Dodaj do ulubionych

STARA OLEJNIK-NIEUCZESANA I AROGANCKA

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 20:43
WYGLADA JAK POMIOTLO, DO PREZYDENTA PRZYCHODZI W BOTKACH,DLA JEDNYCH
UNIZONA,LIZE ....,DLA DRUGICH CHAMSKA,JEJ DZISIEJSZY WYWIAD Z LEPEREM I
DEMAGOGIEM OLEKSYM ,PONIZEJ POZIOMU SZTUKI DZIENNIKARSKIE ,JEJ STOSUNEK DO V-CE
MARSZALKA SEJMU ZENUJACY-RAZEM Z KOMPROMITUJACYM OLEKSYM NIE MAJA ZADNYCH
WATPLIWOSCI CO DO PODEJMOWANYCH DECYZJI,DZIECINNIE UZASADNIAJAC SWOJE GAZETOWE
OCZYWISTOSCI , PO PROSTU BRAK.. SLOW-PANIE WALTER TO PANU CHWALY NIE PRZYNOSI.
Obserwuj wątek
    • Gość: Terek Re: STARA OLEJNIK-NIEUCZESANA I AROGANCKA IP: *.pl 22.11.01, 23:15
      Niestety, ale Olejnik od pewnego czasu już nie trzyma poziomu. Przestaje
      przyciągać inteligencją, a zaczyna szokować zachowaniem baby z bazaru. A
      szkoda...
      • Gość: dt Re: STARA OLEJNIK-NIEUCZESANA I AROGANCKA IP: 213.158.197.* 23.11.01, 08:46
        Dodałbym, - powinna zacząć się szanować, tzn.
        ograniczyć występy, ale wtedy może być mniej kaski i
        tylko patrzeć jak zeszmaci się i pójdzie w reklamy...
        • dybuk Re: STARA OLEJNIK-NIEUCZESANA I AROGANCKA 23.11.01, 08:51
          Mam takie same odczucie. Jeśli chcesz utrzymać klasę to cały czas musisz dawać
          nie kwestionowany przykład. Przepraszam, że to powiem, ale jej ostatnie wywiady
          przypominają zachowanie kobiety zbliżającej się do okresu przekwitania. Chyba
          powinna trochę wyluzować.
    • Gość: Slon Podobno nawet jej wlasny pies nie chce jej jebac!! IP: *.jwri.osaka-u.ac.jp 23.11.01, 06:10
      Zwierzal sie z tego mojemu psu wczoraj na spacerze.
      • Gość: doku Czy to w tym celu trzymacie w domu psy? IP: *.mofnet.gov.pl 23.11.01, 10:47
    • Gość: Hiacynt Lubię Olejnik IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 09:59

Lubię Olejnik
      A od kiedy na czacie mi powiedziała, że się czepiam tak jak ona, bardzo lubię.
      Jest do rozmów przygotowana, i sama się przygotowuje - jest sobą
      - dziennikarze rozmowy mają przez innych ułożone, vide telewizja publiczna

Hiacynt
      • Gość: anty Re: Lubię Olejnik IP: *.slupsk.tpnet.pl 23.11.01, 10:12
        Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

>
        > Lubię Olejnik
        > A od kiedy na czacie mi powiedziała, że się czepiam tak jak ona, bardzo lubię.
        > Jest do rozmów przygotowana, i sama się przygotowuje - jest sobą
        > - dziennikarze rozmowy mają przez innych ułożone, vide telewizja publiczna
        >
        > Hiacynt
        Jest drobna różnica - być przygotowanym do dyskusji - a usiłować przeprowadzić
        egzekucję wybranej osoby. U p.Moniki coraz częściej się ta drobna różnica zaciera.
        Pozdr anty

• Gość: Edmund Re: Lubię Olejnik, a się nią brzydzę1 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 13:21
    • Gość: doku Dlaczego plucie w góre jest tak atrakcyjne? IP: *.mofnet.gov.pl 23.11.01, 10:45
      Co skłania ludzi (z duszą lewicowca) do plucia na tych, którzy okażą się
      wybitni. Niezbyt lubię Olejnik, ale skądinąd wiem, że dostała rzetelne wyróżnie
      za to, że jest najwybitniejszym dziennikarzem w Polsce. Może przewróciło jej
      się w głowie? Bardziej prawdopodobne jest jednak to, że wasza reakcja jest
      naturalną reakcją resentymentu miernot na widok osoby wybitnej. O ... ciekawe
      ... przyszło mi do głowy, że moje posty też czasem na was działają ... aaa!
      skromność nie pozwala mi dalej ciągnąć tego tematu.
      • Gość: leo Re: Dlaczego plucie w góre jest tak atrakcyjne? IP: 212.160.238.* 23.11.01, 10:57
        Gość portalu: doku napisał(a):

> Co skłania ludzi (z duszą lewicowca) do plucia na tych, którzy okażą się
        > wybitni. Niezbyt lubię Olejnik, ale skądinąd wiem, że dostała rzetelne wyróżnie
        >
        > za to, że jest najwybitniejszym dziennikarzem w Polsce. Może przewróciło jej
        > się w głowie? Bardziej prawdopodobne jest jednak to, że wasza reakcja jest
        > naturalną reakcją resentymentu miernot na widok osoby wybitnej. O ... ciekawe
        > ... przyszło mi do głowy, że moje posty też czasem na was działają ... aaa!
        > skromność nie pozwala mi dalej ciągnąć tego tematu.
        ------------------------------------------
        masz racje doku !
        Ona jest nie dla tych co tutaj piszą. Dlatego nic nie rozumieją.
        Co zresztą szkodzi, jak piesek szczeka sobie na księżyc.

• Gość: ARON Re: Dlaczego plucie w góre jest tak atrakcyjne? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 12:57
        KTO NA NIA PLUJE?ONA PLUJE,CZLOWIEKU CZY TY WIESZ CO TO JEST WYBITNOSC?
        OSOBOWOSC?NIEZWYKLOSC?TY JESTES GLUPIM OBRONCA GAZETOWEGO POMIOTLA,ONA ZADAJE
        SERIE WYSWIECHTANYCH PYTAN BEZ INTELEKTUALNEJ GLĘBI!
        • Gość: doku Mój słaby umysł nie przyswaja wielkimi literami IP: *.mofnet.gov.pl 23.11.01, 13:05
          Masz wciśnięty Caps Lock, ty głupku.
          • Gość: siedem Re: Mój słaby umysł nie przyswaja wielkimi literami IP: *.tgory.pik-net.pl 23.11.01, 14:36
            Robactwo napiętnowane czerwonym nie jest wstanie krytykować takiego bastionu
            prawicy jak np USA [samo się tam dekuje vide krzyś52]
            musi mieć wroga
            tym wrogiem jest w Polsce KK
            z naturalnych przyczyn oczywiście
            lewica jako taka stoi w 180 stopniowej opozycji do "wartosci"
            w Polsce jest to KK
            w Chinach Buddyzm [kilka swiątynek ostało sie w Tybecie]
            szkoda że nikt nie chciał odpowiedzieć na moje pytanie dlaczego wybuch nienawiśći
            wobec KK w Polsce nastąpił właśnie 89r
            7,99

Gość portalu: doku napisał(a):

> Masz wciśnięty Caps Lock, ty głupku.

• Gość: doku Tylko tyle rozumiem z tego bełkotu... IP: *.mofnet.gov.pl 23.11.01, 16:34
              Gość portalu: siedem napisał(a):

> Robactwo ... nie jest wstanie krytykować takiego bastionu
              > prawicy jak np USA

... ale to mi wystarcza. Nawet po pijaku kochasz USA, więc ja kocham Ciebie.
            • Gość: doku Bo uciskany lud nienawidzi władzy IP: *.mofnet.gov.pl 23.11.01, 16:36
              Gość portalu: siedem napisał(a):

> dlaczego wybuch nienawiśći
              > wobec KK w Polsce nastąpił właśnie 89r
              >
          • buh Re: Mój słaby umysł nie przyswaja wielkimi literami 24.11.01, 13:44
            nie mogę się powstrzymać z pytaniem, czy jest to twój naczelny argument w tej
            dyskusji?
    • Gość: Galba MŁOKOS AZ – OSZOŁOMIONY I NIEDOUCZONY IP: 213.17.161.* 23.11.01, 14:44
      MŁOKOS AZ – OSZOŁOMIONY I NIEDOUCZONY:
      PISZE JAK NAWIEDZONY LEPPERO-OSZOŁOM, NIE ZDEJMUJE PALCA Z SHIFT-u, NAZYWA BURAKA
      Z WYŁUPIASTYMI GAŁAMI V-CE MARSZAŁKIEM I JESZCZE NA DODATEK BRAK MU SŁÓW...

A zdawałoby się, że jak z Warszawy to powinien coś sobą prezentować...

Galba

--------

Gość portalu: AZ napisał(a):

> WYGLADA JAK POMIOTLO, DO PREZYDENTA PRZYCHODZI W BOTKACH,DLA JEDNYCH
      > UNIZONA,LIZE ....,DLA DRUGICH CHAMSKA,JEJ DZISIEJSZY WYWIAD Z LEPEREM I
      > DEMAGOGIEM OLEKSYM ,PONIZEJ POZIOMU SZTUKI DZIENNIKARSKIE ,JEJ STOSUNEK DO V-CE
      >
      > MARSZALKA SEJMU ZENUJACY-RAZEM Z KOMPROMITUJACYM OLEKSYM NIE MAJA ZADNYCH
      > WATPLIWOSCI CO DO PODEJMOWANYCH DECYZJI,DZIECINNIE UZASADNIAJAC SWOJE GAZETOWE
      > OCZYWISTOSCI , PO PROSTU BRAK.. SLOW-PANIE WALTER TO PANU CHWALY NIE PRZYNOSI.

• tete Lubię Monikę Olejnik 23.11.01, 14:57
      Ale rozumiem, że może nie podobać się wielbicielom nieskazitelnych koafiur,
      pedantycznych garsonek i okrągłej choć pustej wymowy. Pycha z jaką politycy
      (prawie wszyscy) zasiadają by przemówić "do narodu" z wizji - bywa w programie
      Moniki wystawiona na ciężką próbę. Czasem i mnie irytuje trochę jej styl - ale
      zdecydowanie wolę czepialstwo Moniki od uniżonej grzeczności dziennikarzy z TVP-
      1 i 2. Jeśli dziennikarz polityka nie pomęczy - w lud płyną "faktoidy". I to
      dopiero jest problem.

pozdrawiam rozsądnych, smile)tete
    • Gość: Edmund Re: STARA OLEJNIK-NIEUCZESANA I AROGANCKA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 13:08
      Popieram! Olejnik na śmietnik1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka