Gość: maniekxxx IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.05.03, 23:20 www.airdisaster.com/photos/aa77/8.shtml www.airdisaster.com/photos/2000.shtml www.serendipity.li/wtc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: felusiak Re: WTC-9/11 zamachy?-linki IP: *.nyc.rr.com 30.05.03, 03:21 Praedziwy debil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filomat Re: WTC-9/11 zamachy?-linki IP: *.half-black-angel.dialup.pol.co.uk 30.05.03, 03:44 Gość portalu: felusiak napisał(a): > Praedziwy debil. Felusiak, a czytales chociaz tekst w tych linkach. W ktorym miejscu debil ? Podaj chociaz jeden przyklad.dzkb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: WTC-9/11 zamachy?-linki IP: *.nyc.rr.com 30.05.03, 09:15 filomat i ty zostaniesz indianinem tak jak maniexxx. W miedzyczasie bardziej pozyteczne jest czytanie etykietki na piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filomat Re: WTC-9/11 zamachy?-linki IP: *.leopard-shark.dialup.pol.co.uk 10.06.03, 02:28 indianinem nie zostane, bo nie cierpie komuszego scierwa. na piweczko nie narzekam, ale zamiast etykietki wolalbym poczytac twoja bardziej konkretna wypowiedz, ale coz ... jak widac konkretnych argumentow ci brakuje. gość portalu: felusiak napisał(a): > filomat i ty zostaniesz indianinem tak jak maniexxx. > W miedzyczasie bardziej pozyteczne jest czytanie etykietki na piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_watchman Re: WTC-9/11 zamachy?-linki 30.05.03, 10:54 Kolejna teoria spiskowa. Ja miałem gdzieś link do nagrania, w którym Bush w wieczór 10.09.2001r. powiedział szeptem do Powella: "Do jutra!", ale ten link mi się zgubił i nie mogę udowodnić, co Bush miał na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniekxxx Re: WTC-9/11 zamachy?-linki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.05.03, 14:30 starczy obejrzec strone:KILLTOWN -wszystko wyjasni,po co klocic sie.A ty pacanfelusiak szprechen inglish -jak tak to musisz byc glupi?.Jezeli nie szprechen to ci wybaczam drugi raz zes glupi! Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Dla maniaczka i oczywiscie dla BIMI 10.06.03, 03:52 Takich naiwnych widzow zawsze z radoscia witam: www.kingfish.us.tf/superm.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: WTC-9/11 zamachy?-linki IP: *.nyc.rr.com 10.06.03, 04:38 Maniekxxx tego killtown nie da sie czytac. Takiego steku bzdur w jednym miejscu chyba nigdzie indziej sie nie znajdzie. Ty to tak wszystko bezkrytycznie kupujesz? Nie masz cienia watpliwosci? Czytajcie napisy na zapalkach. Laczcie przyjemne z pozytecznym. PS. Maniekxxx w tym killtown jest bardzo duzo bledow ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: WTC-9/11 zamachy?-linki 30.05.03, 18:31 mr_watchman napisał: > Kolejna teoria spiskowa. Kolejna? Raczej ciągle ta sama... www.worldnewsstand.net/history/911.htm www.ananova.com/news/story/sm_410936.html?menu=news.latestheadlines www.fromthewilderness.com/free/ww3/04_04_02_vree_intervw.html alberta.indymedia.org/news/2002/10/4578.php www.911pi.com/ www.google.pl/search?q=911+conspiracy&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl&lr= ... i tysiące innych stron. Rozumiem jednak, że dla ciebie to nowość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Debilowi do myslenia IP: *.nyc.rr.com 10.06.03, 05:00 Oto na pierwszej stronie widnieje fotomontaz przedstawiajacy Boeing 757 na tle fasady Pentagonu. www.geocities.com/killtown/ Przyjrzyjmy sie blizej temu zdjeciu. Dlugosc kazdej z pieciu scian zewnetrznych Pentagonu wynosi 921 stop. Fasada budynku gdzie znajduja sie drzwi wejsciowe ma szerokosc 199 stop. Rozpietosc skrzydel Boeinga 757 wynosi 124 stopy i 10 cali, przyjmijmy ze 125 stop. Dlaczego zatem na fotomontazu skrzydla samolotu "wystaja" poza krawedzie wejsciowej fasady? Fotomontaz pokazuje samolot o rozpietosci skrzydel okolo 220-230 stop. Dodam, ze Boeing 747 ma rozpietosc skrzydel 211 stop. Drogi maniekuxxx padles ofiara szpetnej mistyfikacjii. Wspolczuje. A wiesz, ze dzieci wierza w krasnoludki i tooth ferry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: WTC-9/11 zamachy?-linki IP: *.nyc.rr.com 10.06.03, 05:39 Link numerologiczny www.rfcafe.com/miscellany/9-11/9+11=20_dollar_bill.htm Odpowiedz Link Zgłoś
czubas Jeszcze lepsze linki tu: 10.06.03, 15:26 Gość portalu: maniekxxx napisał(a): > www.airdisaster.com/photos/aa77/8.shtml > www.airdisaster.com/photos/2000.shtml > www.serendipity.li/wtc.html www.pierdolicie_hipolicie.com www.klam_az_uwierza.com wyznawcy_teorii_spiskowej_sa_jak_dzieci.com Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Niestety nie ładuje mi się 10.06.03, 19:28 Co mam zrobić? Myślisz, że obrzezanie pomoże...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Niestety nie ładuje mi się to chyba spisek zionist IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 19:37 bimi napisał: > Co mam zrobić? Myślisz, że obrzezanie pomoże...? Tobie już nic nie pomoże . Mańkowi zresztą też . Gotowi jestescie uwierzyc we wszelkie brednie . Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Niestety nie ładuje mi się to chyba spisek zi 10.06.03, 19:42 Gość portalu: wikul napisał(a): > bimi napisał: > > > Co mam zrobić? Myślisz, że obrzezanie pomoże...? > > > Tobie już nic nie pomoże . Mańkowi zresztą też . Gotowi jestescie uwierzyc we > wszelkie brednie . Nie żartuj. Brednią jest to, w co wierzysz Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniekxxx Re: WTC-9/11 zamachy?-linki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.06.03, 00:01 tak,tak-na stronie KILLTOWN sa zdjecia z rozbitego budynku (Pentagon) po sugerowanym uderzeniu porwanego samolotu.Dlaczego wiec niema ani kropli paliwa na trawie wokolo budynku a przeciez taki samolot zabiera okolo 100 ton paliwa potrzebnego do lotu.A ze nieznaleziono zadnej ropy z roztrzaskanego samolotu mozna sprawdzic i na innych stronach internetowych ,przeciez kiedy taki samolot uderzylby w ten duzy budynek to ropa rozlala by sie przynajmniej w promieniu paruset metrow -a wiec co? Odpowiedz Link Zgłoś