Gość: elvis IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 12:52 Leszek. Selin zeznał, że zdradzasz mnie z Solorzem. A ja Cię miałem przyjaciela i nawet przed kamerami całowałem w usta w Brukseli. Jesteś be. Od tej pory kocham tylko Jurka Urbana. Udaś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bykk Re: Całuje Michnik Millera. 14.05.03, 13:32 Elvis, to nie było w Brukseli! On całował Lesia po przyjeździe z Kopenhagi, nawet mleko pili, chyba łaciate? hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Całuje Michnik Millera. IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 08:03 Wszystko mi się pokręciło Leszek. Bruksela z Kopenhagą, a Kopenhaga z Warszawą. Ah ta Europa. Tęsknię za Twoją czułością Leszek, wrażliwością i świetnym dowcipem. Z proletariackim pozdrowieniem. Adaś. Ps. A Cześka Kiszczaka to ja mam w zwyczaju tylko w dupę całować. Podobnie Wojtka Jaruzelskiego. Nie gniewaj się na mnie. Oni są przecież naszymi braćmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: Całuje Michnik Millera (nie); Kiszczaka (tak) IP: *.umcs.lublin.pl 14.05.03, 17:27 Nie masz racji Udaś ostatnio z Kiszczakiem; bardzo bronił go w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś