Gość: borsuk Re: W przedpokoju u prywatnych______ntx IP: 217.7.62.* 04.03.03, 10:58 to nieladnie, ze Cie nie wpuscili. Mowie to calkiem powaznie Czy tyu tez nie zostal zaproszony? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Ciebie, Borsuku, tez nurni nie zaprosil? 04.03.03, 11:05 Gość portalu: borsuk napisał(a): > to nieladnie, ze Cie nie wpuscili. > Mowie to calkiem powaznie > Czy tyu tez nie zostal zaproszony? To chyba nie nurni tam rzadzi. Pozdrawiam Was oboje jeni Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: W przedpokoju u prywatnych______ntx 13.07.03, 18:13 Gość portalu: borsuk napisał(a): > to nieladnie, ze Cie nie wpuscili. > Mowie to calkiem powaznie > Czy tyu tez nie zostal zaproszony? > > Ciekawe Borsuku co bys napisal dzisiaj? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: W przedpokoju u prywatnych______ntx IP: 217.7.62.* 04.03.03, 11:00 to nieladnie, ze Cie nie wpuscili. Mowie to calkiem powaznie Czy tyu tez nie zostal zaproszony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: W przedpokoju u prywatnych______ntx IP: 217.7.62.* 04.03.03, 11:00 to nieladnie, ze Cie nie wpuscili. Mowie to calkiem powaznie Czy tyu tez nie zostal zaproszony? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: W przedpokoju u prywatnych______ntx 04.03.03, 11:11 Gość portalu: borsuk napisał(a): > to nieladnie, ze Cie nie wpuscili. > Mowie to calkiem powaznie > Czy tyu tez nie zostal zaproszony? > > > borsuku historia lubi się powtarzać tylko że ja na błędach się uczę dziękuję za wyrazy współczucia całkiem uzasadnione przykrość doznana od wrogów nie jest przykrością, jest elementem walki ale to co mi uczyniono-brak słów pozdrawiam d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk O uczeniu sie na bledach IP: 217.7.62.* 04.03.03, 12:03 d_nutko, To co Ci zrobiono jest rzeczywiscie wyjatkowym swinstwem. W nastepnym etapie napisza ze ich zdradzilas. napisalas: "tylko, że ja na błędach się uczę" czy chcesz przez to zasugerowac, ze ja nie? Widzisz, mnie tego nie zrobili. pozdrawiam borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: O uczeniu sie na bledach___ i talentach 04.03.03, 12:21 Borsuku czyżbyś myślal, ze mnie ten przedpokój zabolał? nic bardziej błędnego mnie sprawia wyjątkowe zadowolenie jak uda mi się oddzielić prawdę od fałszu i tak się też stało tym razem pozdrawiam z otwartej przestrzeni d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk O uczeniu sie na bledach IP: 217.7.62.* 04.03.03, 12:03 d_nutko, To co Ci zrobiono jest rzeczywiscie wyjatkowym swinstwem. W nastepnym etapie napisza ze ich zdradzilas. napisalas: "tylko, że ja na błędach się uczę" czy chcesz przez to zasugerowac, ze ja nie? Widzisz, mnie tego nie zrobili. pozdrawiam borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: O uczeniu sie na bledach IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 12:30 Wiesz co Borsuku, może najpierw poczytaj posty Danutki z ostatnich dni, a potem wyrokuj kto komu robi swiństwa. Wyjaśnienie masz także w wątku Danutki o zdrajcach. Ucz się na własnych błędach, a nie cudzych. Ponownie ferujesz wyroki nie mając wszystkich danych. Twoja opinia jest bardzo krzywdząca. Przykro mi. Abe Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: O uczeniu sie na bledach do Abe 04.03.03, 15:02 Witaj na wolności)! Abe, masz przepustkę, hehehe? Pamiętaj o alibi))), Nutka już do was nie chce, ona nasza! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_hawk Re: O uczeniu sie na bledach do Abe IP: *.visp.energis.pl 04.03.03, 15:28 bykk napisał: > Witaj na wolności)! > Abe, masz przepustkę, hehehe? > Pamiętaj o alibi))), Nutka już do was nie chce, ona nasza! > pozdrawiam > hej! Bykku! z ta wolnoscia to nie przesadzaj. Ja bym sie nie zdziwila, gdyby posty zamieszczane tutaj przechodzily przez wstepna ocene, przed zamieszczeniem na FA. A moze i konspekty ktos rozdaje. Jesli nie, to Abe wyjatkowa odwaga sie wykazuje. )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper O wolności do Bykka. IP: stin:* / 172.20.40.* 04.03.03, 17:14 bykk napisał: > Witaj na wolności)! Na wolności ? My piszemy i tam i tu. Ty - jedynie tutaj. Powiedz mi w takim razie, kto jest naprawdę wolny i kto ma wybór, a kto nie ma ? Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_hawk Re: O wolności do Bykka. IP: *.visp.energis.pl 04.03.03, 17:30 Gość portalu: snajper napisał(a): > bykk napisał: > > > Witaj na wolności)! > > Na wolności ? My piszemy i tam i tu. Ty - jedynie tutaj. Powiedz mi w takim > razie, kto jest naprawdę wolny i kto ma wybór, a kto nie ma ? > > Snajper. A "tam" piszesz jako Snajper, czy lenka.k? Ta Twoja ekscytacja jest niepokojaca. Szykujecie sie cos podpalic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Danutka :) IP: *.ne.client2.attbi.com 13.07.03, 18:05 Dana, zapraszam do trzech razy sztuczka forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10293 trzym sie, prawdziwych przyjaciol poznasz w biedzie L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: Danutka :) IP: *.ne.client2.attbi.com 13.07.03, 18:07 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10293 puknij trzy raza L. pamietasz?? Odpowiedz Link Zgłoś