Dodaj do ulubionych

chyba wychowaliśmy Admina właśnie

IP: *.zin.lublin.pl 24.08.03, 21:54
już kilka godzin minęło a on nie wycina nic.
Albo żeśmy go wychowali, albo...

Perła
Obserwuj wątek
    • monopol ...albo czai się w mroku 24.08.03, 22:21
      Może on czycha aż spać pójdziemy Perła. Rano się obudzimy, a tu wycięte całe
      forum Aktualności. I wtedy spełni się proroctwo Józefa Zawadzkiego, który o
      końcu naszym pisze tu od ponad tygodnia.
      • Gość: Perła Re: ...albo czai się w mroku IP: *.zin.lublin.pl 24.08.03, 22:23
        sądzisz więc, że zaatakuje nas zza wegła?
        • monopol Całkiem możliwe 24.08.03, 22:27
          A mówiąc poważnie to chyba Ci społeczni administratorzy, co to się do portalu
          na ochotnika zgłosili, wycinają ostatnio na Aktualnościach. Prawdopodbne jest,
          że wycina nas ktoś, kto tu bywa(ł) często. Ciekawostka.
          • Gość: Perła Re: Całkiem możliwe IP: *.zin.lublin.pl 24.08.03, 22:30
            jacy społeczni admini?
            • monopol Do Perły 24.08.03, 22:38
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5463118
              • monopol I tu jeszcze 24.08.03, 22:48
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5481827
          • Gość: slowdown Re: Całkiem możliwe IP: 213.17.147.* 24.08.03, 22:30
            monopol napisał:

> A mówiąc poważnie to chyba Ci społeczni administratorzy, co to się do portalu
            > na ochotnika zgłosili, wycinają ostatnio na Aktualnościach. Prawdopodbne
            jest,
            > że wycina nas ktoś, kto tu bywa(ł) często. Ciekawostka.

Myślę, że po prostu zakompleksioną babę zastapił w miarę normalny facet.

Pzdr.
            • bykk Re: Całkiem możliwe 24.08.03, 22:37
              Perła, już od dawna była przecie mowa o "społeczniakach", mo wiesz takie
              dawne ORMO ino teraz na F.!
              Mogłeś się zgłosić, a onie Cię śledzili i albo Cie kwalifikują albo coś w tym
              rodzaju. Dawno gdziesik mi się o uszy obiło na FoF, albo jakim innym FoM-ie?
              Teraz co tu wyprawiają, widać są na praktyce, jeden wycina postyz wątków
              a drugi całe wątki, wiesz to tak jak kiedyś milicjanci chodzili dwójkami,
              bo jeden umiał czytać, a drugi pisać"))!
              hej!
              • monopol Re: Całkiem możliwe 24.08.03, 22:38
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5463118
                • bykk Re: Całkiem możliwe do Monopola:) 24.08.03, 22:52
                  Witam Cię.
                  Monopol, właśnie dokładnie o to mnie siem rozchodziło!
                  Mamy widać tego pspołeczniaka ORMO-wca na F.A.
                  Walić to, jak to siem mówi? Alleluja i do przodu. Jeśli tak dalej pójdzie
                  to "ormowcy" zniszczą całe F. na GW.
                  Nic to, net jest wilekismile, niekoniecznie jeno na GW możemy stukać.
                  pozdrawiam
                  hej!
                  pozdrowienie dla Twej "połówki" czyli drugiej M.!
                  • Gość: Perła Re: Całkiem możliwe do Monopola:) IP: *.zin.lublin.pl 24.08.03, 22:56
                    taki admin to absurd jest.
                    A ja sobie piję piwo Trapistów.

Perła
                    • monopol A to wypij nasz zdrowie:) 24.08.03, 22:59
                      Może i absurd, ale niejeden absurd stał sie już rzeczywistością.
                      • Gość: Perła Re: A to wypij nasz zdrowie:) IP: *.zin.lublin.pl 24.08.03, 23:01
                        wipiję, ale oszczędnie smile
                        butelka - 30 zł

Perła
                    • pan.scan A to piwo "Trapistów" to z Lublina jest? 24.08.03, 23:02
                      Reklamowałeś swego czasu "Perłę" a to zajzajerski tyfus. Gorsze jest
                      tylko "Zwierzynieckie". Szczerze, niedawno próbowałem.
                      • Gość: Perła Re: A to piwo 'Trapistów' to z Lublina jest? IP: *.zin.lublin.pl 24.08.03, 23:05
                        pan.scan napisała:

> Reklamowałeś swego czasu "Perłę" a to zajzajerski tyfus. Gorsze jest
                        > tylko "Zwierzynieckie". Szczerze, niedawno próbowałem.

piwo Trapistów z Francji jest.
                        A co do Zwierzyńca to zależy. Ostatnio piłem go w samym browarze tego lata. Tam
                        ujdzie.

Perła
                  • monopol Bykku:) 24.08.03, 22:58
                    Dzieki za pozdrowieniasmile
                    Mi szczerze mówiąc przestaje się podobać to cięcie, momentami bez ładu i składu
                    się to odbywa.
                    Na dodatek podejrzenia pewne mam, ale o tym cicho sza...
                  • Gość: XXL Admini idą na łatwiznę !!!! IP: *.echostar.pl 24.08.03, 23:00
                    To dali część władzy tym ORMO-wcom.
                    Z reguły takie kapo jest gorsze od gestapowca.
                    No bo musi się wykazać.
                    Ale najgorsi są nawiedzeni ORMOW-cy.
                    Ci się wysługują z przyjemności i dla podbicia swojego ja....
                    ....ja wam pokażę kto tu ma władzę.

• Gość: Jan Nowak (z Pcimia Dolnego) Jednak mógłby się przydać czasem taki ktoś do wycinania spamu. IP: *.kocham.naszego.admina.pl 24.08.03, 22:50
                Pomyśl co by się stało gdyby na FA nastąpił zmasowany atak jakichś
                wojów, pulsów, mańków czy jewhaterów. Lubicze sie chowają...
    • Gość: Nan Jowak (z Pcimia Dolnego) :) Re: chyba wychowaliśmy Admina właśnie IP: *.zajebisty.adres.pl 24.08.03, 22:29
      Gość portalu: Perła napisał(a):

> Albo żeśmy go wychowali, albo...

... padł na posterunku?
    • Gość: Perła kto społecznym adminem u nas jest? IP: *.zin.lublin.pl 24.08.03, 23:07
      ja stawiam na Hiacynta.
      Pierwsze wycięcia były jak ze Scanem dworowaliśmy sobie z niego.

Perła
      • monopol To jedna z opcji 24.08.03, 23:10
        Ja mam inne podejrzenia, ale zachowam je póki co dla siebie.

Jest też inna mozliwość - może to ktoś z nadal piszących na FA?
        • Gość: Perła ale Hiacynt miał zapędy IP: *.zin.lublin.pl 24.08.03, 23:12
          prokuratorskie właśnie. No i mylił się często. W panikę wpadał...

Perła
          • monopol Re: ale Hiacynt miał zapędy 24.08.03, 23:14
            Chyba zbyt kontrowersyjną był postacią. Za duże ryzyko by było dla głównych
            adminów, żeby jemu akurat pozwolić ciąć posty na FA.
          • pollak A ja 24.08.03, 23:17
            to mógłbym być. Spamerstwo trzeba tępić. Zresztą FA nie ma jeszcze
            (wbrew pozorom) takiego z tym problemu. Na innych bywa tak, że jak
            przylezie jakiś maniak, to natworzy tyle wątków, że sporo czasu zajmuje
            dokopanie się do jakiegoś normalnego. Z tym (złośliwością ludzką) walczyć
            trzeba.
            • monopol Mógłbyś, ale nie jesteś? 24.08.03, 23:19
              A potrafiłbyś byc obiektywny tu u nas?
              • Gość: pollak Zebyśmy się rozumieli IP: *.kocham.naszego.admina.pl 24.08.03, 23:25
                Nie jestem (to na poczatek). smile Jeśli teraz jest jakiś społeczniak, to
                można śmiało powiedzieć że jest niezrównoważony.

Tu nie chodzi o obiektywizm. Przy spamie (a o nim piszę) nie ma to
                znaczenia. Tu na FA właściwie obecnie nie trzeba admina. Normalną
                praktyką w Internecie jest, że walczy się ze złośliwoscią ludzką.
                • monopol Pollaku - dlaczego kochasz naszego admina? 24.08.03, 23:29
                  Nie ma tu kogo kochać. On wycina trochę na oślep jakby. I niepotrzebnie
                  właśnie, bo ze złośliwością czy głupotą sami możemy walczyć.
                  • bykk Re: do Pollaka:) 24.08.03, 23:37
                    Witaj.
                    Pollak, oczywiście w pewnym sensie jest racja, ale spam, to spam, a dyskusja
                    nawet czasem brutalna, to nie to samo.
                    Mnie takie cosik po prostu wdupca jak jaki przymuł za dużo sobie pozwala.
                    Może słyszał kiedyś od starszych jak to śpiewali: "gdy byłem małym chłopcem
                    chciałem być ormowcem..." ?
                    pozdrawiam
                    hej!
                    • Gość: pollak Re: do Pollaka:) IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 23:45
                      bykk napisał:

> Pollak, oczywiście w pewnym sensie jest racja, ale spam, to spam, a dyskusja
                      > nawet czasem brutalna, to nie to samo.

Oczywiście. Ale ja nie o tym właśnie piszę. Dyskusja to dyskusja! smile

pzdr
                  • Gość: pollak Kocham, bo IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 23:40
                    gdy wcześniej nie miałem tego wyznania, to ciął wszystkie moje posty,
                    bez względu na treść (zobacz wczorajszy wątek i ubaw jaki z tego
                    mieliśmy - admin przechodził samego siebie) smile

A co do porządku, to postaw sie w sytuacji normalnych forumowiczów, gdy
                    regularnie zalewa ich powódź jednopostowych wątków o tym samym lub
                    bardzo podobnym temacie.
                    • monopol Re: Kocham, bo 24.08.03, 23:47
                      Gość portalu: pollak napisał(a):

> gdy wcześniej nie miałem tego wyznania, to ciął wszystkie moje posty,
                      > bez względu na treść (zobacz wczorajszy wątek i ubaw jaki z tego
                      > mieliśmy - admin przechodził samego siebie) smile

No tak, a teraz liczysz na miękkie serce moderatora czy może moderatorki
                      raczej... smile

> A co do porządku, to postaw sie w sytuacji normalnych forumowiczów, gdy
                      > regularnie zalewa ich powódź jednopostowych wątków o tym samym lub
                      > bardzo podobnym temacie.

Spamu to ja tez nie lubię i gdy ktoś wycina takie badziewie to nie protestuję.
                      Tutejszy admin bawi się natomiast w coś innego. Nie rozumiem szczerze mówiąc
                      zasad cięcia przez niego postów.
                      • pollak Re: Kocham, bo 24.08.03, 23:54
                        monopol napisał:

> No tak, a teraz liczysz na miękkie serce moderatora czy może moderatorki
                        > raczej... smile

Ja cały czas mam nadzieję, że jest to fajna laska. wink I że ją poderwę na
                        moją bajerancką domenę. Dla niej mogę pisać z najbardziej poetyckich
                        domen wink hihi

> Tutejszy admin bawi się natomiast w coś innego. Nie rozumiem szczerze mówiąc
                        > zasad cięcia przez niego postów.

On(a) sam(a) tego nie rozumie.
                      • bykk Re: do Pollaka 24.08.03, 23:56
                        Pollak, wiem o czym Tysmile! Przecie jesteś tu dość długo i sam wiesz jak bywało.
                        Były i dwie strony spamu, a nawet chyba raz trzy, to i wycinali, ale
                        "normalni" Admini, owszem im zdarzały się pomyłki, ale to były tak
                        marginalne przypadki, że szkoda o tym gadać.
                        Natomiast, to co zauważyłem od wczoraj, to błazenada, żenada, po prostu
                        mówiąc językiem normalnym głupota!!!
                        Poczekamy co na to "właściwi" Admini z tym fantem zrobią? A czytać jutro
                        będą mieli co, oj będą!
                        Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie "zasypać" ich pytaniamismile)!
                        hej!
          • bykk Re: do Scana:) 24.08.03, 23:20
            Witaj "obiecywaczu"smile!
            Scanie, nie zgadzam się co do piwa "Zwierzyniec". Pijałem go w tych nowych
            butelkach, jest dobre! Dla mnie oczywizda. Może Ty piłeś ciepłe, prosto ze
            skrzynki? Jeśli, to nie da się pić, ale zimniuśkie?
            pozdrawiam
            hej!
            malizna chyba już "dużyzna"smile)?
    • Gość: Józef Zawadzki Personifikacjo ludzkiej głupoty, chamstwa, nie- IP: *.eu.org 24.08.03, 23:50
      nawiści. A po co ciebie wycinać. Niech ta perła sobie zyje. Haha.
      • Gość: Perła Re: Personifikacjo ludzkiej głupoty, chamstwa, ni IP: *.zin.lublin.pl 24.08.03, 23:52
        Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> Haha.

he, he
        • pollak Perła, Ty się nie śmiej. Ty się przyznaj, to może sobie pójdzie. /nt 24.08.03, 23:55
    • sceptyk O adminie spolecznym 25.08.03, 00:42
      Polnoc minela, wiec zakonczylem strajk. Choc mam MNOSTWO rzeczy na glowie - dwa
      slowa. Od dawna uwazam, ze aby byc 'wycinajacym' adminem na FA, to trzeba miec
      nadzwyczajne wprost kwalifikacje. Umiec odroznic ostrosc nieskrepowanej
      polemiki od bluzgu dresiarskiego, pomieszczonego tylko po to, aby sobie
      publicznie bluzgnac. Umiec odroznic poglady od spamu. Umiec odroznic
      antysemityzm od krytyki Zydow (skoro tu wciaz tyle o Zydach). I jeszcze sto
      innych rzeczy. Zaden mlodzik tego nie potrafi. Zbyt 'dojrzaly' moze z kolei nie
      miec ucha do wspolczesnego jezyka, ktory sie jednak, przynajmniej publicznie,
      zwulgaryzowal. Musialaby to tez byc osoba majaca zrozumienie co to jest
      demokracja i wolnosc slowa. Ale tez jakie sa ich granice. Powinien rowniez znac
      prawo, by wiedziec, ktore teksty prawo przekraczaja.

Gdybym sie mial godzic na jakiegos spolecznego admina, to niewiele nickow na
      tym forum bym zaakceptowal, by mnie oceniali. A juz na pewno bym sie nie
      zgodzil na jakas anonimowa osobe, o ktorej nic nie wiem. Ale i tak nikt sie
      przeciez mnie nie zapyta...

Ale z drugiej strony... Naprawde nie musze miec do czynienia z tekstami
      (niektorymi) takiego np. A.D.

----------------------
      A oto przyklad publicystyki A.D.:

Jestez za...
      Autor: Gość: A.D. IP: *.mco.bellsouth.net
      Data: 24-08-2003 06:07
      (…wink
      >>> ..zakladaniem tego [G***a] w wielu publicznych miejscach, gdzie mogloby to
      sluzyc do glebszych rozmyslan, stekaniem czesto przerywanymi. Tak wiec apeluje
      do wszystkich babci klozetowych, aby spelnily swoj religijny obowiazek i ten
      znak plusa z zaszuszonym zydem zawiesily w miejscach takze i meki....

W watku (przeniesionym na Osla Lawke), no oczywiscie, Kretyna.

** __ Wakacyjne Zdejmowanie __ **
      Autor: Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com
      Data: 24-08-2003 06:03
      ------------------------

Na cholere mi towarzystwo tego prymitywnego, anonimowego chama.

Mam sie martwic jak go nawet przedszkolak wytnie? Wolne zarty.

Reasumujac. Nie wiem jak powinno byc. Z weekendowym adminem/przyglupem
      machajacym na oslep kosa jest zle. Choc moze bardziej smiesznie niz zle.
      Dziecinnada. Ale troche kontroli swoja droga by sie przydalo. Tylko pytanie kto
      ma kontrolowac.

sc-k
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka