pozarski 12.12.06, 01:10 www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3785927.html ____ Zabierz swoje brudne lapska od marianny autor:patience Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stormy_weather Re: Cos dla lowcow 12.12.06, 01:21 podaję aktiv-link www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Cos dla lowcow 12.12.06, 01:32 stormy_weather napisał: > podaję aktiv-link > > www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm Dziekuje abi. ____ Zabierz swoje brudne lapska od marianny autor:patience Odpowiedz Link Zgłoś
patience P00zi, stajesz sie pomalutku prawdziwym aquanauta. 12.12.06, 02:36 to twoj 2gi post napisany w duchu FAQ. Zdumiewajace, ale niech ci bedzie. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski [...] 12.12.06, 03:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Oh jaki p00zi blutalny 12.12.06, 03:07 Pani psedskolanka cie nie slysy to sie popisujes. I tak ci nie dam moich zabawek. )) Odpowiedz Link Zgłoś
drf duszona kaszanka sie przypalila?/nt 12.12.06, 03:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=51640429 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: idelfons.zgryz_bieruta ze swoja femme fatale 12.12.06, 03:14 na goscinnych wystepach.Nierozlaczna parka gruchajacych golabkow,obsrywajacych przy okazji co sie da.Ptasia grypa w ataku. ____ Zabierz swoje brudne lapska od marianny autor:patience Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: idelfons.zgryz_bieruta ze swoja femme fatale 12.12.06, 03:26 Disiaj Spiegel pisze : Tajemnicze zniknięcie ptasiej grypy Co właściwie robi ....ptasia grypa ? Na wiosnę grasował strach , że H5N1-Virus może przeskoczyć na człowieka i wywołać globalną infekcję. W międzyczasie stało się cicho o zarazku – i experci zgadują powody.... ( cholernie długi artykuł , może wrócę do niego jutro ...) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: idelfons.zgryz_bieruta ze swoja femme fatale 12.12.06, 03:33 abprall napisał: > Disiaj Spiegel pisze : > Tajemnicze zniknięcie ptasiej grypy > Co właściwie robi ....ptasia grypa ? Na wiosnę grasował strach , że H5N1- Virus > może przeskoczyć na człowieka i wywołać globalną infekcję. > W międzyczasie stało się cicho o zarazku – i experci zgadują powody.... > ( cholernie długi artykuł , może wrócę do niego jutro ...) Moze golabki maja cos do powiedzenia w tem temacie?W koncu to eksperci. ____ Zabierz swoje brudne lapska od marianny autor:patience Odpowiedz Link Zgłoś
patience Napisz na mnie donos tutaj tez 12.12.06, 04:24 www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Po co?Ty piszesz donosy na siebie na blogu. 12.12.06, 11:48 To chyba starczy,nie?Przeczytalem wywiad z idelfons aka sanatorium i napisalem list do redakcji,ktora moze nie wiedziec o waszej charytatywnej dzialalnosci na forum GW, o ktorej z wrodzona sobie swada opowiada drf.List jak list,ale wywiad za to pelen roznorakich tresci,choc prawde powiedziawszy absolutnie niezgodnych z prawda.Zwrocilem redakcji na to uwage i jest nadzieja,ze zwali sie teraz na Aquanet masa roznych Zydow i innych marranow.Beware! ____ Zabierz swoje brudne lapska od marianny autor:patience Odpowiedz Link Zgłoś
patience Bedziesz mial kolege 12.12.06, 12:38 A przetumacz sobie p00zi swoje wlasne "blutalne" posty na niemiecki. Brzmi jak przedwojenna propaganda nazi o Zydach, nie? Antysemitek z ciebie, p00zi.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:Masz jeszcze cos do powiedzenia?Napisz do Plotk 12.12.06, 12:46 patience napisała: > A przetumacz sobie p00zi swoje wlasne "blutalne" posty na niemiecki. Brzmi jak > przedwojenna propaganda nazi o Zydach, nie? Antysemitek z ciebie, p00zi.... > > ies.To raczej ty pejszns przetlumacz sobie na niemiecki,pamietajac,ze jezyk ten ma sklonnosci do budowy zdan,ktorych przecietny czlowiek po prostu nie jest w stanie zrozumiec.Ja antysemita?Tylko na ciebie(jeslisz "Zydowka";w co watpie) i Idelfonsa.Ale to raczej oczywiste. ____ Zabierz swoje brudne lapska od marianny autor:patience Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a pozarski napisał [ ] 12.12.06, 15:33 Co Ty napisałeś takiego, ze przyjaciele musieli wezwać na pomoc admina ? Sam chyba tu nie zbłądził ? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: pozarski napisał [ ] 12.12.06, 15:45 ewa8a napisała: > > > Co Ty napisałeś takiego, ze przyjaciele musieli wezwać na pomoc admina ? > Sam chyba tu nie zbłądził ? > > No,donosicielka ma wplywy u admina.Ja ich nie mam i dlatego ich posty wciaz wisza na aqua.Napisalem,ze jest shma(dalej nie bede,bo przyjdzie walec i wyrowna),kiedy pochwalila mnie za bycie prawie prawdziwym aquanetowcem.Szkoda, ale mam to wszystko skopiowane. ____ Zabierz swoje brudne lapska od marianny autor:patience Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Cos dla lowcow 12.12.06, 03:18 dr.mabuse.jr napisał: > www.lenta.co.il/ Czyzby atak oligarchow? ____ Zabierz swoje brudne lapska od marianny autor:patience Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Kapitalne ! 12.12.06, 18:48 Uwielbiam takie prowokacje, a stronka z listą Żydów po prostu miodzio ! Widać jak na dłoni skąd czerpią inspiracje forumowi obłąkańcy, poznaję nawet niektóre zwroty, głowę daję sobie uciąć, że cytują całe akapity, sugerując, iż są to ich własne przemyslenia. Zawsze ich podziwiałam , z jakim znawstwem rzucali przy kazdej okazji tymi stolcmanami, bermanami ...... Duże wrazenie zrobił na mnie przydomek ,,świnia Orwell'owska’’, dodawany przy niektórych nazwiskach. ,,Pochodzenie i przynależnosc tożsamościowa wymienionych tu osób jest udokumentowana danymi z tajnej kartoteki ludności Polski, za której udostępnienie dziękujemy odważnym Polakom.’’ Ja takze jestem wdzięczna tym odważnym Polakom. Dzięki nim powstała bardzo zabawna strona. Odpowiedz Link Zgłoś