Dodaj do ulubionych

RM, LPR, ks. Jankowski, Samoobrona -

IP: *.icpnet.pl 23.03.03, 23:14
u mnie macie przejebanesad( Stoicie po stronie Rosji i Niemiec. To wystarczy
by uznac was za zdrajcow Polski.

A.
Obserwuj wątek
    • balzer Re: RM, LPR, ks. Jankowski, Samoobrona - 23.03.03, 23:22
      Gość portalu: AdamM napisał(a):

> u mnie macie przejebanesad( Stoicie po stronie Rosji i Niemiec. To wystarczy
      > by uznac was za zdrajcow Polski.
      >
      > A.

Tu sie zgadzam. U mnie też maja przejebane za nachalna katolizacje Polski.

Natomiast co do Ruskich i Niemcow... Jest już nowe pokolenie. Czas wybaczyc.
      A poza tym probowali powstrzymac Busha i za to maja u mnie plusa smile
    • Gość: polishAM Re: RM, LPR, ks. Jankowski, Samoobrona - IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 23.03.03, 23:23
      Amerykanie zagarneli, wysiedlili i zamordowali 50 mln rdzennych mieszkancow
      Ameryki. Potem jako jedyni na tej kuli ziemskiej uzyli bomby atomowej. Potem
      zrzucili na Wietnam wiecej bomb niz w czasie II wojny swiatowej. Utrzymuja
      agentow w Egipcie, Jordani, Afganistanu i Pakistanu (glowy panstwa). Utrzymuja
      przestepcow z Izraela. Crack, coke, cocain, molestowanie dzieci. Hej, niedawno
      nie byl tutaj legalny alkohol. Prozak, czyli sztuczne szczescie. Ale dominuje
      przemoc w telewizji, zeby utrzymac te stado ludzi psychicznie
      niezrownowazonych. Ladna perspektywa, co?
    • Gość: AdamM do śmietnika IP: *.icpnet.pl 23.03.03, 23:33
      z tą całą holotą. Kurwa mać, a ja ich niekiedy bronilem, ze niby dobra Polski
      chcą. Co za wstyd. Banda niedorozwojów. Tak to jest jak czlowiek odstępuje od
      swoich zasad i kombinuje, ze może to, a może tamto, ze może chcą dobrze, ale
      nie umieją, nauczą się, ze dac szanse, ze bronią biednych, etc. A to kurwa
      pojeby zwykłe są.

A.
      • Gość: polishAM Re: do śmietnika IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 23.03.03, 23:59
        Chcialbys ich widziec w roli agitatorow? Czyli warmongers. Ta role przejeli
        ambasador Izraela w Polsce Szewach Waiss i "Amerykanista" w osobie prof.
        Zbigniewa Lewickiego. Zyda na marginesie. Wysylac Polaczkow na wojne to calkiem
        szlachetny cel dla talmudzkich zbrodniarzy.
      • Gość: fuck USA Re: do śmietnika IP: *.215.132.146.nw.nuvox.net 24.03.03, 00:02
        Gość portalu: AdamM napisał(a):

> z tą całą holotą. Kurwa mać, a ja ich niekiedy
        bronilem, ze niby dobra Polski
        > chcą. Co za wstyd. Banda niedorozwojów. Tak to jest jak
        czlowiek odstępuje od
        > swoich zasad i kombinuje, ze może to, a może tamto, ze
        może chcą dobrze, ale
        > nie umieją, nauczą się, ze dac szanse, ze bronią
        biednych, etc. A to kurwa
        > pojeby zwykłe są.
        >
        > A.

Rydzyk & co. to oczywiste oszolomy,
        a ty jestes zwykly proamerykanski chuj i skurwysyn
        Chuj ci w dupe bushowy dupolizie !
        Śmierc USA

• Gość: AdamM góra nt IP: *.icpnet.pl 24.03.03, 10:19
    • indris Zdrajcy - to Kwas i Miller 24.03.03, 10:26
      Tak powiedział w kościele św. Brygidy ks. Jankowski. I po raz pierwszy z nim
      sie zgadzam w sprawach politycznych.
      • Gość: AdamM indris opamiętaj się!!!!! IP: *.icpnet.pl 24.03.03, 10:30
        Rozum Ci wyżarło od gapienia się w TV-a? Z kim się chcesz utożsamiać? Z
        najgorszymi szumowinami w Polsce? Tam widzisz dla siebie miejsce? Co chcesz
        udowodnić? Na złość mamie złamiesz sobie rękę? Czlowieku - po co ci takie
        glupie doswiadczenia intelektualne w zyciu? To syf, kiła, mogiła! Zejdź z tej
        drogi póki czas.

A.
        • indris Co chcę udowodnić 24.03.03, 10:45
          Chcę udowodnić, że obecne "elyty" są kompletnie wyalienowane ze społeczeństwa.
          A obecne władze kontynuują najbardziej haniebne tradycje Polski - bo są i
          takie - jak walki na San Domingo, współudział w ujarzmianiu Hiszpanii
          i "bratnia pomoc" dla Czechosłowacji w 1968. Zresztą "argumentacja" w sprawie
          irackiej przypomina właśnie tę w sprawie czechosłowackiej.
          A podzielanie czyjegoś zdania w jakiejś sprawie nie musi oznaczać utożsamiania
          się. Np. w sprawie agresji na Irak podobne zdanie mają Papież i Jerzy Urban
          którzy z całą pewnością nie utożsamiają się ze sobą.
          • Gość: Marek B. Indris jesteś gnidą i zdrajcą !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 11:48
            W dodatku lewacko-rydzykową kurwą !!!!
            • indris Okazuje się 24.03.03, 11:54
              Okazuje się, na jaką argumentację stać podżegaczy wojennych.
            • uriel1 A ty, Marku? 24.03.03, 12:09
              Masz podstawy do takiego grubiańskiego ataku na I. ? Opanuj się.
              • Gość: Marek B. A ty ureielu1 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 12:18
                uriel1 napisał:

> Masz podstawy do takiego grubiańskiego ataku na I. ? Opanuj się.

Mam. Albo jest się po stronie terrorystów (Husajna) i jest się gnidą, albo
                jest się po stronie wolnego świata (i polskich zołnierzy walczących właśnie w
                Iraku) i jest się normalnym obywatelem (oczywiście nie pozbawionym
                wątpliwości, rozterek i tepe).
                A ty kim jesteś ?

• Gość: luka Re: A Ty Marku? IP: *.k.mcnet.pl 24.03.03, 12:22
                  Gość portalu: Marek B. napisał(a):

> Albo jest się po stronie terrorystów (Husajna) i jest się gnidą, albo
                  > jest się po stronie wolnego świata (i polskich zołnierzy walczących właśnie w
                  > Iraku) i jest się normalnym obywatelem (oczywiście nie pozbawionym
                  > wątpliwości, rozterek i tepe).

Albo jest się po stronie agresora, łamiącego własne zobowiązania, głupio
                  kłamiącego i ośmieszającego się, albo po stronie prawa i Zasad, które Jerzy Wu
                  Krzak podeptał.
                • uriel1 Re: A ty ureielu1 ? 24.03.03, 12:26
                  Gość portalu: Marek B. napisał:

> Albo jest się po stronie terrorystów (Husajna) i jest się gnidą, albo
                  > jest się po stronie wolnego świata (i polskich zołnierzy walczących właśnie w
                  > Iraku) i jest się normalnym obywatelem (oczywiście nie pozbawionym
                  > wątpliwości, rozterek i tepe).
                  =========
                  Jasno stawiasz sprawę. Jestem ja i ci co myślą tak jak ja oraz reszta
                  popaprańców.

Pytasz mnie:
                  > A ty kim jesteś ?

Teoretycznie jesteśmy po tej samej stronie. Zwłasza w kwestii "wolnego świata"
                  i "polskich żołnierzy". Chociaż wojna - jako taka zupełnie mi nie leży.
                  Piszę "teoretycznie jesteśmy po jednej stronie". W praktyce - wolę się się
                  utożsamiać z kimś, kto kurwuje, chujuje i wyzywa innych Forumowiczów.

Masz odpowiedź.
                  • Gość: Marek B. Re: A ty ureielu1 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 12:41
                    uriel1 napisał:

> Gość portalu: Marek B. napisał:
                    >
                    > > Albo jest się po stronie terrorystów (Husajna) i jest się gnidą, albo
                    > > jest się po stronie wolnego świata (i polskich zołnierzy walczących właśni
                    > e w
                    > > Iraku) i jest się normalnym obywatelem (oczywiście nie pozbawionym
                    > > wątpliwości, rozterek i tepe).
                    > =========
                    > Jasno stawiasz sprawę. Jestem ja i ci co myślą tak jak ja oraz reszta
                    > popaprańców.
                    >
                    > Pytasz mnie:
                    > > A ty kim jesteś ?
                    >
                    > Teoretycznie jesteśmy po tej samej stronie. Zwłasza w kwestii "wolnego
                    świata"
                    > i "polskich żołnierzy". Chociaż wojna - jako taka zupełnie mi nie leży.
                    > Piszę "teoretycznie jesteśmy po jednej stronie". W praktyce - wolę się się
                    > utożsamiać z kimś, kto kurwuje, chujuje i wyzywa innych Forumowiczów.
                    >
                    > Masz odpowiedź.

Skoro wolisz utożsamiać się z, cytuję: "W praktyce - wolę się się utożsamiać z
                    kimś, kto kurwuje, chujuje i wyzywa innych Forumowiczów. "
                    - się bujaj z nimi.
                    Żegnam i kończę pogaduchy z Tobą.
                    • uriel1 Ojej, no przecież 24.03.03, 12:49
                      to była pomyłka z rozpędu. Dwa razy napisałem "się sie", zamiast "się nie".
                      Pewnie, ze się nie zadajęz z ludxmi którzy wulgaryzują na Forum pod adresem
                      innych Fiorumowiczów. To dlatego Marku zareagowałem na twój tekst pod adresem
                      Indris. Był wulgarny. I tyle. Ale masz rację - kończymy pogaduchy.
    • Gość: n0str0m0 przerazajaca logika IP: 61.149.30.* 24.03.03, 13:05
      adam(m)a

kto nie jest za bezpodstawna inwazja usa
      ten jest z tymi ktorzy jej sie sprzeciwili

kto nie z nami
      ten nas zdradza!

adamie
      swiadomie czy nie
      powtarzasz stare komunistyczne komunaly

ale w sumie nie jestem zdziwiony
      niedawno probowales obwolac perle
      krolem tego forum

nadal poszukujesz pana
      zagubiony kundelku?

nostromo
      • Gość: AdamM do n0str0m0 IP: *.icpnet.pl 24.03.03, 13:39
        Czy ja Cię kiedyś obraziłem? Czy w ogole obraziłem kiedykolwiek kogokolwiek z
        tzw. normalnych forumowiczów? Moje bluzgi sa zwykle kierowane albo bezosobowo,
        albo pod adresem jakichś dewiantów forumowych. Pytam więc: co Ci uczynilem, ze
        mnie obrazasz i nazywasz "kundelkiem"? Czy rzeczywiscie ja Ci pasuję do tego
        określenia??? Jesli tak to masz bardzo poważne problemy z interpretacja
        otaczającej Cię rzeczywistości. Czego dowodem sa zresztą sympatie z pewnym
        dziwnym towarzystwem wzajemnej adoracji. Ale nie o to idzie.

A sprawa perly? Nadal uważam, ze to facet mądry i rzeczowy. I grajacy fair i
        wprost. Nie wyobrażam sobie, zebym od niego cos takiego musial kiedykolwiek
        przeczytać co ty mi napisaleś. I to jest wlasnie ta różnica. I dlatego (w
        ramach sympatycznej zabawy forumowej - jak mniemam) perle zaproponowalem na
        wladyke (nie krola) FA.smile)

To tyle. Jest mi smutno zawsze, gdy widzę, ze ludzie błądzą, a nie muszą.
        Przemyśl swoja drogę.

A.

• Gość: n0str0m0 przemysliwnalem... IP: 61.149.30.* 24.03.03, 14:15
          ok - sorry
          kundla odszczekuje smile

ale jak sam widzisz emocje sa emocjami
          i najspokojniejsi z nas im ulegaja

natomiast co do reszty...

coz - kazdy swoja logike posiada

nostromo
    • Gość: jonek porażająca logika IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 13:22
      U mnie masz przejebanesad( Stoisz po stronie USA. To wystarczy by uznac cie za
      palanta.
      • Gość: doku Prawdziwy rasowy sowiet się gdzieś uchował (?) IP: *.mofnet.gov.pl 24.03.03, 15:08
        Gość portalu: jonek napisał(a):

> Stoisz po stronie USA. To wystarczy by uznac cie za palanta.

A może to ironia? Jeśli tak, to nie trafiona, bo takich co tak myślą jest
        jeszcze wielu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka