Dodaj do ulubionych

-:: PYTANIE KLUCZOWE ::-

IP: *.tgory.pik-net.pl 23.11.01, 08:17
Dlaczego kwiat polskiej ubecji [krajowej typu; limak i spka i na wygnaniu czy
też ideowej emigracji: w rodzju K52] zauważył zło Kościoła po 89r? ...dopiero?
Pytanie tylko z pozoru metafizyczne.
7,12
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzys52 Re: -:: PYTANIE KLUCZOWE ::- IP: *.proxy.aol.com 24.11.01, 06:01
      Gość portalu: siedem napisał(a):

> Dlaczego kwiat polskiej ubecji [krajowej typu; limak i spka i na wygnaniu czy
      > też ideowej emigracji: w rodzju K52] zauważył zło Kościoła po 89r? ...dopiero?
      > Pytanie tylko z pozoru metafizyczne.
      > 7,12
      .....................................
      ..
      ....Odpowiem Ci ale tylko dlatego bys mogl zastanowic sie nad soba. A razem z
      Toba ci wszyscy ktorzy nawypisywali mase kretynizmow na "Krzys52 Walczy". Jesli
      to wy macie byc przyszloscia tej biednej Polski, to - przy okazji - wnosze o
      zmiane kilku slow w hymnie. Polska z Wami - nie ma szans na przetrwanie.
      ...A teraz odpowiedz:
      1) Czy i dlaczego Twoje pytanie jest metafizyczne?
      a) Czy i dlaczego z pozoru?
      b) dlaczego tylko?
      2)Czy i dlaczego jest ono kluczowe? za klucz do czego ma sluzyc?
      3)zanim zapytasz "dlaczego?" powinienes byl zapytac "czy?" (czy ...K52 zauważył
      zło Kościoła po 89r? ...dopiero?)
      a) na pytanie "czy" moglbys uzyskac negatywna odpowiedz, a wtedy
      pytac "dlaczego?" odnosic musialoby sie do owej negatywnej odpowiedzi, i tylko do
      niej, a nie do pewnika ktory (bo tak Ci pasuje) beztrosko przyjales sobie sam.
      4)ten "kwiat polskiej ubecji" jest potwarza - obrzydliwym oszczerstwem, choc
      rozumiem, ze Tobie takie drobiazgi nie przeszkadzaja. Zatem komentowal dalej nie
      bede, bo i tak nie dotrze.
      6)juz wczesniej, w ktorejs odpowiedzi wykazalem Ci, ze wymyslasz sobie na moj
      temat rozne rzeczy i usilujesz je sprzedac jako fakty. Bo to co wymyslasz lepiej
      pasowaloby, Twoim zdaniem, do mojego wizerunku. Ktory musi! byc negatywny, i to
      bardzo. Zreszta nie tylko Ty dopuszczasz sie powyzszego. Razem ze zdecydowana
      wiekszoscia sfory z ktorej sie wywodzisz charakteryzujecie sie identycznymi
      cechami. Jak na poboznych katolikow przystalo.
      7)jak wszystkie moje posty, takze niniejszy pisze na chlodno i nieporuszony wasza
      napastliwoscia i chamstwem. Przywyklem juz do tego.
      ..
      Pomimo tego co powyzej, nadal lezy mi gleboko na sercu intelektualny poziom, jak
      by nie bylo, moich rodakow. A ten bardzo mnie smuci. Dlatego odpisuje.
      ....Wsrod moich tu interlokutorow nie potrafilbym wskazac jednego! o ktorym
      moglbym stwierdzic, ze potrafi myslec!! Przeciez to jest straszne. Mlodziezy, wy
      rzeczywiscie jestescie stadem baranow. Choc puszycie sie i wypinacie do odznak za
      intelekt. To co zaprezentowaliscie do tej pory, probujac wylac na mnie beczki
      swinstwa, jest doprawdy zenujace. Takze swinstwo trzeba umiec wylewac, przy czym
      do "umiec" niezbedny jest rozum. Nie bede tez nawet probowal nawiazywac do
      powszechnej tu nieznajomosci zasad pisowni w jezyku polskim.
      ....Czy Ty, w Twoi koledzy, doprawdy sadzicie, ze bede nawet probowal podejmowac
      sie jakichkolwiek dyskusji z Wami?
      ....Polska mlodziezy parafialna! Do lopaty z Wami.
      ..
      ....Krzysztof Patora

• Gość: Krzys52 Re: -:: PYTANIE KLUCZOWE :: - PS IP: *.proxy.aol.com 24.11.01, 07:14
        Bys wyzbyl sie zludzen.
        ..
        ....Wasze opinie na moj temat ani mnie ziebia, ani tez grzeja. Sa bez szans -
        pod tym wzgledem.
        Nie maja tez wasze opinie na moj temat najmniejszego znaczenia, w tym
        wszystkim. Po prostu - nie moga miec.
        ..
        K.P.
        • Gość: siedem Re: -:: PYTANIE KLUCZOWE :: - PS IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 00:26
          krzyś ty potrafisz pisać
          krzyś ty jesteś inteligentny
          krzyś zawiodłeś

twojej krucjaty nie rozumie nikt poza czerwonym betonem z forum
          odpowiedz dlaczego?
          to jest właśnie pytanie
          a nie czy w wieku 6 lat pojąłeś ogrom zbrodni watykanu
          7,00

Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> Bys wyzbyl sie zludzen.
          > ..
          > ....Wasze opinie na moj temat ani mnie ziebia, ani tez grzeja. Sa bez szans -
          > pod tym wzgledem.
          > Nie maja tez wasze opinie na moj temat najmniejszego znaczenia, w tym
          > wszystkim. Po prostu - nie moga miec.
          > ..
          > K.P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka