Gość: Fatima IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 18:43 ARABSCY MORDERCY! WASZ KONIEC JEST BLISKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koniec!!!!!!!!!!!! To KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 19:02 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Pyndzel 28.03.03, 19:03 Ile Ty dzis wypiles,ze tak szalejesz?Moze urodziny masz albo swieto jakowes, to powiedz ,zyczenia Ci zloze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re:Pyndzel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 19:13 Urodziny mam za tydzień i jeden dzień ale świętuję już od dziś... na życzenia (zwłaszcza Twoje) czekam już od dziś... PS. I jeszcze poszaleję choć niedługo, bo tak naprawdę leję na tych paSYFistów gdyż prawda i tak jest po NASZEJ stronie. Czas to pokaże. Brali forsę od Breżniewa, skompromitowali się, teraz chcą brać forsę od sadama i myślą, że nikt tego nie zauważy... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Pyndzel 28.03.03, 19:17 Gość portalu: Pndzelek napisał(a): > Urodziny mam za tydzień i jeden dzień ale świętuję już od dziś... na życzenia > (zwłaszcza Twoje) czekam już od dziś... > > PS. I jeszcze poszaleję choć niedługo, bo tak naprawdę leję na tych paSYFistów > gdyż prawda i tak jest po NASZEJ stronie. Czas to pokaże. Brali forsę od > Breżniewa, skompromitowali się, teraz chcą brać forsę od sadama i myślą, że > nikt tego nie zauważy... Heureux Anniversaire!! Czyli zdrowia szczescia i slodyczy, polska pacyfistka z Belgii Ci zyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Oj Ty, Ty... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 19:23 Oj Ty, Ty... Polubiłem Cię już wcześniej, sama wiesz (choć wbrew Sobie i Rozumowi)... tak to już w życiu bywa... (to też już pewnie wiesz)... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś