Gość: bob IP: 62.29.191.* 01.03.03, 17:19 Oj będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monopol Re: Lepper ministrem rolnictwa ? 01.03.03, 17:20 Gość portalu: bob napisał(a): > Oj będzie się działo. Tak, a Hojarska ministrem sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Lepper ministrem rolnictwa ? IP: *.dial.tor1.sprint-canada.net 02.03.03, 00:53 Lepper na ministra rolnictwa i wicepremiera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Przeciez tu nie ma zadnych IP: *.icpnet.pl 01.03.03, 17:34 watpliwości, ze po rozpadzie koalicji jest on najlepszym kandydatem. Z bardzo wielu wzgledow - chociazby z tego, zeby pokazal kim jest w dzialaniu, ktore jest inne niz dzialanie destrukcyjne. I bardzo dobrze - niech bedzie tym ministrem. Sam ma gospodarstwo, wiec chyba bedzie wiedzial, co ważne dla rolnictwa. A. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Przeciez tu nie ma zadnych 01.03.03, 17:49 Gdzie pokazał? Poproszę o przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Ejże, alfalfa IP: *.icpnet.pl 01.03.03, 17:54 przeciez napisalem: "żeby pokazał.." majac na mysli niech wreszcie pokaże, co może zrobić dla rolnictwa. Rozumiem, ze Ty przeczytałeś: "że pokazał.." A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: o cholera, faktycznie, sorry /nt IP: 62.29.191.* 01.03.03, 17:59 cholera co to dalej będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: o cholera, faktycznie, sorry /nt 01.03.03, 18:02 Gość portalu: bob napisał(a): > cholera co to dalej będzie? kuba sienkiewicz chyba przewidzial te sytuacje, bo napisal dwie piosenki, ktore mozna odniesc do tej sytuacji: 1) to juz jest koniec, nie ma juz nic. jestesmy wolni, mozemy isc. )) 2) wszystko ch....j! o ja wam mowie, wszystko ch....j! moze czasem troche mniejszy, ale potem jeszcze wiekszy! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: o cholera, faktycznie, sorry /nt IP: 62.29.191.* 01.03.03, 18:09 maretina napisała: > Gość portalu: bob napisał(a): > > > cholera co to dalej będzie? > kuba sienkiewicz chyba przewidzial te sytuacje, bo napisal dwie piosenki, ktore > > mozna odniesc do tej sytuacji: > 1) to juz jest koniec, nie ma juz nic. jestesmy wolni, mozemy isc. )) > 2) wszystko ch....j! o ja wam mowie, wszystko ch....j! moze czasem troche > mniejszy, ale potem jeszcze wiekszy! ))) może musi nastąpić "apokalipsa" aby zbudować wszystko od podstaw na normalnych zasadach Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: spokojnie 01.03.03, 18:18 Ja tam nie widzę powodu do niepokoju. Nawet gdyby teraz jakieś zamieszanie się pojawiło to w efekcie dojdzie do polaryzacji i czas ku temu najwyższy. Niech się podzieli scena na lewych, populistów i tych bardziej prawych. Może nawet jakaś prawicowa formacja (czytaj prawicowa a nie narodowa - lpr) z nowym i obiecującym programem się pojawi? Np. spodziewałbym się sporego sukcesu PiS. Platforma to taki mniej różowy SLD i ma mało wyraziste stanowisko. Czuję, że następne wybory to będzie 25-20-15-15-15-5-5 )) i przeplataniec: lewo-prawo- popul-lewo-prawo-popul-lewo, potem będzie problem bo koalicji takiej prostej jak te dwie ostatnie to już się nie da zrobić, cała zabawa potrwa kilkadziesiąt miesięcy i znowu ich prezydent rozgoni, w każdym razie nabroić nikt nie będzie mógł bo nie będzie maił dość "przebicia". No chyba że jakiś cud się stanie i Polscy zmądrzeją ale na to juz przestałem liczyć. Agonia będzie się przedłużać aż w końcu zatwierdza jakiś inny schemat wyborów które dadzą zdecydowany wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Lepper ministrem rolnictwa ?i wicepremierem;) 01.03.03, 17:40 a ja miss world)))) hojarska ministrem sprawiedliwosci)) renata berger prokuratorem generalnym) gabriel janowski ministrem kultury( ladnie chlopak spiewa i tanczy) ) a tak poza tym to nie wiem czy lepper chce byc ministrem rolnictwa, moze on chce byc prezesem NBP... tak bardzo chce przeciez usunac balcerowicza...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Lepper ministrem rolnictwa ?i wicepremierem;) IP: 62.29.191.* 01.03.03, 17:49 maretina napisała: > a ja miss world)))) > hojarska ministrem sprawiedliwosci)) > renata berger prokuratorem generalnym) > gabriel janowski ministrem kultury( ladnie chlopak spiewa i tanczy) ) > a tak poza tym to nie wiem czy lepper chce byc ministrem rolnictwa, moze on > chce byc prezesem NBP... tak bardzo chce przeciez usunac balcerowicza...)) Całkiem ciekawa Rada Ministrów. Samoobrona będzie blokować a SLD protestować. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Lepper ministrem rolnictwa ?i wicepremierem;) 01.03.03, 17:51 maretina napisała: > a ja miss world)))) Nie zgłaszam sprzeciwu )) Jakby co - dam kreskę > a tak poza tym to nie wiem czy lepper chce byc ministrem rolnictwa, moze on > chce byc prezesem NBP... tak bardzo chce przeciez usunac balcerowicza...)) E tam, prezesem NBP Pamiętam taki wywiad z Lepperem , w którym powiedział z powagą: '' - Moim celem jest najwyższe stanowisko w państwie''. Wtedy ta powaga wydała mi się komiczna. Wtedy.... a. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Lepper ministrem rolnictwa ?i wicepremierem;) 01.03.03, 17:53 ada08 napisała: > Pamiętam taki wywiad z Lepperem , w którym powiedział z powagą: > > '' - Moim celem jest najwyższe stanowisko w państwie''. Możemy założyć Lepperowi betonowe buciki i postawić go na szczycie Rysów. Najwyższe stanowisko w państwie - nie da się ukryć)) Odpowiedz Link Zgłoś