imagiro 26.04.07, 16:03 ma dziewczyna i zaprasza do komina ja z wyciorem juz na wierzchu robie cuda na jej meszku ... ***** (dokonczcie, wene mi wcielo) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcq ...a tu prostuje ;))) 26.04.07, 16:37 imagiro napisał: > ma dziewczyna > i zaprasza > do komina > ja z wyciorem > juz na wierzchu > robie cuda > na jej meszku ... > ***** > (dokonczcie, wene mi wcielo) "dokonczcie, wene mi wcielo" prosi nas druh nasz Imagi- -ro (lub -ne). Mam uwagi. Pierwszą: czy Cię pogięło Z tymi wierszami, kolego? Drugą: gdzieś to wędrował z dala od nas? A to wał! Tak długi niebyt! Dlaczego? Ale w sumie - już mniejsza gdzie i po co. Siądź z nami! Dziel się swymi myślami. Mów! Publiko - ciszej! Sza! ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: ...a tu prostuje ;))) 26.04.07, 17:14 dzieki za troske za pamiec i slowa bywalem wszedzie w nogach mych swiatu polowa ... czy zostane tu dluzej przyrzec tego nie moge ale wierszem mym sluze nim udam sie w droge ... chlusnij me zdrowko czytaj me haiki ja juz porusze glowka i spisze me bajki ... teraz powracam na preryjne szlaki bizonki poddoic adios ! amigosiaki ! ... Odpowiedz Link Zgłoś
marcq :((( 26.04.07, 20:09 imagiro napisał: > ... > teraz powracam > na preryjne szlaki > bizonki poddoic > adios ! amigosiaki ! ... Ale wracaj i tutaj. Najlepiej trochę częściej, niż ostatnio... Marcq-Tyu Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: :((( 26.04.07, 20:21 hej, to ty u ??????????????? kurna jego w gajowego !!!! niech mnie kulasy bija ... skrobnij cos na emaila, prosze ... Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: ;))) 26.04.07, 20:44 imagiro napisał: > hej, to ty u ??????????????? kurna jego w gajowego !!!! niech mnie kulasy > bija ... skrobnij cos na emaila, prosze ... Ja, jak widzisz. ) Myślałem, że moja odpowiedż sprzed roku dotarła do Ciebie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=36363937&a=36417874 A mail - czemu nie??? Ale, żeby jakość i w ogóle - to pewnie już jutro... Zatem - do jutra, Imagine! ) M. Odpowiedz Link Zgłoś