oleg3 01.10.07, 21:31 b. dobry Krzysztof Skowroński, dobra Joanna Wrześniewska-Zygier. Prezydent i premier w normie, bez fajerwerków. Kwach bez błysku, chyba troszkę słabszy od Kaczora. Klęska dziennikarska Moniki O. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Gdzie dwóch zyskuje - trzeci traci. 01.10.07, 22:19 oleg3 napisał: > Prezydent i premier w normie, bez fajerwerków. Kwach bez błysku, > chyba troszkę słabszy od Kaczora. Pic na wodę. Wyreżyserowany przez sztaby wyborcze w czasie tygodniami trwających rozmów. Dopracowany do ostatniego szczegółu - krawatu, którego Kwaśniewski nigdy by na taką debatę nie założył czy jego niechlujnej fryzury. Że już o tym co mówili nie wspomnę. No cóż, słabszy sondażowo musi jakoś płacić za godzinę superreklamy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Monika Olejnik przegrała debatę 02.10.07, 18:54 Zdecydowanie tak. Po wyjściu ze słoja TVN24 pokazała żenującą mizerię swojego "warsztatu". Ona nie jest dziennikarzem. Natomiast debatę wygrał JarKacz. Zdecydowanie. Nie tylko ja tak uważam: wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4539095.html Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Monika Olejnik przegrała debatę 02.10.07, 20:46 palnick napisał: > Natomiast debatę wygrał JarKacz. Zdecydowanie. Nie tylko ja tak > uważam: Uważa tak na pewno jeszcze para pewnych dwóch braci bliźniaków. S. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Monika Olejnik przegrała debatę 02.10.07, 22:39 O tym, że wygrał Kwach jest przekonanych kilku ociemniałych i głuchych debili oraz towarzystwo Olka od wiadra z wódą Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Monika Olejnik przegrała debatę 03.10.07, 01:32 palnick napisał: > O tym, że wygrał Kwach jest przekonanych kilku ociemniałych i > głuchych debili oraz towarzystwo Olka od wiadra z wódą "53 proc. telewidzów uznało, że poniedziałkową debatę telewizyjną wygrał były prezydent Aleksander Kwaśniewski; 47 proc. oceniło, że zwycięzcą jest premier Jarosław Kaczyński - wynika z sondażu GfK Polonia dla +Rzeczpospolitej+." "Według telefonicznego sondażu SMG/KRC dla TVN 24 i RMF, 46 proc. oceniło, że debatę wygrał Kwaśniewski. Z kolei 36 proc. respondentów stwierdziło, że zwycięzcą został Kaczyński." wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4539090.html?skad=rss S. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Monika Olejnik przegrała debatę 02.10.07, 21:51 Zadała kilkanaście pytań, a co ciekawe w zasadzie nie oczekiwała na nie odpowiedzi... nie zauważyła, że Kwaśniewski nie zdążył odpowiedziec. Zachowywaa sie jak Doda w tym marnym programie o tancach na lodzie. Miernota. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Monika Olejnik. Ma nicka Oleg-nick. (n/t) 02.10.07, 20:09 Dopiero teraz zauważyłem, ze ona ma aż dwa nicki, w imieniu i nazwisku. Aż sie prosi, by jakis limeryk stworzyć. Na przykład: Rozpacza na Forum Monika Olejnik "Już po raz kolejny mi ukradł złodziej nick! Monika bez nicka Jak karp bez szalika! Niezwłocznie niech przyjrzy się sprawie tej NIK!" Jakis dobry limerykowiec by mógł zapewne jakiś bardzo efektoweny limeryk ułozyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Nie jestem pewien czy dobrze pamietam 02.10.07, 20:45 ale Monika Olejnik zdaje sie, ze pod koniec swojej roli mediacyjnej w czasie tej debaty juz niemalze wstajac z krzesla, polgebkiem cos mruknela o opuszczeniu Iraku przez Wlochow. Zgadza sie ?? Myslalem, ze dyskutanci wskocza na ten temat, ... ale nic z tego. Temat wyparowal jak kamfora. Czyzby temat byl niegodny debaty ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Uzupelnienie/korekta 03.10.07, 04:21 Przed chwile posluchalem koncowki mowy Moniki jeszcze raz. Konczac swoja role stwierdzila jedynie, ze Wlosi obejmuja dowodctwo w jakiejs tam czesci w Iraku .... tylko po co to zrobila ? Bo tylko wstala z krzesla i odeszla a dyskutanci tym razem nie wykazali zainteresowania tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Monika Olejnik przegrała debatę 04.10.07, 18:18 oleg3 napisał: > b. dobry Krzysztof Skowroński, dobra Joanna Wrześniewska-Zygier. Prezydent i > premier w normie, bez fajerwerków. Kwach bez błysku, chyba troszkę słabszy od > Kaczora. > > Klęska dziennikarska Moniki O. No nie wiem ? Potkneła się kilka razy ale przeczytaj. www.pardon.pl/artykul/2654/po_debacie_wygrala_monika_olejnik Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Monika Olejnik przegrała debatę 04.10.07, 18:58 wikul napisał: > No nie wiem ? Potkneła się kilka razy ale przeczytaj. Przeczytałem. Rzeczywiście Monika wygrała debatę. W kategorii polityk. Ja zaś pisałem o klęsce dziennikarskiej. To się nie wyklucza. W przyszłości w polskiej polityce będą dominować dwie partie: partia mężczyzn z Lisem i partia kobiet z Olejnik. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Monika Olejnik przegrała debatę 04.10.07, 19:02 oleg3 napisał: > wikul napisał: > > > No nie wiem ? Potkneła się kilka razy ale przeczytaj. > Przeczytałem. Rzeczywiście Monika wygrała debatę. W kategorii polityk. Ja zaś > pisałem o klęsce dziennikarskiej. To się nie wyklucza. W przyszłości w polskiej > polityce będą dominować dwie partie: partia mężczyzn z Lisem i partia kobiet z > Olejnik. Nie chcę się spierać. Chciałem tylko napisać że ludzie różnie to widzą. A w jednopłciowe partie nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Monika Olejnik przegrała debatę 04.10.07, 19:13 wikul napisał: > Nie chcę się spierać. Chciałem tylko napisać że ludzie różnie to > widzą. Jeżeli stosują kryteria polityczne, a nie dziennikarskie i to w odniesieniu do tej debaty. Monika czuła się najważniejszym uczestnikiem debaty, a to jest wyjście poza rolę dziennikarza. Tak była zajęta sobą, że nie pilnowała kolejności co było jej podstawowym obowiązkiem. >A w jednopłciowe partie nie wierzę. Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Monika Olejnik przegrała debatę 04.10.07, 19:16 > W przyszłości w polskiej polityce będą dominować dwie partie: > partia mężczyzn z Lisem i partia kobiet z Olejnik. Olegu z tak optymistycznej strony jeszcze sie nie dales poznac. ) A co debaty to padaly glownie „kwakory“ - czyli kategoryczne stwierdzenia, iz nie ma sie nic konkretnego do powiedzenia. Celowal w tym oczywiscie wynalazca patentu poslugujac sie co chwila "oczywistoscia", ale i Kwach okazal sie inteligentny i szybko sie nauczyl. W ogole jedyna fajna wymiana zdan, dotyczyczyla inteligencji: A.K.: Bo bardzo inteligentny byłem... J.K.: Ja nie wiem... ja nie zauważyłem A.K.: Nie zauważył pan inteligencji, rozumiem. J.K.: Ja nie zauważyłem, żeby ten system dobierał wedle inteligencji. Nie zauważyłem, zupełnie. Reszta o d. otluc. Odpowiedz Link Zgłoś