Gość: AdamM IP: *.icpnet.pl 28.03.03, 20:59 mam nadzieję, ze skonczycie jak ci, którzy popierali Stalina w latach 30- tych. Z jego imieniem na ustach. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro+se Re: Do popierających Irak i Saddama - 28.03.03, 21:03 Gość portalu: AdamM napisał(a): > mam nadzieję, ze skonczycie jak ci, którzy popierali Stalina w latach 30- > tych. Z jego imieniem na ustach. > > A. Dobre , zyczmy im tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanG Re: Do popierających Irak i Saddama - IP: *.shellus.com 28.03.03, 21:14 30 zabitych, 47 rannych po ekplozji amerykańskiego pocisku na bazarze Naser w Bagdadzie - informuje agencja AFP powołując się na informacje z bagdadzkich szpitali. Zdaniem reporterów telewizji Al- Dżazira w eksplozji zginęło ponad 50 osób. ********* To dzis, a Stalingrad dopiero bedzie za pare dni. Modl sie, ze by Ci telewizja tego czerwonego nie pokazala bo bys sie stal pacyfista, a tak bedziesz mial spokoj w swej malej glowce. Odpowiedz Link Zgłoś
wild stalin... 28.03.03, 21:05 Gość portalu: AdamM napisał(a): > mam nadzieję, nadzieja... ze skonczycie jak ci, którzy popierali Stalina w latach 30- > tych. Z jego imieniem na ustach. > > A. czegoś chcesz od bliźnich? tak na serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Uważam, ze pewne postawy nie mogą IP: *.icpnet.pl 28.03.03, 21:08 pozostac bezkarne i niepotępione. Bo wszystko się stanie niejednoznaczne i nie będziemy wiedzieli, gdzie dobro, a gdzie zło. A. Odpowiedz Link Zgłoś
wild zło 28.03.03, 21:09 Gość portalu: AdamM napisał(a): > pozostac bezkarne i niepotępione. Bo wszystko się stanie niejednoznaczne i nie > będziemy wiedzieli, gdzie dobro, a gdzie zło. > > A. kiedy zaczyna się to "zło"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Nikt ci nie odpowie na to pytanie - IP: *.icpnet.pl 28.03.03, 21:11 zlo zaczyna się tam, gdzie zaczyna się krzywda ludzka. Ale to nie jest odpowiedź. A. Odpowiedz Link Zgłoś
wild więc nie wiesz o czym piszesz? 28.03.03, 21:13 Gość portalu: AdamM napisał(a): > zlo zaczyna się tam, gdzie zaczyna się krzywda ludzka. Ale to nie jest > odpowiedź. > > A. a gdzie tę odpowiedz można znaleść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM zamiast szukać czego nie IP: *.icpnet.pl 28.03.03, 21:17 zgubileś poszukaj w słowniku poprawnej pisowni użytego przez ciebie słowa "znaleść", głupeczku. Potem się wysmetniaj. Kurwa mać, byle niedorozwój dorwie się do komputery i dyskusje z użyciem pięciu słów na krzyż uprawia. Co za dno. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrioza47586914 Re: zamiast szukać czego nie IP: *.dipool.highway.telekom.at 28.03.03, 21:26 Gość portalu: AdamM napisał(a): > zgubileś poszukaj w słowniku poprawnej pisowni użytego przez ciebie > słowa "znaleść", głupeczku. Potem się wysmetniaj. Kurwa mać, byle niedorozwój > dorwie się do komputery i dyskusje z użyciem pięciu słów na krzyż uprawia. Co > za dno. > > A. Kto nie jest z nami, ten jest przeciwko nam. Co jest złem powie nam Pan Prezydent! Dobrze panie profesorze? Bezbłędnie? Odpowiedz Link Zgłoś
pro+se Re: Do popierających Irak i Saddama - 28.03.03, 21:23 Gość portalu: AdamM napisał(a): > mam nadzieję, ze skonczycie jak ci, którzy popierali Stalina w latach 30- > tych. Z jego imieniem na ustach. > > A. I z kulka w czszce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Do popierających Irak i Saddama - IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 28.03.03, 21:32 chcialem napiac pare swoich slow na temat pana wypowiedzi ale pan to lepiej ujal odpowiadajac innemu forumowiczowi . Pozwoli pan ze przytocze pana odpowiedz opisujaca co mysle o pana opinii (oczywiscie prawa autorskie honoruje panie AdamieM): >Kurwa mać, byle niedorozwój dorwie się do komputery i dyskusje z użyciem pięciu słów na krzyż uprawia. Co za dno.< zycze emilego dnia i wiecej zadowolenia w zyciu osobistym Odpowiedz Link Zgłoś