Gość: Nasz Dziennik IP: 212.244.230.* 11.02.03, 00:12 www.NaszDziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20030210&id=po21.txt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Michnik ODKRYJ RYDZYKA lapowkarza! IP: *.rdu.bellsouth.net 11.02.03, 00:23 ten zlodziej i smiec z Torunia ma miejsce w bombie na Bagdad. Gość portalu: Nasz Dziennik napisał(a): > <a href="www.NaszDziennik.pl/index.php? typ=po&dat=20030210&id=po21.txt"t > arget="_blank">www.NaszDziennik.pl/index.php? typ=po&dat=20030210&id=po21.txt</a > > Odpowiedz Link Zgłoś
at-aman Re: Michnik ODKRYJ RYDZYKA lapowkarza! 11.02.03, 00:34 a ty zydku czemu nie w izraelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNORANT a kolega abc to z którego jest kibicu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.03, 03:49 Sława! I co tam orzecie..? Co uprawiacie? Trawkę, opium, kokę... Ty to masz dobrze, bo w ziemii obiecanej wszystko dobrze rośnie... Powiedz po czym Cię tak fajnie kręci? Pozdrawiam i liczę na receptę albo nasiona! Ignorant +++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostap Bender Miałem dzisiaj wzdęcia... IP: *.acn.waw.pl 11.02.03, 00:40 ...jeśli was to w ogóle interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM To jedyne wiarygodne zrodlo informacji. IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 15.02.03, 03:13 Jako Zyd naturalnie popierasz smieci z Wprost, Wyborczej i Rzeczpospolitej i Fakty i Mity. My Polacy czytamy Nasz Dziennik i Nasza Polske oraz sluchamy Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Michnik kryje łapówkarzy IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 20:23 A najbardziej kryje tego łapówkarza Rywina. Gdyby nie ND, którego reporter nagrał jak Rywin z Michnikiem i Millerem spiskowali, nic byśmy o tym nie wiedzieli. Brawo ND ! Snajper. PS. W jakiej Ty rzeczywistości żyjesz ? Równoległej ? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Michnik kryje łapówkarzy 15.02.03, 20:27 Gość portalu: snajper napisał(a): > PS. W jakiej Ty rzeczywistości żyjesz ? Równoległej ? A co to za różnica? Grunt że nie wierzy Michnikowi (ja też mu nie ufam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Michnik kryje łapówkarzy IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 21:45 pollak napisał: > Gość portalu: snajper napisał(a): > > > > PS. W jakiej Ty rzeczywistości żyjesz ? Równoległej ? > > A co to za różnica? Grunt że nie wierzy Michnikowi (ja też mu nie ufam). To niech nie wierzy. Ale to nie jest powód do wygadywania głupot. Michnik łapówkarza ujawnił, a nie kryje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś