maretina 06.03.03, 08:53 podobno nasz pani psycholog falszowala listy przed wyborami do sejmu. prokuratura dotarla do ponad 2 tysiecy osob, ktore nie przyznaja sie do "swojego" podpisu pod kandydatura reni do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek#jw Re: Renata Beger straci mandat posla? 06.03.03, 09:14 No, szkoda by było. Kto by wjaśnił Lwa aferę? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Renata Beger straci mandat posla? 06.03.03, 09:21 jacek#jw napisał: > No, szkoda by było. Kto by wjaśnił Lwa aferę? nie wiem. ale chetnie bym zobaczyla ostatnie wyjscie z sejmu renatki oszustki. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Renata Beger straci mandat posla? 06.03.03, 09:27 Tak naprawdę jest ona dodatkiem w tej paradzie oszustów, a ja chciałby zobaczyć całą paradę. Zdaje się, że podobne przypadki miały już miejsce w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Renata Beger straci mandat posla? 06.03.03, 09:33 jacek#jw napisał: > Tak naprawdę jest ona dodatkiem w tej paradzie oszustów, a ja chciałby zobaczyć > > całą paradę. obawiam sie, ze jesli odbeda sie wczesniejsze wybory do parlamentu, to banda oszustow z szyldem samoobrony moze sie powiekszyc, i to nie tylko optycznie, ale rowniez ilosciowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAMŁÓDŹ Oszuści... IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.03.03, 09:49 Jeśli w sejmie miałoby nie być oszustów to byśmy w ogóle sejmu nie mieli a pierwsi musieli by wyjść cwaniaczki z SLD, PO i innych poAWSowskich partyjek a Samoobrona? to tylko płotki jeśli tylko takie oszustwa w tym państwie miałyby się odbywać to jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Renata Beger straci mandat posla? 06.03.03, 16:42 maretina napisała: > obawiam sie, ze jesli odbeda sie wczesniejsze wybory do parlamentu, to banda > oszustow z szyldem samoobrony moze sie powiekszyc, i to nie tylko optycznie, > ale rowniez ilosciowo No, ale teraz chyba jest już Ci bardziej zrozumiałe zaineteresowanie notesami? Trzeba dużo więcej niż wcześniejsze wybory by coś zmienić i weź pod uwagę, że oni oszukują również samych siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Renata Beger straci mandat posla? 06.03.03, 09:45 maretina napisała: > podobno nasz pani psycholog falszowala listy przed wyborami do sejmu. > E, zaraz tam fałszowała. Podpisała się tylko w zastępstwie nieobecnych Posłanka Hojarska z Samoobrony też nie sfałszowała przepustki więziennej, tylko ją skserowała. I zaraz taki szum a. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Renata Beger straci mandat posla? 06.03.03, 09:50 Nieprędko. Młyny sprawiedliwości mielą powoli, szczególnie jak młynarzowi się nie spieszy. Szybciej upłynie kadencja. Gdyby zastosować sprawne procedury trzeba by wymienić cały (?) klub Sammobrony i dobrać trochę(?) z innych. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Ja WIEDZIAŁAM 06.03.03, 09:53 Wiedziałam, że na niektórych młodych forumowiczów można liczyć! Liczyć na ich zaangażowanie po właściwych stronach i że nie wszystkimi da się manipulować. Pozdrawiam serdecznie przy okacji także męża i też przy okazji Karpia Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Ja WIEDZIAŁAM 06.03.03, 10:08 d_nutka napisała: > Pozdrawiam serdecznie > > przy okacji także męża > > i też przy okazji Karpia maz i ja pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Renata Beger straci mandat posla? 06.03.03, 10:13 w zetce podali, ze poslowie wiedzieli o postepowaniu prowadzonym przez prokurature w sprawie Beger. czyli sejm dalej sobie z nas jaja robi! specjalie ja wybrali, zeby paralizowac prace komisji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Renata Beger straci mandat posla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.03, 13:36 maretina napisała: > podobno nasz pani psycholog falszowala listy przed wyborami do sejmu. > prokuratura dotarla do ponad 2 tysiecy osob, ktore nie przyznaja sie > do "swojego" podpisu pod kandydatura reni do sejmu. Po sobotnich występach pani Renaty nawet ci, którzy rzeczywiście się podpisali mogą mieć spore opory, żeby się do tego nie przyznawać. Kto chce być utożsamiany z kimś takim? Mam nadzieję, że wymiar sprawiedliwości się panią Renatą zajmie i uwolni nas od jej wyrafinowanego intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Renatka to maly pikus 06.03.03, 16:26 a wlasciwie gruby. Dzis przeczytalem w GW o SLDowskiej mafii w Opolu. Ktorej patronowal oczywiscie tamtejszy szef komuchow, Szteliga. Czlonek Komisji sledczej. Dlaczego, sqrviel, sam siebie nie przeslucha wpierw? www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,1357927.html Odpowiedz Link Zgłoś
indris A prokuratura dementuje... 06.03.03, 17:33 Wiadomośc z witryny "Wprost" Po ukazaniu się publikacji prokurator Maria Wierzejewska-Raczyńska powiedziała, że "informacje przedstawione przez "Rzeczpospolitą" są przedwczesne. Pani poseł Beger nie jest podejrzewana o fałszowanie swoich list wyborczych. Nie jest precyzyjna również informacja dotycząca tego, że przygotowujemy wniosek o uchylenie wobec posłanki immunitetu. Na razie nie ma dowodów, które nas do tego upoważniają" - powiedziała pani prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: A prokuratura dementuje... 06.03.03, 17:47 Wierzę tylko w zdementowane wiadomości. P.S. Daj spokój - ten "inteligentny obiekt" jest nie do obrony. Odpowiedz Link Zgłoś