andrzejg 23.12.07, 12:01 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4787370.html bez komentarza A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech.niedzielski Re: Wesołych Świat Panie Kamiński , rzekł Chlebow 23.12.07, 14:07 Mariuszek z "Łyżwą" pod kocykiem na koi we wspólnej celi ? Czemu nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________Czy nie widzicie sej KOMPromitacji osi 23.12.07, 16:17 ołki święte? i święte cielątka? Jak tu zacząć kręcić lody gdy Kamiński nie jest z PO? Weźmiesz łapówkę niepewny czy to aby prowokacja CBA? Krauze, Dochnal, Jakubowska, pół miliarda kary dla muzykantów grających ropą anulowane - tylko to cholerne Biuro Antykorupcyjne! Poseł RP ma być osobą poza wszelkim podejrzeniem, ma nie byc podatny na szantaż a nie na jakieś dziecinne przekupywanie w dodatku nielegalną łapówką! Po to zarabia kilkanaście tys. zł, żeby mu nie zbywało na zbytki w kraju, w którym wyborcy zarabiają często po 600 zł! By służby specjalne obcych państw nie zrobiły nam kuku za łapówkę! Od tego jest CBA! Dla posłów, ministrów, dla przedstawicieli narodu i władzy!!!!! Bo dla wyborców jest policja. Argument o politycznym wykorzystaniu służb w sytuacji gdy minister Lipiec z własnego rządu, gdy prokurator krajowy a nawet minister MSW Kaczmarek, premier koalicyjny czy posłowie z koalicji byli sprawdzani adresowany jest dla najgłupszych tumanów ... Zdecydyjcie czy się utożsamiacie z fanką PO: Re: Wrabianie w łapówki? krisdar 23.12.07, 13:59 Odpowiedz Mógłbyś trochę grzeczniej, pisałeś do kobiety. A jeśli chodzi o Sawicką, to jeśli sąd potwierdzi, że zanim poznała agenta CBA wzięła choćby złotówkę łapówki, to wtedy mogę Cię przeprosić. Ale jeśli okaże się, że wcześniej nic nie wzięła, i ta łapówka od CBA była jedyną, bo głupiej 40-letniej babie zawrócił we łbie widok ładnych spodni i możliwość zdobycia forsy o jakiej mogła wcześnie pomarzyć, to na dziś mogę Cię tylko określić słowami" " pisowski sqrwysyn" pozdrawiam Nerwy puszczają... pcat 23.12.07, 14:35 Odpowiedz 1. Obcego człowieka (na 100% starszego od ciebie) nazwałeś sqrwysynem. Bez komentarza, ręce opadają. 2. Jeśli 50 tys PLN to dla posłanki (zarabiającej notabene kilkanaście tysięcy miesięcznie) "forsa o jakiej wcześniej mogła tylko pomarzyć", to mogę tylko wyobrazić sobie twoje ogólne pojęcie o finansach, ekonomii oraz zarządzaniu budżetem domowym w ogóle. 3. Skąd mamy wiedzieć czy brała wcześniej? Nie mamy podstaw, żeby tak sądzić, bo nie nie zgłosił się żaden świadek. Faktem jest, że wzięła od biznesmena (tak myślała w momencie brania). 4. Nie zrozumiałeś mojego postu. Nie jesteś wystarczająco nteligentny, chociaż pisałem jak dla debila. Lody , lody na śmietanie kto POliże temu stanie. kudla-ty77 23.12.07, 13:58 No to jeszcze tylko ukręcimy łeb tej podstępnej hydrze trzymającej nas w niepewności kto jest kim POdczas kręcenia tzw. lodów i będzie nam się żyło lepiej, lecz nie wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg cóz sobie tam uroiłeś 23.12.07, 17:03 cielaczku bozonarodzeniowy? Przecież wyraxnie napisałem 'bez komentarza' , a ty jak moja zona wiesz juz co chciałem powiedzieć. hahaha hehe a moze moje intencje były zgoła inne? Zastanów sie nad tym A. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Znaczy jak, Haszu jednak dysponuje dominujacymi... 23.12.07, 17:08 ..cechami zenskimi, jak to (okazjuje sie) sluszniesmy swego czasu z Pozarskim domniemywali? andrzejg napisał: a ty jak moja zona > wiesz juz co chciałem powiedzieć. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Znaczy jak, Haszu jednak dysponuje dominujacy 23.12.07, 17:48 Haszu nie pisuje personalnych oszczerstw jako ploteczek personalnych zastępujących logiczne wywody tak robi straganiara typu Marouder albo AndrzejG co widać w tym watku dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg w tym wątku widać dokładnie 24.12.07, 06:04 'kulturalny' człowieku , kto pierwszy wyskoczył z atakiem ad personam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=73631749&a=73636544 Dzis wigilia Przemówisz ludzkim głosem? A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: __________Czy nie widzicie sej KOMPromitacji 23.12.07, 17:16 Wszystko pieknie i ładnie, ale nie widzisz zasadniczej róznicy pomiedzy policja antykorupcyjna, a policja polityczną, a z taka mielismy do czynienia pod rzadami Kamińskiego. Jego wystep w kampanii przedwyborczej najlepszym tego przykładem. Teraz krzyczysz i domagasz sie pozostawienia Kamińskiego na stanowisku, aby CBA patrzyło władzy na ręce.No bo on z opozycji.Wczesniej tego nie potrzebowałeś?Szefa z opozycji? A może wtedy okazałoby się ,ze z Lipcem jest powiązany ktos wyżej i nie zatrzymywanoby go w drodze do szefa? Cieszysz sie,ze prowokacje sa skuteczne w odstraszanu od łapówkarstwa...śmiem wątpić. One są skuteczne dla stworzenia wrązenia ,że dzieje sie lepiej. Każda policja powinna działac w ramach PRAWA i nie ma upros, bo jeżeli ludziom majacym władze pozwolimy dziąłac poza prawem, to jest to juz mafia A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______bieroneczko zastanów się nad sprzecznościami 23.12.07, 17:39 1) "Zbigniew Chlebowski powiedział w Radiu Zet, że z raportu o CBA, który przygotowała Julia Pitera, wynikają bardzo poważne prokuratorskie zarzuty wobec szefa tej instytucji Mariusza Kamińskiego." #: Jakim prawem czytał raport przed Tuskiem? A jesli czytał jakim prawem formułuje zarzuty, które nikt nie konfrontował z dowodami? Może artykuły prasowe to dowody? A Tusk: "Szef CBA powinien umieć precyzyjnie wyjaśnić, dlaczego tak wielu z nas w Polsce ma wrażenie, że służył bardziej partii politycznej niż rzeczywistej walce z korupcją". #: Czy to nie czysty bolszewizm? Ma udowodnić niewinność za .... słuchaj uwaznie: "wrażenie" wielu Polaków!!!! To już wiemy co czytał Chlebowski! Jak odniosłeś się do mych argumentów? IDENTYCZNĄ METODĄ! Nieraz formuwoławeś te same co w/w argumenty ale wolisz jak to ffan PO mataczyć i ściemniać "ad personam"... nawet na temat swojej żony! Tak jak PO z nielegalnym kupowaniem broni: "w ustawie o CBA: "formacja uzbrojona", ustawa wyraźnie pisze "uzbrojona" a PO szuka dziury w rozporządzeniu? Niech Ci maruder - znawca duszy kobiet - wyjaśni, ze ona nigdy by tak się publicznie nie wypowiedziała Policja polityczna? Wiesz Ty w ogóle co to jest? Policja polityczna eliminuje faktycznych i potencjalnych przeciwników reżimu nie bawiąc się we wręczanie łapówek by sprawdzić uczciwość dysydentów! Już zapomniałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ______bieroneczko zastanów się nad sprzecznoś 23.12.07, 17:42 "Ten Pan już nigdy nie pozbawi nikogo z posłów-łapówkarzy immunitetu" A poniewaz Sawicka szlochała w otoczeniu lodziarzy że chcą ją pozbawić zycia to....no jak powinienem napisać? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ______bieroneczko zastanów się nad sprzecznoś 23.12.07, 17:46 policja antykorupcyjna pownina wkraczać tylko wtedy gdy znajdzie się świadek i doniesie na posła, na prokuratora krajowego, na szefa MSW, na premiera, na lobbystę ( a nie lobbysta może! wg Ćwiąkalskiego) taaaaaaaaaaaaaaaak? Aha no to rozumiem... bo inaczej to jest polityczna... Odpowiedz Link Zgłoś
atolski21 CBA juz nie potrzebne 23.12.07, 18:47 CBA to dobra instytucja do wykrywania malych lapoweczek w warunkah praworzadnego rzadu. Teraz za czasow marionetkowego Tusla technika sie zmienila. Wszystkie pieniadze zostaja w rekach etniczno- zlodziejskiej rodzinki. Kuzynek minister skarbu urzedujacy w Londynie bedzie przelewy do obcych bankow robil, siostrzeniec bedzie bande gojskich poslow nadzorowal, wujek od sprawiedliwosci bedzie prokuratorow za morde trzymal. Wszystko legalnie, ustawowo i planowo dopoki 60 miliardow Euro nie zostanie "zagospodarowanych". A za cztery lata , PiS czesc PO-PiSu wladzunie bedzie udawalo, to niech znowu powola CBA aby wykazalo gorliwosc na drobnych pierdulkach dla mydlenia oczu motlochowi. Niech zyje PO-PiS , Monopartia na uslugach ciagle tej samej zlodziejskiej elity. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: ______bieroneczko zastanów się nad sprzecznoś 23.12.07, 19:27 hasz0 napisał: > policja antykorupcyjna pownina wkraczać tylko wtedy gdy znajdzie się > świadek i doniesie > > na posła, na prokuratora krajowego, > na szefa MSW, na premiera, na lobbystę ( a nie lobbysta może! > wg Ćwiąkalskiego) > > taaaaaaaaaaaaaaaak? > > Aha no to rozumiem... bo inaczej to jest polityczna... Policja PiSowska wkraczała , gdy sama sobie doniosła A to perpetum mobile...haha PRAWO.Prawo A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: ______bieroneczko zastanów się nad sprzecznoś 23.12.07, 19:22 hasz0 napisał: > "Ten Pan już nigdy nie pozbawi nikogo z posłów-łapówkarzy > immunitetu" prawidłowo analizujesz Widze ,że zaczynasz kumać. Tylko dlaczego tak późno? Dopiero teraz, gdy przy władzy wraża partia? > A poniewaz Sawicka szlochała w otoczeniu lodziarzy że chcą ją > pozbawić zycia > > to....no jak powinienem napisać? Hę? Sawicka wyru...ups wyrolowała PiS A w zasadzie to PO przy pomocy Sawickiej Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Wesołych Świąt 23.12.07, 21:46 Tusk wesoło przywrócił Bondaryka, którego wywalił PIS - na zefa ABW, wiadomosci.onet.pl/1663420,11,1,1,,item.html - jak myslisz dlaczego mianuje umoczonych, powiazanych z korporacjami i wielkimi businesmenami którzy degenerują tw. Wolny Rynek, kontaktami z polityką załatwiając sobie subwencje, dotacje i koncesje, przetargi i ustawy do których mały przedsiębiorca nie ma dostępu? Przeszkadza im tylko "faszysta i kryminalista" na czele CBA. Co do jakości prawa w Polsce i chęci polityków z Gdańska do naprawy przytoczę Michalkiewicza: "Z okazji obchodów kolejnej rocznicy masakry na Wybrzeżu w grudniu 1970 roku pan prezydent zastanawiał się, dlaczegóż to żaden z jej sprawców nie został jeszcze ukarany i wysunął przypuszczenie, że przyczyną może być układ zawarty „na początku lat 90-tych”. Przeciwko tej sugestii gwałtownie zaprotestował Lech Wałęsa, mianowany świeżo kandydatem na „mędrca” europejskiego Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg no widzisz chrząszczyku..xnów nic nie rozumiesz 23.12.07, 19:18 hasz0 napisał: > 1) > "Zbigniew Chlebowski powiedział w Radiu Zet, że z raportu o CBA, > który przygotowała Julia Pitera, wynikają bardzo poważne > prokuratorskie zarzuty wobec szefa tej instytucji Mariusza > Kamińskiego." > > #: > Jakim prawem czytał raport przed Tuskiem? A jesli czytał jakim > prawem formułuje zarzuty, które nikt nie konfrontował z dowodami? > > Może artykuły prasowe to dowody? alez zgoda.Pełna zgoda - jakim prawek formułuje zarzuty A teraz przeczytaj tytuł moje postu wstępnego i poszukaj tam ironi. Juz Ci pisałem,ze Kamiństki to sprawa polityczna i go wywalą a teraz chrabąszczyku przypomnij sobie słowa Ziobry 'ten pan już nikogo więcej nie pozbawi zycia' i przypomnij mi aniołku, czy burzyłes sie wtedy na ferowanie wyroków przed wyrokiem sadowym? > Jak odniosłeś się do mych argumentów? > IDENTYCZNĄ METODĄ! Nieraz formuwoławeś te same co w/w > argumenty ale wolisz jak to ffan PO mataczyć i ściemniać "ad > personam"... nawet na temat swojej żony! Swojej żony. Ale z ciebie miglanc. Dla niej to komplement, bo zna mnie na wylot. Dla ciebie nie, bo mnie nie znasz , a piszesz co miałem na myśli. > Policja polityczna eliminuje faktycznych i potencjalnych > przeciwników reżimu nie bawiąc się we wręczanie łapówek by sprawdzić > uczciwość dysydentów! > > Już zapomniałeś? > i do tego by doszło, gdyby Jarek po frajersku nie oddał władzy Wesołych Świąt baranku ) A. P.S. Wszelkie zdrobnienia w tym wątku masz przyjąć z usmiechem Zreszta sam zaczęłeś Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Re: no widzisz chrząszczyku..xnów nic nie rozumie 23.12.07, 21:58 AG: "Dla ciebie nie, bo mnie nie znasz , a piszesz co miałem na myśli" #: Ależ wielka zagadka co masz na mysli o CBA i Kamińskim, stale je tu opisujesz - którego słowa: "wyborcy mają prawo wiedzieć na kogo głosować" (czyli na posła łapówkarza) w sytuacji oskarżeń publicznych w Sejmie po tym, gdy to opozycja nie dopuściła do wyjaśnień w Komisji ds Służb Specjalnych pomimo kolejnych wezwania Marszałka Sejmu zostały haniebnie zmanipulowane przez bezczelnych i cynicznych polityków PO i LiD to samo z Beatą Kempą, którą spostponowano i zlinczowano propagandowo wykorzystując publicznie jej tragedię z ojcem WSTYDU NIE MACIE popierać te metody! Nawet Tusk dziś w orędziu nie potrafił powstrzymac się od "niesiołowania" Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg dam Ci link 24.12.07, 06:09 bo i po co sie powtarzać forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=73566497 Powiem Ci co miałem na mysli Chlebowski zastosował sie niestosownie dokonując przecieku z dokumentów , których w zasadzie nie czytał, ale słyszał od Pitery.. i takie tam bla,bla. Jak maja stanowic prawo, to musza wyjśc z magla W maglu była PiS i niech tam zostanie. A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg P.S. 24.12.07, 06:10 a że przecieku dokonał przed świętami, to samo sie nasuwa, ze chciał tym sposobem zepsuć święta Kamińskiemu i jego kompanii...takie miłosierdzie i miłośc bliźniego A. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia ??? 24.12.07, 16:06 A kiedy on to powiedział i do którego Kamińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś