Dodaj do ulubionych

Prałat Jankowski i jego libacja

IP: 213.76.59.* 19.12.01, 19:35
Widzieliscie jakie urodziny urzadził sobie Jankowski ? Nawet Mazowsze
sprowadził.
Ciekawe tylko skad u tego cholernego klechy pieniadze na tak wystawne imprezy ?
Odpowiedz jest prosta - do tej pory nie odnalazły sie pieniadze, ktore ludzie
przeznaczali na ratowanie Stoczni Gdanskiej. Teraz wiadomo komu "przykleiły" sie
do reki.
Obserwuj wątek
    • Gość: wild a ja na jego miejscu tez wynająłbym GOGO girls!:] IP: *.net.bialystok.pl 19.12.01, 19:41
      przeciez daje zarobic innym?smile zle? a tak by sie zmarnowało bo Belka skradnie ze
      stoczni...
      • Gość: Balzer Ja tez :-) IP: 213.76.59.* 19.12.01, 19:46
        No Jankowski tego na pewno by do budzetu nie dołozył.
        A tak wogle Mazowsze przy rurach ? smile
        • Gość: wild Re: Ja tez :-) IP: *.net.bialystok.pl 19.12.01, 19:47
          Gość portalu: Balzer napisał(a):

> No Jankowski tego na pewno by do budzetu nie dołozył.

Ja tez smile

> A tak wogle Mazowsze przy rurach ? smile

w stoczni sie tyle wala! smile
    • Gość: Rys Re: Prałat Jankowski i jego libacja IP: *.pakosc.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 22:22
      to,że Mazowsze to można wytrzymać,wierne tumanki się złożą!!! Ale co będzie jak
      ten cymbał podobnie jak jeden z jego koleżków znajdzie "papióry" i ogłosi,że
      Trójmiasto jest jego bo Bolesław zapisal je w ramach załącznika do podziału
      dzielnicowego??Jeśli głupi ludzie finansują tego facia o tępym ryju,to ich
      sprawa i ich kasa.Jeśli jednak przerypali pieniążki stoczniowe,to jest to
      zwykłe skurwysyństwo!! Dziwię się jak Wojtyła może patrzeć na takich Rydzyków i
      Jankowskich!! Ślepy czy co???Co innego gada w niedzielne południa,a te kacyki
      jak robiły tak robiąswoje!!
    • Gość: karol w. Re: Prałat Jankowski i jego libacja IP: *.sympatico.ca 20.12.01, 03:58
      jaka okropna, operetkowa ta trzecia rzeczpospolita: zaludniona przez typy
      gatunku jankowskiego, walesy, feldbiskupa glodzia, leppera, maryjana z pizdka
      na brodzie. tfu !
      • laik Re: Prałat Jankowski i jego libacja 20.12.01, 07:26
        Gość portalu: karol w. napisał(a):

> jaka okropna, operetkowa ta trzecia rzeczpospolita: zaludniona przez typy
        > gatunku jankowskiego, walesy, feldbiskupa glodzia, leppera, maryjana z pizdka
        > na brodzie. tfu !

Wiosna. Bociany wracają z ciepłych krajów. Z perspektywy 1000 m rozciąga się
        widok na te stado kościołów, plebanii, kapliczek, przydrożnych krzyży.
        Przewodnik grupy mówi z ulgą:
        - No, nareszcie w Polsce...

• Gość: komodor Re: Prałat Jankowski i jego libacja IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 08:11
      To wszystko piszecie z zawiści. Przecież wszyscy wiemy, że kosciół w Polsce
      mamy ubogi i pochylający się z troską nad każdym bezrobotnym, biednym i
      głodnym. Szczególną troską otaczane są dzieci aczkolwiek ostatnio tylko na
      podkarpaciu i niestety tylko dziewczynki.
      Zupełnie nie zauważyliście,że prałat wystąpił bez orderów i nie w smokingu.Już
      to najlepiej świadczy o jego skromności.
      W tych ciężkich czasach kościół i jego urzędnicy z narodem.
      Tak trzymać!
      • Gość: wild Commodore 64 - Narodowy Socjalista?:)) IP: *.net.bialystok.pl 20.12.01, 08:24
        Gość portalu: komodor napisał(a):

> To wszystko piszecie z zawiści. Przecież wszyscy wiemy, że kosciół w Polsce
        > mamy ubogi i pochylający się z troską nad każdym bezrobotnym, biednym i
        > głodnym. Szczególną troską otaczane są dzieci aczkolwiek ostatnio tylko na
        > podkarpaciu i niestety tylko dziewczynki.
        > Zupełnie nie zauważyliście,że prałat wystąpił bez orderów i nie w smokingu.Już
        > to najlepiej świadczy o jego skromności.
        > W tych ciężkich czasach kościół i jego urzędnicy z narodem.
        > Tak trzymać!

chyba ze jest następnym metodologiem forum i rżnie narodowego faszyste!:]
        by badac reakcje tłumu...

PS. z tym "rżnie" żartowałem!:]
        • laik Wild - poszukiwacz dziury w całym 20.12.01, 08:32
          Po prostu krytykuje kolego i nic więcej.
          Czyżby forma aluzji była dla Ciebie niezrozumiała?

Laik
        • Gość: Balzer Jankowski - Narodowy Socjalista?:)) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.01, 16:18
          Gość portalu: wild napisał(a):

> Gość portalu: komodor napisał(a):
          >
          > > To wszystko piszecie z zawiści. Przecież wszyscy wiemy, że kosciół w Polsc
          > e
          > > mamy ubogi i pochylający się z troską nad każdym bezrobotnym, biednym i
          > > głodnym. Szczególną troską otaczane są dzieci aczkolwiek ostatnio tylko na
          >
          > > podkarpaciu i niestety tylko dziewczynki.
          > > Zupełnie nie zauważyliście,że prałat wystąpił bez orderów i nie w smokingu
          > .Już
          > > to najlepiej świadczy o jego skromności.
          > > W tych ciężkich czasach kościół i jego urzędnicy z narodem.
          > > Tak trzymać!
          >
          > chyba ze jest następnym metodologiem forum i rżnie narodowego faszyste!:]
          > by badac reakcje tłumu...
          >
          >
          > PS. z tym "rżnie" żartowałem!:]

Narodowego faszyste to na razie rżnie sam Jankowski, miałem okazje słuchac jego
          przemowienia - przerazajace

• eliot Re: Jankowski - Narodowy Socjalista?:)) 20.12.01, 16:21
            Gość portalu: Balzer napisał(a):

> Narodowego faszyste to na razie rżnie sam Jankowski, miałem okazje słuchac jego
            > przemowienia - przerazajace

Tradycja rodzinna.....
          • Gość: komodor Re: Jankowski - Narodowy Socjalista?:)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 07:37
            Moja wypowiedż konczyła sie słowami "tak trzymać" - reszta
            narodowosocjalistyczna juz nie moja.
            Proszę uważać przy cytatach!
            • Gość: Balzer Re: Jankowski - Narodowy Socjalista?:)) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 15:29
              Wszystko sie zgadza. Tam był cytat w cytacie, a moja odpowiedz kierowałem
              do Wilda (Maxa).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka