Dodaj do ulubionych

ARABSCY MORDERCY! WASZ KONIEC JEST

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 18:43
ARABSCY MORDERCY! WASZ KONIEC JEST BLISKI!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Koniec!!!!!!!!!!!! To KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 19:02
      • gini Re:Pyndzel 28.03.03, 19:03
        Ile Ty dzis wypiles,ze tak szalejesz?Moze urodziny masz albo swieto jakowes, to
        powiedz ,zyczenia Ci zloze.
        • Gość: Pndzelek Re:Pyndzel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 19:13
          Urodziny mam za tydzień i jeden dzień ale świętuję już od dziś... na życzenia
          (zwłaszcza Twoje) czekam już od dziś...

PS. I jeszcze poszaleję choć niedługo, bo tak naprawdę leję na tych paSYFistów
          gdyż prawda i tak jest po NASZEJ stronie. Czas to pokaże. Brali forsę od
          Breżniewa, skompromitowali się, teraz chcą brać forsę od sadama i myślą, że
          nikt tego nie zauważy...
          • gini Re:Pyndzel 28.03.03, 19:17
            Gość portalu: Pndzelek napisał(a):

> Urodziny mam za tydzień i jeden dzień ale świętuję już od dziś... na życzenia
            > (zwłaszcza Twoje) czekam już od dziś...
            >
            > PS. I jeszcze poszaleję choć niedługo, bo tak naprawdę leję na tych
            paSYFistów
            > gdyż prawda i tak jest po NASZEJ stronie. Czas to pokaże. Brali forsę od
            > Breżniewa, skompromitowali się, teraz chcą brać forsę od sadama i myślą, że
            > nikt tego nie zauważy...

Heureux Anniversaire!!

Czyli zdrowia szczescia i slodyczy, polska pacyfistka z Belgii Ci zyczy.
            • Gość: Pndzelek Oj Ty, Ty... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 19:23
              Oj Ty, Ty... Polubiłem Cię już wcześniej, sama wiesz (choć wbrew Sobie i
              Rozumowi)... tak to już w życiu bywa... (to też już pewnie wiesz)...

Pzdr
    • canuk Re: ARABSCY MORDERCY! WASZ KONIEC JEST 28.03.03, 19:08
      Jaki koniec ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka