Dodaj do ulubionych

Lepper ministrem rolnictwa ?

IP: 62.29.191.* 01.03.03, 17:19
Oj będzie się działo.
Obserwuj wątek
    • monopol Re: Lepper ministrem rolnictwa ? 01.03.03, 17:20
      Gość portalu: bob napisał(a):

> Oj będzie się działo.

Tak, a Hojarska ministrem sprawiedliwości.
      • Gość: Andy Re: Lepper ministrem rolnictwa ? IP: *.dial.tor1.sprint-canada.net 02.03.03, 00:53
        Lepper na ministra rolnictwa i wicepremiera!!!
    • Gość: AdamM Przeciez tu nie ma zadnych IP: *.icpnet.pl 01.03.03, 17:34
      watpliwości, ze po rozpadzie koalicji jest on najlepszym kandydatem. Z bardzo
      wielu wzgledow - chociazby z tego, zeby pokazal kim jest w dzialaniu, ktore
      jest inne niz dzialanie destrukcyjne. I bardzo dobrze - niech bedzie tym
      ministrem. Sam ma gospodarstwo, wiec chyba bedzie wiedzial, co ważne dla
      rolnictwa.

A.
      • alfalfa Re: Przeciez tu nie ma zadnych 01.03.03, 17:49
        Gdzie pokazał? Poproszę o przykład.
        • Gość: AdamM Ejże, alfalfa IP: *.icpnet.pl 01.03.03, 17:54
          przeciez napisalem: "żeby pokazał.." majac na mysli niech wreszcie pokaże, co
          może zrobić dla rolnictwa. Rozumiem, ze Ty przeczytałeś: "że pokazał.."

A.
          • alfalfa Re: o cholera, faktycznie, sorry /nt 01.03.03, 17:57
            • Gość: bob Re: o cholera, faktycznie, sorry /nt IP: 62.29.191.* 01.03.03, 17:59
              cholera co to dalej będzie?
              • maretina Re: o cholera, faktycznie, sorry /nt 01.03.03, 18:02
                Gość portalu: bob napisał(a):

> cholera co to dalej będzie?
                kuba sienkiewicz chyba przewidzial te sytuacje, bo napisal dwie piosenki, ktore
                mozna odniesc do tej sytuacji:
                1) to juz jest koniec, nie ma juz nic. jestesmy wolni, mozemy isc. smile))
                2) wszystko ch....j! o ja wam mowie, wszystko ch....j! moze czasem troche
                mniejszy, ale potem jeszcze wiekszy! wink)))
                • Gość: bob Re: o cholera, faktycznie, sorry /nt IP: 62.29.191.* 01.03.03, 18:09
                  maretina napisała:

> Gość portalu: bob napisał(a):
                  >
                  > > cholera co to dalej będzie?
                  > kuba sienkiewicz chyba przewidzial te sytuacje, bo napisal dwie piosenki,
                  ktore
                  >
                  > mozna odniesc do tej sytuacji:
                  > 1) to juz jest koniec, nie ma juz nic. jestesmy wolni, mozemy isc. smile))
                  > 2) wszystko ch....j! o ja wam mowie, wszystko ch....j! moze czasem troche
                  > mniejszy, ale potem jeszcze wiekszy! wink)))

może musi nastąpić "apokalipsa" aby zbudować wszystko od podstaw na normalnych
                  zasadach smile
                • alfalfa Re: spokojnie 01.03.03, 18:18
                  Ja tam nie widzę powodu do niepokoju. Nawet gdyby teraz jakieś zamieszanie się
                  pojawiło to w efekcie dojdzie do polaryzacji i czas ku temu najwyższy. Niech
                  się podzieli scena na lewych, populistów i tych bardziej prawych. Może nawet
                  jakaś prawicowa formacja (czytaj prawicowa a nie narodowa - lpr) z nowym i
                  obiecującym programem się pojawi? Np. spodziewałbym się sporego sukcesu PiS.
                  Platforma to taki mniej różowy SLD i ma mało wyraziste stanowisko. Czuję, że
                  następne wybory to będzie 25-20-15-15-15-5-5 smile)) i przeplataniec: lewo-prawo-
                  popul-lewo-prawo-popul-lewo, potem będzie problem bo koalicji takiej prostej
                  jak te dwie ostatnie to już się nie da zrobić, cała zabawa potrwa kilkadziesiąt
                  miesięcy i znowu ich prezydent rozgoni, w każdym razie nabroić nikt nie będzie
                  mógł bo nie będzie maił dość "przebicia". No chyba że jakiś cud się stanie i
                  Polscy zmądrzeją ale na to juz przestałem liczyć. Agonia będzie się przedłużać
                  aż w końcu zatwierdza jakiś inny schemat wyborów które dadzą zdecydowany wynik.
    • maretina Re: Lepper ministrem rolnictwa ?i wicepremierem;) 01.03.03, 17:40
      a ja miss worldsmile))))
      hojarska ministrem sprawiedliwoscismile))
      renata berger prokuratorem generalnymsmile)
      gabriel janowski ministrem kultury( ladnie chlopak spiewa i tanczy) smile)
      a tak poza tym to nie wiem czy lepper chce byc ministrem rolnictwa, moze on
      chce byc prezesem NBP... tak bardzo chce przeciez usunac balcerowicza...wink))
      • Gość: bob Re: Lepper ministrem rolnictwa ?i wicepremierem;) IP: 62.29.191.* 01.03.03, 17:49
        maretina napisała:

> a ja miss worldsmile))))
        > hojarska ministrem sprawiedliwoscismile))
        > renata berger prokuratorem generalnymsmile)
        > gabriel janowski ministrem kultury( ladnie chlopak spiewa i tanczy) smile)
        > a tak poza tym to nie wiem czy lepper chce byc ministrem rolnictwa, moze on
        > chce byc prezesem NBP... tak bardzo chce przeciez usunac balcerowicza...wink))

Całkiem ciekawa Rada Ministrów. Samoobrona będzie blokować a SLD protestować.
      • ada08 Re: Lepper ministrem rolnictwa ?i wicepremierem;) 01.03.03, 17:51
        maretina napisała:

> a ja miss worldsmile))))

Nie zgłaszam sprzeciwu smile))
        Jakby co - dam kreskę smile

> a tak poza tym to nie wiem czy lepper chce byc ministrem rolnictwa, moze on
        > chce byc prezesem NBP... tak bardzo chce przeciez usunac balcerowicza...wink))

E tam, prezesem NBP smile
        Pamiętam taki wywiad z Lepperem , w którym powiedział z powagą:

'' - Moim celem jest najwyższe stanowisko w państwie''.

Wtedy ta powaga wydała mi się komiczna. Wtedy....
        a.
        • monopol Re: Lepper ministrem rolnictwa ?i wicepremierem;) 01.03.03, 17:53
          ada08 napisała:

> Pamiętam taki wywiad z Lepperem , w którym powiedział z powagą:
          >
          > '' - Moim celem jest najwyższe stanowisko w państwie''.

Możemy założyć Lepperowi betonowe buciki i postawić go na szczycie Rysów.
          Najwyższe stanowisko w państwie - nie da się ukryćwink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka