Gość: Broli IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 20:45 Uważam ,że Gazeta mogłaby zainteresować się tym ciekawym i wcale nie niepopularnym(!!!) tematem. Gazeto fani czekają C.D.N. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pradera Re: Manga&Anime IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.04.02, 22:48 Nie licz na to. Po Berlinale usiłowałem zwrócić uwagę na to, że Miyazaki dostał Złotego Niedźwiedza za "Sen to chichiro.." Główny krytyk pan Sobolewski odparł, że obejrzy ten film jak mu dziecko z wypożyczalni przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Broli Re: Manga&Anime IP: *.acn.waw.pl 28.04.02, 12:36 Trzeba próbować pokazać ,że manga&anime to nie tylko bajeczki dla dzieci w typie Pokemona, ale i wartościowe dzieła jak "X Clamp" ,"Neon Genesis Evangelion", "Ghost in the shell" i właśnie "Sen to Chichiro no kamikakushi". A więc walczmy fani m&a. Do boju. P.S.nie wiem ,ale wydaje mi się ,że żeby wypowiadać się na jakiś temat trzeba się na nim znać. Uszanowanie, panie Sobolewski. Odpowiedz Link Zgłoś