haszszachmat 13.12.06, 10:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53637493&a=53864833 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Gorzej,jakieś graficzne urojenia dziec-kreseczkowe 13.12.06, 23:55 Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq To nie jest paranoja 14.12.06, 00:56 Haszu, to jest coś gorszego. Czy Tomasz Serafin wyleciał z MSWiA na zbity pysk, dyscyplinarnie, z wilczym biletem, czy też może "podał się do dymisji" a ta została przyjęta? Oto przykład jakobińskiego awansu społecznego: z krawężnika na Centralnym na ważną szychę w ministerstwie. I czyja wina jest większa; Serafina - czy awansującego go kawalera Dorna? I ilu jeszcze takich Serafinów jest? Tak awansują przecież te młode, ponoć "znakomite" kadry, które mają zastąpić te stare, rzekomo skorumpowane, wychowane na III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: To nie jest paranoja 14.12.06, 01:21 Przypomniał mi się Lepper płaczący, by zostawić w spokoju jego rodzinę. Chciałoby się powiedzieć: "O, niee, panie Lepper, przecież Wersal się skończył już jakiś czas temu". Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Wersal się skończył po ataku na RM i Jankowskiego 14.12.06, 16:57 209.85.135.104/search?q=cache:o49SaraLJJUJ:forum.oaza.pl/printview.php%3Ft%3D2888%26start%3D0+Oswi%C4%99cim+pom%C3%B3wienie+o+pomoc+%C5% BBydzi&hl=pl&gl=pl&ct=clnk&cd=7&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Wikulku Ty już nie pamiętasz kto zaczął pluć? 14.12.06, 17:00 Dlaczego to kreseczki są gorsze od inwektyw? Mógbys się choć raz wysilic i mi to logicznie wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wikulku Ty już nie pamiętasz kto zaczął pluć? 14.12.06, 19:12 hasz0 napisał: > Dlaczego to kreseczki są gorsze od inwektyw? > Mógbys się choć raz wysilic i mi to logicznie wyjaśnić? Wymyslasz glupie pytania to sobie na nie odpowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg a mi się nie che klikać 14.12.06, 19:21 na e linki Hsza, bo okazuje sie ,że prowadzą do innych linków ....Hasza a tam znów sa linki ...Hasza e tam A. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: a mi się nie che klikać 14.12.06, 20:32 andrzejg napisał: > na e linki Hsza, > bo okazuje sie ,że prowadzą do innych linków ....Hasza > a tam znów sa linki ...Hasza > > > e tam > > A. Trafiłeś w sedno. A po drodze jeszcze dużo, dużo, dużo kreseczek poziomych. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 i Wam się kreski nie podobają? Oprócz jednej? 14.12.06, 23:45 grubszej! Zabijacie się własną bronią! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 To była gruba linia, a nie kreska. nt 14.12.06, 23:50 hasz0 napisał: > grubszej! > > Zabijacie się własną bronią! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Nieee, Wersal się skończył, bo tak ogłosił Lepr 15.12.06, 00:47 Twój koalicjant, nawiasem mówiąc. We Wrocławiu aparaturę meteorologiczną wysadzili w powietrze podwładni Radka. Aż strach myśleć, co będzie w Sylwestra, czy aby Sztab Antykryzysowy nie ogłosi, że zaatakowała nas Nowa Gwinea bronią atomową. PiS = niekompetencja, c.b.d.o. "Rządzi" już ponad rok. A widoków na 3 mln mieszkań jak nie było, tak nie ma. A państwo coraz "tańsze". A pagony Ślepowrona to ja osobiście mam w rzyci. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 To los wskazał słabe p. W-wia premierowi by 15.12.06, 09:09 nie zachwycił się prężnym miastem w którym znowu zaczął rządzić ŁOŚ... kiedyś zmusiłem go cytatami łacińskimi a sam zaczął... do przyznania że...słuchaj albo raczej czytaj: "Ma niekompetentnych, leniwych i "słabo opłacanych" (czyżby usprawiedliwiał łapówki) urzędników" Ta "aparatura balonowa" idealnie chrakteryzuje PRZEJĘCIE WŁADZY PRZEZ Powszechne Olewanie Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: To los wskazał słabe p. W-wia premierowi by 15.12.06, 16:32 hasz0 napisał: > miastem w którym znowu zaczął rządzić ŁOŚ... Lepiej, żeby latał, a nie rządził. > Ta "aparatura balonowa" idealnie chrakteryzuje > PRZEJĘCIE WŁADZY PRZEZ > Powszechne Olewanie Nie. To nie Powsz. Ol. decyduje o tym, czy aparaturę meteo potraktuje się jak Kmicic (TW WSI "Babinicz") kolubrynę, czy też spróbuje się z ww. aparaturą dogadać bardziej pokojowo. Ideą IV RP-Wolskiej jest wyrżnięcie w pień nieuczciwych, skorumpowanych, tkwiących po uszy... itd. i zastąpienie ich uczciwymi, nieskorumpowanymi i nieprzeżartymi... itd., tylko że to się nie sprawdza, co widać na każdym kroku, bo ci 'nowi' są po pierwsze niekompetentni, od starych wyjadaczy poczynając [Macierewicz] a na pospolitym ruszeniu [Fotyga] kończąc. Dlatego mamy jak mamy: lumpenkonserwatyzm Jurgielów i łżeliberalizm Gilowskich. Ani słowem nie wspominając o Samejoborze. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______oceń sytuację porównując analogie a nie daj 16.12.06, 12:02 się uwidzić "czerwonym małpom" i "małpiszonom". Np. "Faux pas" prezydenta Kaczyńskiego do Kwasniewskiego... Ustępliwość PO i twarde negocjacje PiS w Unii. Racjonalność PiS i prognozowanie katastrof, labiedzenie, łkanie na przemian z wyklinaniem i szyderstwem. Rok to przyszcz! Nic złego się nie stało! A wręcz przeciwnie. Nie ma mowy o tanim państwie, które odpuści konieczne dopłaty do funduszy unijnych i inwestowania w niezbedną infrastrukturę oraz rozbudowę instytucji do ich obsługi. Kotwica akceptowana przez PO była 32 mrd a jest utrzymana 30!!! Podatki nie wzrosły ale będą zmniejszane. Gospodarka przyspiesza. I nie pisz, ze nie ma zwalczania korupcji i układów nieformalnych. Bo to nieprawda! Zwierzęce wycia i piski czerwonych małp utwierdzają mnie w tym coraz bardziej! Łoś to PO! I Zdrojewski były PZPR-owiec. Jak rządzili Wrocławiem niech Ci napisze AG. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Mam dość banowania i wycinania moich 16.12.06, 12:16 bardzo kulturalnych postów przez czerwone małpy rzygające na mnie judaszową wulgarną chlewnią i porubstwem. Gdyby nie potrafią znaleźć na PiS konkretnych zarzutów drukują, jak jakieś "kartofle" niemieckie, szkalujące bazarowe albo burdelowe prowokacje! Brak kultury, wychowania i wstydu! Przegrały z #-em na argumenty i dowiedziały się jak powinny polemizować na poziomie - bez napletków i ciemnogrodzian i wszelkeigo porubstwa słownego - to od razu czerwone chamskie redaktorki pokazały prawdziwa judaszową twarz. Do d.upy z taką manipulowaną fałszem polemiką... A swoje chamskie inwektywy zostawiają bezwstydnie... No i co robi na Aquanecie abprall jak mozecie go znosić? a moje kreseczki przeszkadzają... O gospodarce to samo - jeśli się potrafi rozmawiać prostym językiem też można zbić każdy argument w sposób zrozumiały, nie chowając się za teorie i autorytety... Cześć! To koniec! PiS ma 33% a PO 29%. Czerwone małpy zostały już rozpoznane przez Polaków! To Forum jest dla tych, którzy gardzą Polską! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Cześć! 16.12.06, 12:26 Ano cześć Karp Ci uciekł do bajorka,że tak się plujesz? A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg dodam tylko 16.12.06, 12:29 przemawiasz językiem 'miłości do bliźniego' i o co Ci chodzi? Że nie chce mi sie skakać po Twoich linkach. Ano nie chce mi się. A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Pogadaj dalej z nimi______jeszcze raz cześć 16.12.06, 13:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54051738&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: świętUj z czerwonym gajem - cześć 16.12.06, 16:30 ano cześć ,cześć miłuj bliźniego swego jak siebie samego A. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat to już zacząłeś wierzyć? 16.12.06, 17:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54051738&a=54062405 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg a co do wiary ma szacunek do drugiego człowieka? 16.12.06, 18:18 Czy Tobie , tak jak Citisusowi trzeba nakazać,abyś własciwie się zachowywał? Ciekawie to wszystko interpretujesz.Wszystkiemu winne te paskudne media... Bush też zaliczył podobna wpadkę z 'niesamowitym dupkiem z News Weeka', ale tym się różni od naszego bełkotka,że zaraz zadzwonił do tego dupka i po prostu go przeprosił. Puszczając bąki w towarzystwie wskazujesz na inna osobę jako sprawcę? A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________Tematem była paranoja a nie koprolalia 16.12.06, 23:42 polegająca na koncentrowaniu się psów Pawłowa na bodźcach wywoływanych u nich przez czerwone małpy. Ten mechanizm doprowadził do wyniku sondażu, że "Stan wojenny 31 uważa za zło % a 46% za ratunek! a Jaruzleskiego za zbawcę i stan wojenny za zbawienie! Mnie zaś się permanentnie banuje i banuje - gdy tylko lakonicznym ale piorunująco celnym sfprmułowaniem pokażę istotę manipulacji...o to i tylko o to chodzi. Nie archiwizuję swych postów ale pisałem je zwracając uwagę by nie obrażać i nie łamać netykiety. Wulgarne posty pod moim adresem dalej wiszą na Kraju...chcesz poozmawiać w taki sposób o polityce idź tam i nie będą Cie banować. Tam piszą dzienikarki o specyficznej mentalności i pan prezydent po roku pisaniny takich dupków i dupek ( sformułowanie Twoje) ma prawo prywatnie zwrócić uwagę prowadzacemu komu nie będzie odpowiadał na ostatnie pytanie. Dlatego PO ma 29$ a PiS 32% te polujace na zwierzęta wulgarne, sprowadzające politykę do rynsztoka małpy nie wiedzą, ze nabijają mu popularności. One nie ścigają afer one chcą skompromitować i to za granicą!!!! swego prezydenta ....te same które latami WSZYSTKIE BEZ WYJATKU nie informowały o "kwasnych" ekscesach ani mru mru o małpich ekscesach Kwasniewskiego - - ani mru mru o jednych co kradli ale "mru mru" - o takich co ukradli księzyc - wiesz po co w Rocznicę masakry górników w "Wujku" ten reklamowany przez Wikula program? Czy TY jesteś aż tak zindoktrynowany, że piszesz jak oni o "bąkach?" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=54077105 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=54069553&a=54072655-------------------------------------------------------------------------------- "Pod Proszowicami były jeszcze wówczas ślady jakiegoś pieca chlebowego, w którym chłopi palili zwłoki małych żydowskich dzieci. Żydzi, za sporą zapłatą, zostawiali dzieci na przeżycie u chłopów. A chłopi mordowali te dzieci." l: www.zwoje-scrolls.com/zwoje26/text15p.htm Elznar xanga.com/elznar i inni...sam wiesz którzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Paranoja wrocławska, czyli amfa w majtkach 16.12.06, 23:49 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3796745.html?nltxx=1077917&nltdt=2006-12-16-02-05 Odpowiedz Link Zgłoś