babariba-babariba 21.02.08, 12:16 www.ivanmladek.com/ pl.youtube.com/watch?v=t1m7TcIsgUQ&NR=1 co nie znaczy wcale, że mój przaśny gust tego nie akceptuje takiego humoru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Link z youtube prowadzi jednak do Boba Willsa 21.02.08, 12:21 ..a nie Ivana Mladka. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba pierwszy link prowadzi do Ivana Mladka... 21.02.08, 12:33 ..drugi mi się porąbał, prawidłowy jest tu: pl.youtube.com/watch?v=SGKvobvlnMU&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: pierwszy link prowadzi do Ivana Mladka... 21.02.08, 16:58 babariba-babariba napisała: > ..drugi mi się porąbał, prawidłowy jest tu: > pl.youtube.com/watch?v=SGKvobvlnMU&NR=1 Jesteś pewien ? Ja to całe towarzystwo (Mladek & Co) widziałem dzisiaj w audycji Dyskoteka Dorosłego Człowieka (nie wiem czy dobrze zapamietałem nazwę), jak towarzyszyli ... Karelowi Gottowi. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 z kapusty 21.02.08, 12:47 babariba-babariba napisała: > skąd się wziął Ivan Mladek Juz niedawno pisalem, ze Polacy biora sie z kapusty. Jak sie obierze ja z lisci do konca to pozostane Polak. Czesi sa dokladnie odwrotni niz Polacy i gorsi, wiec sa obierkami z tego obierania pozbawionymi sedna polskosci. Co ciekawe mozna zauwazyc jak oni wychodza na byciu tymi obierkami. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba z pewną nieśmiałością... 21.02.08, 12:50 ...to napiszę (jak już przy warzywach jesteśmy): Bujaj się buraku A poza tym pozdrawiam, G. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: z pewną nieśmiałością... 21.02.08, 12:58 babariba-babariba napisała: > Bujaj się buraku Moi przodkowie zajmowali sie burakami na sporym terytorium Imperium Rosyjskiego. Nie mam kompleksow, bo dobrze wychodzili na produkcie koncowym. ... , g.wno lepi. Sporo tych burakow przerabiali. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba buraczane buzi... 21.02.08, 13:08 ...bo szlachta herbu widły wbite w to, co wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: buraczane buzi... 21.02.08, 14:09 babariba-babariba napisała: > ...bo szlachta herbu widły wbite w to, co wiesz No widzisz, sam juz wiesz skad sie wzial Ivan Mladek. A szczegolnie jego plebejskosc. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: skąd się wziął Ivan Mladek :( 21.02.08, 21:05 Stąd : www.youtube.com/watch?v=63lwZy49nHA Odpowiedz Link Zgłoś