Gość: pooll IP: *.chello.pl 28.06.03, 16:12 dlaczego pis szuka poparcia.Oni nie nadają się do koalicji to gadanie pod publiczke.Przykładem popis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Faf Re: PiS proponuje innym partiom umowę IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 28.06.03, 17:14 nie wiem co Pana tak dziwi. chca stworzyc po wyborach wiekszosc parlamentarna z jasnym ustalonym programem. przypuscmy, ze miller dotrwa do konca kadencji a lewica przegra wybory - w koncu bedzie wielka okazja do rozruszania tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: PiS proponuje innym partiom umowę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 17:40 > nie wiem co Pana tak dziwi. chca stworzyc po wyborach wiekszosc parlamentarna z > > jasnym ustalonym programem. przypuscmy, ze miller dotrwa do konca kadencji a > lewica przegra wybory - w koncu bedzie wielka okazja do rozruszania tego kraju. Niestety, nie da się stworzyć armii składającej się z samych generałów ani chóru składającego się samych solistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta pamięta Re: BRAK POMYSŁU NA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 18:04 Gość portalu: Faf napisał(a): > nie wiem co Pana tak dziwi. chca stworzyc po wyborach wiekszosc parlamentarna z > > jasnym ustalonym programem. przypuscmy, ze miller dotrwa do konca kadencji a > lewica przegra wybory - w koncu bedzie wielka okazja do rozruszania tego kraju. To przecież bracia K w słynnej świetlicy postanowili jak w tytule! Rozsadzili Solidarność, wykończyli AWS zniszczyli jak ją sami ochrzcili UD(-ecję)utopili Unię Wolności, nie podrodze im z Platformą, oraz innymi prawdziwkami. Przestli li wierzyć w prawo, przestali li wierzyć w sprawiedliwość? Otóż nie! Ta propozycja to nazwyklejsza prymitywna propozycja rozpoczynająca kampanię prezydencką Kaczorów. Polska zmieni wtedy nazwę na "Donaldowo" a reszta pozostanie po staremu bo zabraknie pani Taczer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Nieprawda. Brzydko. IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 29.06.03, 00:10 Czemu Pan głosi nieprawdę? Ja też nie lubię Kaczorów - podobnie jak Kwacha, Millera i Michnika - ale czy to powód, by pisać nieprawdę o ich dokonaniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: PiS proponuje innym partiom umowę IP: *.nsm.pl 29.06.03, 07:46 Okazji do rozruszania tego kraju prawica miała już, parę. Rozruszali tylko interesy rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: letni zbyś bla, bla, bla a nam trzeba mądrości elit Irlandii IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.06.03, 17:15 i stalowej ręki pani Taczerowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJ Re: bla, bla, bla a nam trzeba mądrości elit Irla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 17:50 Gość portalu: letni zbyś napisał(a): > i stalowej ręki pani Taczerowej. Gdyby w Polsce był ktoś taki jak pani Taczer to wszyscy: od lewa do prawa i na ukos, łącznie ztymi którzy najczęściej pisują w portalu GW krzyczeliby: "Taczer musi odejść"! Tym człowiekiem jest ten w stosunku do którego od Kaczyńskich przez Krzaklewskiego, Olszewskiego, Macierewicza, Giertychów, Lepperów i Millerów a nawet Tusków itp. słychać wołanie "Balcerowicz musi odejść"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJ Re: bla, bla, bla a nam trzeba mądrości elit Irla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 17:51 Gość portalu: MAJ napisał(a): > Gość portalu: letni zbyś napisał(a): > > > i stalowej ręki pani Taczerowej. > Gdyby w Polsce był ktoś taki jak pani Taczer to wszyscy: od lewa > do prawa i na ukos, łącznie z tymi którzy najczęściej pisują w > portalu GW krzyczeliby: "Taczer musi odejść"! Tym człowiekiem > jest ten w stosunku do którego od Kaczyńskich przez > Krzaklewskiego, Olszewskiego, Macierewicza, Giertychów, Lepperów > i Millerów a nawet Tusków itp. słychać wołanie "Balcerowicz musi > odejść"! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Czyli zaczac od zamkniecia Bobby'ego Sandsa i s-ki 29.06.03, 05:07 Bo jakze inaczej maja sie miec "elity Irlandii" do M. Thatcher? Czyzbys byl pierwszy chetny do zaglodzenia sie na smierc? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey PS: dowiesz sie, o co chodzi idac za tym linkiem: 29.06.03, 05:35 larkspirit.com/hungerstrikes/ Wesolej zabawy i milych wspomnien o Malgosi zycze. Nie da sie ukryc, ze ZABRZMIALES MAKABRYCZNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Eutanazja dla rzadu Millera! IP: 217.96.23.* 28.06.03, 17:18 I jak najszybsze wybory. Czy szeroka koalicja? Znow sie okaze, ze za wiele dzieli np. z PO. Czy uda sie wypracowac taki program, ktory bedzie laczyl a nie dzielil? Powodzenia! Dla dobra Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go Re: PiS proponuje innym partiom umowę IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 17:23 Go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka pies sld toze IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.06.03, 18:36 pomysl sprawdzony(irlandia,holandia) ale tam wszystkie partie oprocz skrajnosci w tym uczestniczyly i bedac w opozycji nie przeszkadzaly w takich sprawach jak redukcja socjalu,podatkow,liberalny kodeks pracy.a zwiazki w zamian dostaly gwarancje od pracodawcow.i bezrobocie irl-5%,holandia 4%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gęś Re: PiS proponuje innym partiom umowę IP: 62.233.192.* 28.06.03, 18:40 Przekręty i samostanowienie to główne hasło partii kaczyńskich tylko któy jet który? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek jaki narod... IP: *.reshall.umich.edu 28.06.03, 18:59 jakosc klasy politycznej stanowi odbicie stanu umyslow narodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocki48 Re: PiS proponuje innym partiom umowę IP: *.retsat1.com.pl 28.06.03, 22:46 Jak to który?W tej sprawie będzie podjęta uchwała sejmowa.Młodszy będzie musiał chodzić z różową kokardką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamnik No co za kretyn! IP: *.man.polbox.pl 28.06.03, 19:00 Przeież obywatele mogą oddziaływać na państwo... za pomocą posłów, a państwo na obywateli tez za pomocą policji, tajniaków, fiskusa, komorników i oczywiście telewizji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Zwykły populizm IP: *.htc.net.pl / 192.168.3.* 28.06.03, 20:02 Przecież to co Kaczory i ich pisuary wyprawiają to populizm w najczystszej formie. Już widze jak po wygranych (nie daj Boże) przez PiS wyborach Kaczory szybko by zapomniały to co dzisiaj chcą zawrzeć z innymi. Dla mnie osobiście PiS to taka bardziej cywilizowana Samoobrona. Ale oczywiście nie musicie się z tym zgadzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Żadnych umów ze złodziejami! Tylko z PIS!!! IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 29.06.03, 00:22 Tylko z jedyną uczciwą partią - z PIS! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nie ma UCZCIWYCH PARTII, gdy nikt im na lapy nie 29.06.03, 05:13 patrzy. A gdy patrzy uwaznie, to KAZDA partia uczciwa. Niestety, w Polsce brak nazredzi kontroli wladzy, a wiec i partyjnej uczciwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: PiS proponuje innym partiom umowę IP: *.crowley.pl 28.06.03, 20:10 boję się dojścia do władzy ludzi takich jak bracia i spółka . co za państwo nam szykują , poza karaniem max. za wszystko , to nie czasy na sredniowieczna walke z wszystkim co poza swiatem pis-u . czy ta partia ma program ekonomiczny ? program socjalny? co z tolerancją ? umowa poza sld , a co z wyborcami sld ? naleza do państwa wg. pisu czy nie? zbyszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: PiS proponuje innym partiom umowę IP: *.is.pl / *.gazeta.pl 28.06.03, 20:26 Cóż wyniki sondaży są coraz mniej korzystne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Spieprzaj, dziadu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 22:58 Skompromitowałeś się najbardziej ze wszystkich polskich polityków (afera Telegrafu, PC, brak umiejętności współpracy z innymi politykami nawet tej samej proweniencji, niepanowanie nad emocjami i językiem, dążenie do przywrócenia kary śmierci itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Ty sam spiepszaj! IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 29.06.03, 00:17 Nie było żadnej afery Telegrafu. Nie było żadnej afery PC. Ani Lech, ani Jarosław w ogóle nigdy nie skompromitowali się, odwrotnie! Umieją współpracować z bardzo różnymi politykami, panują nad emocjami i językiem (czasami mówią rzeczy kontrowersyjne, ale świadomie chcą je powiedzieć). I - na szczęście, tak jak ja - są za karą śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Agnieszko! A KTO z politykow Ci powiedzial, ze 29.06.03, 05:11 udalo mu sie cokolwiek ustalic z ktorymkolwiek z Kaczorow? Bagsik? No, ten to jeszcze nie polityk (i na szczescie)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Pomyśl troche IP: *.htc.net.pl / 192.168.3.* 29.06.03, 11:20 No rzeczywiście, kara śmierci, ludzie którzy choćby powszechnie twierdzą że szanują zdanie Jana Pawła II są za karą śmierci. To wybaczcie ale oni chyba zdanie Papieża mają w swoich kaczych kuprach (żeby nie powiedzieć du....). A poza tym mówisz że się umieją wyjławiać. No tak, hasło 'spieprza... dziadzie' jest bardzo rzeczową i konkretną krytyką. Już chyba wolałbym zostać nazwany zerem, tak jak Mr. Ziobro (który swoją drogą przypomina człowieka z najlepszych stalinowskich czasów). Przypomnij sobie jeszcze te wszystkie procesy o zniesławienia itp, jakie mają na koncie kaczory i pomyśl jeszcze raz czy to taka idealna partia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pomyśl troche IP: *.pkobp.pl 30.06.03, 13:17 W myśl zasady, czy on ukradł czy jemu ukradli, w każdym razie był zamieszany w kradzież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŁOWROTEK. Re: PiS proponuje innym partiom umowę IP: 217.153.7.* 28.06.03, 23:00 Całe swoje dorosłe życie głosowałem na lewicę.Teraz pluję sobie w brodę.Lewica zeszmaciła się bardziej niż AWS.Obecnie tak lewica jak i prawica,w mojej ocenie,jest to jedno bagno kryminalno-gangsterskie.Poprostu nie ma na kogo głosować!Do władzy powinny być wybierane nowe organizacje i nowi wykształceni,uczciwi ludzie.Jeżeli zdecyduję się jeszcze kiedykolwiek głosować,to myślę,że na "Inicjatywę dla Polski"- Pani Kameli Sowińskiej.Władzę w kraju powinna pełnić:mądra,silna,uczciwa kobieta!Mężczyźni u władzy,okazywali się zawsze "DUPKAMI",zależnymi od różnych gangsterów partyjnych lub "mafijnych sponsorów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Zauważ IP: *.oborniki-slaskie.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 09:57 Gość portalu: KOŁOWROTEK. napisał(a): > Całe swoje dorosłe życie głosowałem na lewicę.Teraz pluję sobie > w brodę.Lewica zeszmaciła się bardziej niż AWS.Obecnie tak > lewica jak i prawica,w mojej ocenie,jest to jedno bagno > kryminalno-gangsterskie.Poprostu nie ma na kogo głosować!Do > władzy powinny być wybierane nowe organizacje i nowi > wykształceni,uczciwi ludzie.Jeżeli zdecyduję się jeszcze > kiedykolwiek głosować,to myślę,że na "Inicjatywę dla Polski"- > Pani Kameli Sowińskiej.Władzę w kraju powinna > pełnić:mądra,silna,uczciwa kobieta!Mężczyźni u władzy,okazywali > się zawsze "DUPKAMI",zależnymi od różnych gangsterów partyjnych > lub "mafijnych sponsorów". Zwróć uwagę, że pani Kamela Sowińska wystąpiła z "Inicjatywą dla Polski" z polecenia prezydenta. Pomimo starań, które doceniam, Kwaśniewskiego, ciągnie się za nim ogon PZPR-owski. Nie wydaje mi się, by w działaczu ZSMP, poawił się duch haryzmatycznego przywódcy. To wszystko, to skażony "towarzystwem" aparat. Co do pani Kameli, to jest to postać bezbarwna i nieprzekonująca. Inicjatywę, to niech ona przejawia lepiej gdzie indziej. Mądra, silna, uczciwa ? Być może, lecz to żaden przywódca. Zresztą, rzecz nie do końca w prywództwie. To kwestia sprawnego, uczciwego, nie marnującego wysiłku obywateli systemu. Nie wydaje mi się, by propozycja Kaczyńskich mogła wnieść coś przełomowego, lecz szukać rozwiązań zawsze warto. Choć związki zawodowe wysłałbym raczej na księżyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sozi Re: PiS proponuje innym partiom umowę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 02:15 uhh AWS bis, a fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu A jak tam dziury w Warszawie ? IP: *.acn.waw.pl 29.06.03, 08:33 Zapraszam wszystkich do stolicy. Niech zobaczą jak gospodarzy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Żadnych umów ze złodziejami z PiS-u !!! 29.06.03, 10:45 Dopóki nie rozliczą się za FOZZ, TELEGRAF, Fundacje SOLIDARNOŚĆ, TV Puls, numery Jamrożego i Wieczerzaka, przekrety w Wawrze i Ursusie itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citizen Re: PiS proponuje innym partiom umowę IP: *.dabrowa.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 11:35 trzeba wyzwolić nasz kraj spod okupacji SLD, inaczej bowiem Unia nas zmarginalizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cios Re: PiS proponuje innym partiom umowę IP: *.chomiczowka.net.pl 29.06.03, 11:39 Jeśli jest lewica to powinna być silna, a więc połączona prawica. PiS- to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziobrowski Złodzieje - zbierajcie się do kupki ! IP: *.chello.pl 29.06.03, 12:34 Gość portalu: cios napisał(a): > Jeśli jest lewica to powinna być silna, a więc połączona > prawica. PiS- to dobry pomysł. Połączona prawica = zjednoczone złodziejstwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosul Re: PiS proponuje innym partiom umowę IP: *.smlw.pl / 10.0.2.* 29.06.03, 21:10 Był czas,że wydawało mi sie,iż bracia Kaczyńscy potrafią przełamać podziały na prawej stronie sceny politycznej i powstanie mocna partia prawicowa,która zdolna bedzie konkurować z SLD.Dzisiaj widzę,jak bardzo sie myliłem.Kaczyńscy powołali partyjkę,która ma im zapewnić krążenie w orbicie władzy.Patrząc na niektórych członków PIS,mam wątpliwości,czy utrzymaja sie w granicach błędu statystycznego przed wyborami.Nie wróżą im sukcesu członkowie przejęci po ZCHN a także inni,którzy poglądami nie wyrośli ze średniowiecza. Oni z PiS robią PIS-uar.Szkoda,gdyż znam takich spośród nich,którzy są dobrzy w wielu dziedzinach.Dobrzy lecz nie doceniani,bo Kaczyńskim nie kadzą. Odpowiedz Link Zgłoś