Dodaj do ulubionych

STATEK ABORCYJNY, CZYLI TEMAT ZASTĘPCZY

29.06.03, 13:06
SLD przerażone własną nieudolnością ( Polska jest słusznie zdaniem Brukseli
nieprzygotowana do Unii ) wymysliło HIT o nazwie STATEK ABORCYJNY !
To żadna sztuka namówić nawiedzone feministki z Holandii, które sfiksowały z
powodu braku chłopa
oraz nawiedzone feministki z SLD, które sfiksowały z tego samego powodu,
żeby zrobiły cyrk z jakimś kutrem, szumnie nazywanym kliniką aborcyjną.
Oczywiscie zaraz odpowiedzieli nawiedzeni z LPR
i mamy cyrk na cały świat.
I wszyscy podniecają się pierdołami.
Pierdołami, bo aborcja w Polsce jest łatwa i bezpieczna pod warunkiem, że są
pieniądze.
A 600 złotych zawsze to mniej niż utrzymanie dziecka do pełnoletności !
A ponadto są Czechy, Niemcy, Rosja, gdzie jest to legalne.

I mamy cyrk, a system dopłat dla rolnictwa leży, burdel w rządowych agencjach
dalej jest, nieprzygotowanie wiz dla Rosjan i innych "ruskich" też jest,
tudzież inne problemy.
Bruksela da Polsce w tyłek, a nie fundusze unijne.
Ale, co tam.
My podniecajmy się dalej kutrem z Holandii.

A Lesio ma ubaw, bo znowu wszyscy dali się nabrać.
Obserwuj wątek
    • Gość: doku Na rozkaz ćwoków z SLD posłuszni Holendrzy IP: *.chello.pl 29.06.03, 13:24
      przybiegli w te pędy jak pies do nogi pana. Nie uda ci się tu stworzyć mitu
      wszechmocnej SLD. Próbujesz nieudolnie odwrócić naszą uwagę od tego co ci leży
      na sercu czarny komuchu, chcecie cichcem przejąć władzę wy katoliccy stranicy
      rewolucji. Ale wasze żałosne próby manipulowania europejską konstytucja są
      skazane na niepowodzenie. Lepiej od razu migrujcie do Iranu, tam wasze miejsce.
      • Gość: rafal Re: Na rozkaz ćwoków z SLD posłuszni Holendrzy IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 13:45
        Gość portalu: doku napisał(a):

> przybiegli w te pędy jak pies do nogi pana. Nie uda ci się tu stworzyć mitu
        > wszechmocnej SLD. Próbujesz nieudolnie odwrócić naszą uwagę od tego co ci
        leży
        > na sercu czarny komuchu, chcecie cichcem przejąć władzę wy katoliccy stranicy
        > rewolucji. Ale wasze żałosne próby manipulowania europejską konstytucja są
        > skazane na niepowodzenie. Lepiej od razu migrujcie do Iranu, tam wasze
        miejsce.
        ------------------------------------------
        ty glupi palancie i prowokatorze to tobie wlasnie ten temat odpowiada. A w
        czyich lapach ty siedzisz doku? feministek? nawiedzonych? komuchow?
        • Gość: doku Jestem liberałem i feministą, jestem w swoich ... IP: *.chello.pl 29.06.03, 13:59
          ... łapach. Nie możesz tego pojąć, że ktoś może żyć w zgodzie ze swoim
          sumieniem i swoim światopoglądem? Ty służysz Rydzykowi, a ja służę sobie, a
          moim ideałem jest Holandia, a moimi idolami są Holendrzy. A ty nie masz ideałów
          bo jesteś lokajem.
          • Gość: rafal Re: Jestem liberałem i feministą, jestem w swoich IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 15:14
            Gość portalu: doku napisał(a):

> ... łapach. Nie możesz tego pojąć, że ktoś może żyć w zgodzie ze swoim
            > sumieniem i swoim światopoglądem? Ty służysz Rydzykowi, a ja służę sobie, a
            > moim ideałem jest Holandia, a moimi idolami są Holendrzy. A ty nie masz
            ideałów
            >
            > bo jesteś lokajem.
            ---------------------
            na jakiej podstawie tak agresywny wniosek wyciagasz?
            Ten ktory pochopnie wnioski wyciaga jest najczescziej tym o czym wnioskuje.
            Jesli jestes fanem Holandii czy Chin ja ci tego nie zabraniam.
            Po co mieszasz w to inne osoby?
            Kazdemu wolno miec swoj punkt widzenia.
            Moj jest taki:
            ze wymiar i tragizm tej sytuacji jest z czasem coraz bardziej widoczny.
            Jesli polskie prawo nie ma mozliwosci zamkniecia i deportowania tych pan na ich
            koszt, do panstwa ich obywatelstwa, a statku zatrzymania do czasu decyzji ze
            Strassburga, gdzie te panie napewno skarge wniosa.
            Statek bedzie 2-3 lata rdzewial do wyroku i armator bedzie ponosil koszta
            postoju.
            Jesli takich srodkow nie ma: to po jaka cholere osmiesza sie prokurator
            generalny udajac, ze reaguje?
            Po jakiego grzyba daje kolejny powod na osmieszanie Polski?
            Panie z Holandii "graja w bambuko" z polskim rzadem i setnie sie z tego bawia!!
            I nie bedzie to ich ostatnia wizyta.
            Wystarczyl przeciez jeden telefon do Irlandii z zapytaniem na jakich zasadach
            tamci sie tego gowna pozbyli.
            Narod sie bawi i burzy, europa sie bawi i to z powodu: ze ani prokurator, ani
            poslowie nie znaja prawa swego panstwa.
            Panie, ktore ta organizacje zaprosily powinny zdawac sobie sprawe z wagi swej
            PROWOKACJI wobec narodu!
            I organizacje i te panie wyborcy powinni sobie zapamietac.
            Jesli nikomu nic nie mozna zrobic : to po co naglasniac sprawe?
            Trzeba zastanowic sie nad tym prawem. Bo jest to tylko jedna z
            tysiecy "niespodzianek" , ktore na nas czekaja.
            • Gość: doku A gdzie belka? IP: *.chello.pl 30.06.03, 23:35
              Gość portalu: rafal napisał(a):
              > A ty nie masz ideałów> >
              > > bo jesteś lokajem.
              > ---------------------
              > na jakiej podstawie tak agresywny wniosek wyciagasz?

Na podstawie stylu twojej argumentacji („palant”, prowokator” itd.)

> Ten ktory pochopnie wnioski wyciaga jest najczescziej tym o czym wnioskuje.

A więc sam się zdemaskowałeś jako prowokator
          • Gość: BO Re: Jestem libera?em i feminista˛, jestem w swoich IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 29.06.03, 21:40
            Gos´c´ portalu: doku napisa?(a):

> ... ?apach. Nie moz˙esz tego poja˛c´, z˙e ktos´ moz˙e z˙yc´ w zgodzie ze
            swoim
            > sumieniem i swoim s´wiatopogla˛dem? Ty s?uz˙ysz Rydzykowi, a ja
            s?uz˙e˛ sobie, a
            > moim idea?em jest Holandia, a moimi idolami sa˛ Holendrzy. A ty nie
            masz idea?ów
            >
            > bo jestes´ lokajem.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6720784
            • Gość: doku Kogo obchodzą Holendrzy na wybrzeżu? IP: *.chello.pl 30.06.03, 23:36
              Gość portalu: BO napisał(a):

>ref="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
              f=28&w=6720784"target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
              f=28&w=6720784</a>

Przeczytałem. Poglądy typowe dla strażników rewolucji czy komunistycznych
              fanatyków religijnych. Pisałem o was w innych wątkach, że próbujecie odbudować
              komunę tylko że w nowym, czarnym kolorze.

To wy robicie z dobrych Holenderek temat zastępczy, wrzeszczycie nad morzem i w
              mediach, aby odwrócić uwagę od własnych niecnych zamiarów, bo chcecie podstępem
              zrobić w Polsce katolicki Iran.
    • Gość: Krzys52 Prawa kobiety Nigdy!! nie sa tematem zastepczym!! IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 17:56
      tak jak wszystkie inne ograniczone prawa ludzkie. Bez wzgledu na intencje
      wywolujacych temat. Tak dlugo jak dane prawa sa ograniczane.
      Prawo kobiety do decydowania o wlasnej ciazy nie jest tematem zastepczym
      .
      K.P.
      • Gość: klip jest,ale nikt ci nie broni zyc w swiecie medialnym IP: 217.97.173.* 29.06.03, 18:15
        ...tematami podsuwanymi przez tv i prase.
        • Gość: Krzys52 Ty sadzisz, ze duzo wiesz, tymczasem... IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 18:30
          Gość portalu: klip napisał(a):

> ...tematami podsuwanymi przez tv i prase.
          .
          ::::
          .
          ...ja nie czekam na to co podsunie mi prasa, lecz przynajmniej! dwa razy do
          roku sam podnosze ten temat na roznych listach dyskusyjnych (od roku 1996
          poczynajac). Okazje tego typu sa jedynie dodatkowymi okazjami, w
          rzeczywistosci, w ktorej temat ten musi! byc walkowany.
          Z reguly terminu "temat zastepczy" uzywaja osoby ktore wolalyby nie slyszec
          odnosnej dyskusji - w rzeczywistosci prawnych restrykcji - przy czym tak sie
          sklada, ze sa to z reguly osoby o wrogim nastawieniu do prawa kobiety do wyboru.
          Czy znikniesz juz teraz czy troche pozniej?
          .
          K.P.
          • Gość: klip Re: Ty sadzisz, ze duzo wiesz, tymczasem... IP: 217.97.173.* 29.06.03, 18:39
            Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> Gość portalu: klip napisał(a):
            >
            > > ...tematami podsuwanymi przez tv i prase.
            > .
            > ::::
            > .
            > ...ja nie czekam na to co podsunie mi prasa, lecz przynajmniej! dwa razy do
            > roku sam podnosze ten temat na roznych listach dyskusyjnych (od roku 1996
            > poczynajac). Okazje tego typu sa jedynie dodatkowymi okazjami, w
            > rzeczywistosci, w ktorej temat ten musi! byc walkowany.
            > Z reguly terminu "temat zastepczy" uzywaja osoby ktore wolalyby nie slyszec
            > odnosnej dyskusji - w rzeczywistosci prawnych restrykcji - przy czym tak sie
            > sklada, ze sa to z reguly osoby o wrogim nastawieniu do prawa kobiety do
            wyboru
            > .
            > Czy znikniesz juz teraz czy troche pozniej?
            > .
            > K.P.

To,ze na ten temat sie rozmawia czy trzeba rozmawiac nie przeczy temu,ze jest
            wykorzystywany jako zastepczy. Mnie ta dyskusja ani ziebi ani grzeje,
            stwierdzam fakt, a raczej zgadzam sie z tym co napisal bebokk.
            Co do znikania to na szczescie sie pojawilem(thx mamo,ze jestes katoliczka i
            dobra kobieta). Ja nie mam potrzeby dyskusji, bo zdanie mam okreslone i jestem
            przeciwnikiem zalegalizowanych mordow na niewinnych osobach.
            • Gość: Krzys52 Re: Ty sadzisz, ze duzo wiesz, tymczasem... IP: *.proxy.aol.com 30.06.03, 06:39
              Hehehe, no i widzisz jak cie ladnie trafilem ?)))
              .

Gość portalu: klip napisał(a):

>
              > To,ze na ten temat sie rozmawia czy trzeba rozmawiac nie przeczy temu,ze jest
              > wykorzystywany jako zastepczy. Mnie ta dyskusja ani ziebi ani grzeje,
              > stwierdzam fakt, a raczej zgadzam sie z tym co napisal bebokk.
              > Co do znikania to na szczescie sie pojawilem(thx mamo,ze jestes katoliczka i
              > dobra kobieta). Ja nie mam potrzeby dyskusji, bo zdanie mam okreslone i
              jestem przeciwnikiem zalegalizowanych mordow na niewinnych osobach.
              .
              ::
              Dobrze wiedziec, bo ja nie dyskutuje z kretynami
              • Gość: klip Re: Ty sadzisz, ze duzo wiesz, tymczasem... IP: 217.97.173.* 30.06.03, 11:21

> Dobrze wiedziec, bo ja nie dyskutuje z kretynami

??? Człowieku o wysokim IQ ???
              • Gość: klip Brawo!!! IP: 217.97.173.* 30.06.03, 11:50

Czas na dluzsza odpowiedz.

> Hehehe, no i widzisz jak cie ladnie trafilem ?)))

Brawo! Jestem pod niezwyklym wrazeniem, z dwoch mozliwosci wybrales jedna i
                trafiles. Marnujesz sie tu, "Profesjonal" czy totolotek czekaja na takich
                geniuszy. No tylko nie zniknalem, ale to drobnostka nieprawdaz ?
                Kilka "kretynow" i "idiotow" zalatwi sprawe. Podpowiem ci,ze to zadziala, bo z
                chamami nie lubie rozmawiac.

> Gość portalu: klip napisał(a):
                >
                > >
                > > To,ze na ten temat sie rozmawia czy trzeba rozmawiac nie przeczy temu,ze j
                > est
                > > wykorzystywany jako zastepczy. Mnie ta dyskusja ani ziebi ani grzeje,
                > > stwierdzam fakt, a raczej zgadzam sie z tym co napisal bebokk.
                > > Co do znikania to na szczescie sie pojawilem(thx mamo,ze jestes katoliczka
                > i
                > > dobra kobieta). Ja nie mam potrzeby dyskusji, bo zdanie mam okreslone i
                > jestem przeciwnikiem zalegalizowanych mordow na niewinnych osobach.
                > .
                > ::
                > Dobrze wiedziec, bo ja nie dyskutuje z kretynami

Brawo! Masz inne zdanie, to wg Krzysia52 jestes kretynem. Coz za merytoryczna
                dyskusja, nie dziwie sie,ze co jakis czas musisz zaczynac watek na nowo, przy
                takim poziomie rozmowcy dosc szybko sie wykruszaja smile.
                Nie lubie psychologizowac,ale zrobie wyjatek: z reguly osoby zarzucajace na
                forum innym od razu kretynizm czy idiotyzm maja po prostu problem z wlasna
                inteligencja(watpia, brak im). Ciekawe czy to tez taki przypadek ?
                • bebokk Krzys nic innego nie potrafi 30.06.03, 20:48
                  On zna tylko wyuczone na pamieć schematy antyreligijne, a jak czegoś w
                  schematach nie ma, to pluje !
      • bebokk Prawa kobiety do mordowania płodu ? 29.06.03, 20:25
        Przecież to jest straszliwie dramatyczna kwestia : kobieta morduje nowe życie,
        bo uważa to za mniejsze zło.
        To jest problem dla psychologów,a nie dla polityków z SLD , którzy zbijają
        kapitał na nienawiści wobec Kościoła
        • Gość: BO Re: Prawa kobiety do mordowania p?odu ? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 29.06.03, 21:44
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6729288&a=6731210

bebokk napisa?:

> Przeciez˙ to jest straszliwie dramatyczna kwestia : kobieta morduje
          nowe z˙ycie,
          > bo uwaz˙a to za mniejsze z?o.
          > To jest problem dla psychologów,a nie dla polityków z SLD , którzy
          zbijaja˛
          > kapita? na nienawis´ci wobec Kos´cio?a
        • Gość: doku Aborcja w ciągu pierwszych 12 tygodni ciąży ... IP: *.chello.pl 30.06.03, 23:37
          bebokk napisał:

> Przecież to jest straszliwie dramatyczna kwestia : kobieta morduje nowe życie,
          > bo uważa to za mniejsze zło.

... w ogóle nie jest złem. Jest czynem tak samo obojętnym moralnie, jak aborcja
          płodu krowy czy kota za zgodą właściciela zwierzęcia. 12 tygodniowy płód ludzki
          nie jest niczym więcej jak ledwo ukształtowanym zwierzęcym płodem bez żadnych
          cech specyficznie ludzkich. Tylko człowiek religijny lub inny ciemniak uważa to
          za mniejsze zło, np. człowiek o wierze wegetariańskiej pewnie każdą aborcje
          uważa za zło, nawet dokonaną na krowie.

• Gość: Krzys52 Prawo Kretynow do Prawienia Kretynizmow IP: *.proxy.aol.com 30.06.03, 07:15
      Najwyrazniej takowe isnieje - wystarczy posluchac Baboka czy BO.
      .
    • Gość: Krzys52 Dla Bebokka, BO, Klipa - LINK IP: *.proxy.aol.com 30.06.03, 20:55
      Wprawdzie nie wiem po jaka cholere, bo myslec to wy nie potraficie, ale mozecie
      miec mi za zle, ze was dyskryminuje.
      .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6656258
    • Gość: klip gierki IP: 217.97.173.* 01.07.03, 10:20
      Inteligencja tez sie daje wciagac w te gierki polityczne

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_030630/publicystyka/publicystyka_a_1.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka