Gość: mahoney IP: *.man.polbox.pl 30.06.03, 03:08 popieramy cie tu wszyscy , a maniek jest zalosnie ohydny , nawet obrazic porzadnie nie umie , ciagle tylko daj polizac pussy i daj , widac mu brakuje , haha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniekxxx Re: GO ZOOFIAN GO !!!!!!!!! 30.06.03, 03:54 a jak on naprawde nazywa sie-ZOOFIAN?.Dla prawdziwych kobiet zawsze do uslug ale nietakich zoofianow.Tak naprawde mam zone i wiadomo ze zartowalem -ja w Toronto a ktos inny moze w innym koncu swiata.Ale ta ohyda z Toronto to poczwara mieszka pomiedzy czarnymi-porozpowiadam w tamtej okolicy co to za ZOCHA to wpodskokach wydrze z tamtat .Widzisz ZOOFIAN po co ci to bylo- naplatales sie a teraz tylko biedy sobie nachytales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello Poezja dla Pytaka IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 30.06.03, 04:48 Niechaj mnie Zosia o wiersze nie prosi Bo kiedy Zofia do ojczyzny wroci To tak naklade tej falszywej Zosi Ze sie pozbedzie tej lewackiej chuci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello To jest Zofia!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 30.06.03, 05:22 Jakiez zle wychowanie maja ci chlopcy z MW ! Autor: Gos´c´: Zofia IP: 130.94.107.* Data: 29-06-2003 19:28 + odpowiedz na list + odpowiedz cytuja˛c ------------------------------------------------------------------------ Zadnego szacunku dla kobiet ! Wtracaja sie do ich intymnych spraw i obrzucaja w dodatku jajkami ! Ich rodzice musza plonac z ich powodu ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello A to Pytak!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 30.06.03, 05:26 Jakiez zle wychowanie maja ci chlopcy z MW ! Strak-herszt chuliganskiej bandy ciemniakow !!! Autor: Gos´c´: Pytak IP: 130.94.107.* Data: 23-06-2003 10:44 + odpowiedz na list + odpowiedz cytuja˛c ------------------------------------------------------------------------ Na zbity leb wyrzucic herszta chuliganow z Sejmu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello Mieszkaja pod tym samym IP IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 30.06.03, 05:27 I co glupio wyszlo nieee??? Odpowiedz Link Zgłoś