radca 25.03.01, 22:18 Pozdrawiam serdecznie. Zbieram GLOSY POPARCIA .Potrzebuje 3000 glosöw popierajäcych mojä osobe. Odpowiem na kazde z pytan. POPARCIE prosze przesylac na adres nadawcy. pozdrawiam Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sceptyk Re: Andrzej Kaniecki -SENATOREM ? 25.03.01, 22:27 radca napisał(a): > Odpowiem na kazde z pytan. > 8 x 9 = ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Andrzej Kaniecki -SENATOREM ? 25.03.01, 22:32 sceptyk napisał(a): > radca napisał(a): > > > Odpowiem na kazde z pytan. > > > > 8 x 9 = ? Odpowiedz: Tyle samo co 9 x 8 . pozdrawiam Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Andrzej Kaniecki -SENATOREM ? IP: 195.15.57.* 26.03.01, 10:36 A czy masz radco czarna teczke? pozdr sc Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Andrzej Kaniecki -SENATOREM ? 26.03.01, 18:01 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > A czy masz radco czarna teczke? > > pozdr > sc Drogi Sceptyku. Mam czarnä teczke (dyplomatke).Obecnie lezy pusta na strychu.Uzywalem jä do uczestnictwa w PROCESACH SÄDOWYCH.Przewlekle toczäcy sie proces w GARNIZONOWYM SÄDZIE WOJSKOWYM w Bydgoszczy.Nazbieralo sie ponad 3000 stron AKT.Wszystkie je zkserowalem i odpowiednie strony musialem zabierac do SÄDU.OFICEROWIE WOJSKA POLSKIEGO i niestety -ja sam.... pozdrawiam i zapraszam do dalszej dyskusji. Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Andrzej Kaniecki -SENATOREM ? IP: 62.8.145.* 26.03.01, 11:40 Odpowiedz rasowego polityka. Oni tez nigdy nie potrafia odpowiedziec wprost na najprostsze pytanie, a zamiast tego cos kreca. Przykro mi, Andrzeju, ale ta odpowiedzia pogrzebales swoje szanse na moje poparcie. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Andrzej Kaniecki -SENATOREM ? 26.03.01, 21:56 Gość portalu: Jurek napisał(a): > Odpowiedz rasowego polityka. Oni tez nigdy nie potrafia odpowiedziec wprost na > najprostsze pytanie, > a zamiast tego cos kreca. Przykro mi, Andrzeju, ale ta odpowiedzia pogrzebales > swoje szanse na > moje poparcie. > Jurek Szanowny Jurku. Na to pytanie mozna bylo w ten sposöb odpowiedziec.Potraktowalem to röwniez jako zart,poniewaz pytanie bylo zartobliwe.Dlatego odpowiedz byla ukazana w tonie wesolym-lecz odpowiadala prawdzie. W mojej odpowiedzi nie bylo "krecenia"-lecz odpowiedzialem prawde.Gdyby dalej pytajäcy ,nie znal wyniku-wtedy ukazal bym go. Niektörzy lubiä krötkie odpowiedzi-cos w rodzaju "mädrej glowie dosc po slowie". pozdrawiam i zapraszam do dalszej dyskusji Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SZUKAM POPARCIA. 28.03.01, 17:14 radca napisał(a): > > Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: SZUKAM POPARCIA. IP: 62.8.145.* 28.03.01, 17:20 Spamujesz, radco. Ladnie to tak? Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SZUKAM POPARCIA. 28.03.01, 23:14 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Spamujesz, radco. Ladnie to tak? > Jurek Przykro mi,ale nie rozumiem. Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SZUKAM POPARCIA. 29.03.01, 18:39 SZUKAM POPARCIA dla swojej osoby. Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: SZUKAM POPARCIA. IP: 62.8.145.* 29.03.01, 18:57 O widzisz - to jest wlasnie spam. Wysylasz posty wlasciwie bez tresci, tylko po to, zeby Twoj watek wysunal sie wyzej. A spamowac jest nieladnie. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SZUKAM POPARCIA. 30.03.01, 13:48 Gość portalu: Jureek napisał(a): > O widzisz - to jest wlasnie spam. Wysylasz posty wlasciwie bez tresci, tylko po > to, zeby Twoj watek wysunal > sie wyzej. A spamowac jest nieladnie. > Jurek Szanowny Jurku. Nie widze w tym "wysuwaniu sie wyzej z wätkiem"-NIC ZDROZNEGO. Kazdy ma PRAWO pisac i "wysuwac sie wyzej" -mozesz röwniez to czynic. Wazne ,aby zachowano KULTURE i nie dokonywano nieetycznych WYRAZEN. pozdrawiam Cie serdecznie Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: SZUKAM POPARCIA. IP: 62.8.145.* 30.03.01, 15:55 radca napisał(a): > > Nie widze w tym "wysuwaniu sie wyzej z wätkiem"-NIC ZDROZNEGO. > > Kazdy ma PRAWO pisac i "wysuwac sie wyzej" -mozesz röwniez to czynic. > Wazne ,aby zachowano KULTURE i nie dokonywano nieetycznych WYRAZEN. Drogi Radco, ja jednak widze w spamie cos zdroznego, zreszta nie tylko ja, poczytaj np. http://www.wsp.krakow.pl/papers/netykiet.html W skrocie chodzi o to, ze wysylanie spamu jest wyrazem braku szacunku dla innych grupowiczow. Jesli otwieram bowy list, co kosztuje mnie czas i pieniadze (impulsy) to spodziewam sie, ze przeczytam cos nowego, w przeciwnym przypadku czuje sie oszukany. Z tego powodu spam jest tepiony w usenecie. Moglbym, co prawda po prostu nie otwierac listow wysylanych przez spamera, w Twoim przypadku nie jest to jednak takie proste, bo czasami masz cos ciekawego do powiedzenia. Jesli wiec chcesz skutecznie promowac swoja osobe, to radze Ci nie spamuj, bo w ten sposob mozesz osiagnac efekt odwrotny od zamierzonego. Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SZUKAM POPARCIA. 30.03.01, 17:23 Szanowny Julku. Przyznaje Ci racje,jest w tym duzo logiki.Cieszy mnie fakt,ze wskazales ten przyklad.Zgadzam sie z tezä,ze nalezy pisac wtedy kiedy ma sie cos do powiedzenia. Czlowiek ciägle sie uczy. Dziekuje i pozdrawiam Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: SZUKAM POPARCIA. IP: 195.117.63.* 30.03.01, 13:58 radca napisał(a): > SZUKAM POPARCIA dla swojej osoby. > > Andrzej Kaniecki kto Ty jestes?, tylko nie mow, ze: "radca maly". Odpowiedz Link Zgłoś