Dodaj do ulubionych

nicki Hiacynta i Carminy są

IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 18:22
Jak myślicie, pod iloma teraz pacynkami Hiacynt z Carminą działają tu?
Ostatnio jacyś nieprzyjemni zrobili się. Tylko o kibelkach i tematach
pokrewnych piszą obsesyjnie. Oto siła NIENAWIŚCI jest.

Perła
Obserwuj wątek
    • psycholog.w Re: nicki Hiacynta i Carminy są 06.04.03, 18:24
      :=)
    • Gość: Scan ------Perła --------------nt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 18:29
      Bardziej mi nureń pasuje. Hiacek w klatce Ezry zamknięty i nieskalanie czyste
      niebo ma nad sobą.
      • Gość: Perła Re: ------Perła --------------nt. IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 18:33
        Gość portalu: Scan napisał(a):

> Bardziej mi nureń pasuje. Hiacek w klatce Ezry zamknięty i nieskalanie czyste
        > niebo ma nad sobą.

nureń z pewnością też. Ale Hiacynt to nałogowiec jest. To co ma nad sobą mało
        istotne jest. Ważne co pod sobą ma. I może stąd te odruchy torsyjne ma.
        A zachwyt Carminy nad boa teraz dopiero zrozumiały jest. Sama siebie...

Perła
        • Gość: piotrq Re: ------Perła plis !!!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 06.04.03, 21:20
          nie odgrzewaj już tego gówna. po co to? jeszcze wezwani sie zjawią tu i znowu
          nie bedzie sie dalo tu wytrzymać jeszcze bardziej niz teraz.

pzdr
          • Gość: Perła Re: ------Perła plis !!!!! IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 21:24
            Gość portalu: piotrq napisał(a):

> nie odgrzewaj już tego gówna. po co to? jeszcze wezwani sie zjawią tu i znowu
            > nie bedzie sie dalo tu wytrzymać jeszcze bardziej niz teraz.
            >
            > pzdr

ok, ale widzisz co wyrabiają pacynki. Pisza tylko o kiblu i obrażaja jak mogą.
            Pewnie nie Wiesz, iż Carmina i Hiacynt gorącymi sympatykami owych pacynek są.

Perła
    • miss_camelotu to jest zagadka prawdziwa 06.04.03, 21:24
      skad tyle nienawisci w nich

• monopol Re: nicki Hiacynta i Carminy są 06.04.03, 21:30
      Gość portalu: Perła napisał(a):

> Jak myślicie, pod iloma teraz pacynkami Hiacynt z Carminą działają tu?
      > Ostatnio jacyś nieprzyjemni zrobili się. Tylko o kibelkach i tematach
      > pokrewnych piszą obsesyjnie. Oto siła NIENAWIŚCI jest.

Ktokolwiek to jest, nudna jest jego twórczość.
      • bykk Re: nicki Hiacynta i Carminy są 06.04.03, 21:36
        Perła, czego Ty sie byle gównem zajmujesz?
        Burki szczekały, szczekają i szczekać będą!
        Dureń durniem był, jest i będzie!
        Na buca się przejmasz? Niech szczeka, jak zechce, to podam jego IP,
        dopiero sie buc zadziwi, hehehehe!
        hej!
        • monopol Re: do Bykka 06.04.03, 21:41
          Bykku - po co to IP? Chcą kloakę z FA robić, niech robią. Nudni są ( nudny
          jest? ) i nie ma co w tych postach czytać. Kij im w ucho.
          • Gość: snajper Re: do Monopola. IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 23:10
            monopol napisał:

> Bykku - po co to IP? Chcą kloakę z FA robić, niech robią. Nudni są ( nudny
            > jest? ) i nie ma co w tych postach czytać. Kij im w ucho.

Naprawdę Monopolu sądzisz, że Hiacynt z Carminą piszą brednie na FA jako
            pacynki ??? Nie sądziłem, że taki naiwny jesteś. sad( Pacynki sa po to, aby mieć
            pretekst do mieszania >kwietnych< z błotem. To nic, że ich tu nie ma. Nienawiść
            do nich jak widać została i ma się dobrze.

Pozdrawiam

Snajper.
            • monopol Re: do Snajpera 06.04.03, 23:23
              Napisałem powyżej do Perły - "ktokolwiek to jest, pisze nudne posty". Ja nie
              wiem kto to taki i nie zależy mi na tym, żeby wiedzieć. Dlatego pisałem do
              Bykka - "po co ujawniać IP"?
              Towarzystwo kloaczne jak pisze Sceptyk wyległo na FA, poza tym K52 się
              uaktywnił. Takie jest forum ostatnio. Niski poziom coraz bardziej.
              Pozdrawiam
              • Gość: snajper Re: do Monopola. IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 23:41
                monopol napisał:

> Napisałem powyżej do Perły - "ktokolwiek to jest, pisze nudne posty". Ja nie
                > wiem kto to taki i nie zależy mi na tym, żeby wiedzieć. Dlatego pisałem do
                > Bykka - "po co ujawniać IP"?
                > Towarzystwo kloaczne jak pisze Sceptyk wyległo na FA, poza tym K52 się
                > uaktywnił. Takie jest forum ostatnio. Niski poziom coraz bardziej.
                > Pozdrawiam

Niestety. Ostatnio nawet nie zaglądałem na FA. Dziś zajrzałem i chyba
                niepotrzebnie. wink) Widzę, że Cachalotczycy opuścili wnętrze wieloryba.
                Próbujecie podnieść poziom FA ? Takimi postami jak Perły, to Wam się raczej
                tego nie uda dokonać. sad(

Pozdrawiam szlachetnego smile)

Snajper.
                • monopol Re: do Snajpera o postach Perły 07.04.03, 00:00
                  Perła ma prawo podejrzewać Hiacynta o tworzenie pacynek. Dobrze wiesz, że to
                  się Hiacyntowi w przeszłości zdarzało. Ja nie wiem, czy teraz to się też
                  zdarza. Ale się zdarzało.

Nie uważam, że posty Perły sa na tym samym poziomie co posty tych z kloaki. Tu
                  nie ma w ogóle czego porównywać.

Pozdrawiamsmile
                  • Gość: snajper Re: do Monopola o pacynkach. IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 00:37
                    monopol napisał:

> Perła ma prawo podejrzewać Hiacynta o tworzenie pacynek. Dobrze wiesz, że to
                    > się Hiacyntowi w przeszłości zdarzało. Ja nie wiem, czy teraz to się też
                    > zdarza. Ale się zdarzało.
                    >
                    > Nie uważam, że posty Perły sa na tym samym poziomie co posty tych z kloaki. Tu
                    > nie ma w ogóle czego porównywać.
                    >
                    > Pozdrawiamsmile

Przecież wiesz, że zdecydowana większość pacynek atakowała >kwietnych<, a w
                    szczególności Hiacynta i Carminę. Razem z Perłą rozpirzały kwietne wątki, razem
                    z Miriam atakowały kwietnych. Owszem, Hiacynt pisał jako Boaaa. Ukrywał to tak
                    nieudolnie, że dość szybko wszystko się wydało. Ale co z resztą pacynek ? Tylko
                    mi nie pisz, że to Nurni lub Euromir. wink) Jeniseja pamiętasz ?

Pozdrawiam.
                    • sceptyk Re: do Monopola o pacynkach. 07.04.03, 00:48
                      Ja to z grona podejrzanych tylko w zasadzie Euromira moge wykluczyc. Nie
                      dlatego, abym sadzil, ze jest jakos szczegolnie wrogi do idei posiadania dwoch
                      lub wiecej nickow, ale on musi w co drugim (albo i czesciej) poscie pisac Pan
                      Helg etc. Bo jest dowcipny. Wiekszosc pan' tez bym chyba nie bral pod uwage.

Naprawde Snajperze sadzisz, ze Hiacynt tylko jedna pacyne mial? A Lustrator? A
                      te wymiany hasel, kont, komputerow z Carmina? Znasz te zasade - cialo raz
                      puszczone, puszcza sie ciagle.

sc-k
                      • Gość: snajper Re: do Monopola o pacynkach. IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 01:06
                        sceptyk napisał:

> Ja to z grona podejrzanych tylko w zasadzie Euromira moge wykluczyc. Nie
                        > dlatego, abym sadzil, ze jest jakos szczegolnie wrogi do idei posiadania dwoch
                        > lub wiecej nickow, ale on musi w co drugim (albo i czesciej) poscie pisac Pan
                        > Helg etc. Bo jest dowcipny. Wiekszosc pan' tez bym chyba nie bral pod uwage.
                        >
                        > Naprawde Snajperze sadzisz, ze Hiacynt tylko jedna pacyne mial? A Lustrator? A
                        > te wymiany hasel, kont, komputerow z Carmina? Znasz te zasade - cialo raz
                        > puszczone, puszcza sie ciagle.

Ja naprawdę nie chciałbym nikogo bezpodstawnie oskarżać o pacynkowanie. Ani
                        Hiacynta, ani Miriam czy Perłę. Natomiast wiem, że wiele pacynek wywodziło się
                        z kręgu osób atakujących kwietnych. Bo chyba nie sądzisz, że pacynki
                        prześladujące Hiacynta czy Carminę były animowane przez osoby niezaangażowane w
                        wojny forumowe. A może sądzisz, że to sami kwietni przepędzali się z FA i
                        Kultury za pomocą pacynek ? Że sobie sami wątki rozpirzali ? Ech, Sceptyku,
                        Sceptyku...

Pozdrawiam

Snajper.
                    • monopol Tu ja muszę zatrzymać się Snajperze 07.04.03, 01:03
                      Wątki kwietne to są zamierzchłe dla mnie czasy i nie chcę się do nich w żaden
                      sposób odnosić. Nie mam zwyczaju pisania o czymś, co nie działo się w mojej
                      obecności. Nie byłem wtedy jeszcze monopolem i pisałem gdzie indziej niż na FA.
                      Wiem tylko, że Hiacynt był Boaaa, więc Perła nie popełnia błędu pisząc, iż
                      Hiacynt pacynkę kiedyś miał. Jeśli chodzi o pacynki inne, to były ich tu setki
                      całe i podejrzewam, że nicki nigdy niepacynkujące na palcach jednej ręki
                      policzyć można.
                      Ja nie oskarżam ani Hiacynta ani Carminy o to, że kloaczne pacyny obecnie
                      aktywne na forum to ich wytwór. Już się do tego odnosiłem - nie jest dla mnie
                      istotne, kto to jest. To jakieś postacie rodem z bagna, mało interesujące i nie
                      mające zbyt wiele do powiedzenia. Ja tylko bronię Perły - nie uważam, że poziom
                      jego postów można porównywać z tymi, którzy o "kutasach" i "gównie" piszą.
                      Perła ma swoje poglądy na temat autorstwa pacynowych postów i tyle.
                      Pozdro!
                      • Gość: snajper To postójmy chwilę razem. ;)) IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 01:12
                        monopol napisał:

> Wątki kwietne to są zamierzchłe dla mnie czasy i nie chcę się do nich w żaden
                        > sposób odnosić. Nie mam zwyczaju pisania o czymś, co nie działo się w mojej
                        > obecności. Nie byłem wtedy jeszcze monopolem i pisałem gdzie indziej niż na FA
                        > Wiem tylko, że Hiacynt był Boaaa, więc Perła nie popełnia błędu pisząc, iż
                        > Hiacynt pacynkę kiedyś miał. Jeśli chodzi o pacynki inne, to były ich tu setki
                        > całe i podejrzewam, że nicki nigdy niepacynkujące na palcach jednej ręki
                        > policzyć można.

Tu całkowicie Cię rozumiem. Dla Ciebie to jest nie do rozwikłania. wink)

> Ja nie oskarżam ani Hiacynta ani Carminy o to, że kloaczne pacyny obecnie
                        > aktywne na forum to ich wytwór. Już się do tego odnosiłem - nie jest dla mnie
                        > istotne, kto to jest.

Jest to o tyle istotne, że Perła oskarża Hiacynta i Carminę o te pacynki.
                        Wpisując się w najgorszą tradycję FA, tradycję bezpodstawnych oskarżeń,
                        bezzasadnych pomówień.

> To jakieś postacie rodem z bagna, mało interesujące i nie mające zbyt wiele
                        > do powiedzenia. Ja tylko bronię Perły - nie uważam, że poziom
                        > jego postów można porównywać z tymi, którzy o "kutasach" i "gównie" piszą.

Perła, bezpodstawnie oskarżając Hiacynta i Crmninę o animowanie tych pacynek,
                        zrównuje się poziomem z tych pacynek pisaniem.

> Perła ma swoje poglądy na temat autorstwa pacynowych postów i tyle.

W takim razie ja mam swój pogląd na temat poziomu pisania Perły i tyle. wink)

> Pozdro!

Pozdrawiam

Snajper.
                        • Gość: Scan Re: To postójmy chwilę razem. ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 01:16
                          Naprawdę? A kiedy kolega Doliniarz i nureń robili to wobec mnie to nie pisałeś
                          czegoś podobnego. Przeciwnie.
                          Przyjacielska hipokryzja, Snajper.

Gość portalu: snajper napisał(a):

> Jest to o tyle istotne, że Perła oskarża Hiacynta i Carminę o te pacynki.
                          > Wpisując się w najgorszą tradycję FA, tradycję bezpodstawnych oskarżeń,
                          > bezzasadnych pomówień.
                          • Gość: snajper Re: To postójmy chwilę razem. ;)) IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 01:53

> Naprawdę? A kiedy kolega Doliniarz i nureń robili to wobec mnie to nie pisałeś
                            > czegoś podobnego. Przeciwnie.
                            > Przyjacielska hipokryzja, Snajper.

A o cóż Cię bezpodstawnie oskarżali ? O Bertoldiego ?

Snajper.

> Gość portalu: snajper napisał(a):
                            >
                            > > Jest to o tyle istotne, że Perła oskarża Hiacynta i Carminę o te pacynki.
                            > > Wpisując się w najgorszą tradycję FA, tradycję bezpodstawnych oskarżeń,
                            > > bezzasadnych pomówień.
                            • Gość: Scan Re: To postójmy chwilę razem. ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 02:04
                              Snajper, nie rżnij głupa. Kto jak kto, ale Ty na Forum siedzisz prawie bez
                              przerwy i przegląd masz.
                              Czepiasz się innych kiedy Twoich "przyjaciół" atakują - a nie widziałeś tego,
                              co wyrabiał doliniarz i nureń? Tego, co nureń dalej robi wobec mnie?
                              Podpowiedziałeś aby im może by odszczekali? A Euromir (Pan), który się
                              zaprogramował na mój alkoholizm? Przecież Ty byś majtki ściągnąl przez głowę
                              gdyby tak Carminie napisali.
                              Daj spokój. No i żeby było jasne. Niczego nie wymagam i o nic nie proszę - bo
                              umiem się bronić sam.
                              To taki wpis dla statystyki. Abstrahując od tego,że ciągłe pisanie o tym samym
                              nurniem i hiackiem śmierdzi. Spadam stąd - bo to przykre.
                              Scan
                              • Gość: snajper Re: To postójmy chwilę razem. ;)) IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 02:34

> Snajper, nie rżnij głupa. Kto jak kto, ale Ty na Forum siedzisz prawie bez
                                > przerwy i przegląd masz.
                                > Czepiasz się innych kiedy Twoich "przyjaciół" atakują - a nie widziałeś tego,
                                > co wyrabiał doliniarz i nureń? Tego, co nureń dalej robi wobec mnie?

Czepiam się każdego, kto bezpodstawnie kogokolwiek atakuje. Jeśłi to oczywiście
                                zauważę, bo na forum bez przerwy nie siedzę, prawdę mówiąc siedzę z coraz
                                większymi przerwami.

> Podpowiedziałeś aby im może by odszczekali? A Euromir (Pan), który się
                                > zaprogramował na mój alkoholizm?

Co robiłem to moja sprawa. Nie będę się tutaj i teraz licytować swoimi
                                dokonaniami, aby Ci udowodnić... No właśnie, co ?

> Przecież Ty byś majtki ściągnąl przez głowę gdyby tak Carminie napisali.

O Carminie gorsze rzeczy pisano, a jakoś żadnych majtek ściągniętych przez
                                głowę w sowjej kolekcji nie mam.

> Daj spokój. No i żeby było jasne. Niczego nie wymagam i o nic nie proszę - bo
                                > umiem się bronić sam.

Niewątpliwie umiesz bronić się sam. Nie wiem tylko, czy bronisz się akurat
                                przed tymi, przed którymi powinieneś. sad

> To taki wpis dla statystyki. Abstrahując od tego,że ciągłe pisanie o tym samym
                                > nurniem i hiackiem śmierdzi. Spadam stąd - bo to przykre.
                                > Scan

Snajper.
                        • Gość: Perła Re: To postójmy chwilę razem. ;)) IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 01:26

>
                          > Perła, bezpodstawnie oskarżając Hiacynta i Crmninę o animowanie tych pacynek,
                          > zrównuje się poziomem z tych pacynek pisaniem.
                          >

to już bezczelne jest. Carmina wielokrotnie zachwycała się tu twórczością boa,
                          a Hiacynt jako boaaa naśladował pacynkę tą. Nick nawet taki podobny jest. Ja
                          nie oskarża, a wskazuję na prawidłowości. A pabla to niby kto był? A Lustrator?
                          Też przezwał się wisielec.
                          Kłamst i podłości Carminy i Hiacynta doświadczyłem osobiście i wiem o piszę.

Perła
                          • Gość: snajper Re: To postójmy chwilę razem. ;)) IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 01:52
                            Gość portalu: Perła napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
                            >
                            > > Perła, bezpodstawnie oskarżając Hiacynta i Crmninę o animowanie tych pacynek
                            > > zrównuje się poziomem z tych pacynek pisaniem.
                            >
                            > to już bezczelne jest. Carmina wielokrotnie zachwycała się tu twórczością boa,
                            > a Hiacynt jako boaaa naśladował pacynkę tą. Nick nawet taki podobny jest. Ja
                            > nie oskarża, a wskazuję na prawidłowości. A pabla to niby kto był? A Lustrator
                            > ? Też przezwał się wisielec.

No kto ? Napisz jeszcze kto był pacynkami razem z Toba rozirzającymi wątki
                            kwietnych, pacynkami ścigającymi ich na Kulturze.

> Kłamst i podłości Carminy i Hiacynta doświadczyłem osobiście i wiem o piszę.

Kłamstw i podłości Perły i Helgi kwietni doświadczyli osobiście, więc wiem o
                            czym piszę. Nawet przeniesienie się na Kulturę nie pomogło. Dopiero utworzenie
                            ukrytego forum prywatnego uchroniło nas przed dalszymi podłymi atakami. Brak Ci
                            Perła celów do plucia ? Stąd te pacynki niby Hiacynta i Carminy ? Lepiej, gdyby
                            nazywały się _Hiacynt i _Carmina, lub Hiacynt_ i Carmina_. A może lepiej
                            duch_Hiacynta lub duch_Carmniy ? Co, mało oryginalnie ? Już było ? Ale
                            przyjemność plucia miałbyś większą. wink)

Snajper.

• Gość: Perła snajper jest IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 23:33

> monopol napisał:
              >
              > > Bykku - po co to IP? Chcą kloakę z FA robić, niech robią. Nudni są ( nudny
              >
              > > jest? ) i nie ma co w tych postach czytać. Kij im w ucho.
              >
              > Naprawdę Monopolu sądzisz, że Hiacynt z Carminą piszą brednie na FA jako
              > pacynki ??? Nie sądziłem, że taki naiwny jesteś. sad( Pacynki sa po to, aby
              mieć
              >
              > pretekst do mieszania >kwietnych< z błotem. To nic, że ich tu nie ma. Nie
              > nawiść
              > do nich jak widać została i ma się dobrze.
              >
              > Pozdrawiam
              >
              > Snajper.

aha... przeciez sam potępiałeś Hiacynta jak został przyłapany na wulgarnym
              pacynkowaniu tu. Piszesz do Monopola: "Nie sądziłem, że taki naiwny jesteś".
              No właśnie.

Perła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka