fantagiro.kn 31.08.04, 11:44 Dostalam ostatnio w prezencie uzywana spacerowke, ale mam problem, bo nie ma ona palaka i boje sie ze sunus wypadnie. Jesli ktoras z emam ma taki palak to ja bardzo chetnie go przyjme lub tanio odkupie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olka444 Re: Paląk do wózka... 01.09.04, 18:57 pałak do wozka mozna w miare tanio dokupic w komisie kupilam sama bo mi wandale rozbili w komisie na ul nie pamietam jakiej a nie mam mapy pod rkea jest to boczna od lea pierwsza idac od parku krakowskiego od lea skrecasz za sklepem kefirek czy cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
fantagiro.kn Re: Paląk do wózka... 02.09.04, 17:23 (((((( Niestety jestem z Gorzowa Wlkp. Ale mimo to dzieki... Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: Paląk do wózka... 02.09.04, 07:48 mam do oddania taki pałąk (miękki). niestety nie wiem czy jest na tyle uniwersalny, że będzie pasował do każdej spacerowki? Odbiór raczej osobisty. Jestem z Warszawy pozdrawiam, eliza Odpowiedz Link Zgłoś
fantagiro.kn Re: Paląk do wózka... 02.09.04, 17:26 Prosze, zmien zdanie... Jestem z Gorzowa Wlkp. i u mnie nigdzie nie moge znalezc takiej rzeczy. W tej pałąk powinien byc zaczepiony do gladkich rurek. Nie wiem niestety jak to wygladalo oryginalnie, bo nie widzialam, dostalam go juz bez pałąka. Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: Paląk do wózka... 03.09.04, 11:01 Przyslij mi swój adres domowy na skrzynkę pocztową to wyslę ten pałąk pozdrawiam, eliza Odpowiedz Link Zgłoś
fantagiro.kn Re: Paląk do wózka... 03.09.04, 12:39 Dziekuje stokrotnie, juz wysylam adres... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek06 Re: Paląk do wózka... 02.09.04, 22:32 fantagiro.kn napisała: > Dostalam ostatnio w prezencie uzywana spacerowke, ale mam problem, bo nie ma > ona palaka i boje sie ze sunus wypadnie. Jesli ktoras z emam ma taki palak to > ja bardzo chetnie go przyjme lub tanio odkupie... A może byś jakiś sznurek na razie zawiązała, NA POCZĄTEK, A MOŻE SPRÓBUJ SZELKI DO WÓZKA TO POMOŻE Odpowiedz Link Zgłoś