marouder.eu Mozna klikac w kosz. Klikal Babariba,ja klikalem:) 22.02.08, 22:41 Ciekawe, czy zareaguja na takie zgloszenie i usuna Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Mozna klikac w kosz. Klikal Babariba,ja klika 24.02.08, 00:12 "Zgłoszenie wysłane. Każdy post możesz zgłosić tylko jeden raz". Kurtka, to mój pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka To ja też 25.02.08, 08:57 Mam nadzieję, że siwa wykaże się profesjonalizmem i skasuje swój chamski post, łamiący netykietę, prawo i wartości europejskie. Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Mozna klikac w kosz. Klikal Babariba,ja klika 26.02.08, 12:38 jaceq napisał: > "Zgłoszenie wysłane. Każdy post możesz zgłosić tylko jeden raz". Kurtka, to mój > pierwszy raz. > Przyznaje się - też kliknęłam Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: Informacja 27.02.08, 00:06 tez mam informacje. Wsrod ukrytych forow jest tez takie: AES (6231) Forum pomocy technicznej dla Administratorów Społecznych. Liczba uczestnikow 446. Brawo Agora, na Twoje rece siwa skladam gratulacje za wyprodukowanie 446 ormowcow! Zakladam, ze kazdy jeden ormowiec poczuwa sie w obowiazku dzielnie wspomagac Agore w walce z wolnym slowem. Ciekawym ile to donosow dziennie potrafi taki ormowiec zalatwic, 100, 200, wiecj? Ile donosow dostajecie dziennie, 50, 100 tysiecy? Podziel sie z nami tymi informacjami siwa, one sa nader pouczajace. Ciekawi mnie rowniez, czy wraz ze wzrostem liczby ormowcow zwieksza sie liczba kapusiow? A moze to wzrost liczby kapusiow powoduje, ze Agora zwieksza liczbe ormowcow? Calkiem mozliwe, ze prawda lezy gdzies posrodku i powstal swoisty, samonapedzajacy sie mechanizm donosicielsko- cenzorski. Jak myslisz siwa, ilu kapusiow wraz z roznego rodzaju netykietami, regulaminami i tym podobnym gownem, udalo sie Agorze dotad wyprodukowac? Niezle bagienko wam wyszlo, mysle, ze was dokladnie po.. w tej calej sieciowej Agorze. Jakos nie wspolczuje. siwa napisała: > W związku z licznymi zgłoszeniami, jakie otrzymujemy na temat poziomu dyskusji > na Aquanecie, jesteśmy zmuszeni zaglądać do Was i przypomnieć Wam, że > Netykieta i Regulamin Forum tu również obowiązują. > Że nie wspomnę o dobrych obyczajach i polskim prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Siwa 28.02.08, 12:09 Zmien kolor wlosow, a moze je przytnij troche zamiast ciac posty i fora . No i pomysl troszke , jak juz wytniesz wszystkich i zamkniesz wszystkie fira, ktore ci sie nie podobaja co bedziesz robic bidulko? Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: Siwa 28.02.08, 17:52 czesc Gini, kopa lat! Widze, ze tradycyjnie wpisujesz sie pod ostatnim postem w watku, a nie przykladowo pod pierwszym. Milo, ze tym razem padlo akurat na mnie Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia (przeczytania). Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Siwa 29.02.08, 21:10 a tak swoją drogą ciekawe kto wycina na AES Przeciez nie do pomyslenia aby ormowcy tak sobie swobodnie gadali A. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Informacja 11.03.08, 17:54 institoris1 napisał: > tez mam informacje. > Wsrod ukrytych forow jest tez takie: > > AES (6231) > Forum pomocy technicznej dla Administratorów Społecznych. > Liczba uczestnikow 446. Na 4966 forów ? To 0,09 admina na jedno forum. Lub, inaczej licząc, 11 forów na jednego admina. Nic dziwnego, że tyle śmieci nieposprzątanych... S. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Do Siwej. Dedykacja poetycka, bo 28.02.08, 18:54 Siwa napisała: (...) > Jeśli poziom dyskusji na Aquanecie będzie taki jak do tej > pory, będziemy zmuszeni podjąć kroki rozwiązujące ten > problem, łącznie > ze zlikwidowaniem tego forum. > JAN BRZECHWA KWOKA Proszę pana, pewna kwoka Traktowała świat z wysoka I mówiła z przekonaniem: "Grunt to dobre wychowanie!" Zaprosiła raz więc gości, By nauczyć ich grzeczności. Pierwszy osioł wszedł, lecz przy tym W progu garnek stłukł kopytem. Kwoka wielki krzyk podniosła: "Widział kto takiego osła?!" Przyszła krowa. Tuż za progiem Zbiła szybę lewym rogiem. Kwoka gniewna i surowa Zawołała: "A to krowa!" Przyszła świnia prosto z błota. Kwoka złości się i miota: "Co też pani tu wyczynia? Tak nabłocić! A to świnia!" Przyszedł baran. Chciał na grzędzie Siąść cichutko w drugim rzędzie, Grzęda pękła. Kwoka wściekła Coś o łbie baranim rzekła I dodała: "Próżne słowa, Takich nikt już nie wychowa, Trudno... Wszyscy się wynoście!" No i poszli sobie goście. Czy ta kwoka, proszę pana, Była dobrze wychowana? Siwa, a czy uważasz, że tak długie groźby Twojej przyszpilanie, to jest dobre wychowanie? No, nie wierzę. Przecież nie jesteś jakaś kwoka Weź i usuń tę pogróżkę, co Ci zależy a. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Ado jestes super 29.02.08, 20:47 Myslisz ,że Siwa kwoka załapie? Jak to dobrze pousmiechac się z wieczora A. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ado jestes super 11.03.08, 17:40 andrzejg napisał: > Myslisz ,że Siwa kwoka załapie? > Jak to dobrze pousmiechac się z wieczora Sprzątasz, Andrzeju, u siebie w domu, w firmie ? S. Odpowiedz Link Zgłoś