Gość: Zsypek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 03:13 - napisal wroclawianin o nicku krnabrny - "i wszystko jasne, cyborgi" Komu nie jest jasne, niech zajrzy pod www.brunching.com/cgi/toy-cyborger.cgi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pies Re: Wiem co znacza wasze nicki IP: *.proxy.aol.com 03.11.01, 03:37 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > - napisal wroclawianin o nicku krnabrny - "i wszystko jasne, cyborgi" > > Komu nie jest jasne, niech zajrzy pod www.brunching.com/cgi/toy-cyborger.cgi > > Hau Hau HauHau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Hau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Wiem co znacza wasze nicki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 11:25 Pies - Person Intended for Exploration and Sabotage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walek Re: Wiem co znacza wasze nicki IP: 213.98.114.* 03.11.01, 20:12 I co kretynie znaczy moj nick? Durniu do kwadratu-idioto maniakalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesus Re: Wiem co znacza wasze nicki IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 02:18 J.E.S.U.S.: Journeying Entity Skilled in Ultimate Sabotage)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ _Fajne_ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 20:17 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > - napisal wroclawianin o nicku krnabrny - "i wszystko jasne, cyborgi" > > Komu nie jest jasne, niech zajrzy pod www.brunching.com/cgi/toy-cyborger.cgi ) pzdr Vist¸_______/ Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Re: _Fajne_ 03.11.01, 20:22 Może i fajne - ale na moim pełnym nicku program się wyłożył i poprosił o nicka Czuję się niedowartościowany Civic_vtec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ _Civic_vtec_ (!) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 20:36 civic_vtec napisał(a): > Może i fajne - ale na moim pełnym nicku program się wyłożył i poprosił o > nicka > Czuję się niedowartościowany > Civic_vtec Cybernetic Intelligent Violence and Infiltration Construct_Violence and Terran Exploration Construct A to co ? Wszyscy wysiadają !! )) pzdr Vist¸_____________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Re: Vigilant Individual Skilled in Troubleshooting 03.11.01, 21:23 Gość portalu: Vist¸ napisał(a): > Cybernetic Intelligent Violence and Infiltration Construct_Violence > and Terran Exploration Construct Metodą składakową to się samochody w Polsce stwarza! Ja chciałem za jednym zamachem! A brzmi rzeczywiście dumnie )) Pozdr. / Vtec Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: ________Teraz____________Ja___________________ 03.11.01, 21:32 Wireles Intelligent Technician Engineered for Killing and Justified Sabotage. Do usług.Kłania się WITEKJS PS. Jak oni to wszystko odkryli?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ ________Tu_____>>>___link_____<<<_____active______ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.11.01, 16:39 www.brunching.com/cgi/toy-cyborger.cgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ [_________L_I_N_K__________] IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 01:11 Gość portalu: Vist¸ napisał(a): > > > > www.brunching.com/cgi/toy-cyborger.cgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ F.O.R.U.M.: Facsimile Optimized for Repair and Ult IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 13:45 F.O.R.U.M.: Facsimile Optimized for Repair and Ultimate Mathematics www.brunching.com/cgi/toy-cyborger.cgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajniak Re: Wiem co znacza wasze nicki IP: *.*.*.* 04.11.01, 00:51 PSSSST Nie wydawaj się !!ëäúhW�3ŁćČŞžZZ21! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Wiem co znacza wasze nicki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 02:43 Bush - Biomechanical Unit Skilled in Harm Powell - Positronic Obedient Warfare and Efficient Learning Lifeform Laden - Lifelike Android Designed for Exploration and Nullification hi hiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Zdemaskowanie totalne, co robic, co robic.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 13:56 C.A.R.M.I.N.A.: Cybernetic Artificial Replicant Manufactured for Infiltration and Nocturnal Assassination Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Zdemaskowanie totalne, co robic, no właśnie... IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 04.11.01, 14:05 Gość portalu: Carmina napisał(a): > C.A.R.M.I.N.A.: Cybernetic Artificial Replicant Manufactured for Infiltration > and Nocturnal Assassination H.I.A.C.Y.N.T.: Hydraulic Intelligent Android Calibrated for Yardwork and Nocturnal Troubleshooting Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Re: => C.A.R.M.I.N.A & H.I.A.C.Y.N.T. 04.11.01, 15:24 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: Carmina napisał(a): > > > C.A.R.M.I.N.A.: > > Cybernetic Artificial Replicant Manufactured for Infiltration > > and Nocturnal Assassination > > H.I.A.C.Y.N.T.: > Hydraulic Intelligent Android Calibrated for Yardwork and Nocturnal > Troubleshooting Wyszły na jaw Wasze niecne nokturnowe skłonności Pozdrawiam Cybernetic Intelligent Violence and Infiltration Construct _Violence and Terran Exploration Construct (podoba mi się, tylko spamiętać trudno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Nocte Latent Mendae IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 23:22 Wszystkie koty noca czarne, LOL, tylko niektore kamuflaz lepszy maja wprogramowany na podczerwien ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: O Matko! Muszę natychmiast zmienić nick IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.11.01, 15:29 Wychodzi na to, ze jestem obiektem doświadczalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Re: => A.B.E. 04.11.01, 15:44 Gość portalu: Abe napisał(a): > Wychodzi na to, ze jestem obiektem doświadczalnym. A.B.E. nie panikuj! Zastosuj stronę czynną zamiast biernej i bierz się do roboty - wszak eksploracja Twym wyzwaniem i żywiołem. Vtec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re:do Vteca IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.11.01, 15:53 civic_vtec napisał(a): > Gość portalu: Abe napisał(a): > > > Wychodzi na to, ze jestem obiektem doświadczalnym. > > A.B.E. nie panikuj! > Zastosuj stronę czynną zamiast biernej i bierz się do roboty - wszak eksploracj > a > Twym wyzwaniem i żywiołem. > > Vtec Jednak co Intelligent Violence... Dozgonnie wdzięczna Abe )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Wiem co znacza wasze nicki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 16:00 BALZER - Biomechanical Android Limited to Zealous Exploration and Repair. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Zgroza IP: 10.0.207.* 04.11.01, 21:19 Synthetic Technician Optimized for Infiltration and Killing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Zgroza - do Stoika IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.11.01, 21:26 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Synthetic Technician Optimized for Infiltration and Killing Zrywam wszelkie stosunki dyplomatyczne. Proszę odesłać ambasadorów, o ile moi zostali już odebrani. )) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonad Re: Zgroza 04.11.01, 21:30 Mimo że wiejesz zgrozą Drogi Stoiku kieruję w Twoją stronę serdeczne wieczorne powitanie. Dawno nie widziałam Cię na forum i muszę przyznać, że zastanawiałam się nad tym smutnym faktem w świecie realnym ) Analizować cyrbogowo siebie nie będę-wszak iwona to nie nick tylko prawdziwe imię. Po co mam doznać wstrząsu?? pozdrawiam jabłkowo.iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Do Abe i IwonyD IP: 10.0.207.* 05.11.01, 01:40 Do Abe: niestety, ambasadorów odesłać nie mogę (killing). Uważaj na moich (infiltration). Gdyby wysiadły ci korki, służę pomocą (technician, infiltration). Ucałować nie mogę (synthetic). Twój optimized Stoik. Do Iwony D.: ja zniknąłem niedawno, a Ty się pojawiasz z rzadka. Brakuje Twojego umysłu ostrego jak brzytwa. Gdzie te absurdy z tamtych lat (miesięcy?). Na forum posucha, trochę rewolucjonistów, trochę wycieczek osobistych (zamiast w góry). Od czasu do czasu ktoś rozpoczyna wątek i z braku interlokutorów sam z sobą prowadzi ostrą wymianę zdań... Serdecznie pozdrawiam obie Panie, wasz Stroskany Towarzysz Opętany Inteligentnymi Kobietami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Do syntetycznego S. z killingiem (feelingiem?) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 02:40 Co komu po inteligencji w sytuacji totalnego zagrożenia (killing)? Lepsze ostre narzędzie (po oczach) i zdrowy instynkt (i w nogi!). Abe Broniąca Egzystencji. PS. Mogą być synthetic + feeling. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Cale szczescie, ze nie jestem jedyna taka ..... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 21:34 Gość portalu: Balzer napisał(a): > BALZER - Biomechanical Android Limited to Zealous Exploration and Repair. ....ale ze az tyle nas, tez sie nie spodziewalam. Pozdro nokturnowe. Off the record, please....szszszszszszsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Do Carminy IP: 10.0.207.* 05.11.01, 01:45 Jeśli porównasz to, co nas trafiło, to stwierdzisz łatwo, że musimy byc spokrewnieni Mimo to spokojnej nocy i nie więcej niż one nocturnal assassination. Andiamo insieme? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Re: Do Carminy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 16:05 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Jeśli porównasz to, co nas trafiło, to stwierdzisz łatwo, że musimy byc > spokrewnieni > Mimo to spokojnej nocy i nie więcej niż one nocturnal assassination. Andiamo > insieme? Andiamo, certo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Bond Re: Wiem co znacza wasze nicki IP: *.96.252.64.snet.net 05.11.01, 02:01 J.Bond - Journeying Being Optimized for Nocturnal Destruction Przynajmniej maja racje jesli chodzi o mnie..ale,ale...ja dzialam tylko w swietle dnia - what gives ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krates Do Carminy i Hiacynta :) IP: *.delta.com.pl 05.11.01, 10:23 Co za android piękny i młody i cóż to za replikantka on kalibrowane ma hydroprzewody a ona - nocna cybergrasantka Yours, Kinetic Robotic Android Trained for Exploration and Sabotage C.A.R.M.I.N.A.: Cybernetic Artificial Replicant Manufactured for Infiltration and Nocturnal Assassination H.I.A.C.Y.N.T.: Hydraulic Intelligent Android Calibrated for Yardwork and Nocturnal Troubleshooting Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Do Adropoidalnego Robota Kinetycznego IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 11:17 Gość portalu: Krates napisał(a): > Co za android piękny i młody > i cóż to za replikantka > on kalibrowane ma hydroprzewody > a ona - nocna cybergrasantka > > Yours, > Kinetic Robotic Android Trained for Exploration and Sabotage > > > > C.A.R.M.I.N.A.: Cybernetic Artificial Replicant Manufactured for Infiltration > and Nocturnal Assassination > > H.I.A.C.Y.N.T.: Hydraulic Intelligent Android Calibrated for Yardwork and > Nocturnal Troubleshooting Just love it, LOL. wybaczcie niepolski gwar, ale te deskrypcje tak czlowieka nastrajaja, a wierszyk cudo ))). Pozdro Świteziankowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Jestem sztuczną przyczyną wszelkich wojen. 05.11.01, 12:10 Journeying Artificial Construct Engineered for Killing and Justified Warfare I to by się zgadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krates Re: 8))) IP: *.delta.com.pl 05.11.01, 12:35 Spodobał Ci się? Naprawdę? Spodobał Ci się? Spodobał!! Tralalalala! Hopsasa! 8)) Ale miło! 8)) You made my day! Pozdrawiam słonecznie, Krates 8) P.S. Dzisiaj byłem naprawdę smutny a wtedy miewam ataki grafomanii. K. Gość portalu: Carmina napisał(a): > > Just love it, LOL. wybaczcie niepolski gwar, ale te deskrypcje tak czlowieka > nastrajaja, a wierszyk cudo ))). Pozdro Świteziankowe. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Re: 8))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 16:39 Gość portalu: Krates napisał(a): > Spodobał Ci się? Naprawdę? Spodobał Ci się? Spodobał!! Tralalalala! Hopsasa! > > 8)) Ale miło! 8)) > > You made my day! > > Pozdrawiam słonecznie, > Krates 8) > > P.S. > Dzisiaj byłem naprawdę smutny a wtedy miewam ataki grafomanii. > K. > > > Gość portalu: Carmina napisał(a): > > > > Just love it, LOL. wybaczcie niepolski gwar, ale te deskrypcje tak czlowie > ka > > nastrajaja, a wierszyk cudo ))). Pozdro Świteziankowe. > > > Podobalo sie ogromnie, masz talent prawie jak humanoidy. A taki talent, niby nic , a cieszy. Moze kiedys bedziemy prawdziwymi ludzmi, jak bedziemy baaardzo, baaardzo dobrze zadania swoje wypelniac, LOL. Pinokio dopiał swego, pzreciez. )) a co mysleliscie? Nie...nie wierze.... nie wiedzieliscie? P.I.N.O.K.I.O.: Positronic Intelligent Neohuman Optimized for Killing and Intensive Observation, i co - w koncu sytal sie prawdziwym chlopcem. Czego nie wiem czy nam zyczyc. Pozdro metaliczne nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt do Kratesa o C.F.C._Cybergrasantce IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 13:43 Gość portalu: Krates napisał(a): > Co za android piękny i młody > i cóż to za replikantka > on kalibrowane ma hydroprzewody > a ona - nocna cybergrasantka > > Yours, > Kinetic Robotic Android Trained for Exploration and Sabotage > > > > C.A.R.M.I.N.A.: Cybernetic Artificial Replicant Manufactured for Infiltration > and Nocturnal Assassination > > H.I.A.C.Y.N.T.: Hydraulic Intelligent Android Calibrated for Yardwork and > Nocturnal Troubleshooting Kratesie! G.R.A.S.A.N.T.: General Robotic Android Skilled in Assassination and Nocturnal Troubleshooting Oto nasza Cebergrasantka Forumowa Carmina czyli nasza CFC. pozdrawiam Android Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
al!!! Re: Pozdrowionka 05.11.01, 13:45 Pozdrawiam wszystkich sztuczniaków i naturalnych,lewych i prawych - Artificial Lifeform. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt C.Y.B.E.R.G.R.A.S.A.N.T.K.A. IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 15:25 Carminal Young Brutal Energetic Rebel Genuinely Reptilian Android Surreptitiously Attacking Nocturnally Technocratical Killer Armoured Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krates Po starej androidzkiej znajomości... IP: *.delta.com.pl 05.11.01, 16:35 Ach w gadzie Jej szponki niech wpadną me członki! Zaś Ty w wątków zakątki rozsypiesz me szczątki Przechodnie! Wy dla pamiątki opuśćcie na chwilkę ogonki Krates Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > > Carminal Young Brutal Energetic Rebel Genuinely Reptilian Android > > Surreptitiously Attacking Nocturnally Technocratical Killer Armoured > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmetal Re: Po starej androidzkiej znajomości... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 16:45 Gość portalu: Krates napisał(a): > Ach w gadzie Jej szponki > niech wpadną me członki! > Zaś Ty w wątków zakątki > rozsypiesz me szczątki > Przechodnie! Wy dla pamiątki > opuśćcie na chwilkę ogonki > > Krates > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > > > > > > > Carminal Young Brutal Energetic Rebel Genuinely Reptilian Android > > > > Surreptitiously Attacking Nocturnally Technocratical Killer Armoured > > > > Zostalam zdemaskowana podwojnie, do ostatniego cholernego chipa. Pzrestancie, bo jak sie rodzina dowie, pzrezyja szok, bo nie wiedza sami kim są...szszszszszszs, male androidki, bezbronne, miejcie na nie wzglad, bracia scaleni w zespolach, plz. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Lisek IP: *.man.polbox.pl 05.11.01, 16:48 Lifeform Intended for Sabotage and Efficient Killing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: M.A.G IP: 64.95.214.* 05.11.01, 18:25 Horror!!! Machine Asembled for Gratification !!! Moja rodzina nie moze sie o tym w zadnym wypadku dowiedziec. I feel used !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Do Mag - będziemy ostrożni IP: 10.0.207.* 05.11.01, 20:31 Gość portalu: Mag napisał(a): > Horror!!! Machine Asembled for Gratification !!! Moja rodzina nie moze sie o > tym w zadnym wypadku dowiedziec. I feel used !!! Droga Mag, będziemy naprawdę delikatni i ostrożni, dzięki wrodzonej kulturze i w trosce o niedopuszczenie do Twojego rozpadu na części. Abyś poczuła się lepiej, sugeruję, abyś sama określiła rozmiary gratyfikacji. Polecam swoje usługi, jako syntetycznego specjalisty od zabijania i infiltracji, a nie demontażu. Ze szczerym oddaniem, s.t.o.i.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Wiem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 19:58 już wszystko też. Self-Controller Attacking Neurotics.Do usług. Na 48V chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonad Do Stoika o północy 06.11.01, 00:03 > Gość portalu: Stoik napisał(a): Do Iwony D.: ja zniknąłem niedawno, a Ty się pojawiasz z rzadka. Brakuje > Twojego umysłu ostrego jak brzytwa. Gdzie te absurdy z tamtych lat (miesięcy?). > Na forum posucha, trochę rewolucjonistów, trochę wycieczek osobistych (zamiast > w góry). Od czasu do czasu ktoś rozpoczyna wątek i z braku interlokutorów sam z sobą prowadzi ostrą wymianę zdań... ********************** Ach, gdzie te letnie miesiące minione!! ) I myślę sobie, że nie ma co absurdów na siłe wyciągać. Przyjdzie na nie odpowiednia pora. Obym tylko jej nie przeoczyła. To nie umysł ostry jest, tylko mój nieszczęsny język ) Dostałam już za swoje (ten brutalny real). Rezygnować z niego nie zamierzam-wszak język to moja twierdza ) Mam nadzieję Drogi Stoiku, że trafimy na siebie na tym pustynnym forum w najbliższym czasie. Tęskni mi się za jesienną kawiarenką... pozdrawiam sennie.iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt T.E.T.E. IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 14:31 T.E.T.E.: Technician Engineered for Troubleshooting and Exploration T.E.T.E.O.N.A.: Transforming Electronic Technician Engineered for Observation and Nocturnal Assassination T.E.T.E.T.K.A.: Transforming Electronic Technician Engineered for Terran Killing and Assassination Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Re: T.E.T.E. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 14:49 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > T.E.T.E.: Technician Engineered for Troubleshooting and Exploration > > T.E.T.E.O.N.A.: Transforming Electronic Technician Engineered for Observation a > nd > Nocturnal Assassination > > T.E.T.E.T.K.A.: Transforming Electronic Technician Engineered for Terran Killin > g > and Assassination wszystko jasne, tylko jakos nie wiadomo gdzie ona jest, ta tete... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt do Carminy o Tete IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 07:23 Gość portalu: Carmina napisał(a): > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > T.E.T.E.: Technician Engineered for Troubleshooting and Exploration > > > > T.E.T.E.O.N.A.: Transforming Electronic Technician Engineered for Observat > ion a > > nd > > Nocturnal Assassination > > > > T.E.T.E.T.K.A.: Transforming Electronic Technician Engineered for Terran K > illin > > g > > and Assassination > > wszystko jasne, tylko jakos nie wiadomo gdzie ona jest, ta tete... > Carmino! Jasne dla Ciebie. Ja dość mgliście znam Londyn? Hiacynt Zza Żelaznej Kurtyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Aaa! Więc o to chodzi... IP: 213.17.161.* 06.11.01, 14:48 Wpisałem w to-to nazwiska paru „naszych” mężów stanu i nareszcie zrozumiałem ich motywy działania... RATUNKUUUUUU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt J.O.L.K.A. czy J.O.L.A. IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 07:26 J.O.L.K.A.: Journeying Obedient Logical Killing Android J.O.L.A.: Judge Optimized for Logical Assassination ja zawsze pisałem Jola H.I.A.C.Y.N.T.: Hydraulic Intelligent Android Calibrated for Yardwork and Nocturnal Troubleshooting Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumisia Re: Jak wszyscy, to wszyscy... IP: 10.129.131.* 08.11.01, 09:48 Ale ja mam strasznie dlugi nick.Czy moze ktos za mnie zrobi mi lustracje,co Hiacyncie?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Do Tumisi o lustrze IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 10:31 Gość portalu: Tumisia napisał(a): > Ale ja mam strasznie dlugi nick. Czy moze ktos za mnie zrobi mi lustracje,co > Hiacyncie?Pozdrawiam. Tumisiu! Ja jestem co najwyżej lustrem? Jaki tam ze mnie lustrator. T.U.M.I.S.I.A.: Transforming Upgraded Machine Intended for Scientific Infiltration and Assassination M.I.S.I.A.T.U.: Mechanical Intelligent Soldier Intended for Assassination and Terran Utility Intelligent Soldier - to Ty. Kto wie czy nie powinienem Ciebie zlustrować? Tym bardziej, że chcesz się tej lustracji z wdziękiem poddać właśnie mnie. serdecznie pozdrawiam Tumisiu Twój osobisty Hiacynt Lustrator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumisia Dzięki................. IP: 10.129.131.* 08.11.01, 15:04 No to lustracja za nami,muzyka też,taniec tylko jakiś chocholi się przypomina i ciągle wraca i nas zasmuca.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: Jak wszyscy, to wszyscy... 08.11.01, 10:10 tyu napisał(a): > Toy for Young User - it's me! ___________________________ To inaczej można powiedzieć " in usum Delphini"- a to wiele tłumaczy... Pozdrawia. W.I.T.E.K.J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Jak wszyscy, to wszyscy... do Witka 10.11.01, 19:12 witekjs napisał(a): > tyu napisał(a): > > > Toy for Young User - it's me! > ___________________________ > To inaczej można powiedzieć " in usum Delphini"- a to wiele tłumaczy... > Pozdrawia. W.I.T.E.K.J.S. Świetna pointa! Tylko... 1. Pytanie do Witka - CO tłumaczy? 2. Informacja dla przypadkowego Czytelnika: uwaga Witka nie ma nic wspólnego z jedzeniem ryb... T.Y.U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: O delfinach do Tyu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 19:24 Tyu. Delfin to nie ryba - nawet z małej litery pisany. Ale ja tez nie wiem CO wyjaśnia Witekjs. Czyżby sugerował, ze Twoje miejsce na francuskim dworze królewskim? Tylko skąd go wziąć? Przypadkowy Czytelnik )) Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: O delfinach do Tyu_____I____Miłej____Abe_ 10.11.01, 21:06 Gość portalu: Abe napisał(a): > Tyu. > Delfin to nie ryba - nawet z małej litery pisany. > Ale ja tez nie wiem CO wyjaśnia Witekjs. > Czyżby sugerował, ze Twoje miejsce na francuskim dworze królewskim? > Tylko skąd go wziąć? > > Przypadkowy Czytelnik )) _____________________________________ Delfin nie ryba, ale "używa" jedynie ryb.To miał na myśli Tyu. Powiedzenie "in usum Delphini" - na użytek Delfina/ z dużej litery/ następcy tronu tj.syna Ludwika XIV. W przenośni- nazwa publikacji okrojonych, ocenzurowanych,uprzyzwoiconych/np.u Wł.Kopalińskiego/. Użyłem tego okręślenia w stosunku do Tyu, bo aż się prosiło.Jest to oczywiście lekka złośliwostka dotycząca Jego "różowych" wypowiedzi, dla mnie jednak trochę okrojonych i stąd jak dla Delfina. Pozdrawiam serdecznie Was Oboje. Witek Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: O delfinach do Miłej_Abe_i_miłego_Witka też 10.11.01, 21:49 witekjs napisał(a): > Gość portalu: Abe napisał(a): > > > Tyu. > > Delfin to nie ryba - nawet z małej litery pisany. > > Ale ja tez nie wiem CO wyjaśnia Witekjs. > > Czyżby sugerował, ze Twoje miejsce na francuskim dworze królewskim? > > Tylko skąd go wziąć? > > > > Przypadkowy Czytelnik )) Veto!!! Żaden prz...ypadkowy! Prz...emiły! > _____________________________________ > Delfin nie ryba, ale "używa" jedynie ryb.To miał na myśli Tyu. Dokładnie tak! > Powiedzenie "in usum Delphini" - na użytek Delfina/ z dużej litery/ następcy > tronu tj.syna Ludwika XIV. W przenośni- nazwa publikacji okrojonych, > ocenzurowanych,uprzyzwoiconych/np.u Wł.Kopalińskiego/. > Użyłem tego określenia w stosunku do Tyu, bo aż się prosiło. ???!!! > Jest to oczywiście lekka złośliwostka dotycząca Jego "różowych" wypowiedzi, Kojarzy mi się to z "różową serią"... Gdzie ja coś takiego mówiłem?? > dla mnie jednak trochę okrojonych i stąd jak dla Delfina. Jeśli okrojonych o "przecinki" na k... i ch... - to może ewentualnie... >Pozdrawiam serdecznie Was Oboje. Witek A ja pozdrawiam serdecznie WAS Oboje! tyu A Abe dodatkowo dziękuję za postawienie kropki nad i "w temacie" objęcia dworu (zastanowię się) oraz za list, który właśnie nadszedł, mijając się z moim. Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: O delfinach_____ do Miłego________Tyu_________ 10.11.01, 22:03 tyu napisał(a): > witekjs napisał(a): > > > Gość portalu: Abe napisał(a): > > > > > Tyu. > > > Delfin to nie ryba - nawet z małej litery pisany. > > > Ale ja tez nie wiem CO wyjaśnia Witekjs. > > > Czyżby sugerował, ze Twoje miejsce na francuskim dworze królewskim? > > > Tylko skąd go wziąć? > > > > > > Przypadkowy Czytelnik )) > > Veto!!! Żaden prz...ypadkowy! Prz...emiły! > > > _____________________________________ > > Delfin nie ryba, ale "używa" jedynie ryb.To miał na myśli Tyu. > > Dokładnie tak! > > > Powiedzenie "in usum Delphini" - na użytek Delfina/ z dużej litery/ następ > cy > > tronu tj.syna Ludwika XIV. W przenośni- nazwa publikacji okrojonych, > > ocenzurowanych,uprzyzwoiconych/np.u Wł.Kopalińskiego/. > > Użyłem tego określenia w stosunku do Tyu, bo aż się prosiło. > > ???!!! > > > Jest to oczywiście lekka złośliwostka dotycząca Jego "różowych" wypowiedzi > , > > Kojarzy mi się to z "różową serią"... Gdzie ja coś takiego mówiłem?? > > > dla mnie jednak trochę okrojonych i stąd jak dla Delfina. > > Jeśli okrojonych o "przecinki" na k... i ch... - to może ewentualnie... > > >Pozdrawiam serdecznie Was Oboje. Witek > > A ja pozdrawiam serdecznie WAS Oboje! tyu _______________________________________ Drogi Tyu.Chodzi mi o Twoją polityczną "różowość", z którą czasem sie nie zgadzam. O polityce jednak nie rozmawiam.Zbyt dla mnie ograniczone mozliwosci wypowiedzi.Prowadzi to czesto, z konieczności do "okrojenia" pewnych problemów. Jesli już, to wolę sprzeczać się o inne rzeczy. Myślę, że nie odebrałeś mojego postu negatywnie.Nie było to moją intencją. Pozdrawiam.Witek Odpowiedz Link Zgłoś
tyu O różowych delfinach_ do_Miłego_Witka 10.11.01, 22:56 witekjs napisał(a): > Drogi Tyu.Chodzi mi o Twoją polityczną "różowość", z którą czasem sie nie > zgadzam.O polityce jednak nie rozmawiam.Zbyt dla mnie ograniczone mozliwosci > wypowiedzi.Prowadzi to czesto,z konieczności do "okrojenia" pewnych problemów. > Jesli już, to wolę sprzeczać się o inne rzeczy. > Myślę, że nie odebrałeś mojego postu negatywnie.Nie było to moją intencją. > Pozdrawiam.Witek Od końca: 1. Oczywiście, że nie odebrałem! 2. Ja natomiast dyskutuję, jak zapewne zauważyłeś, dość często, choć zwykle z góry wiadomo, czym skończy się taka dyskusja: pozostaniem adwersarzy na swoich pozycjach - dobrze, jeśli z pogłębionymi poglądami. 3. Stąd zapewne, z obserwacji, Twoja ocena moich poglądów, jako różowych. Jest ona i tak bardzo wyważona: zdaniem antagonistów jestem zwykle czerwony jak burak! Pozdrawiam. Łososiowy tyu "ad usum delphini" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Jak Miło...... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 23:08 Naprawdę. Skoro Panowie wzajem sobie wyjaśnili swoje stanowiska, a i mnie przy okazji trochę wiedzy skapnęło, to pozostaje mi tylko obu Was pozdrowić. Jak? Oczywiście Miło. )))) Tyu Łososiowy. Hmm.. Nieźle brzmi. Ale korona byłaby lepsza. ) Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: Jak Miło...... 10.11.01, 23:45 Gość portalu: Abe napisał(a): > Naprawdę. > Skoro Panowie wzajem sobie wyjaśnili swoje stanowiska, > a i mnie przy okazji trochę wiedzy skapnęło, > to pozostaje mi tylko obu Was pozdrowić. > Jak? Oczywiście Miło. )))) > > Tyu Łososiowy. Hmm.. Nieźle brzmi. Ale korona byłaby lepsza. ) __________________________________ ...że nam kibicowałaś. Pozdrawiam.Witek Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: O różowych delfinach_ do_Miłego_Tyu___________ 10.11.01, 23:42 tyu napisał(a): > witekjs napisał(a): > > > Drogi Tyu.Chodzi mi o Twoją polityczną "różowość", z którą czasem sie nie > > zgadzam.O polityce jednak nie rozmawiam.Zbyt dla mnie ograniczone mozliwos > ci > > wypowiedzi.Prowadzi to czesto,z konieczności do "okrojenia" pewnych proble > mów. > > Jesli już, to wolę sprzeczać się o inne rzeczy. > > Myślę, że nie odebrałeś mojego postu negatywnie.Nie było to moją intencją. > > Pozdrawiam.Witek > > Od końca: > 1. Oczywiście, że nie odebrałem! > 2. Ja natomiast dyskutuję, jak zapewne zauważyłeś, dość często, choć zwykle z > góry wiadomo, czym skończy się taka dyskusja: pozostaniem adwersarzy na swoich > pozycjach - dobrze, jeśli z pogłębionymi poglądami. > 3. Stąd zapewne, z obserwacji, Twoja ocena moich poglądów, jako różowych. Jest > ona i tak bardzo wyważona: zdaniem antagonistów jestem zwykle czerwony jak bura > k! > > Pozdrawiam. > Łososiowy tyu "ad usum delphini" ______________________________________- ad.2 "I brak owoców rodzi fermenty" Stanisław Jerzy LEC Odpowiedz Link Zgłoś
tyu O podtrzymaniu rozmowy do_Miłej_Abe_i_Miłego_Witka 14.11.01, 18:21 Ja tylko tak... żebyście nie myśleli, że mam dość Waszego towarzystwa... )) Łososiowy tyu w koronie, POZYTYWNIE fermentujący. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: O podtrzymaniu rozmowy do_Miłej_Abe_i_Miłego_Witka 14.11.01, 18:24 tyu napisał(a): > Ja tylko tak... żebyście nie myśleli, że mam dość Waszego towarzystwa... )) > > Łososiowy tyu w koronie, POZYTYWNIE fermentujący. ...a ściślej - z koroną. Czeską w łapie. W ZWIĄZKU Z CZYM - do poniedziałku! Bawcie się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: O podtrzymaniu rozmowy do_Miłej_Abe_i_Miłego_Witka IP: *.devs.futuro.pl 14.11.01, 18:27 Szerokiej drogi Tyu i miłych wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: O podtrzymaniu rozmowy do_Miłej_Abe_i_Miłego_Witka 14.11.01, 18:35 Gość portalu: Abe napisał(a): > Szerokiej drogi Tyu i miłych wrażeń. Dziękuję! I - wzajemnie! (Ale trzymam za słowo też!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Do Tyu przecież oczywiście IP: *.devs.futuro.pl 14.11.01, 18:35 Za szybko mi post uciekł. Jeszcze dziękuję w imieniu swoim i Witka za chęć podtrzymania. Duuużo koron. Do zobaczenia w poniedziałek. Wracaj z tarczą. )) Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: Do Abe______________i_____________doTyu______ 14.11.01, 19:08 Gość portalu: Abe napisał(a): > Za szybko mi post uciekł. > Jeszcze dziękuję w imieniu swoim i Witka za chęć podtrzymania. > Duuużo koron. > Do zobaczenia w poniedziałek. > Wracaj z tarczą. )) ________ Dzień dobry Moi Drodzy. Nie wiem czy jeszcze zastanę Tyu. Wkrótce wrócę. Pozdrawiam.Witek Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Do Abe__________i__________do Witka 14.11.01, 19:29 witekjs napisał(a): > Gość portalu: Abe napisał(a): > > > Za szybko mi post uciekł. > > Jeszcze dziękuję w imieniu swoim i Witka za chęć podtrzymania. > > Duuużo koron. > > Do zobaczenia w poniedziałek. > > Wracaj z tarczą. )) > ________ > Dzień dobry Moi Drodzy. Nie wiem czy jeszcze zastanę Tyu. Wkrótce wrócę. > Pozdrawiam.Witek Jeszcze zastaniesz! Dziękuję za dziękuję oraz całokształt. A wyjeżdżam dopiero w piątek rano - tyle, że pożegnania, zwłaszcza jeśli serdeczne, trwają. Co zresztą widać na obrazku... Wasz tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Do samolustratorow i masonerii elektronicznej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.01, 10:24 Nalezy was pochwalic za ped do samooczyszczenia, ujawnienia i demaskacji. Ale... Juz wiem, dlaczego w tym kraju nic nie wychodzi, to wy, masoni elektroniczni wszystko psujecie! Ja tez przepuscilem nazwiska paru wybitnych mezow stanu przez deszyfrator i ONIEMIALEM !!! Glebia i zasieg waszego spisku napelnia mnie gleboka odraza i niepokojem... Tranzystory na Megagaskar! Prawdziwi ludzie na barykady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisekrudy Re: Do samolustratorow i masonerii elektronicznej 10.11.01, 20:55 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Nalezy was pochwalic za ped do samooczyszczenia, ujawnienia i demaskacji. > Ale... Juz wiem, dlaczego w tym kraju nic nie wychodzi, to wy, masoni > elektroniczni wszystko psujecie! Ja tez przepuscilem nazwiska paru wybitnych > mezow stanu przez deszyfrator i ONIEMIALEM !!! Glebia i zasieg waszego spisku > napelnia mnie gleboka odraza i niepokojem... > > Tranzystory na Megagaskar! Prawdziwi ludzie na barykady!!! Ty sie, Zsypku, nie wylamuj. I tak wiemy, kim jestes: Z.S.Y.P.E.K.: Zeta Synthetic Youth Programmed for Exploration and Killing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Dopiero dzisiaj IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 14:29 odkryłam ten wątek. Już dawno nie zdarzyło mi się popłakać ze śmiechu !!! Dziękuję Wam, że uwzględniliście mój nick w analizie. ), Technician Engineered for Troubleshooting an Exploration Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Dopiero dzisiaj 14.11.01, 18:32 Gość portalu: tete napisał(a): > odkryłam ten wątek. Już dawno nie zdarzyło mi się popłakać ze śmiechu !!! > Dziękuję Wam, że uwzględniliście mój nick w analizie. > > ), Technician Engineered for Troubleshooting an Exploration Popłakałaś się?! To może być groźne ! Too Emotionally Treated Eyes ! ( Odpowiedz Link Zgłoś
czytacz Re: Wiem co znacza wasze nicki 14.11.01, 15:21 Melduje sie C.Z.Y.T.A.C.Z.: Cybernetic Zeta Youth Trained for Assassination and Ceaseless Zoology. Wow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: Wiem co znacza wasze nicki IP: *.chello.pl 17.02.02, 01:52 poznałam prawde o sobie: K.U.N.C.E.: Knight Used for Nocturnal Calculation and Exploration jutro zlustruję innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Wiem co znacza wasze nicki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 01:59 Gość portalu: kunce napisał(a): > poznałam prawde o sobie: > K.U.N.C.E.: Knight Used for Nocturnal Calculation and Exploration > > jutro zlustruję innych Hi hiiiii. A ja juz zapomnialam o tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perli Re: Wiem co znacza wasze nicki IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.02.02, 08:20 Gość portalu: kunce napisał(a): > poznałam prawde o sobie: > K.U.N.C.E.: Knight Used for Nocturnal Calculation and Exploration > > jutro zlustruję innych Dzięki za "wyszarpnięcie", już dawno tak nie P.E.R.L.I. -Planetary Earlobe and Really Licensed Idiot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALK Re: Wiem co znacza wasze nicki IP: *.chello.pl 17.02.02, 11:14 Android Limited to Killing: i pomyśleć, że się żyło w nieświadomości. Czas wykorzystać wyjawiony sens i zacząć żyć zgodnie z naturą (kulturą?). Będzie to trudne, ale chyba nie niemożliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Toy... comeback: Wiem co znacza wasze nicki 17.02.02, 12:44 Gość portalu: ALK napisał(a): > Android Limited to Killing: i pomyśleć, że się żyło w nieświadomości. Czas > wykorzystać wyjawiony sens i zacząć żyć zgodnie z naturą (kulturą?). Będzie to > trudne, ale chyba nie niemożliwe? Drugi cudowny pomysł, po Forum Absurdalis, na odświeżenie atmosfery Forum i Wszechświata. Zapoczątkowany przez jakże skromną Pannę Kunkę (pamiętam, pamiętam!) i twórczo kontynuowany przez równie skromną (czy aby nawet w skromności swej nieco nie przesadzajacą?!) Perli i Inne Dostojne Osoby. Ale strzeżcie się - wracam i ja. Testing Your Underground... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Toy... comeback: Wiem co znacza wasze nicki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 17:01 tyu napisał(a): > Gość portalu: ALK napisał(a): > > > Android Limited to Killing: i pomyśleć, że się żyło w nieświadomości. Czas > > > wykorzystać wyjawiony sens i zacząć żyć zgodnie z naturą (kulturą?). Będzi > e to > > trudne, ale chyba nie niemożliwe? > > > > Drugi cudowny pomysł, po Forum Absurdalis, na odświeżenie atmosfery Forum i > Wszechświata. Zapoczątkowany przez jakże skromną Pannę Kunkę (pamiętam, > pamiętam!) i twórczo kontynuowany przez równie skromną (czy aby nawet w > skromności swej nieco nie przesadzajacą?!) Perli i Inne Dostojne Osoby. > > Ale strzeżcie się - wracam i ja. > Testing Your Underground... > Panie Tyu. Obrazilam sie na pana smiertelnie. To ja ten watek zapoczatkowalam w czasach, kiedy bylam Zsypkiem. A pan mi za to nigdy nie podziekowal, tylko kazal mi sobie wsadzic dwururke geberitowa w jamochlon, czterowierszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re:Wiem co znacza wasze nicki IP: *.chello.pl 17.02.02, 17:39 zlustrowałam narzeczonego: E.U.R.O.M.I.R.: Electronic Upgraded Replicant Optimized for Mandatory Infiltration and Repair czy to dobry zawód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miedź Br Do Helgi/Zsypka IP: 2.2.STABLE* / 10.10.99.* 17.02.02, 20:36 Jeśli więc to Ty jesteś Zsypkiem, który onegdaj wypowiedział się w wątku "jak oceniasz stan wojenny" (w duchu antyjaruzelskim) to uniżenie proszę o odpowiedż na intrygujące mnie pytanie: skąd wobec takich poglądów ten nick? Chęć prowokacji? Kreślę się z wyrazami sympatii - MB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmikki jakieś pytania? IP: *.chello.pl 17.02.02, 23:05 M.M.I.K.K.I.: Mechanical Machine Intended for Killing and Kamikaze Infiltration drżyjcie!! już wy wiecie którzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Do Helgi/Zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 23:42 Gość portalu: Miedź Br napisał(a): > Jeśli więc to Ty jesteś Zsypkiem, który onegdaj wypowiedział się w wątku "jak > oceniasz stan wojenny" (w duchu antyjaruzelskim) to uniżenie proszę o odpowiedż > > na intrygujące mnie pytanie: skąd wobec takich poglądów ten nick? Chęć > prowokacji? Kreślę się z wyrazami sympatii - MB. Chetnie odpowiem, tylko nie wiem o ktorego nicka ci chodzi. I nie bardzo lapie jaki jest zwiazek obu nickow ze stanem wojennym. Moze powiedz cos blizej? A stan wojenny potepiam rzeczywiscie i od zawsze, co roku nosze kwiaty na 13 XII i popadam w smetny nastroj, a batiuszke Stalina i jego nastepcow w glebokiej pogardzie mam. Nie lubie tez Lukaszenki i Milosevica I nie naleze do zadnej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Do Helgi/Zsypka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 01:30 Droga Helgo, Troche mnie zaskoczyla zmiana Twojego nicka (oraz, jak sie wydaje, plci). Czy Twoj dawny Zsypkowy adres jest nadal aktualny? Nie chcialbym tracic kontaktu w zwiazku z toczona przez nas w swoim czasie dyskusja, do ktorej chcialbym jeszcze powrocic. Pozdr. Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Czesc lisku! Jak tam twoja kita? Powiewa? :))))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 01:40 Adres jak najbardziej aktualny i bedzie aktualny w przyszlosci. Nie mam wyjscia, bo zbyt wiele osob go ma. A z tym nickiem, to sie po prostu przed jednym z forumowiczow kiedys wysypalam. Zapomnialam zmienic koncowki czasownikow i sie domyslil. To doszlam do wniosku, ze jak wie jeden, to moga i wszyscy. (ale trzymal dzielnie buzie na klodke, trzeba przyznac) Nick musialam zmienic, bo zsypka brzmi tragicznie, przyznasz))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miedź Br Re: Do Helgi/Zsypka IP: 2.2.STABLE* / 10.10.10.* 18.02.02, 14:31 Związek taki, że "Zsyp", czyli Zrzeszenie Studentów Polskich, wczesniej Socjalistyczne Zrzeszenie Studentów Polskich, też zwane zsypem, to była organizacja projaruzelska. Więc jak na wątku o stanie wojennym zobaczyłem że ktoś o nicku Zsypek potępia Jaruzela, to się zdziwiłem. Pozdrawiam MB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Do Helgi/Zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 14:52 Gość portalu: Miedź Br napisał(a): > Związek taki, że "Zsyp", czyli Zrzeszenie Studentów Polskich, wczesniej > Socjalistyczne Zrzeszenie Studentów Polskich, też zwane zsypem, to była > organizacja projaruzelska. Więc jak na wątku o stanie wojennym zobaczyłem że > ktoś o nicku Zsypek potępia Jaruzela, to się zdziwiłem. Pozdrawiam MB. Ja tam wole dobrze o ludziach myslec, wiec niech ci bedzie, ze nie zlosliwie mi to napisales. Faktycznie, nawet nie pomyslalam o tym ze taka organizacja istniala. Tamten nick wzial sie z dyskusji off-line o globalizacji. Chodzilo o to jakie wartosci kulturowe wchodza w sklad kultury globalnej, ja powiedzialam ze jak na razie to wyglada jak zsyp na smieci w blokowisku. (Chodzilo mi o to, ze na obecnym etapie elementy tzw. kultury wyzszej sa cechami kultur narodowych, a nie globalnej, co ma zreszta scisly zwiazek z finansowaniem tejze kultury) I ktos mnie "Ty Zsypku" wyzwal))))) I uznalam, ze to przezwisko to moj lup wojenny A aktualny nick bierze sie z tego, ze Hanyska jestem, ale prosze od Niemcow nie wyzywac. Moja rodzina z tych co w powstaniach walczyli. Jesli masz takie skojarzenia z tym dawnym nickiem to sie tym bardziej ciesze, ze go sobie zmienilam. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miedź Br Re: Do Helgi/Zsypka IP: 2.2.STABLE* / 10.10.10.* 18.02.02, 17:57 Nie, co ty, o żadnej złośliwości nie może byc mowy, myślałem sobie tylko że to taka ironia. Tak naprawdę to nie jestem szczególnie aktywnym użytkownikiem forum, ale Twoje posty mi się raczej podobają, a co do kultury globalnej to się zgadzam. Do Ślązaków też nic nie mam! (Wręcz przeciwnie, nawet się cieszę że wreszcie choć wirtualnie na jakiegoś trafiłem, bo miewałem trochę znajomych wśród katowickiej inteligencji, ale jak poskrobać to się okazywało, że wszyscy przyjezdni z centrali albo z Kresów (choć rzecz jasna w drugim pokoleniu). Też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Do Helgi/Zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 20:44 Gość portalu: Miedź Br napisał(a): > Nie, co ty, o żadnej złośliwości nie może byc mowy, myślałem sobie tylko że to > taka ironia. Tak naprawdę to nie jestem szczególnie aktywnym użytkownikiem foru > m, > ale Twoje posty mi się raczej podobają, a co do kultury globalnej to się zgadza > m. > Do Ślązaków też nic nie mam! (Wręcz przeciwnie, nawet się cieszę że wreszcie ch > oć > wirtualnie na jakiegoś trafiłem, bo miewałem trochę znajomych wśród katowickiej > > inteligencji, ale jak poskrobać to się okazywało, że wszyscy przyjezdni z > centrali albo z Kresów (choć rzecz jasna w drugim pokoleniu). Też pozdrawiam. Ha! a ja jestem hanyska! To po wojnie sie dopiero tak pomieszalo. Ale z tych naplywowych wielu do nas pasuje)))))) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Helgo! nie-Zsypko! O co chodzi?! 18.02.02, 20:31 Gość portalu: Helga napisał(a): > Panie Tyu. Obrazilam sie na pana smiertelnie. To ja ten watek zapoczatkowalam > w czasach, kiedy bylam Zsypkiem. A pan mi za to nigdy nie podziekowal, tylko > kazal mi sobie wsadzic dwururke geberitowa w jamochlon, czterowierszem. Helgo! Jak? Gdzie? Kiedy? Napisz, proszę, a zaraz zjem ten czterowiersz razem z monitorem, a co najmniej odszczekam! Jako żywo - nie pomnę! P.S. Co to jest "dwururka geberitowa"? P.S.2. A pomysł wątku był i jest PRZECUDOWNY! Teraz dopiero można ocenić, jak bardzo! W imieniu własnym i całokształtu - dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Helgo! nie-Zsypko! O co chodzi?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 20:56 tyu napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Panie Tyu. Obrazilam sie na pana smiertelnie. To ja ten watek zapoczatkowa > lam > > w czasach, kiedy bylam Zsypkiem. A pan mi za to nigdy nie podziekowal, tyl > ko > > kazal mi sobie wsadzic dwururke geberitowa w jamochlon, czterowierszem. > > > Helgo! > Jak? Gdzie? Kiedy? > Napisz, proszę, a zaraz zjem ten czterowiersz razem z monitorem, a co najmniej > odszczekam! Jako żywo - nie pomnę! > > P.S. Co to jest "dwururka geberitowa"? > P.S.2. A pomysł wątku był i jest PRZECUDOWNY! Teraz dopiero można ocenić, jak > bardzo! W imieniu własnym i całokształtu - dziękuję! Ja juz nie pamietam o co to bylo, ale darlismy ze soba pierze w przeciwnych druzynach. I mnie w pewnym momencie potraktowales przepieknym bluzgiem czterowierszem, ze rzalam przy kompie jak kon, dobre pol godziny Nie mam zielonego pojecia, co to jet dwururka geberitowa i gdzie konkretnie ja mam ten jamochlon, to bylo twoje dzielo! Piekne..... Az sie rozmarzylam. A nadzieja na takie czterowiersze mi przyswiecala, kiedy wystepowalam jako pan. Bo damom nikt takich utworow nie pisze. I rzeczywiscie, jak tylko zostalam helga, to od razu wszyscy nabrali wody w usta i udaja, ze nie wiedza na czym ten rodzaj literacki polega. Jestes mistrzem, tyu!!! Zawsze do uslug, jakby ci nastepny czterowiersz przyszedl do glowy. Moze byc pod moim adresem. Odszczekac w zadnym wypadku nie pozwalam, ani, tym bardziej, nie dam go sobie odebrac! hi hiii. )))))))))))))))) helga Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Helgo! nie-Zsypko! Ahaaa !!! 18.02.02, 21:05 Gość portalu: Helga napisał(a): > tyu napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Panie Tyu. Obrazilam sie na pana smiertelnie. To ja ten watek zapoczatkowa > > lam > > > w czasach, kiedy bylam Zsypkiem. A pan mi za to nigdy nie podziekowal, tyl > > ko > > > kazal mi sobie wsadzic dwururke geberitowa w jamochlon, czterowierszem. > > > > > > Helgo! > > Jak? Gdzie? Kiedy? > > Napisz, proszę, a zaraz zjem ten czterowiersz razem z monitorem, a co najm > niej > > odszczekam! Jako żywo - nie pomnę! > > > > P.S. Co to jest "dwururka geberitowa"? > > P.S.2. A pomysł wątku był i jest PRZECUDOWNY! Teraz dopiero można ocenić, jak > > bardzo! W imieniu własnym i całokształtu - dziękuję! > > Ja juz nie pamietam o co to bylo, ale darlismy ze soba pierze w przeciwnych dru > zynach. I mnie w pewnym momencie potraktowales przepieknym bluzgiem > czterowierszem, ze rzalam przy kompie jak kon, dobre pol godziny Nie mam > zielonego pojecia, co to jet dwururka geberitowa i gdzie konkretnie ja mam ten > jamochlon, to bylo twoje dzielo! Piekne..... Az sie rozmarzylam. A nadzieja na > takie czterowiersze mi przyswiecala, kiedy wystepowalam jako pan. Bo damom nikt > takich utworow nie pisze. I rzeczywiscie, jak tylko zostalam helga, to od razu > wszyscy nabrali wody w usta i udaja, ze nie wiedza na czym ten rodzaj > literacki polega. Jestes mistrzem, tyu!!! > > Zawsze do uslug, jakby ci nastepny czterowiersz przyszedl do glowy. > Moze byc pod moim adresem. > Odszczekac w zadnym wypadku nie pozwalam, ani, tym bardziej, nie dam go sobie o > debrac! hi hiii. > > )))))))))))))))) > > helga Nadal jako żywo nie pomnę, co to było, ale w TAKICH okolicznościach chyba już się mogę przyznać... Zamówienie na czterowiersz przyjmuję. Chyba, że wyjdzie sześciowiersz? Dwa wiersze na koszt firmy... Termin, jak rozumiem, do ustalenia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Wiem co znacza wasze nicki IP: *.abo.wanadoo.fr 18.02.02, 23:12 A R E K - Android Responsible for Exploration and Killing. Jestem wielki, jestem dumny; i kto by pomyslal )) Odpowiedz Link Zgłoś