Gość: AdamM IP: *.icpnet.pl 23.03.03, 23:14 u mnie macie przejebane( Stoicie po stronie Rosji i Niemiec. To wystarczy by uznac was za zdrajcow Polski. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balzer Re: RM, LPR, ks. Jankowski, Samoobrona - 23.03.03, 23:22 Gość portalu: AdamM napisał(a): > u mnie macie przejebane( Stoicie po stronie Rosji i Niemiec. To wystarczy > by uznac was za zdrajcow Polski. > > A. Tu sie zgadzam. U mnie też maja przejebane za nachalna katolizacje Polski. Natomiast co do Ruskich i Niemcow... Jest już nowe pokolenie. Czas wybaczyc. A poza tym probowali powstrzymac Busha i za to maja u mnie plusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: RM, LPR, ks. Jankowski, Samoobrona - IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 23.03.03, 23:23 Amerykanie zagarneli, wysiedlili i zamordowali 50 mln rdzennych mieszkancow Ameryki. Potem jako jedyni na tej kuli ziemskiej uzyli bomby atomowej. Potem zrzucili na Wietnam wiecej bomb niz w czasie II wojny swiatowej. Utrzymuja agentow w Egipcie, Jordani, Afganistanu i Pakistanu (glowy panstwa). Utrzymuja przestepcow z Izraela. Crack, coke, cocain, molestowanie dzieci. Hej, niedawno nie byl tutaj legalny alkohol. Prozak, czyli sztuczne szczescie. Ale dominuje przemoc w telewizji, zeby utrzymac te stado ludzi psychicznie niezrownowazonych. Ladna perspektywa, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM do śmietnika IP: *.icpnet.pl 23.03.03, 23:33 z tą całą holotą. Kurwa mać, a ja ich niekiedy bronilem, ze niby dobra Polski chcą. Co za wstyd. Banda niedorozwojów. Tak to jest jak czlowiek odstępuje od swoich zasad i kombinuje, ze może to, a może tamto, ze może chcą dobrze, ale nie umieją, nauczą się, ze dac szanse, ze bronią biednych, etc. A to kurwa pojeby zwykłe są. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: do śmietnika IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 23.03.03, 23:59 Chcialbys ich widziec w roli agitatorow? Czyli warmongers. Ta role przejeli ambasador Izraela w Polsce Szewach Waiss i "Amerykanista" w osobie prof. Zbigniewa Lewickiego. Zyda na marginesie. Wysylac Polaczkow na wojne to calkiem szlachetny cel dla talmudzkich zbrodniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck USA Re: do śmietnika IP: *.215.132.146.nw.nuvox.net 24.03.03, 00:02 Gość portalu: AdamM napisał(a): > z tą całą holotą. Kurwa mać, a ja ich niekiedy bronilem, ze niby dobra Polski > chcą. Co za wstyd. Banda niedorozwojów. Tak to jest jak czlowiek odstępuje od > swoich zasad i kombinuje, ze może to, a może tamto, ze może chcą dobrze, ale > nie umieją, nauczą się, ze dac szanse, ze bronią biednych, etc. A to kurwa > pojeby zwykłe są. > > A. Rydzyk & co. to oczywiste oszolomy, a ty jestes zwykly proamerykanski chuj i skurwysyn Chuj ci w dupe bushowy dupolizie ! Śmierc USA Odpowiedz Link Zgłoś
indris Zdrajcy - to Kwas i Miller 24.03.03, 10:26 Tak powiedział w kościele św. Brygidy ks. Jankowski. I po raz pierwszy z nim sie zgadzam w sprawach politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM indris opamiętaj się!!!!! IP: *.icpnet.pl 24.03.03, 10:30 Rozum Ci wyżarło od gapienia się w TV-a? Z kim się chcesz utożsamiać? Z najgorszymi szumowinami w Polsce? Tam widzisz dla siebie miejsce? Co chcesz udowodnić? Na złość mamie złamiesz sobie rękę? Czlowieku - po co ci takie glupie doswiadczenia intelektualne w zyciu? To syf, kiła, mogiła! Zejdź z tej drogi póki czas. A. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Co chcę udowodnić 24.03.03, 10:45 Chcę udowodnić, że obecne "elyty" są kompletnie wyalienowane ze społeczeństwa. A obecne władze kontynuują najbardziej haniebne tradycje Polski - bo są i takie - jak walki na San Domingo, współudział w ujarzmianiu Hiszpanii i "bratnia pomoc" dla Czechosłowacji w 1968. Zresztą "argumentacja" w sprawie irackiej przypomina właśnie tę w sprawie czechosłowackiej. A podzielanie czyjegoś zdania w jakiejś sprawie nie musi oznaczać utożsamiania się. Np. w sprawie agresji na Irak podobne zdanie mają Papież i Jerzy Urban którzy z całą pewnością nie utożsamiają się ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek B. Indris jesteś gnidą i zdrajcą !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 11:48 W dodatku lewacko-rydzykową kurwą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Okazuje się 24.03.03, 11:54 Okazuje się, na jaką argumentację stać podżegaczy wojennych. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 A ty, Marku? 24.03.03, 12:09 Masz podstawy do takiego grubiańskiego ataku na I. ? Opanuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek B. A ty ureielu1 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 12:18 uriel1 napisał: > Masz podstawy do takiego grubiańskiego ataku na I. ? Opanuj się. Mam. Albo jest się po stronie terrorystów (Husajna) i jest się gnidą, albo jest się po stronie wolnego świata (i polskich zołnierzy walczących właśnie w Iraku) i jest się normalnym obywatelem (oczywiście nie pozbawionym wątpliwości, rozterek i tepe). A ty kim jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: A Ty Marku? IP: *.k.mcnet.pl 24.03.03, 12:22 Gość portalu: Marek B. napisał(a): > Albo jest się po stronie terrorystów (Husajna) i jest się gnidą, albo > jest się po stronie wolnego świata (i polskich zołnierzy walczących właśnie w > Iraku) i jest się normalnym obywatelem (oczywiście nie pozbawionym > wątpliwości, rozterek i tepe). Albo jest się po stronie agresora, łamiącego własne zobowiązania, głupio kłamiącego i ośmieszającego się, albo po stronie prawa i Zasad, które Jerzy Wu Krzak podeptał. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: A ty ureielu1 ? 24.03.03, 12:26 Gość portalu: Marek B. napisał: > Albo jest się po stronie terrorystów (Husajna) i jest się gnidą, albo > jest się po stronie wolnego świata (i polskich zołnierzy walczących właśnie w > Iraku) i jest się normalnym obywatelem (oczywiście nie pozbawionym > wątpliwości, rozterek i tepe). ========= Jasno stawiasz sprawę. Jestem ja i ci co myślą tak jak ja oraz reszta popaprańców. Pytasz mnie: > A ty kim jesteś ? Teoretycznie jesteśmy po tej samej stronie. Zwłasza w kwestii "wolnego świata" i "polskich żołnierzy". Chociaż wojna - jako taka zupełnie mi nie leży. Piszę "teoretycznie jesteśmy po jednej stronie". W praktyce - wolę się się utożsamiać z kimś, kto kurwuje, chujuje i wyzywa innych Forumowiczów. Masz odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek B. Re: A ty ureielu1 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 12:41 uriel1 napisał: > Gość portalu: Marek B. napisał: > > > Albo jest się po stronie terrorystów (Husajna) i jest się gnidą, albo > > jest się po stronie wolnego świata (i polskich zołnierzy walczących właśni > e w > > Iraku) i jest się normalnym obywatelem (oczywiście nie pozbawionym > > wątpliwości, rozterek i tepe). > ========= > Jasno stawiasz sprawę. Jestem ja i ci co myślą tak jak ja oraz reszta > popaprańców. > > Pytasz mnie: > > A ty kim jesteś ? > > Teoretycznie jesteśmy po tej samej stronie. Zwłasza w kwestii "wolnego świata" > i "polskich żołnierzy". Chociaż wojna - jako taka zupełnie mi nie leży. > Piszę "teoretycznie jesteśmy po jednej stronie". W praktyce - wolę się się > utożsamiać z kimś, kto kurwuje, chujuje i wyzywa innych Forumowiczów. > > Masz odpowiedź. Skoro wolisz utożsamiać się z, cytuję: "W praktyce - wolę się się utożsamiać z kimś, kto kurwuje, chujuje i wyzywa innych Forumowiczów. " - się bujaj z nimi. Żegnam i kończę pogaduchy z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Ojej, no przecież 24.03.03, 12:49 to była pomyłka z rozpędu. Dwa razy napisałem "się sie", zamiast "się nie". Pewnie, ze się nie zadajęz z ludxmi którzy wulgaryzują na Forum pod adresem innych Fiorumowiczów. To dlatego Marku zareagowałem na twój tekst pod adresem Indris. Był wulgarny. I tyle. Ale masz rację - kończymy pogaduchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 przerazajaca logika IP: 61.149.30.* 24.03.03, 13:05 adam(m)a kto nie jest za bezpodstawna inwazja usa ten jest z tymi ktorzy jej sie sprzeciwili kto nie z nami ten nas zdradza! adamie swiadomie czy nie powtarzasz stare komunistyczne komunaly ale w sumie nie jestem zdziwiony niedawno probowales obwolac perle krolem tego forum nadal poszukujesz pana zagubiony kundelku? nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM do n0str0m0 IP: *.icpnet.pl 24.03.03, 13:39 Czy ja Cię kiedyś obraziłem? Czy w ogole obraziłem kiedykolwiek kogokolwiek z tzw. normalnych forumowiczów? Moje bluzgi sa zwykle kierowane albo bezosobowo, albo pod adresem jakichś dewiantów forumowych. Pytam więc: co Ci uczynilem, ze mnie obrazasz i nazywasz "kundelkiem"? Czy rzeczywiscie ja Ci pasuję do tego określenia??? Jesli tak to masz bardzo poważne problemy z interpretacja otaczającej Cię rzeczywistości. Czego dowodem sa zresztą sympatie z pewnym dziwnym towarzystwem wzajemnej adoracji. Ale nie o to idzie. A sprawa perly? Nadal uważam, ze to facet mądry i rzeczowy. I grajacy fair i wprost. Nie wyobrażam sobie, zebym od niego cos takiego musial kiedykolwiek przeczytać co ty mi napisaleś. I to jest wlasnie ta różnica. I dlatego (w ramach sympatycznej zabawy forumowej - jak mniemam) perle zaproponowalem na wladyke (nie krola) FA.) To tyle. Jest mi smutno zawsze, gdy widzę, ze ludzie błądzą, a nie muszą. Przemyśl swoja drogę. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 przemysliwnalem... IP: 61.149.30.* 24.03.03, 14:15 ok - sorry kundla odszczekuje ale jak sam widzisz emocje sa emocjami i najspokojniejsi z nas im ulegaja natomiast co do reszty... coz - kazdy swoja logike posiada nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonek porażająca logika IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 13:22 U mnie masz przejebane( Stoisz po stronie USA. To wystarczy by uznac cie za palanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Prawdziwy rasowy sowiet się gdzieś uchował (?) IP: *.mofnet.gov.pl 24.03.03, 15:08 Gość portalu: jonek napisał(a): > Stoisz po stronie USA. To wystarczy by uznac cie za palanta. A może to ironia? Jeśli tak, to nie trafiona, bo takich co tak myślą jest jeszcze wielu. Odpowiedz Link Zgłoś