Gość: Mosze IP: 81.218.233.* 23.08.03, 21:20 ...tam znajdziecie Zawadzkiego/Wardzinskiego i etc, i etc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Czy w Jaroslawiu jest uniwersytet...? , Nie ! IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 22:22 Gość portalu: Mosze napisał(a): > ...tam znajdziecie Zawadzkiego/Wardzinskiego i etc, i etc... Nie ma uniwersytetu . Jest jakaś szkółka o bliżej nieokreślonym charakterze i poziomie , o nazwie Niepubliczna Szkoła Biznesu , gdzie Zawadzki vel Wardziński vel joziński vel rwajoz jest z-cą dyrektora . Kto z takiego głupka zrobił dyrektora , pozostanie jego słodką tajemnicą . nsb.ptc.pl/~mce/jaro/oszkole.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Czy w Jaroslawiu jest uniwersytet...? , Nie ! 23.08.03, 22:28 Gość portalu: . napisał(a): > Kto z takiego głupka > zrobił dyrektora , pozostanie jego słodką tajemnicą . Jakto kto? ktos kto rzadzi Malopolskim Centrum Edukacji. Zakladajac, ze to rzeczywiscie ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Czy w Jaroslawiu jest uniwersytet...? , Nie ! IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 22:29 Gość portalu: . napisał(a): > Gość portalu: Mosze napisał(a): > > > ...tam znajdziecie Zawadzkiego/Wardzinskiego i etc, i etc... > > > Nie ma uniwersytetu . Jest jakaś szkółka o bliżej nieokreślonym charakterze > i poziomie , o nazwie Niepubliczna Szkoła Biznesu , gdzie Zawadzki vel > Wardziński vel joziński vel rwajoz jest z-cą dyrektora . Kto z takiego głupka > zrobił dyrektora , pozostanie jego słodką tajemnicą . Zwracam uwagę, że jest to informacja z przed półtora roku. Ale sądząc z adresu *.edu, to Józio nadal tam pracuje. Chyba, że się w końcu na nim poznali i przenieśli na odpowiedzialne stanowisko woźnego do szkoły dla zapóźnionych umysłowo. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Czy w Jaroslawiu jest uniwersytet...? , Nie ! 23.08.03, 22:42 To moze on nie wozny, a uczen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Czy w Jaroslawiu jest uniwersytet...? , Nie ! IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 22:45 dachs napisał: > To moze on nie wozny, a uczen? Musieliby mu magistra odebrać, a o czymś takim nie słyszałem. Więc raczej woźny. To się kiedyś chyba pedel nazywało. Pozdrawiam futerkowego. ) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Czy w Jaroslawiu jest uniwersytet...? , Nie ! 23.08.03, 22:48 A tak, pamietam. I taki pedel dzwonil na przerwy. Ale to chyba nie Jozio, on nie uznaje przerw. pozdrowienia od futerkowcow calego swiata Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Czy w Jaroslawiu jest uniwersytet...? , Nie ! 24.08.03, 11:15 Gość portalu: . napisał(a): > Gość portalu: Mosze napisał(a): > > > ...tam znajdziecie Zawadzkiego/Wardzinskiego i etc, i etc... > > > Nie ma uniwersytetu . Jest jakaś szkółka o bliżej nieokreślonym charakterze > i poziomie , o nazwie Niepubliczna Szkoła Biznesu , gdzie Zawadzki vel > Wardziński vel joziński vel rwajoz jest z-cą dyrektora . Kto z takiego głupka > zrobił dyrektora , pozostanie jego słodką tajemnicą . > > nsb.ptc.pl/~mce/jaro/oszkole.htm Nieladnie sie smiac! Zadna praca nie hanbi! Powinniscie o tym pamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tam som czy juniwersytety. Wiem bom uczenszczau na jeden z nich. Gość: Jan Nowak [...] IP: *.zajebisty.adres.pl 23.08.03, 22:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper A mówiłem - zmień adres. ;)) ________nt IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 22:35 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A , z ktorego uniwersytetu pisze wojo? 23.08.03, 23:11 A po za tym musi byc jakis antysemita na forum.Jak sobie wyobrazacie ? Wyssalismy w koncu antysemityzm z mlekiem matki , i co? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: A , z ktorego uniwersytetu pisze wojo? 23.08.03, 23:13 Ja o zupie ty o dupie. Może być na odwrót. Kiedy zaczniesz myśleć? Patriotyczne serduszko to nie wszystko. Centrum jest pół łokcia w górę od. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: A , z ktorego uniwersytetu pisze wojo? IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 23:17 pan.scan napisała: > Ja o zupie ty o dupie. Może być na odwrót. Kiedy zaczniesz myśleć? Ale masz wymagania... > Patriotyczne serduszko to nie wszystko. Centrum jest pół łokcia w górę od. Patriotyczne ? Pozdrawiam ) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: A , z ktorego uniwersytetu pisze wojo? 23.08.03, 23:24 Można pozdrawiać "patriotyczne" serduszko, zapominając o mózgu. Tak czynił niejaki Wojciech.d Czy ÓW to jakiś ideolog "Macierzysty"? Na mój ogląd to ten od "Nocy długich Nosów". Antropolog jakiś? Nie on jeden zresztą. Ukłony. S. Gość portalu: snajper napisał(a): > Patriotyczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A , z ktorego uniwersytetu pisze wojo? 23.08.03, 23:24 pan.scan napisała: > Ja o zupie ty o dupie. Może być na odwrót. Kiedy zaczniesz myśleć? Mysle caly czas, zastanawiam sie kiedy Ty zaczniesz. > Patriotyczne serduszko to nie wszystko. Ty tez masz Scanie patriotyczne serduszko tyle, ze Twoj patriotyzm jest zydowski i bardzo dobrze.Moj jest polski, wiec w czym problem?Ty lubisz kulture zydowska, muzyke klezmerska , a ja lubie muzyke polska , wolno mi jeszcze? Centrum jest pół łokcia w górę od. No wlasnie, centrum jest pol lokcia w gore od. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Szopen tworzył piękną muzykę, Pasji wg św. Łukasza 23.08.03, 23:31 Pendereckiego w 1970 w Filharmonii biłem brawo na stojąco, czuję się człowiekiem renesansu, a Ty lubisz frytki. Pewnie z majonezem. Żal mi 3 milionów moich współrodaków żydowskiego pochodzenia, których już nie ma. Myślę, że gdyby żyli, zajadaliby się frytkami. Z keczupem. gini napisała: > Ty tez masz Scanie patriotyczne serduszko tyle, ze Twoj patriotyzm jest > zydowski i bardzo dobrze.Moj jest polski, wiec w czym problem?Ty lubisz kulture zydowska, muzyke klezmerska , a ja lubie muzyke polska , wolno mi jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Szopen tworzył piękną muzykę, Pasji wg św. Łu 23.08.03, 23:45 pan.scan napisała: > Pendereckiego w 1970 w Filharmonii biłem brawo na stojąco, czuję się > człowiekiem renesansu, a Ty lubisz frytki. Nie lubie frytek i nie lubie Pebdereckiego. Zakochalam sie w Brugge i chyba jestem ze sredniowiecza. Pewnie z majonezem. > Żal mi 3 milionów moich współrodaków żydowskiego pochodzenia, których już nie > ma.Scan zginelo troche wiecej ludzi niz te trzy miliony, mnie jest zal wszystkich. Myślę, że gdyby żyli, zajadaliby się frytkami. Z keczupem. A moze bigodik by jedli albo karpia po zydowsku? A moze scampi?Sa wspaniale , chcesz przepis? > > gini napisała: > > > Ty tez masz Scanie patriotyczne serduszko tyle, ze Twoj patriotyzm jest > > zydowski i bardzo dobrze.Moj jest polski, wiec w czym problem?Ty lubisz > kulture zydowska, muzyke klezmerska , a ja lubie muzyke polska , wolno mi > jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Tipsy na dziś/jutro 24.08.03, 00:08 1. Daj staremu jeść ( a dobrze) 2. Wstaw pranie z suszeniem 3. Obejrzyj jakiś serial, posłuchaj polskiego disco-polo 4. Ambitniejszej lektury poza FA nie polecam. Intensywny wysiłek powoduje duże odparowanie ciała. Można się przegrzać. Grozi zejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Tipsy na dziś/jutro 24.08.03, 00:20 pan.scan napisała: > 1. Daj staremu jeść ( a dobrze) > Zalatwione, 2. Wstaw pranie z suszeniem Wczoraj pralam i nawet poprasowalam. > 3. Obejrzyj jakiś serial, posłuchaj polskiego disco-polo Nie cierpie seriali, czy Twoja zona Scanie oglada, te wszystkie klany i zlotopolskie?No to Ci wspolczuje. > 4. Ambitniejszej lektury poza FA nie polecam. Jak to Ciebie mam nie czytac?Co Ty sie Scan tak nisko cenisz? Intensywny wysiłek powoduje duże > odparowanie ciała. Można się przegrzać. Grozi zejściem. No to sie nie wysilaj Scanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Tipsy na dziś/jutro IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 00:28 gini napisała: > pan.scan napisała: > > > 1. Daj staremu jeść ( a dobrze) > > Zalatwione, > > 2. Wstaw pranie z suszeniem > > Wczoraj pralam i nawet poprasowalam. I tak trzymać ! > > 3. Obejrzyj jakiś serial, posłuchaj polskiego disco-polo > > Nie cierpie seriali, czy Twoja zona Scanie oglada, te wszystkie klany i > zlotopolskie?No to Ci wspolczuje. Żona Scana jest osobą inteligentną. Osoby inteligentne takie seriale nudzą. To była propozycja dla ciebie. Ciebi takie serale mogą czegoś nauczyć, mogą cię rozwinąć intelektualnie. > > 4. Ambitniejszej lektury poza FA nie polecam. > > Jak to Ciebie mam nie czytac? Co Ty sie Scan tak nisko cenisz? Znów biedulko nie zrosumiałaś. Scan napisał >poza forum<. To znaczy, że forum jest dla ciebie lekturą o odpowiednim poziomie, a więc i Scana możesz spokojnie sobie czytać. > > Intensywny wysiłek powoduje duże odparowanie ciała. Można się przegrzać. Gro > > zi zejściem. > > No to sie nie wysilaj Scanie . Ależ on się nie wysila, gini. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Wysiłłłłłłłłeeeeeeeeek 24.08.03, 00:29 Bonne nuit, Madame Sans-Gene. Dobrych snów. W przypadku bezsenności zalecane liczenie baranów. Uf(o)! gini napisała: > No to sie nie wysilaj Scanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Ja juz nic nie rozumie.... IP: *.red.bezeqint.net 23.08.03, 23:38 > > Mysle caly czas, zastanawiam sie kiedy Ty zaczniesz. > > Patriotyczne serduszko to nie wszystko. > Ty tez masz Scanie patriotyczne serduszko tyle, ze Twoj patriotyzm jest > zydowski i bardzo dobrze.Moj jest polski, wiec w czym problem?Ty lubisz kulture > > zydowska, muzyke klezmerska , a ja lubie muzyke polska , wolno mi jeszcze? > Centrum jest pół łokcia w górę od. > No wlasnie, centrum jest pol lokcia w gore od. > Co to, czy Zydowska tradycja i muzyka to nie jest patriotyczne...? Ilu wlasciwie bylo w Polsce pisarzy i muzykantow Zydowskich, czy oni jak pisali i walczyli o wolnosc Polski nie byli patriotami Polski. Mysle ze jest dosyc duzo Zydow co wylali krew za Polska Niepodleglosc - tak mysleli, tak walczyli i tak zgineli, i tylko ty pokazujesz ze nie byli patriotami i to tylko dlatego ze byli Zydami. W moim lexykonie nie znam jak mam nazywac Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Ja juz nic nie rozumie.... IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 23:40 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Co to, czy Zydowska tradycja i muzyka to nie jest patriotyczne...? > Ilu wlasciwie bylo w Polsce pisarzy i muzykantow Zydowskich,czy oni jak pisali > i walczyli o wolnosc Polski nie byli patriotami Polski. Mysle ze jest dosyc > duzo Zydow co wylali krew za Polska Niepodleglosc - tak mysleli, tak walczyli > i tak zgineli, i tylko ty pokazujesz ze nie byli patriotami i to tylko dlatego > ze byli Zydami. > W moim lexykonie nie znam jak mam nazywac Ciebie! Jak to jak ją nazwać ? Gini z Belgii. I już wszystko jasne. ) Pozdrawiam serdecznie Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ja juz nic nie rozumie.... 24.08.03, 00:05 Gość portalu: Mosze napisał(a): > > > > Mysle caly czas, zastanawiam sie kiedy Ty zaczniesz. > > > Patriotyczne serduszko to nie wszystko. > > Ty tez masz Scanie patriotyczne serduszko tyle, ze Twoj patriotyzm jest > > zydowski i bardzo dobrze.Moj jest polski, wiec w czym problem?Ty lubisz > kulture > > > > zydowska, muzyke klezmerska , a ja lubie muzyke polska , wolno mi jeszcze? > > Centrum jest pół łokcia w górę od. > > No wlasnie, centrum jest pol lokcia w gore od. > > > > Co to, czy Zydowska tradycja i muzyka to nie jest patriotyczne...? > Ilu wlasciwie bylo w Polsce pisarzy i muzykantow Zydowskich, czy oni jak pisali > i walczyli o wolnosc Polski nie byli patriotami Polski. Mysle ze jest dosyc > duzo Zydow co wylali krew za Polska Niepodleglosc - tak mysleli, tak walczyli i > > tak zgineli, i tylko ty pokazujesz ze nie byli patriotami i to tylko dlatego ze > > byli Zydami. > W moim lexykonie nie znam jak mam nazywac Ciebie! No widzisz Mosze, Scanowi sie nie podoba polski patriotyzm, to On zapomnial wlasnie o Zydach, ktorzy czuli sie polskimi patriotami. Ja Ci kiedys podrzucilam linka z Hemarem, takim zydowskim polskim patriota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Ja juz nic nie rozumie.... IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.03, 00:07 Ania, nie odwracaj kota ogonem. Sprobuj raz nie miec za wszelka cene racji. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ja juz nic nie rozumie.... 24.08.03, 02:35 Gość portalu: borsuk napisał(a): > Ania, nie odwracaj kota ogonem. > Alez nic nie odwracam Borsuku. Sprobuj raz nie miec za wszelka cene racji. To takie proste , udowodnij mii tylko, ze nie mam racji.Napisz Aniu mylisz si e no jest tak i tak. Jezeli sie myle to stac mnie na to zeby przeprosic, a nawet odszczekac=Snajpera. Tylko prosze badz orginalny nie przedstawiaj argumentow cesowych.Czyli pistoletow ,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Ja juz nic nie rozumie.... IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 00:09 Znowu kłamiesz. Gsdzie Scan napisał, że mu się polski patriotyzm nie podoba ? Fuj, żydowska prowokatorka ! Próbujesz udawać antysemityzm, aby ludzi do Polaków zniechęcać. Już cię Józef Zawadzki rozszyfrował. Spadaj do Izraela, Salcie. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Ja juz nic nie rozumie.... IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.03, 00:10 A ja lubie brunetki o lagodnych oczach. Niech zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Osy czy bączki? 24.08.03, 00:15 O jakich wymiarach? 92 - 74 - 92 ? Gość portalu: borsuk napisał(a): > A ja lubie brunetki o lagodnych oczach. Niech zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Osy czy bączki? IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 00:18 pan.scan napisała: > O jakich wymiarach? 92 - 74 - 92 ? > > Gość portalu: borsuk napisał(a): > > > A ja lubie brunetki o lagodnych oczach. Niech zostanie. A może robaczki ? 92 - 92 - 92 ? )) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowdown Re: Osy czy bączki? IP: 213.17.147.* 24.08.03, 00:23 Gość portalu: snajper napisał: > A może robaczki ? 92 - 92 - 92 ? )) To raczej są - larwy! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Osy czy bączki? IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 00:29 Gość portalu: slowdown napisał(a): > Gość portalu: snajper napisał: > > > A może robaczki ? 92 - 92 - 92 ? )) > > > To raczej są - larwy! ) Jak ją zwał, tak ją zwał. Ważne, że jest co objąć. ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowdown Re: Osy czy bączki? IP: 213.17.147.* 24.08.03, 01:25 Gość portalu: snajper napisał(a): > > To raczej są - larwy! ) > > Jak ją zwał, tak ją zwał. Ważne, że jest co objąć. ) Taaa... I to, że tak powiem - w całej rozciągłości! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Osy czy bączki? IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.03, 00:22 O kurcze Scan. Myslalem, ze juz spisz. ( Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Jeszcze nie. 24.08.03, 00:26 Po długiej trasie - zawsze zimny Żywiec. A może i dwa. A potem paszcza FA. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Dla Mosze 24.08.03, 00:21 victorian.fortunecity.com/bacon/483/HEMAR/TEKSTY/1028.HTM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Gdzie te dwie Swiete Ziemie...? IP: *.red.bezeqint.net 24.08.03, 00:32 gini napisała: > victorian.fortunecity.com/bacon/483/HEMAR/TEKSTY/1028.HTM Dzieki, ladne slowa to jak prorok w tych ciemnych lat 1943r. Potrzeba bylo duzo odwagi wlasnie tak pisac, mysle ze byl to najokropniejszy rok Wolnego Swiata. Jest tylko jedna Swieta Ziemia gdzie jestem teraz, chce zyc i daje zyc, szkoda tylko ze inny sa slepi i nie slysza tak jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Powtorka dla Gini 23.08.03, 23:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7488752&a=7514154 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:A teraz cos dla Scana 24.08.03, 00:26 ESCARGOTS Préparation des escargots Prendre des escargots bouchés;retirer la closison calcaire ou épiphragme ;les laver à plusieurs eaux et les mettre àdégorger pendant 2 heurs avec sel gris ,vinaigre et une pincée de farine. Les laver de nouveau et à grande eau pour les debarrasser de toute mucosité,pui les blanchir pendant 5à 6 minutes en les covrant amplement d 'eau. Apres les avoir égouttés et rafraichis ,les sortir des coquilles et suprimer le bout noir dit <<le cloaque>>.Ensuite ,les mettre en cuisson avec:moitié vin blanc et eau ,assez pour qu'ils en soient largement couverts;carottes, oignons,échalotes émincés et en fort bouqet garni . Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re:A teraz cos dla Scana 24.08.03, 00:31 W życiu czegoś takiego do ust nie biere. Moja Tora mi zabrania. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:A teraz cos dla Scana 24.08.03, 00:52 pan.scan napisała: > W życiu czegoś takiego do ust nie biere. Moja Tora mi zabrania. Czarna niewdziecznosc. Ja to wlasnymi rencamy przepisalam z ksiazki kucharskiej Escoffier, , a Tobie Tora zabrania? Tora widac jest leniwa nie chce jej sie przyrzadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Tylu znajomych IP: *.toya.net.pl 24.08.03, 00:51 Cóż za uroczy wątek. Z tego Józia to naprawdę chwat, żeby tak ludzi rozochocić. Ja zresztą mam takie podejrzenie jak Scan, że facet jest Josele z domu i specjalnie krzewi antysemityzm, żeby reszte Żydów wyjechało i nie miał konkurencji nawet w Jarosławiu. Bo taki byznes, jak szkoła, w której pan dyrektor od rana do nocy zasuwa przy komputerze spamująć zawzięcie, to jest złoty interes. A w szabas można sobie pójść do synagogi na rynku. Natomiast napadanie trzech panów na jedną Gini? To mi się nie wydaje w porządku. Zostawiona sama sobie, bez Rycha, polskiej szynki i innych, nie tylko dzielnie się broni, ale jeszcze podaje pyszny przepis na ślimaki! Tak trzymać! Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan No właśnie. 24.08.03, 00:58 Tym postem dołączyłeś do klubu Parchatych Kup Hipopotamich, Stoiku. Witaj. Co do Gini - nie sądzisz, że o tej porze piękna kobieta winna spać, by od rana roztaczać przed lubym swe ponętności? To żadne ataki, ino delikatne przypominanie o powinnościach Damy. Ukłony. S. P.S. Jest zaległa sprawa. Czy piątek to dobry dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
stoik Re: No właśnie. 24.08.03, 01:17 Widzę, że jest interes do zrobienia. Ile można stracić? Stoik Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: No właśnie. 24.08.03, 01:37 Wątrobę. stoik napisał: > Widzę, że jest interes do zrobienia. Ile można stracić? > > Stoik Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Tylu znajomych 24.08.03, 01:00 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Cóż za uroczy wątek. Z tego Józia to naprawdę chwat, żeby tak ludzi rozochocić. > > Ja zresztą mam takie podejrzenie jak Scan, że facet jest Josele z domu i > specjalnie krzewi antysemityzm, żeby reszte Żydów wyjechało i nie miał > konkurencji nawet w Jarosławiu. Bo taki byznes, jak szkoła, w której pan > dyrektor od rana do nocy zasuwa przy komputerze spamująć zawzięcie, to jest > złoty interes. A w szabas można sobie pójść do synagogi na rynku. > Natomiast napadanie trzech panów na jedną Gini? To mi się nie wydaje w > porządku. Zostawiona sama sobie, bez Rycha, polskiej szynki i innych, nie tylko > > dzielnie się broni, ale jeszcze podaje pyszny przepis na ślimaki! Tak trzymać! > > Pozdrawiam wszystkich serdecznie Stoiku, ja przede wszystkim Ciebie serdecznie pozdrawiam, jutro postaram Ci sie podrzucic przepis na zabki. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik Dziękuję 24.08.03, 01:15 Jadłem i ślimaczki i żabki, i muszę powiedzieć, że te pierwsze zrobiły na mnie większe wrażenie, głównie ze względu na brak kostek. Nad żabkami nieźle się natrudziłem i i tak byłem potem głodny. Ale może jeśli wziąć ich dostatecznie dużo... Stoik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dziękuję IP: 213.46.162.* 24.08.03, 01:27 stoik napisał: > Jadłem i ślimaczki i żabki, i muszę powiedzieć, że te pierwsze zrobiły na mnie > większe wrażenie, głównie ze względu na brak kostek. Nad żabkami nieźle się > natrudziłem i i tak byłem potem głodny. Ale może jeśli wziąć ich dostatecznie > dużo... > > Stoik To jestes bohaterem w moich oczach.Ja probowalam jesc i jedno i drugie. Bylo przyrzadzone specjalnie dla mnie, tyle, ze mi sie jakos nie przyjelo. Uwielbiam za to moules, scampi i ostrygi. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik Musiałabyś mnie oświecić 24.08.03, 01:34 Domyślam się, że te pierwsze to małże, ale co to scampi, nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Musiałabyś mnie oświecić IP: 213.46.162.* 24.08.03, 01:48 stoik napisał: > Domyślam się, że te pierwsze to małże, ale co to scampi, nie mam pojęcia. Pierwsze sie domysliles prawidlowo, a drugie to sa duze krewetki. Kupuje sie toto zamrozone nastepnie sie toto rozmraza i obiera. Pzniej sie toto podsmaza na oliwie.Nastepnie sie podgrzewa biale wino, dodaje sie do tego duzo czosnku, i persil czyli natke pietruszki i maslo. Na minutke dorzuca sie do tego scampi,a pozniej to sie je.Cos wspanialego. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik Bardzo dobrze... 24.08.03, 01:57 ...brzmi. Chyba się skuszę. Tym bardziej, że mi dziecko z Krymu butelkę białego wina przywiozło... Dobrej nocy Stoik Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dziękuję 24.08.03, 01:38 stoik napisał: > Jadłem i ślimaczki i żabki, i muszę powiedzieć, że te pierwsze zrobiły na mnie > większe wrażenie, głównie ze względu na brak kostek. Nad żabkami nieźle się > natrudziłem i i tak byłem potem głodny. Ale może jeśli wziąć ich dostatecznie > dużo... Powiem, że mnie też ślimaczki bardziej smakują od żabek. Za to, wstyd się przyznać, ale za foie gras przepadam. Mimo, że wiem jak >produkcja< wygląda. Ale delikatność smaku jest nieporównywalna z niczym... Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Ale cyrk, większa część stajni na liście. IP: *.eu.org 24.08.03, 01:23 Zachciało im się uczyć. Haha, tylko czym. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik Józiu... 24.08.03, 01:29 ...adresy Ci się pomyliły. Ty nadajesz z Jarosławia, z eu to nadaje ten drugi Józiu, co ma Jan na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Ha, mosze wczoraj rozprawiający o impotencji IP: *.eu.org 24.08.03, 01:36 nażarł się Viagry i chce mu się uczyć. Haha. Łap tam tę szympansią wiesz c i dalej. Haha. Przecież jest z tobą perła i snajper. haha Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Pamiętaj chamie z Jarosławia, 24.08.03, 01:43 że imiona piszemy w naszym narodowym, polskim, języku dużą literą. Czyli Mosze. Czyli Józek albo Janek. Druga część twego postu Józiu, jest właściwym ci łajnem. Z gó.na powstałeś, w gó.no się obrócisz. A My ci macewy nie wystawimy. Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > nażarł się Viagry i chce mu się uczyć. Haha. Łap tam tę szympansią wiesz c i d > alej. Haha. Przecież jest z tobą perła i snajper. haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Hipopotamia....dla ciebie i reszty mała jest za IP: *.eu.org 24.08.03, 01:46 duża. haah Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Hipopotamia....dla ciebie i reszty mała jest 24.08.03, 01:48 Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > duża. haah Ale dla ciebie, Józiu, jest w sam raz. Zresztą dobrze wiesz. Z praktyki, zoofilu jeden. Tfu. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan A czy to Józiu miły jakiś nowy termin ekonomiczny 24.08.03, 01:49 wykładany na Uniwersytecie Jarosławskim? Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): Re: Hipopotamia....dla ciebie i reszty mała jest > duża. haah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: A czy to Józiu miły jakiś nowy termin ekonomi IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 17:17 pan.scan napisała: > wykładany na Uniwersytecie Jarosławskim? > > Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > Re: Hipopotamia....dla ciebie i reszty mała jest > > duża. haah To Józiu Haha Zawadzki wykłada na UJ - cie ? No tak , to widać , słychać i czuć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Mosze, spiesz się , stoik czeka. Perła też wysta IP: *.eu.org 24.08.03, 01:44 wia. haha. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan [...] 24.08.03, 01:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Szanowny Panie Adminie 24.08.03, 01:57 W języku polskim istnieje pojęcie "spuścić się na kogoś". Znaczy to ni mniej ni więcej jak zaufać temu komuś, zdać się na jego opiekę (tego kogoś). Skoro usuwa Pan wątek ze względu na mą radę daną Wielce Sszanownemu Panu Zawadzkiemu Józefowi, by spuścił się ze swymi problemami na admińską mądrość - znaczy to, że Pan, niezależnie od mądrości nie posiada znajomości języka polskiego. Proszę o usunięcie tego wątku ze względu na złamanie regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Szanowny Panie Adminie IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.03, 02:01 Pozno juz, admin zmeczony, daje ciala. Zeby to chociaz adminka. ( Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Adminka była do pierwszej. Była... no wiesz ... 24.08.03, 02:04 ... jaka i waliła... no wiesz czym po klawiaturze i... no wiesz co robiła. Ufff. A teraz jest admin i nie napiszę co robi i czym. ))) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Adminka była do pierwszej. Była... no wiesz . IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.03, 02:09 Daj spokoj, bo juz smiac sie nie moge. Chyba pojde spac. Tylko szkoda ze jutro juz Was nie bede mogl poczytac. (((( Wesolej zabawy. borsuk p.s. Dzieki adminie i owocnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik Józiu 24.08.03, 01:53 Czy mógłbyś przetłumaczyć na polski swoje "haha"? Jeśli to słowo nie zawiera w sobie jakiejś głębokiej treści, to trudno będzie się dopatrzyć sensu w Twoich wypowiedziach (chyba, że jest on ukryty w tych wywalonych przez admina). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Józiu IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.03, 02:00 Stoiku, haha jest szyfrem. W oryginale pisze sie HH ( jak np. Heil Hitler) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Mosze, i borsuk nadstawia swoja borsuczą...hahha IP: *.eu.org 24.08.03, 02:04 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Józiowi cały czas tylko pie... zwierzątek na 24.08.03, 02:08 Sodomita może? Emerytowany dozorca z upadłej fermy świńskiej w PGR Jarosław? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Józiowi cały czas tylko pie... zwierzątek na 24.08.03, 02:10 pan.scan napisała: > Sodomita może? Emerytowany dozorca z upadłej fermy świńskiej w PGR Jarosław? Ja mysle, ze z kinuca nadaje.W kibucach tez swnie hoduja. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Czyli twierdzisz, że Józek Rwajozbaum ergo Josele 24.08.03, 02:14 Zawadzki to Zyd? A nie Prawdziwy Polak? gini napisała: > Ja mysle, ze z kinuca nadaje.W kibucach tez swnie hoduja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zwadzki Haha, baum, baum scancymbał, scancymbał, scan..... IP: *.eu.org 24.08.03, 02:24 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan No, Józek! Miło cię widzieć w formie. 24.08.03, 02:27 Zawadzki Józef napisała: Re: Haha, baum, baum scancymbał, scancymbał, scan Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Józiowi cały czas tylko pie... zwierzątek na 24.08.03, 02:16 gini napisała: > pan.scan napisała: > > > Sodomita może? Emerytowany dozorca z upadłej fermy świńskiej w PGR Jarosław? > > Ja mysle, ze z kinuca nadaje.W kibucach tez swnie hoduja. A co z tych świnek robią ? Koszerne szynki ? Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Widzisz Snajper, 24.08.03, 02:21 jak się ( w wypadku Gini & Co.) czyta tylko FA to nie dziwota, że Zydzi to nie są normalni ludzie co to i szynkę zjedzą. Muszą wpieprzać macę z polskich, chrześcijańskich dziatek zrobioną. Jako przekąskę oczywiście w obmyślaniu nowych sposobów nad zawładnięciem światem. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Józiowi cały czas tylko pie... zwierzątek na 24.08.03, 02:17 pan.scan napisała: > Sodomita może? Emerytowany dozorca z upadłej fermy świńskiej w PGR Jarosław? A wiesz, że Ty możesz mieć rację. On ten tego cały czas ze świnkami, ale cały czas mu się marzył HIPOPOTAM. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Bo marzeniem Zawadzkiego Józefa było być 24.08.03, 02:23 naturalnym inseminatorem w ZOO. W brygadzie hipopotamów. Haha!!! snajper55 napisał: > pan.scan napisała: > > > Sodomita może? Emerytowany dozorca z upadłej fermy świńskiej w PGR Jarosła > w? > > A wiesz, że Ty możesz mieć rację. On ten tego cały czas ze świnkami, ale cały > czas mu się marzył HIPOPOTAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki a wy robaczki może z ludźmi. Haha. A borsuk to co? IP: *.eu.org 24.08.03, 02:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki o. On/Ona gni też wam da. Haha. Sodomia IP: *.eu.org 24.08.03, 02:21 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Gomoria!!! Haha!! 24.08.03, 02:26 Zawadzki Józef napisała do spółki z Jankiem W.: Re: o. On/Ona gni też wam da. Haha. Sodomia Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gomoria!!! Haha!! 24.08.03, 03:22 pan.scan napisała: > Zawadzki Józef napisała do spółki z Jankiem W.: > > Re: o. On/Ona gni też wam da. Haha. Sodomia hihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
gini QStoiku, cosna dobranoc 24.08.03, 03:48 vvbRe: Do Skina Autor: Gość: marek IP: *.upc.chello.be Data: 07-03-2002 20:26 zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- imbécile de merde.tu as raison.exterminons cette racaille et faisons place a l,islam.je parle en conaisse de cause mon ami.viens habiter chez moi a bruxelles ,ce sera ton meilleur jour. Czy wyobrazasz sobie, ze dalam sie zwyczajnie podpuscic? Zobacz sobie caly watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=1300947&a=1300947 Ja bylam przekonana na poczatku, ze to jakis zoologiczny antysemita.Dopiero po jakims czasie zorientowalam sie , ze prowokator... Jozek zajal mi troche mniej czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Józuś jest dokładnie takim samym prowokatorem... IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 04:01 gini napisała: > vvbRe: Do Skina > Autor: Gość: marek IP: *.upc.chello.be > Data: 07-03-2002 20:26 zarchiwizowany > ------------------------------------------------------------------------------ > imbécile de merde.tu as raison.exterminons cette racaille et faisons place a > l,islam.je parle en conaisse de cause mon ami.viens habiter chez moi a > bruxelles ,ce sera ton meilleur jour. > > Czy wyobrazasz sobie, ze dalam sie zwyczajnie podpuscic? > Zobacz sobie caly watek > <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?7&a=1300947</a> > Ja bylam przekonana na poczatku, ze to jakis zoologiczny antysemita.Dopiero po > jakims czasie zorientowalam sie , ze prowokator... > Jozek zajal mi troche mniej czasu. ... i ty, gini. Nawet poglądy na Żydów macie podobne. Nie zauważyłaś tego ? Skoro uważasz jego za prowokatora, to dlaczego mam za prowokatorkę nie uważać ciebie ? Czy uważasz, że prowokator musi mięsem rzucać i innym od sodomitów wymyslać ? Przecież średnio inteligentny prowokator nigdy by czegoś takiego nie robił. Ty nie robisz. A więc... Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Józuś jest dokładnie takim samym prowokatorem 24.08.03, 04:17 Gość portalu: snajper napisał(a): > gini napisała: > > > vvbRe: Do Skina > > Autor: Gość: marek IP: *.upc.chello.be > > Data: 07-03-2002 20:26 zarchiwizowany > > -------------------------------------------------------------------------- > ---- > > imbécile de merde.tu as raison.exterminons cette racaille et faisons place > a > > l,islam.je parle en conaisse de cause mon ami.viens habiter chez moi a > > bruxelles ,ce sera ton meilleur jour. > > > > Czy wyobrazasz sobie, ze dalam sie zwyczajnie podpuscic? > > Zobacz sobie caly watek > > <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?7&a=13009 > 47</a> > > Ja bylam przekonana na poczatku, ze to jakis zoologiczny antysemita.Dopier > o po > > jakims czasie zorientowalam sie , ze prowokator... > > Jozek zajal mi troche mniej czasu. > > ... i ty, gini. Nawet poglądy na Żydów macie podobne. ))))ùA jakie ja mam poglady na Zydow?Nie lubie Danki , nie lubie SSchaerona le lubie bardzo Chagal, Tuwima, Slonulskiego i Brzechwe jeszcze lubie. Nie zauważyłaś tego ? ))))))Nie zauwazylam, ale to drobiazg. > Skoro uważasz jego za prowokatora, to dlaczego mam za prowokatorkę nie uważać > ciebie? ))))))A uwazaj sobie za co chcesz. Czy uważasz, że prowokator musi mięsem rzucać i innym od sodomitów > wymyslać ? )))))Na tm polega jego rola, zrazic do siebie i do swoich pogladow jak najwiecej osob. Przecież średnio inteligentny prowokator nigdy by czegoś takiego nie > > robił. Ty nie robisz. Jak to nie robie?Nawymyslalam Ci chyba pare razy. A więc... > > Snajper. Snajper badz mily i znalez mi wszystkie watki Ignorabta z Wroclawia, te, w ktorych opluwal Zydow jak mogl. To nieduzo jakies dziesiec watkow dziennie zakladal.No moze pietnascie, znalez choc kilka. Odpowiedz Link Zgłoś