Dodaj do ulubionych

kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski?

21.03.08, 22:50
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5047840.html
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Ja stawiam na Tolka Banana /nt 21.03.08, 22:53

• leje-sie Ja, oczywiście 21.03.08, 23:03
      prezydenta.

Jeszcze jedno, dwa takie orędzia i małżeństwa homoseksualne poprze 87% Polaków.
      • perla Re: Ja, oczywiście 21.03.08, 23:22
        leje-sie napisał:

> prezydenta.

miło mi

> Jeszcze jedno, dwa takie orędzia i małżeństwa homoseksualne poprze
        87% Polaków.

za długo w tej komunistycznej Szwecji jesteś co by wiedzieć, iż
        Polacy nigdy tego niezaakceptują właśnie.
        • leje-sie I dlatego potrzebne jest wsparcie 21.03.08, 23:26
          prezydenckie.

Zaakceptują, zaakceptują. Mam lepsze zdanie o Polakach niż ty, Perełko.
          • perla Re: I dlatego potrzebne jest wsparcie 21.03.08, 23:28
            leje-sie napisał:

> prezydenckie.
            >
            > Zaakceptują, zaakceptują. Mam lepsze zdanie o Polakach niż ty,
            Perełko.

Lejku, Polacy to naród tolerancyjny jest. Nikt nie czepia się tu
            pedziów o ile dyskretni są, i nie epatują swymi świństwami właśnie.
            • absztyfikant W koloratkach duzo ich jest /nt 21.03.08, 23:31

• a000000 w awanturze tej popieram 21.03.08, 23:37

Prezydenta.

I Perełkę zawsze właśnie.
            • leje-sie Ciekaw jestem czy 21.03.08, 23:34
              wpierw doczekamy się zniesienia celibatu czy małżeństw jednopłciowych?

> o ile dyskretni są, i nie epatują swymi świństwami właśnie.

By nie epatowali świństwami właśnie.

A może dwa w jednym?
              • perla w Polsce kretynie jeden 30 tys. księży jest 21.03.08, 23:38
                a Ty przypisujesz całej społeczności tej, jednostkowy wybryk właśnie.
                • leje-sie A dokładnie który z tych 21.03.08, 23:46
                  jednostkowych wybryków?

Poznań, Tylawa, Szczecin? Żeby wymienić te najgłośniejsze?

I powstrzymaj się od epitetów.
                  • a000000 Re: A dokładnie który z tych 21.03.08, 23:48
                    Lejku, to są słownie TRZY... czy ci panowie "w koloratkach" mieli oficjalnych
                    mężów i szczycili się tym?
                    • leje-sie Mąż, żona, wszystko jedno 22.03.08, 00:06
                      krzywdy by nie było.

Jestem za tym, by księża mogli się szczycić swymi rodzinami.
                      • sz0k Re: Mąż, żona, wszystko jedno 22.03.08, 16:38
                        leje-sie napisał:

> krzywdy by nie było.
                        >
                        > Jestem za tym, by księża mogli się szczycić swymi rodzinami.

I aby Kościół Katolicki upadł tak nisko jak ten protestancki. Dziękuję Ci lejku
                        za Twą "troskę", ale naprawdę obejdzie się.
                        • leje-sie Napisałem "krzywdy" nie precyzując 22.03.08, 21:26
                          o czyją krzywdę chodzi. Tyś się dorozumiał jednego ze znaczeń.

Kościół jest instytucją. Nie mam szczególnej estymy dla instytucji. Istnieją dla
                          jakiegoś celu, gdy cel znika powinniśmy się żegnać z nimi bez żalu.

Kościół istnieje bo zaspokaja potrzeby duchowe wielu ludzi. Gdy przestanie te
                          potrzeby zaspokajać lub gdy zaspokojone zostaną w inny sposób lub gdy znikną
                          wówczas i Kościół straci rację bytu. Takie jest moje zdanie.

Ty twierdzisz, że Kościół istnieje dla/z powodu celibatu. Twoje zdanie.
                          • sz0k Re: Napisałem "krzywdy" nie precyzując 22.03.08, 22:52
                            leje-sie napisał:

> Ty twierdzisz, że Kościół istnieje dla/z powodu celibatu. Twoje zdanie.

Bardzo ciekawe wnioski wyciągasz.
                            Dla Ciebie Kościół może być tylko "instytucją", nawet sie temu nie dziwię. Dla
                            człowieka wierzącego jest czymś znacznie więcej. I ten mistyczny wymiar Kościoła
                            pozwala mi wierzyć w to, że zgodnie z tym co zapowiedział Jezus, nie "przemogą
                            go bramy piekielne". Dlatego o "istnienie" Kościoła się nie martwię. Z
                            celibatem, czy bez. Natomiast doświadczenie uczy, że jego brak służy li tylko
                            rozprężeniu dyscypliny, degrengoladzie moralnej i koniec końców upadku wiary.
                            Kościoły protestanckie są tego dobitnym przykładem.
                            • leje-sie Szoku, 25.03.08, 18:37
                              Nie wiem, z którym z twoich twierdzeń mam dyskutować.

No bo jak w końcu - czy Kościół będzie istniał wiecznie, czy też jego
                              egzystencja zależy jednak od celibatu, brak którego niechybnie doprowadzi go do
                              upadku.

Właściwie jedyne, o co chciałbym cię zapytać, to co rozumiesz pod pojęciem
                              "degrengolady moralnej", wydaje mi się bowiem, że twoje pojęcie moralności jest
                              dla mnie egzotyczne, ale mogę się mylić.
                              • sz0k Re: Szoku, 25.03.08, 18:46
                                leje-sie napisał:

> Nie wiem, z którym z twoich twierdzeń mam dyskutować.
                                >
                                > No bo jak w końcu - czy Kościół będzie istniał wiecznie, czy też jego
                                > egzystencja zależy jednak od celibatu, brak którego niechybnie doprowadzi go do
                                > upadku.

Kondycja tej egzystencji, a nie egzystencja w ogóle. Może egzystować w pełni sił
                                i dalej prężnie się rozwijać, a może wegetować na granicy destrukcji.

> Właściwie jedyne, o co chciałbym cię zapytać, to co rozumiesz pod pojęciem
                                > "degrengolady moralnej", wydaje mi się bowiem, że twoje pojęcie moralności jest
                                > dla mnie egzotyczne, ale mogę się mylić.

W odniesieniu do Kościoła - dokładnie to co dzieje się w kościołach
                                protestanckich - wyświęcanie kobiet, kapłaństwo dla pedałów, pedalskie
                                małżeństwa, odrzucanie podstawowych dogmatów (Chrystus nie jest Bogiem, piekła
                                nie ma, szatan to przenośnia zła, itp. debilizmy), itd. itp.
                                • leje-sie No dobra, ale dlaczego 25.03.08, 18:53
                                  np kapłaństwo kobiet jest złe?

Na temat czy piekło istnieje obiektywnie czy jest jedynie przenośnią i wiecznym
                                  potępieniem, które odbywa się w duszy grzesznika, nie potrafię się wypowiedzieć.
                                  Nie mam pod ręką konkordancji by stwierdzić, co jest rzeczywiście napisane.
                                  • sz0k Re: No dobra, ale dlaczego 25.03.08, 19:09
                                    leje-sie napisał:

> np kapłaństwo kobiet jest złe?

Trudno orzekać to w kategorii złe-dobre. Złe jest podkopywanie jednego z
                                    fundamentów wiary, którym jest Święta Tradycja. Jezus wybrał na swoich uczniów
                                    tylko mężczyzn i podobnie uczynili później oni.
                                    Nauka Kościoła uczy aby Tradycję przyjmować jako całość, nie można odrzucać
                                    sobie części, część zmieniać, a część przyjmować bez zmian. Naruszenie części
                                    fundamentu powoduje, że cała budowla zaczyna się chwiać. Jest to ponownie
                                    empirycznie udowodnione na podstawie kościołów protestanckich. Po co ja Ci lejku
                                    mam tłumaczyć rzeczy oczywiste, Ty po prostu otwórz oczy, lub przestań udawać
                                    pierwszego naiwnego.
                  • perla Re: A dokładnie który z tych 21.03.08, 23:50
                    leje-sie napisał:

> jednostkowych wybryków?
                    >
                    > Poznań, Tylawa, Szczecin? Żeby wymienić te najgłośniejsze?

mimo wszystko to jednostkowe przypadki są. Spójrz na proporcje.

> I powstrzymaj się od epitetów.

chętnie, ale przy Tobie to trudne jest.
    • wikul Re: kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski 21.03.08, 23:11
      perla napisał:

Poparł bym prezydenta gdyby wyciągnął konsekwecje w stosunku do
      miglanca który go wkręcił w to zdarzenie.
      • absztyfikant Miglanc Kur(ew)ski 21.03.08, 23:42
        Kaczynski przed wyborami w 2005 roku spotkal sier na debacie z Tuskiem. Tusk byl
        oburzony akcja z dziadkiem w stalowym helmie. I sie zapytal Kaczora dlaczego ten
        ostatni trzyma tego "sk...". Kaczor mu odpowiedzial, ze Kurszczak "moze i jest
        sk..., ale on woli go miec po swojej stronie".
        smile
    • marouder.eu Oczywiscie, ze pana Brendana Fay'a:)/nt 21.03.08, 23:13

• perla debilu, jakiego pana??? 21.03.08, 23:23
        czy słyszałeś aby pan mówił o innym facecie "mój mąż"?
        • absztyfikant Do ksiedza sie mowi ojcze... 21.03.08, 23:30
          ...a do zakonnicy siostro. Dziwne? Dziwne. Co sie tak dziwisz?smile
          • perla a Ty jak zwykle ze swoją fobią antykościelną 21.03.08, 23:33
            słuchaj, nikt mi nie powie, że to normalne jest jak mężczyzna mówi o
            innym mężczyźnie "mój mąż". To degrengolada jest właśnie.
            • marouder.eu Nie degrengolada, tylko srodowiskowa norma.. 21.03.08, 23:37
              ..kulturowasmile
            • absztyfikant szczerze? 21.03.08, 23:37
              Nie obchodzi mnie to. Alkowa innych ludzi mnie zupelnie nie interesuje. Nie
              popieram takich "malzenstw", ale prostackiej homofobii tez nie lubie. Wolnoc
              Tomku w swoim domku. Zreszta, gdyby to zalezalo ode mnie to odebralbym prawo do
              wpolnego rozliczania sie heteroseksualnym i bezdzietnym malzenstwom. To wszystko
              sie o kase rozbija. Homoseksualisci powinni miec prawo do cywilnych kontraktow
              (spadki, wizyty w szpitalu etc.), ale nie do np. wspolnego rzoliczania sie.
              • a000000 Re: szczerze? 21.03.08, 23:42
                spadki, gdy odpowiedni zapis testamentowy sporządzą.
                Wizyty w szpitalu - gdy upoważnią.

A co robią pod kołdrą to ich biznes, ich grzech. Tylko niech się z tym nie
                obnoszą, bo to obrzydliwe jest.

Też bezdzietnym zabrałabym wspólne rozliczanie.
                Popierana ma być RODZINA która dzieci rodzi. Krajowi przyrost naturalny jest
                potrzebny, nie pary egoistów.
                • perla o to to właśnie 21.03.08, 23:47
                  nikt ich nie chce prześladować. Ale też nie ma zgody na przywileje
                  bo mają swoiste upodobania. Aktualne prawo zapewnia im to wszystko o
                  czym Azerko napisałaś właśnie.

a000000 napisała:

> spadki, gdy odpowiedni zapis testamentowy sporządzą.
                  > Wizyty w szpitalu - gdy upoważnią.
                  >
                  > A co robią pod kołdrą to ich biznes, ich grzech. Tylko niech się z
                  tym nie
                  > obnoszą, bo to obrzydliwe jest.
                  >
                  > Też bezdzietnym zabrałabym wspólne rozliczanie.
                  > Popierana ma być RODZINA która dzieci rodzi. Krajowi przyrost
                  naturalny jest
                  > potrzebny, nie pary egoistów.
                  • a000000 Re: o to to właśnie 21.03.08, 23:54
                    oczywiście, że nikt ich nie prześladuje. To oni sami chcą być prześladowani, bo
                    może przy okazji uda im się ugrać jakieś przywileje...
                    Prawa obywatelskie mają takie sam jak każdy inny obywatel naszego kraju.
                    A przywileje? Ja też nie mam przywilejów innych grup ludzi.... i jakoś
                    cudacznych parad nie urządzam.
                    Uważam, że przywileje się należą WYŁĄCZNIE tym ludziom, którzy RODZĄ i wychowują
                    dzieci.

A co do info w szpitalach czy dziedziczenia: małżeństwo to JEDNOŚĆ.
                • absztyfikant Zgadzamy sie 21.03.08, 23:47
                  Otoz to. Dlatego popieram in vitro, a jesli i to nie pomoze, to sa osrodki
                  adopcyjne. Dlaczego bezedzietni maja miec takie same przywileje jak wielodzietne
                  rodziny? Gdzie tu sens i logika?

A kontarkty dla homoseksualistow powinny jakies byc, ale na pewno nie
                  malzenstwa. Malzenstwo to baba, chlop i dzieci.
        • marouder.eu Slyszalem. Pan Fay tak mowil o swoim mezu:) 21.03.08, 23:31
          A co, przyrodzone wiesniactwo nie pozwolilo ci zauwazyc, ze to kulturalny
          czlowiek, ktorego nalezy tytulowac pan?
          • absztyfikant co za roznica 21.03.08, 23:32
            Kaczor nie powinien wykorzystywac wizerunku tego Jankesa do swojej propagandy.
            Teraz powienien odszkodowanie zaplacic. A pan czy nie pan to wtorny problem.
            • marouder.eu Moze wtorny:)Po prostu nacisnalem w Perle przycisk 21.03.08, 23:35
              ...pod nazwa "wsciek Perly", gdy najzupelniej swiadomie oraz spodziewajac sie
              reakcji nazwalem Fay'a panemsmile
              • a000000 Re: Moze wtorny:)Po prostu nacisnalem w Perle prz 21.03.08, 23:38
                a skąd wiesz, że to pan? A może to "żon" właśnie?
                • marouder.eu Niezaleznie od funkcji "utylitarnej" w malzenstwie 21.03.08, 23:40
                  ..posiada on takze plec i godnosc, stad "pan".
                  • a000000 Re: Niezaleznie od funkcji "utylitarnej" w malzen 21.03.08, 23:47
                    kto posiada godność? ktoś kto łamie Boskie przykazania, w czterech literach ma
                    zapis biblijny, że homo w oczach Boskich wielką obrzydliwością jest - i
                    bezczelnie kłamie, że ślub kościelny ze swoim kochasiem ma? Chyba, że biskup
                    Niemiec mu pobłogosławił we własnym imieniu.
                    • absztyfikant Biblia to bajki 21.03.08, 23:49
                      Nie mi sadzic kto zyje moralnie a kto nie. A malzenstwo to masa przywilejow. I o
                      to sie to rozbija. Kasa...
                      • a000000 Re: Biblia to bajki 21.03.08, 23:56
                        dla jednego bajki, dla drugiego powaga... Przecież chyba wiesz Abszyfikancie, że
                        punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... jesteś ateistą to i Biblię bajką
                        nazywasz... Powiedz to ortodoksowi w jarmułce - to Ci urodę poprawi....
                        Jak to powiedział taki jeden mądrala? Wszystko jest WZGLĘDNE!!!!
                        • absztyfikant Zgoda 22.03.08, 00:00
                          Dla jednego bajki, a dla drugiego sens zycia. Nie ma miedzy nami sporu.

Wychodze z zalozenia, ze mozna wierzyc nawet w kamien, ale pod warunkiem, ze ja
                          kiedys tym kamieniem nie oberwe w glowe.

A z religiantami wszelkiej masci staram sie rozmawiac o pogodzie. Ani oni mnie
                          nie przekonaja, ani ja ich nie przekonam.
                        • vicky17 Re: Biblia to bajki 22.03.08, 00:01
                          takie same jak izrael,ktory na podstawie bajek powstal. czas na rzeczywistosc
                          moi mili.ciekawe,ze komus przeszkadzaja jedne bajki a jesli chodzi o drugie to
                          po prostu pada z wrazenia na sama nazwe..oj wej
                          • absztyfikant Ad rem ciotka 22.03.08, 00:05
                            A Zydzi to narod, a nie religia. Nawiasem mowiac prawie 60% Izraelczykow to
                            ludzie swieccy, a haredim to tylko 8% populacji.
                            • vicky17 Ad rem wujek 22.03.08, 00:12
                              bo mowisz takie bzdury,ze nawet ptaszki spiace na drzewach spadaja ze smichu.
                              skoro tylko 8% zydow wierzy to jakim prawem na podstawie biblii ktos im panstwo
                              stworzyl? przeciez to jedna,wielka bajka a jesli chodzi o chrzescijan to tez
                              mowimy o ludziach,a nie o automatach,z ktorych kupujesz gume do zucia.
                              wez ty wujek pojdz juz spac,bo zarywasz kolejna noc po nic..belkoczac jak zwykle
                              do kompa swe madrosci zydowskie za 5 groszy.
                              • absztyfikant Nu, nu 22.03.08, 00:14
                                anamalia.wrzuta.pl/audio/5wWm7VQofd/12_gdy_mowia_mi
                                Pospiewaj sobie, ladna prorodzinna piosenkasmile
                                • vicky17 Re: Nu, nu 22.03.08, 00:19
                                  twoje muzyczne gusta punka rowniez mnie nie rajcuja,ale zgodnie z tradycja
                                  polska polecam troche zimnej wody.. to kazdemu wujciowi pomaga ukoic zal i bol
                                  samotnosci .

i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/smingusdyngus2.jpg
                            • andrew2008 narod zydowski nie istnieje od 2000 lat 22.03.08, 00:36
                              A na jakiej podstawie zydzi to narod? Mowili w prymitywnym
                              niemieckim slangu, nie posiadali narodowego terytorium, nie stanowia
                              grupu rasowej (gdyz czesc jest negroidalna , a czesc caucasians)
                              sa genetycznie rozwodnieni i nie maja wspolnej religii (6o%to
                              ateisci). Czyli zydzi to nie narod ale, multietniczna
                              miedzynarodowa ekipa pracujaca w Disnaylandzie zwanym Israel za
                              garsc amerykanskich dolarow.
                              • absztyfikant I ta holota wydala prawie 200 Noblistow... /nt 22.03.08, 00:41

• andrew2008 Ale zadnego Nobla dla Disnaylandu Israel 22.03.08, 00:50
                                  Miedzynarodowa, multnietniczna obsluga Disnaylandu Israel nie
                                  dostala zadnego Nobla. A te Noble z diaspory to wyniki zespolowej
                                  pracy gojowskich naukowcow, ktorym spryciarze-geszefciarze zydowscy
                                  dorobek zawlszczyli i firmowali. Przeciez to ogolnie znany fakt z
                                  ktorego swiat sie smieje.
                                • leje-sie A wiecie, kto był pierwszym Polakiem 22.03.08, 16:16
                                  wyznania mojżeszowego, który zdobył literacką nagrodę Nobla? Niejaki Czeszer
                                  Mec*. Ożenił się z wdową po Reymoncie.

* to żart piętrowy Słonimskiego. Chodziło o adwokata Leona Czeszera.
                    • marouder.eu Jak dobrze wiesz Azerko nie przyjmuje argumentacji 21.03.08, 23:58
                      ...ze ktos pozbawiony jest godnosci jako osoba obdazona plcia, poniewaz
                      przekroczyl ten lub inny zakaz zapisany w jednej z ksiag, jednej z wielu religii.
                      • absztyfikant Re: Jak dobrze wiesz Azerko nie przyjmuje argumen 22.03.08, 00:04
                        Kazdy czlowiek ma niezbywalna godnosc. I jesli nie robi nikomu krzywdy to nie
                        wolno naruszac jego prywatnosci. Ten Jankes (w przeciwienstwie do takiego
                        pedofila Dymera) nikomu zycia nie zniszczyl i Kaczor nie powinien sobie robic
                        publicity jego kosztem.
                        • marouder.eu Wyobrazmy sobie spot, w ktorym lewicowy.. 22.03.08, 00:07
                          ..prezydent artykuluje swoja niechec do KK pod obrazek p.p Paetza, czy,
                          przepraszam za wyrazenie, Dymerasmile
                          • absztyfikant Ano wlasnie Marouderze 22.03.08, 00:10
                            Zobacz co ta arcygnida powiedziala. Nawet tego bestialsko zamordowanego biskupa,
                            ktorego kropneli islamofaszysci nie uszanowal.
                            miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34959,5044332.html
                            • marouder.eu I to jest cos, co czyni te organizacje.. 22.03.08, 00:16
                              ..rownie odrazajaca w moich oczach, co wszystkie totalitarne nurty spoleczne!
                              Ta klinicznie czysta bezczelnosc i hipokryzja, ta pewnosc, ze bedzie sie
                              wysluchanym i zaakceptowanym przez tlum niezaleznie od tego jakie klamstwo, jaka
                              podlosc sie wypowie!
                              • absztyfikant Ja im sie nawet nie dziwie 22.03.08, 00:18
                                Doili ludzi prawie 2 tysiace lat, wiec musza byc mocno zdziwieni tym, ze ktos
                                zaczyna im sie stawiac. Jeszcze 3 takie skandale i mury runa, jak w Irlandii...
                                • marouder.eu Re: Ja im sie nawet nie dziwie 22.03.08, 00:27
                                  Widze to. Mlode pokolenie w swojej masie, przynajmniej jesli idzie o duze miasta
                                  jest otwarte, woluntarystyczne, nastawione na osobisty, wymierny sukces, czyli
                                  de facto fukcjonuje w calkowitej opozycji wobec postaw gloszonych i
                                  propagowanych prze kosciol.

KK w Polsce ma przekichane, tyle, ze jeszcze o tym nie wiesmile
                                  • absztyfikant W Warszawie malo kto wpuszcza ksiedza po koledzie 22.03.08, 00:31
                                    Niedawno czytalem w "Stolku" analize na ten temat. Najnizsza frewkencja na
                                    niedzielnych mszach w calej Polsce. Warszawa da sie lubicsmile

A oni juz chyba o tym wiedza, ale jeszcze ze 20 lat pociagna. Zreszta majatku
                                    to oni maja na 300 lat, a nawet na dluzej. Z glodu nie umra. Problemem jest
                                    malejaca z roku na rok ilosc powolan.

Warszawa da sie lubicsmile
                                    • andrew2008 Kosciol ma swietna przyszlosc w pedalskim swiecie 22.03.08, 00:44
                                      W zapedalonym swiecie i w zapedalonej Posce gdzie pedlstwo jest
                                      preferowanym stylem zycia propagowanym przez wszystkie media
                                      Kosciol Katolicki ma swietlana przyszlosc.
                                      Jezeli prawda jest to co mowia zboki aquanetu, ze kazdy ksiadz to
                                      pedal ,to KK jest swietnie przygotowany do odegrania znaczacej roli
                                      w nowym, pieknym pedalskim swiecie. Czyli tak czy owak Zenon Nowak.
                                      ha,ha,ha,ha,ha
            • perla dwóch "Polaków" pedałowi nadstawia się, aby 21.03.08, 23:36
              tylko Prezydentowi Polski zaszkodzić. No, ładnie, ładnie. Oto
              prawdziwi patrioci są.
    • ariadna-enta Re: kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski 21.03.08, 23:13
      mam to gdzieś.
    • andrew2008 Ilu jest pedalow w tym temacie? 21.03.08, 23:40
      Pedersci- Absztyfiknt, leje sie, marudny
      Hetero -Perla, Andrew2008
      Czyzby w Polsce bylo 3/5 pedalow? Zgroza
    • andrew2008 Prezydent nie na sie co obawiac 21.03.08, 23:54
      Czas trwania pedlaskich zwiazkow wacha sie od 60 sekund w lazni
      pedalskiej do 6 miesiecy pedalskiego "malzenstwa".
      Tak ze za dwa miesiace panna Fey bedzie znowu znowu ciota rozwodka
      do wziecia. Tak , ze pan Prezydent musi tylko przeczekac ta
      pedalska farse.
      • marouder.eu Czytalem, ze ty Ędriu gustujesz w rozwodkach:) 22.03.08, 00:00
        andrew2008 napisał:

> Czas trwania pedlaskich zwiazkow wacha sie od 60 sekund w lazni
        > pedalskiej do 6 miesiecy pedalskiego "malzenstwa".
        > Tak ze za dwa miesiace panna Fey bedzie znowu znowu ciota rozwodka
        > do wziecia
    • perlisty mozdzku ptasi 22.03.08, 00:20
      popierasz ,,prezydenta’’, poniewaz ten wymachiwal zdjeciem obcych mu
      osob, bez ich zgody ? czyz przyjacielu nie czulbys sie urazony,
      gdyby ow wyglosil mowe o glabach kapuscianych i pokazal swiatu twoja
      podobizne ?

--

5,5 w porywach 6
      • benek231 Popieram :O)) 22.03.08, 01:09
        Kaczor nie powinien byl uzywac ich podobizn gdy publicznie udowadnial
        obrzydliwosc i zlo tkwiace w homoseksualnych zwiazkach. Moze bedzie pamietal
        nastepny razem, cymbal.
    • benek231 Kaczor powinien byc scigany z urzedu 22.03.08, 00:58
      za obraze religijnych uczuc powinien wziac go prokurator za du.pe, pardon za
      kuper. Prawo musi traktowac wszystkich jednakowo, bez wzgledu na to czyje
      uczucia sa obrazane.
      • andrew2008 Re: Kaczor powinien byc scigany z urzedu 22.03.08, 01:02
        Czy pederastia z NY to religia?
    • andrzejg to nie jest kwestia kogo popierasz 22.03.08, 04:18
      pedała czy prezydenta

to jest kwestia poszanowania prawa do ochrony dóbr osobistych
      Owi ludzie maja takie prawo i będą z niego korzystać

To problem prezydenta i ludzi z jego otoczenia, którzy prawo maja po
      prostu gdzieś

A.
    • hymen Benka rozumiem, ale reszta ocipiała chyba! 22.03.08, 14:37
      Benek programowo tyłek w tyłek z pedałami wędruje ale reszta?
      Wszystkie pretensje o wykorzystanie wizerunku Feya na drzewo wysłać
      należałoby. Pedał urządził sobie happening ze swoim ślubem i jest
      aktywnym działaczem organizacji geyowskiej. Sam zabiegał, żeby jego
      ślub był wydarzeniem medialnym z którego zdjęcia i filmy miały się
      rozejść w jak największym nakładzie. To tak jakby Mandaryna żądała
      od kogoś przeprosin za to, że ktoś sobie wykorzystuje jej nagrania z
      Sopotu. A do prezydenta można mieć pretensje, ale z powodu
      wykrzystania chwytów zupełnie nie pasujących do specyfiki
      wystąpienia. Frey i jego wizerunek podlega dokładnie takiem samej
      krytyce jak każda osoba, której wizerunek za jej zgodą i z jej
      staraniem pojawił się w przestrzeni medialnej, ale to co dobre w
      publicystyce, felietonie czy na forum nie zawsze nadaje się na
      prezydenckie orędzie. Niec lepszego prezydent nie mógł wymyśleć,
      żeby sprawić radość pedałowi.
      • leje-sie Drogi Hymenie 22.03.08, 15:01
        Użycie przez ciebie już w nagłówku słowa "ocipiała" jest w kontekście sprawy
        wyjątkowo nie na miejscu. Powinienieś był napisać "och..ała".

A tak to odebrałeś wiarygodność dalszym swoim rozważaniom.

Pragnę jedynie zauważyć, że roli globalnego happeningu trudno nie docenić.
        • hymen Ależ drogi Leje-sie, 22.03.08, 15:12
          leje-sie napisał:

> Użycie przez ciebie już w nagłówku słowa "ocipiała" jest w
          kontekście sprawy
          > wyjątkowo nie na miejscu. Powinienieś był napisać "och..ała".

nie wiem na jakiej podstawie wnosisz taką korektę, skoro ja prawa
          gejów i lesbijek na równi stawiam???

>
          > A tak to odebrałeś wiarygodność dalszym swoim rozważaniom.
          >
          > Pragnę jedynie zauważyć, że roli globalnego happeningu trudno nie
          docenić.

A jednak nie tylko dobrnąłeś do końca, a zgodziłeś się z
          konkluzją wink)
          • leje-sie Tylko i wyłacznie dlatego, że 22.03.08, 15:25
            do końca nie dobrnąłem mogłem się zgodzić z konkluzją.

No bo gdybym wiedział...
            • hymen To bardzo niepolitycznie wyrażać skrajną opinię 22.03.08, 15:40
              w dwóch zdaniach wyrażonych w postach jeden za drugim. No bo gdybyś
              wiedział to co?? Światowy happening prezydentowi na zdrowie by
              wyszedł, to powiedzieć chciałeś?
              • leje-sie Doczytałem do twojej konkluzji 22.03.08, 15:52
                "Nic lepszego prezydent nie mógł wymyślić,
                żeby sprawić radość pedałowi."

i trudno mi się z nią nie zgodzić, skoro sam napisałem powyżej:

"Jeszcze jedno, dwa takie orędzia i małżeństwa homoseksualne poprze 87% Polaków."

hymen napisał:

> w dwóch zdaniach wyrażonych w postach jeden za drugim. No bo gdybyś
                > wiedział to co?? Światowy happening prezydentowi na zdrowie by
                > wyszedł, to powiedzieć chciałeś?

Można by spróbować galwanizować trupa erystycznego, ale chyba bym się nie
                podjął. Tu trzeba przebiegłości Perły lub naiwności Hasza.
                • hymen Re: Doczytałem do twojej konkluzji 22.03.08, 16:10
                  > Można by spróbować galwanizować trupa erystycznego, ale chyba bym
                  się nie
                  > podjął. Tu trzeba przebiegłości Perły lub naiwności Hasza.

I dobrze Leje-sie. Tu niemal wszyscy świętują, Frey nie wart zachodu
                  a Lech da zapewne jeszcze nie jedną okazję.
      • benek231 Hymen wiadomo - Homofob 22.03.08, 16:25
        hymen napisał:

Frey i jego wizerunek podlega dokładnie takiem samej
        krytyce jak każda osoba, której wizerunek za jej zgodą i z jej
        staraniem pojawił się w przestrzeni medialnej, ale to co dobre w
        publicystyce, felietonie czy na forum nie zawsze nadaje się na
        prezydenckie orędzie. Niec lepszego prezydent nie mógł wymyśleć,
        żeby sprawić radość pedałowi
        ======

Juz dawno mowilem, ze swoja homofobia Kaczki narobia Polsce wylacznie
        antyreklamy. Piastujac tak wysokie urzedy polityk nie moze sobie pozwolic w
        dzisiejszych czasach na homofobiczne misje czy inne antyhomo krucjaty. Od tego
        sa klechy i cala reszta parafian ktorych wypowiedzi nie maja zadnego znaczenia.

Sam przyznales zreszta, ze ten wystep nie nadawal sie do prezydenckiego oredzia,
        jak i to ze podlozyl sie jak glupek potencjalnym nieprzyjaciolom. No wiec nie
        rozumiem czego, w zwiazku z powyzszym, oczekiwalbys od Kaczych wrogow w takim
        przypadku - pochwaly?!
        Teraz prezydenci placa frycowe przez swoja glupote.

Gdyby wymachiwal Kaczor tym zdjeciem po stwierdzeniu, ze np. "zalegalizowano
        malzenstwa homoseksualne", bez jakichkolwiek komentarzy wartosciujacych to nie
        "wedrowalbym teraz tylek w tylek z pedalami", gdyz po prostu nie byloby sprawy o
        propagowanie homofobii, wytoczonej notorycznemu homofobowi (zakazy parad pamietasz?)
        • andrew2008 Homowstret to zdrowy fizjologiczny odruch 22.03.08, 18:05
          A niby dlaczego to w dzisiejszych czasach prezydent nie moze pedalow
          flekowac?
          Wiekszosc zdrowych hetero sexualnych mezczyzn tego swiata, ma zdrowy
          naturalny odruch homowstretu. Homowstret to zdrowy i spolecznie
          pozadany , niekontrolowany odruch wymiotny na widok pary pederastow.
          Ja niedawno w tramwaju obrzygalem pedalska "pare" i dostalem oklaski
          od publiki. Prawdziwi mezczyzni!! Homowstret to zdrowy
          fizjologiczny odruch! RZYGAJMY NA PEDALOW !!!!!!!!!!!!
          • marouder.eu Ty Ędriu musisz chyba mieszkac w San Franciszko:) 22.03.08, 23:09
            ...te tramwaje amerykanskiesmile)

andrew2008 napisał:

Ja niedawno w tramwaju obrzygalem pedalska "pare" i dostalem oklaski
            > od publiki.
            • andrew2008 Tym razem to byl tramwaj warszawski 22.03.08, 23:26
              W tej chwili przebywam w Polsce. Ale wymioty homowstretu miewalem
              juz w samolotach i na ulicy. Jest to jak najbardziej normalna
              reakcja, wywolany fizjologicznym odruchem naturalnego wstretu jaki
              hetero mezczyzna ma do pedalow. No coz - ewolucja nas takimi
              zrobila.
        • hymen Re: Hymen wiadomo - Homofob 25.03.08, 00:16
          benek231 napisał:

> hymen napisał:
          >
          > Frey i jego wizerunek podlega dokładnie takiem samej
          > krytyce jak każda osoba, której wizerunek za jej zgodą i z jej
          > staraniem pojawił się w przestrzeni medialnej, ale to co dobre w
          > publicystyce, felietonie czy na forum nie zawsze nadaje się na
          > prezydenckie orędzie. Niec lepszego prezydent nie mógł wymyśleć,
          > żeby sprawić radość pedałowi
          > ======
          >
          > Juz dawno mowilem, ze swoja homofobia Kaczki narobia Polsce
          wylacznie
          > antyreklamy. Piastujac tak wysokie urzedy polityk nie moze sobie
          pozwolic w
          > dzisiejszych czasach na homofobiczne misje czy inne antyhomo
          krucjaty. Od tego
          > sa klechy i cala reszta parafian ktorych wypowiedzi nie maja
          zadnego znaczenia.
          >
          > Sam przyznales zreszta, ze ten wystep nie nadawal sie do
          prezydenckiego oredzia
          > ,
          > jak i to ze podlozyl sie jak glupek potencjalnym nieprzyjaciolom.
          No wiec nie
          > rozumiem czego, w zwiazku z powyzszym, oczekiwalbys od Kaczych
          wrogow w takim
          > przypadku - pochwaly?!
          > Teraz prezydenci placa frycowe przez swoja glupote.
          >
          > Gdyby wymachiwal Kaczor tym zdjeciem po stwierdzeniu, ze
          np. "zalegalizowano
          > malzenstwa homoseksualne", bez jakichkolwiek komentarzy
          wartosciujacych to nie
          > "wedrowalbym teraz tylek w tylek z pedalami", gdyz po prostu nie
          byloby sprawy
          > o
          > propagowanie homofobii, wytoczonej notorycznemu homofobowi (zakazy
          parad pamiet
          > asz?)

Bo widzisz, Benek tu nie ma dobrej strony. I to niezależnie jaki ze
          mnie homofob a z Ciebie katofob.
    • hiperrealizm oczywiście pedała! 22.03.08, 17:47
      Niech sobie Prezydent mordy obcym pedziem nie wyciera skoro brata ma
      pod ręką!
    • hiperrealizm Widzę że w tym wątku ujawniło się kretyństwo 22.03.08, 18:05
      wszytkich stron!
      Po perlistych - Pedał to też człowiek i jako taki zasługuje na
      poszanowanie prywatnosci!
      Do ateistów - Pismo to nie bajka!
      ======================================
      Do wszystkich - więcej szacunku wobec bliźnich!
      ======================================
      A teraz cześć wam!
      Zbieram się do kościoła! Dzisiaj jest Wielka Sobota!
      • k_az A ja stawiam na żonę pedala. 22.03.08, 18:09
        Nie wolno jej/jego obrażać.
        pozrawiam.kaz
        • lech.niedzielski Czy to wybór pomiędzy braćmi ? 22.03.08, 20:44
          Między Panem Prezudentem a Jego Bratem ?!!!
          Ja wolę Pana Prezydenta.
    • cyniol Re: kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski 23.03.08, 01:15
      Pedal to znany miedzynarodowy aktywista pedalski, ktory czekal na swoje 5 minut
      i w koncu doczekal sie szansy zmierzenia sie z samym prezydentem RPsmile)

What Kaczynksi probably didn't realize is Brendan Fay is an internationally
      reknowned gay activist. Here are some photos I took of Fay at a protest at the
      Russian consulate last summer.
      joemygod.blogspot.com/2007/06/gay-protest-at-nyc-russian-embassy.html
    • cyniol Re: kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski 23.03.08, 01:55
      Interesujace, pelne nienawisci komentarze na pedalskiej stronie, a ponoc geje to
      wesole i tolerancyjne istoty.
      Z komentarzy polskich gejow na polskiej stronie, wywnioskowalem zas, ze oni nie
      posiadaja narodowosci. W rubryce narodowosc wpisuja zapewne homoseksualista.
      Zlowrogo kojarza sie z miedzynarodowka komunistyczna. Swoja Ojczyzne
      postrzegaja przez pryzmat penisa.
      joemygod.blogspot.com/2008/03/polish-prez-mocks-gay-american-wedding.html
      • axx611 Re: kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski 23.03.08, 13:17
        Zdecydowanie popieram tego ptaszka z Nowego Jorku przeciwko
        prezydentowi. Zastanawia mnie tylko dlaczego prezydent tak nie lubi
        tych pedalow bo pisano niejednokrotnie ze i w jego otoczeniu sa
        takowi i czuja sie dobrze a nawet wysmienicie. Przeprosiny i
        odszkodowanie to oczywiscie za malo. Kiedy w Polsce zostanie
        zalozona jaczejka Ligi Homoseksualistow z USA (Nowy Jork)? To
        wplywowa organizacja i byc moze zalatwila by wizy dla polakow
        (homoseksualistow w szczegolnosci) a takze rakiety,tarcze i jakis
        szpital w Warszawie. (AIDS)
    • facundo44 Re: kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski 23.03.08, 20:03
      A to nie na jedno wychodzi?
      • lech.niedzielski Bulgotka na przyczłapach. Czyli pedała. 24.03.08, 10:24
        Ale to jego osobista sprawa. I jego wysoko postawionego brata.
    • wikul Czarny sen prezydenta 24.03.08, 23:03
      Niemiecki homoseksualista zakłada konto w polskim banku, by wykupić
      ziemię na Mazurach.
    • cyniol Re: kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski 25.03.08, 00:24
      Wyslalem link na temat pretensji pederasty amerykanskiego do prezydenta Polski
      moim wszystkim znajomym nie Polakomsmile Mowili, ze ubaw mieli czytajac i
      stwierdzili, ze cale szczescie, ze istnieja jeszcze kraje gdzie ludzie resztki
      rozumu zachowali. Nie sa homofobami, ale malzenstwa pedalow sa dla nich patologia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka