Gość: spec IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.08.03, 00:49 dlaczego mnie nikt tutaj na tym forum nielubi?... jak mnie nie bedziecie od zaraz! lubiec, to zrobie sobie cos zlego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spec Re: dlaczego?!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.08.03, 00:56 siegfried, mowisz o sobie ? wyjanislbym ci dlaczego, ale szkoda czasu, bo i tak tego nie zrozumiesz... Gość portalu: spec napisał(a): > dlaczego mnie nikt tutaj na tym forum nielubi?... > jak mnie nie bedziecie od zaraz! lubiec, to zrobie > sobie cos zlego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo38 Re: dlaczego?!!!!!!!! IP: *.vc.shawcable.net 06.08.03, 01:58 Gość portalu: spec napisał(a): > dlaczego mnie nikt tutaj na tym forum nielubi?... > jak mnie nie bedziecie od zaraz! lubiec, to zrobie > sobie cos zlego!!!! Zrob sobie i daj ludziom spokoj niemiecka przybledo. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx [...] 06.08.03, 02:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: dlaczego?!!!!!!!! 06.08.03, 07:16 Gość portalu: spec napisał(a): > dlaczego mnie nikt tutaj na tym forum nielubi?... > jak mnie nie bedziecie od zaraz! lubiec, to zrobie > sobie cos zlego!!!! za ten post już ciebie lubię i nie dlatego, że masz ochotę "zrobić sobie coś złego" pozostaw to innym inni chętnie cię w tym wyręczą co już widać po wpisach a tak na marginesie mam pytanie czy nie wystarczy ci, że ty lubisz to forum? masz takie niezaspokojone pragnienie bycia kimś ważnym? jak zrobisz ze mnie swojego boga i będziesz mi bił pokłony,to na pewno cię polubię jeszcze więcej )) to co? zakładamy forumowe towarzystwo wzajemnej boskiej adoracji? d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: dlaczego?!!!!!!!! do danutki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.08.03, 14:44 danutka, lubie cie bo masz fajna ksywe, skoro tak sie troszczysz o mnie, to nie bede nieuprzejmy i tobie cos wyjasnie: nazwa odpowiadajaca mojemu IP to najwieksza firma telekomunikacyjna w niemczech, taka TP dla folksdojczow, jak raczyles sie laskawie wyrazic. kazdy, kto korzysta z jej uslug, a bedzie tego ze 30 milionow faszystow, ma taki sam adres jak ja tutaj na forum. zauwazyl to ktorys z piszach (nb. sam tez niezly pajac), ten prymitywny slozok siegfried to przeczytal i teraz, myslac ze jest dowciopny, wyslal pare postow pod moja ksywa. oczywiscie ten burak sam by na to nigdy nie wpadl i a po zawartosci jego wypocin widac, ze to jakis niedoszly tlusty mlynarz ozeniony z krowa. danutka, dotknales mnie do zywego, myslac ze mam cos wspolnego z tym marzacym o faszyzmie wolem z imputowanym mozgiem o ksywie siegfried. tak tylko pisze, bo czuje, ze cie kocham. d_nutka napisała: > Gość portalu: spec napisał(a): > > > dlaczego mnie nikt tutaj na tym forum nielubi?... > > jak mnie nie bedziecie od zaraz! lubiec, to zrobie > > sobie cos zlego!!!! > > za ten post już ciebie lubię > i nie dlatego, że masz ochotę "zrobić sobie coś złego" > pozostaw to innym > inni chętnie cię w tym wyręczą co już widać po wpisach > > a tak na marginesie mam pytanie > czy nie wystarczy ci, że ty lubisz to forum? > masz takie niezaspokojone pragnienie bycia kimś ważnym? > jak zrobisz ze mnie swojego boga i będziesz mi bił pokłony,to na pewno cię > polubię jeszcze więcej )) > to co? > zakładamy forumowe towarzystwo wzajemnej boskiej adoracji? > d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś