hiacenty, mój stosunek do kapowania powinieneś znać.
                  Mnie jeszcze jedna rzecz wkurwiła! Nie mieszałem się do ostatniego wątku
                  "wojennego", czytałem jak to się potoczy. Ty "własnoręcznie" pisałeś
                  jak to Tyu wzywasz na F.! On miał pewne opory, tak było.
                  Nutka mnie wyprowadziła z równowagi, piszą, że ja w Twojejsmile "klatce..."
                  się bawiłem, tak było. Przyszedł Tyu i co? Z Perły zrobił "kochanka" mojej
                  koleżanki z F., tak było. Nie mam pojęcia czemu to zrobił? W jakim celu?
                  Czy ktoś go z F. podpuścił na privie? Zawsze lubiłem z Tyu się pokłócić,
                  bo z nim gadało się normalnie, on po lewej, ja widomo!
                  Cosik musiał mieć zły dzień, cosik musiało go poruszyć, nie mam pojęcia, ja nie
                  znając faktów, tak bym nie napisał.
                  Miriam jest dość wrażliwa, szczególnie w pewnych sprawach jak powinieneś
                  wiedzieć. Nie pisz więc, co, kiedy i jak ona pisała na F., bo to związku
                  z "kochankiem" nie ma nic wspólnego. Nie przychdzi Ci do głowy, że też
                  coś mogło w niej pęknąć? Ja nie mam pojęcia, dlatego myślę, że zainteresowani
                  sami powinni sobie to wyjaśnić, mają łączności jak widać, różniste.
                  Telefony, sms-y, maile, czy to musiało się rozegrać na F.? Na naszych oczach?
                  Jednym słowem wyszło to wszystko idiotycznie, poważni ludzie, a jak dzieci!
                  Trzym się.
                  • Gość: Ania Re:Bykku,nie przesadzaj, IP: *.upc.chello.be 05.02.03, 00:08
                    Tyle ile pomyj wylano na moja glowe to ja tylko wiem.Na nikogo nigdzie nie
                    donosilam.
                    O co sie tak obrazila,o slowo kochanek?A jak nazwiesz chlopa,ktory pisze "moja
                    Miriam" do zameznej kobiety?Kto im sie kazal afiszowac?Kto im kazal opowiadac
                    swoje prywatne zycie na forum.?

Jak Miriam wylewala tony blota na glowy Carminy to z wrazliwosci?To bylo w
                    porzadku,ale paniusi z Lodzi to nie mozna nic napisac bo wrazliwa strasznie
                    jest.
                    Na Krzysia co jej tony blota leje donosu nie zlozy,bo i gdzie?

• bykk Re:do Ani b. 05.02.03, 00:26
                      Moja Aniu, dalej ciemno, aaa północsmile)!
                      Nie przesądzaj, wiesz coś więcej? Wiesz dlaczego? Ja już nie chcę
                      wiedzieć.
                      Zawsze przed saśnięciem widzę Twoje niebieskie oczy, a te włosy blond,
                      no i ten zapach, hohoho!
                      No dobra, bo mnie np. Adaśko nazwie świrem, albo kochankiem Ani?smile)
                      Moim zdaniem ich dwojga sprawa.
                      Swoje powiedziałem.
                      Tyle.
                      dobrej nocki Ci życzę!
                      hej!
                      • nurni idz spac nie kompromituj sie_______________nt 05.02.03, 00:29
                        • bykk Re: Nurni 05.02.03, 11:08
                          Czy to życzenie "dobrej nocy" to do mnie było?
                          Tak pytam z ciekawości?
                      • Gość: Ania Re:do Ani b. IP: *.upc.chello.be 05.02.03, 13:55
                        bykk napisał:

> Moja Aniu, dalej ciemno, aaa północsmile)!
                        > Nie przesądzaj, wiesz coś więcej? Wiesz dlaczego? Ja już nie chcę
                        > wiedzieć.
                        > Zawsze przed saśnięciem widzę Twoje niebieskie oczy, a te włosy blond,
                        > no i ten zapach, hohoho!
                        > No dobra, bo mnie np. Adaśko nazwie świrem, albo kochankiem Ani?smile)
                        > Moim zdaniem ich dwojga sprawa.
                        > Swoje powiedziałem.
                        > Tyle.
                        > dobrej nocki Ci życzę!
                        > hej!

Bykku,nie mam niebieskich oczu,nie mam blond wlosow.Ciesze sie,ze nie mam
                        przyjaciol,ktorzy sa kapusiami.Brzydza mnie tacy ludzie.Od dzis dla mnie nie
                        istnieja.
                        Dzis donos na Tyu a jutro na mnie.Pojutrze byc moze obiektem donosu kazdy z nas.
      • Gość: Ania Re:Ciekawe Bykku IP: *.upc.chello.be 04.02.03, 22:12
        Czy tez bys sie smial gdyby na Ciebie ktos doniosl?Albo gdyby sytuacja byla
        odwrotna np.Tyu doniosl gdzies na Perle.
        Rozumiem,ze przyjazn z Perla zobowiazuje ale chyba nie podpiszesz sie pod kazda
        podloscia?
    • monopol Ciekawe... 04.02.03, 22:07

Nick zabija nicka, nick zabija pacynkę, pacynka zabija nicka, pacynka zabija
      pacynkę - który wariant sie wydarzy?

A może jakaś mała udana próba suicydalna?
      • Gość: GeorgV Re: Ciekawe... IP: proxy / *.ccbjhb.co.za 04.02.03, 22:48
        Ciekawa jest poezja AdamaM. Boki zrywać. Popatrzta ino. Jak ludziom brakuje
        uznania u innych, narażą sie nawet na śmieszność aby cel osiagnąć.
        Toz ty adaśku powinien byc szczęśliwy z tej kłótni - taki temat na 'poezję'
        buahahahahaha
    • Gość: pepe Re: Tu na forum robi się tak ostro, IP: 80.48.117.* 05.02.03, 13:23

>
      > A. sledztwa nie będzie,bo sprawa dotycz ossób prywatnych.PROKURATOR!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka