pozarski 29.11.06, 18:37 kradzione teksty.O detale pytajcie pejszns i drf aka idelfons_zgryz.bieruta geralt.blox.pl/html ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dachs Re: O tym,ze nie tylko tutaj publikuje sie 29.11.06, 20:15 Nie badz taki tajemniczy. Komu sie chce to wszystko studiowac? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: O tym,ze nie tylko tutaj publikuje sie 29.11.06, 20:51 dachs napisał: > Komu sie chce to wszystko studiowac? Mnie nie. Antytalent do pióra. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: O tym,ze nie tylko tutaj publikuje sie 29.11.06, 21:01 dachs napisał: > Nie badz taki tajemniczy. Komu sie chce to wszystko studiowac? Zapytaj pejszns,ona cie poprowadzi.A jak bedzie mroczno,to zapali swieczke. ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience Odpowiedz Link Zgłoś
patience Nie mam pojecia 30.11.06, 08:10 Czym mu podpadl ten geralt i czytac sie nie chce, ale generalnie termin 'kradziez tekstu' dotyczny sytuacji, kiedy ktos bierze cudzy tekst i podpisuje sie swoim nazwiskiem. A kto by chcial sie pod tymi 'wspomnieniami' p00ziego podpisac? Chyba, zeby p00zi przystawil nieszczesnikowi pistolet do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie mam pojecia 30.11.06, 10:15 patience napisała: > Czym mu podpadl ten geralt i czytac sie nie chce, ale generalnie termin > 'kradziez tekstu' dotyczny sytuacji, kiedy ktos bierze cudzy tekst i podpisuje > sie swoim nazwiskiem. A kto by chcial sie pod tymi 'wspomnieniami' p00ziego > podpisac? Chyba, zeby p00zi przystawil nieszczesnikowi pistolet do glowy. > Nie chodzi o czytanie,biedna,pomylona istoto.Chodzi o to,ze bez mojej zgody, ty i dajczgewand(nick),pusciliscie na "swoim"watku moje teksty,NA CO JA WAM NIE UDZIELILEM ZGODY.I to jest kradziez.I to jest tez powod,dla ktorego jestem przeciwnikiem fanatykow Prawa i Sprawiedliwosci,ktorzy dla prawa i sprawiedliwosci w Polsce nie uczynili absolutnie nic,poza dopuszczeniem do wladzy takich fanatykow bezsensu, jak ty i szpital_psychiatryczny.Tam zreszta jest(ale bez tej kreseczki,w the real thing)wasze miejsce. ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Nie mam pojecia 30.11.06, 11:28 Trzeba bylo swojego 'dziela' nie rozpowszechniac, skoro tak sie go wstydzisz, panie skandalisto od piatej bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie mam pojecia.Masz,masz ale choroba 30.11.06, 11:39 mozgu ci nie pozwala tego ujawnic.Gdyby nie to,ze sprawa dotyczy mnie,usmialbym sie.Ta "dyskusja" juz sie odbyla i nie widze powodow,zeby zaczynac ja od nowa.To,co rozprowadzalem ja,to NIE JEST TO,CO WYSCIE ROZPROWADZILI. Po napisaniu tego na aq2996,zechcialas laskawie przyznac mi racje.TERAZ WRACASZ ZNOW DO PUNKTU WYJSCIA,na co znow ja nie mam ochoty.Kto chce,moze sobie wszystko sprawdzic w prywatnym watku dajczgewanda(nick)aq2996. Tak wlasnie wygladaja polemiki z toba i roznymi Wierzejskopodobnymi okazami. ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience Odpowiedz Link Zgłoś
patience "Wyscie" ??? 30.11.06, 12:20 No to jak to bylo wlasciwie, gdzie i komu ja rozprowadzilam twoje dzielo, i skad je w ogole mam? Ale powiedzmy ze ci wierze. Napisales swoje dzielo w celach psychoterapeutycznych i do szuflady, a drf je podstepnie tobie ukradl i rozprowadzil. Tylko jak to zrobil? To jest dosyc dlugie dzielo. Skoro sie znalazlo w szufladzie drf, to znaczy ze pol roku u niego mieszkales i do tejze szuflady pisales? A jakbys wytlumaczyl ten ostracyzm towarzyski, nazwijmy to tak eufemistycznie. Jak rozumiem uwazasz ze drf ma cel zyciowy jakim jest niszczenie ciebie i to do tego stopnia, ze pol sztokholmu zaangazowal w to niszczenie. Ale mozesz podac jakich argumentow uzyl zeby te pol sztokholmu przekonac ze to jest takze ich cel zyciowy? Myslisz, ze to jakis spisek wszechswiatowy? Drf Tajny ale Absolutny Krol Sztokholmu? Ktoremu tej wladzy za malo, wiec teraz planuje opanowanie swiata razem ze swoim Sahendrynem, ktorego mam zaszczyt byc czescia? A p00zi jest Rycerzem Sprawiedliwosci i broni swiata przed tym spiskiem, stad te donosy i cala reszta? Toz p00zi, to brzmi jak scenariusz z Protokolow Medrcow Syjonu skrzyzowany z komiksem o Supermanie Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: "Wyscie" ??? No tak.Ty i dajczgewand(nick) 30.11.06, 12:24 Nawet nie czytam tych bzdur,bo sam fakt,ze nie przyznajesz sie do wlasnych slow swiadczy sam za siebie,a ja nie mam ochoty gadac z oszolomami. ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience Odpowiedz Link Zgłoś
patience A jak to niby zrobilam? 30.11.06, 12:42 Chodzilam po Sztokholmie po nieznanych sobie ludziach (adresy mi na pewno podsal podstepny drf) i wszystkich latwo i przyjemnie oraz natychmiastowo przekonywalam ze ten p00zi, ktorego oni znaja jako przadnego czlowieka o nienagannej reputacji jest autorem dziela ktore im wreczam? Nono. Nie wiedzialam ze tkwi we mnie taka Moc Psychiczna. Jestem Jedi Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A jak to niby zrobilam? Sprawdz to sama: 30.11.06, 12:50 Wejdz na watek dajczgewanda(nick)aq2996,przeczytaj swoje posty,a bedziesz dokladnie wiedziala,co zrobilas. ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience Odpowiedz Link Zgłoś
patience Acha 30.11.06, 12:55 Rozumiem. A ci z Sztokholmu przeczytali zanim napisalam, bo tez z nich telepaci i dlatego sie dowiedzieli ode mnie. Przeczytali, potem sie przesuneli po linii czasowej do tylu i wqrwili na ciebie. No coz. Niezbadane sa meandry zwiazkow skutkowo- przyczynowych Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Acha? 30.11.06, 12:59 patience napisała: > Rozumiem. A ci z Sztokholmu przeczytali zanim napisalam, bo tez z nich telepaci > i dlatego sie dowiedzieli ode mnie. Przeczytali, potem sie przesuneli po linii > czasowej do tylu i wqrwili na ciebie. No coz. Niezbadane sa meandry zwiazkow > skutkowo- przyczynowych > Nadajesz widze juz ze szpitala,bo w glowie masz zamet.Co ty wiesz o tym,co sie dzialo w Sztokholmie?Bylas tam w owym czasie?Nie,bo taki okaz jak ty,na pewno bym zapamietal.Jedynie szpital_psychiatryczny aka dajczgewand mogl ci to opowiedziec.Ty wierzysz we wszystko, ci ci ten oszolom opowiada?Zle robisz. ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience Odpowiedz Link Zgłoś
patience A dlaczego mam nie wierzyc? 30.11.06, 13:13 On mi nie opowiada o mocach nadprzyrodzonych i Wojnach Swiatow, poza tym jakos nie moge uwierzyc ze ludzie zamykaja ci drzwi przed nosem dlatego ze im drf kazal. Co do twojego dziela, to sa tam nawet niezle literacko kawalki. Rzecz w tym, ze z checi zemsty nigdy nie wychodzi dobra literatura. Przypuszczam ze te lepsze kawalki powstawaly wtedy gdy sie skupales na samym pisaniu a nie zemstach. Ale w sumie nie moglabym z czystym sumieniem powiedziec czy te dobre fragmenty to efekt niewykorzystanego talentu czy przypadek, bo 'literatura' twojego autorstwa jaka mialam pecha poznac, jest bardzo szczegolna. A teraz koniec dnia dobroci. Dzidzi musi sie samo soba zajac. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A dlaczego mam nie wierzyc?Juz nie spamuj. 30.11.06, 13:18 Ja tego nie czytam,a nikt poza mna tego juz nie sledzi.Wierz czemu i komu chcesz,ale przestan juz ciagnac ten przebrzmialy watek.Odmaszerowac!Heheh. ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A jak to niby zrobilam? Sprawdz to sama: PS 30.11.06, 12:55 pozarski napisał: > Wejdz na watek dajczgewanda(nick)aq2996,przeczytaj swoje posty,a bedziesz > dokladnie wiedziala,co zrobilas. > > I nie tylko co zrobilas,ale i jak to zrobilas. ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie mam pojecia.Masz,masz ale choroba PS 30.11.06, 12:22 A komu sie nie chce bladzic po bezdrozach bezsensu aq2996,moze wejsc na watek pejszns na forum O moderacji.Tez zrozumie to i owo o chorobie,ktora drazy te kaleka kotke. ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Towarzyszka Helga nie rozjaśniła mroków... 30.11.06, 08:48 ...a więc, Pozerski, w cziom dieło? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Towarzyszka Helga nie rozjaśniła mroków... 30.11.06, 10:17 xiazeluka napisała: > ...a więc, Pozerski, w cziom dieło? > Moja odpowiedz nie moze byc inna,niz ta ktora podalem Borsukowi. ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka O rany 30.11.06, 12:24 To daj linka, przecież nie będę przebijał się przez tę helgową terrę, bo usnę po pierwszym akapicie. Kobita umie genialnie gmatwać, niestety nie umie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Wstecz 30.11.06, 12:25 Forum O Moderacji, dobrze. Zajrzymy osobą własną. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Wstecz 30.11.06, 12:37 xiazeluka napisała: > Forum O Moderacji, dobrze. Zajrzymy osobą własną. > Mam nadzieje,ze wyjdziesz zdrow(a) i cal(a)y. ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Wstecz i do przodu.Xiazeluko,troche ci po- 30.11.06, 18:09 xiazeluka napisała: > Forum O Moderacji, dobrze. Zajrzymy osobą własną. > moge.Masz tu najnowszy post przyjaciela Helgi vel pejszns,dajczgewanda aka Idelfons_zgryz.bieruta.To sa takie sobie drobne ubeckie metody,ktore oni(ona w NOP,on u trockistow) posiedli i za nic nie chca sie ich zbawic.Niech im bedzie na zdrowie! ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience _____ Re: panie jerzy Autor: idelfons.zgryz_bieruta Data: 30.11.06, 17:48 skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- > pozarski napisał: > Jaki dziwny zbieg oklolicznosci jerzy.Dlugo,dlugo ani widu,ani slychu,a t > u nagle,jak grom z jasnego nieba,zaledwie po wymianie uprzejmosci miedzy dr > f- terran-zupagrzybowa-IDelfons_zgryz.bieruta-szpital_psychiatryczny,pojawia > sz sie jak jakis deus ex [..] Szanowny Panie Jerzy, Trafil pan w 10tke a mozed i 12stke. A o tek etnicznosci to sobie moze innym razem i w innym miejscu porozmawiamy bo to tutaj nabite zbyt wielka iloscia kalek (powyzej 50% z powyzej 50%towym stopniem kalectwa. Moze jest pare wyjatkow ale to tylko wsrod badajacych to malutkie akwarium. Az dziw bierze, ze na tej katolickiej stronie tylu..... protestantow A poniewaz szuka Pan jakiegos sensu i prawdy wiec male uzupelnienie, nizej. Wlasnie udalo mi sie dogrzebac do calosci "memorandum". Zapachnialo mi ProWieslawiem jak to czytalem. A nazwiska to moze zawiewdzeni proWieslawianie, ktorych yteraz dogania historia. Ktoz ich tam znajet... Mam wrazenie, ze wiele swiatla na to moglby nam tu rzucic chyba stary milosnik komuny, zawiedziony zyciem niejaki "Pozarski" - Podobno preudo ojca z okresu utrwalania wadzy ludowej na ziemiach wiely narodow. Przyjemnych obserwacji. I. Zgryz-Bieruta Motto: Ona po srebrnym pląsa jeziorze, On pod tym jęczy modrzewiem. Kto jest młodzieniec? - strzelcem był w borze. A kto dziewczyna? - ja nie wiem. Adaś Mickiewicz: Switezianka OŚWIADCZENIE Z informacji podanej na stronie internetowej 68.org.pl wynika, że od kilku miesięcy działa w Warszawie stowarzyszenie o nazwie Hatikva68. Jednym z celów tego stowarzyszenia jest: ?Prezentacja poglądów, a także działania na rzecz interesów emigracji 1968 roku wobec administracji państwowej oraz innych instytucji polskich i międzynarodowych, wedle najlepszej wiedzy członków stowarzyszenia.? Pojęcie "emigracja 1968" określa tutaj osoby, które opuściły Polskę w wyniku anty semickiej kampanii władz PRL w końcu lat 1960-tych i na początku lat 1970-tych. Punktem, który został przyjęty przychylnie przez Premiera RP Kazimierza Marcinkiewicza podczas spotkania ze stowarzyszeniem 13-go marca 2006, w Sztokholmie (68.org.pl/pmwiki.php/Kiosk/DoTodkrecanie), było następujące sformułowanie: ?Dostęp do archiwów i dokumentacji o Marcu 68, w tym archiwów IPN, dla grup badawczych powołanych przez Stowarzyszenie.? My, niżej podpisani, ?emigranci 1968? oświadczamy: - Hatikwa68 nie jest organizacja reprezentatywną dla ?emigracji 1968? en gros. - Nie udzielamy stowarzyszeniu Hatikva68, ani jego założycielom, mandatu na ?prezentowanie? naszych poglądów, a także działanie na rzecz naszych interesów wobec administracji państwowej Rzeczypospolitej Polskiej oraz instytucji polskich i międzynarodowych. - Sprzeciwiamy się, aby nieupoważnione przez nas osoby, tzw. ?grupy badawcze? powołane przez stowarzyszenie Hatikva68, miały dostęp do teczek z archiwów IPN dotyczących ?emigracji 1968?. Kwiecien 2006 *) Tekst OŚWIADCZENIA z podpisami nie może być używany przez instytucje, organizacje, czy osoby prywatne bez zgody na piśmie. Informacja: aurelia@maths.lth.se Podpisy: 1. Joanna Altmejd, Lund, Szwecja 2. Liliana Andrzejewski, Kolonia, Niemcy 3. Irena Apt (Hercig), Jerozolima, Izrael 4. Irena Bar (Erde), Jerozolima, Izrael 5. Michael Barnea (Brand), Highland Park, IL, USA 6. Zenia Barnea (Panowka), Highland Park, IL, USA 7. Lidia Batt, Bat Yam, Izrael 8. Paul Batt, Bat Yam, Izrael 9. Stefa Ben Ari, Arad, Izrael 10. Ewa Better, Täby, Szwecja 11. Julian Better, Täby, Szwecja 12. Barbara Bieganiec, Haifa, Izrael 13. Dawid Bigelajzen, Jerozolima, Szwecja 14. Joanna Bilska, Heemstede, Holandia 15. Ela Blank, Paryz, Francja 16. Anatol Borejdo, Laudenbach, Niemcy 17. Barbara Brandys, Bethesda, MD, USA 18. Ruth Braw-Tal (Bertz), Rishon Le Zion, Izrael 19. Max Breset, Göteborg, Szwecja 20. Juliusz Brzezinski, Mölnlycke, Szwecja 21. Jarek Bubak, Solna, Szwecja 22. Natalia Bubak, Solna, Szwecja 23. Henry Chmielnicki, New York, USA 24. Paulina Chmielnicka, New York, USA 25. Marek Chrapot, Br?ndby Strand, Dania 26. Maciek Cyngiser, Haifa, Izrael 27. Irena Cynkier, Sztokholm, Szwecja 28. Anna de Tusch-Lec, Elsynor, Dania 29. Anna Dobiecka (Kaplan), Paryz, Francja 30. Nurit Dreiband, Ramat Gan, Izrael 31. Wiktor Drukier, Kopenhaga, Dania 32. Lilka Elbaum, Boston, USA 33. Marek Elbaum, Dobbs Ferry, NY, USA 34. Majka Elczewska, Katonah, NY, USA 35. Benny Epsten, Eslöv, Szwecja 36. Ilana Etgar, Raanana, Izrael 37. Joanna Feldman, Amsterdam, Holandia 38. Malka Fish, Kopenhaga, Dania 39. Simon Fish, Kopenhaga, Dania 40. Katerina Fishenfeld, New York, USA 41. Michael Fishenfeld, New York, USA 42. Relena Fishenfeld, New York, USA 43. Gabriela Flicker (Zelman), Chicago, USA 44. Henryk Flicker, Chicago, USA 45. Anna Frajlich-Zajac, New York, USA 46. Wlodek Fraszczyk, Rishon Le Zion, Izrael 47. Ewa Fromm, Pasadena, CA, USA 48. Karol Fromm, Pasadena, CA, USA 49. Wlodek Gdanski, Göteborg, Szwecja 50. Irena Gilert, Jerozolima, Izrael 51. Adam Gilert, Jerozolima, Izrael 52. Janina Gold, Sztokholm, Szwecja 53. Anatol Goldberg, Haifa, Izrael 54. Mirek Goldberg, Sztokholm, Szwecja 55. Roza Goldfarb, Sztokholm, Szwecja 56. Wlodek Goldzund, Jerozolima, Izrael 57. Witek Goliat, Tel Aviv, Izrael 58. Adam Gorny, Brampton, Kanada 59. Jadwiga Gotlib, Hultsfred, Szwecja 60. Roman Gotlib, Lund, Szwecja 61. Marek Grinberg, Sztokholm, Szwecja 62. Czeslawa Grynblet, Ramat Hasharon, Izrael 63. Lucyna Gutman-Grauer, Bruxelles, Belgia 64. Elwira Halicz, Jerozolima, Izrael 65. Ludwik Halicz, Jerozolima, Izrael 66. Maria Harel, Rishon Le Zion, Izrael 67. Ed Harley, Larchmont, New York, USA 68. Alexandra Henner, Manchester, Wielka Brytania 69. Grzegorz Himelstein, Kibutz Yad Mordehay, Izrael 70. Nina Himelstein, Kibutz Yad Mordehay, Izrael 71. Helena Huberman, Lund, Szwecja 72. Daniel Huberman, Lund, Szwecja 73. Halina Hylander-Tureniec, Sztokholm, Szwecja 74. Julian Ilicki, Uppsala, Szwecja 75. Adam Ilicki, Uppsala, Szwecja 76. Marek Intner, Nacka, Szwecja 77. Jacek Jachimowicz, Montgomery Village, USA 78. Marian Jagodzki, Nicea, Francja 79. Elizabeth Jassem, Toronto, Ontario, Kanada 80. Basia Jaworski, Amsterdam, Holandia 81. Halina Jaworski-Klon, Düsseldorf, Niemcy 82. Aneta Jozefowicz -Stecher, Toronto, Kanada 83. Tomasz Jozefowicz, Hvidovre, Dania 84. Shimon Judkowski, Holon, Izrael 85. Alexandre Kaplan, Paris, Francja 86. Ania Kaplan, Paris, Francja 87. Andrzej Karpinski, Frankfurt/M, Niemcy 88. Lolek Katz, Miami, FL, USA 89. Benny Kelman, Miami, FL, USA 90. Guta Kelman, Miami, FL, USA 91. Richard Kerner, Paris, Francja 92. Anna Kiesler, Taeby, Szwecja 93. Marek Kiesler, Taeby, Szwecja 94. Celina Klamberg, Lund, Szwecja 95. Igor Klamberg, Lund, Szwecja 96. Stephanie Klein, New York, USA 97. Lidia Kleiner, Holon, Izrael 98. Stefan Kleiner, New York, USA 99. Margareta Kligert, Kopenhaga, Dania 100. Elzbieta Kofman, Grenoble, Francja 101. Wlodek Kofman, Grenoble, Francja 102. Alex Kolodner, Holon, Izrael 103. Szula Kolodner, Holon, Izrael 104. Sulamita Konar, Staten Island, NY, USA 105. Wlodzimierz Konar, Staten Island, NY, USA 106. Tadeusz Konar, Eugene, OR, Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: O rany 30.11.06, 12:26 xiazeluka napisała: > To daj linka, przecież nie będę przebijał się przez tę helgową terrę, bo usnę > po pierwszym akapicie. Kobita umie genialnie gmatwać, niestety nie umie pisać. > Link masz:Aq2996.Wesolej zabawy. ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience Odpowiedz Link Zgłoś
drf [...] 30.11.06, 18:32 ten post zostal wlasnorecznie wyciety przez autora. drf nie ma to jak autocenzura Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: [...] 30.11.06, 18:43 drf napisał: > > ten post zostal wlasnorecznie wyciety przez autora. >drf > nie ma to jak autocenzura No prosze.Gratuluje.Walczysz o prawa autorskie, jak kazdy prawdziwy autor.Moze bys w takim razie dorzucil koncowke?Nie mam nic przeciwko temu.PS Autocenzura,to oczywista bzdura(nic nowego pod sloncem,jesli chodzi o ciebie).Bylaby,gdybym to ja byl autorem postu i sie autocenzurowal.Ale post byl twoj,wiec tylko obcialem(zcenzurowalem) kawalek. ____ HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek. autorka:patience Odpowiedz Link Zgłoś
drf [...] 30.11.06, 19:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=53172787 Odpowiedz Link Zgłoś