pop_amka 05.04.11, 17:29 niedawno przyjaźniłam się z jedną dziewczyną a ona mi obrabiała.... wiecie co ale to nadal trwa tylko teraz się do nie nie odzywam co mam zrobić ona posówa się za daleko co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozowelizaki Re: koleżanka o mnie plotkuje 05.04.11, 17:42 olej ja. geby nie mozesz jej zamknac ale dobrze zrobilas ze juz z nia nie gadasz Odpowiedz Link Zgłoś
trzy Re: koleżanka o mnie plotkuje 05.04.11, 18:06 olać ją zwyczajnie.. proste i jednocześnie trudne do wykonania Odpowiedz Link Zgłoś
hopeandsmile . 05.04.11, 18:14 Olej ją. Nie zniżaj się do jej poziomu i nie obrabiaj jej tyłka za jej plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: koleżanka o mnie plotkuje 05.04.11, 20:37 jeżeli się o Tobie nie mówi - jesteś nikim ; -) olej ją i znajdź inne koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil # 06.04.11, 14:32 Kurde, utrudniasz mi zachowanie powagi. "Obrabiała", "posuwa" używaj synonimów, ok? xd Wygarnij jej to i powiedz, że zachowuje sie prostacko i chamsko i sobie tego nie życzysz. Tylko nie zniżaj sie do jej poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
pop_amka Re: # 07.04.11, 08:20 no tak tylko ja jej to już wygarnełam a ona se z tego nic nie robi wczoraj np.idzie i mnie szturchneła w bark że mnie bolał chyba z 2h i co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
quera Re: koleżanka o mnie plotkuje 07.04.11, 08:55 miałam to samo, tylko że przyjaźniłam się z nią 4 lata, a ona zaczęła wymyślać o mnie niestworzone rzeczy Poszłam z nią raz w ustronne miejsce i tak na nią nawrzeszczałam i jej wygarnęłam, że teraz siedzi cicho Odpowiedz Link Zgłoś