perla 21.03.08, 22:50 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5047840.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leje-sie Ja, oczywiście 21.03.08, 23:03 prezydenta. Jeszcze jedno, dwa takie orędzia i małżeństwa homoseksualne poprze 87% Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Ja, oczywiście 21.03.08, 23:22 leje-sie napisał: > prezydenta. miło mi > Jeszcze jedno, dwa takie orędzia i małżeństwa homoseksualne poprze 87% Polaków. za długo w tej komunistycznej Szwecji jesteś co by wiedzieć, iż Polacy nigdy tego niezaakceptują właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie I dlatego potrzebne jest wsparcie 21.03.08, 23:26 prezydenckie. Zaakceptują, zaakceptują. Mam lepsze zdanie o Polakach niż ty, Perełko. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: I dlatego potrzebne jest wsparcie 21.03.08, 23:28 leje-sie napisał: > prezydenckie. > > Zaakceptują, zaakceptują. Mam lepsze zdanie o Polakach niż ty, Perełko. Lejku, Polacy to naród tolerancyjny jest. Nikt nie czepia się tu pedziów o ile dyskretni są, i nie epatują swymi świństwami właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 w awanturze tej popieram 21.03.08, 23:37 Prezydenta. I Perełkę zawsze właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Ciekaw jestem czy 21.03.08, 23:34 wpierw doczekamy się zniesienia celibatu czy małżeństw jednopłciowych? > o ile dyskretni są, i nie epatują swymi świństwami właśnie. By nie epatowali świństwami właśnie. A może dwa w jednym? Odpowiedz Link Zgłoś
perla w Polsce kretynie jeden 30 tys. księży jest 21.03.08, 23:38 a Ty przypisujesz całej społeczności tej, jednostkowy wybryk właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie A dokładnie który z tych 21.03.08, 23:46 jednostkowych wybryków? Poznań, Tylawa, Szczecin? Żeby wymienić te najgłośniejsze? I powstrzymaj się od epitetów. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: A dokładnie który z tych 21.03.08, 23:48 Lejku, to są słownie TRZY... czy ci panowie "w koloratkach" mieli oficjalnych mężów i szczycili się tym? Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Mąż, żona, wszystko jedno 22.03.08, 00:06 krzywdy by nie było. Jestem za tym, by księża mogli się szczycić swymi rodzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Mąż, żona, wszystko jedno 22.03.08, 16:38 leje-sie napisał: > krzywdy by nie było. > > Jestem za tym, by księża mogli się szczycić swymi rodzinami. I aby Kościół Katolicki upadł tak nisko jak ten protestancki. Dziękuję Ci lejku za Twą "troskę", ale naprawdę obejdzie się. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Napisałem "krzywdy" nie precyzując 22.03.08, 21:26 o czyją krzywdę chodzi. Tyś się dorozumiał jednego ze znaczeń. Kościół jest instytucją. Nie mam szczególnej estymy dla instytucji. Istnieją dla jakiegoś celu, gdy cel znika powinniśmy się żegnać z nimi bez żalu. Kościół istnieje bo zaspokaja potrzeby duchowe wielu ludzi. Gdy przestanie te potrzeby zaspokajać lub gdy zaspokojone zostaną w inny sposób lub gdy znikną wówczas i Kościół straci rację bytu. Takie jest moje zdanie. Ty twierdzisz, że Kościół istnieje dla/z powodu celibatu. Twoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Napisałem "krzywdy" nie precyzując 22.03.08, 22:52 leje-sie napisał: > Ty twierdzisz, że Kościół istnieje dla/z powodu celibatu. Twoje zdanie. Bardzo ciekawe wnioski wyciągasz. Dla Ciebie Kościół może być tylko "instytucją", nawet sie temu nie dziwię. Dla człowieka wierzącego jest czymś znacznie więcej. I ten mistyczny wymiar Kościoła pozwala mi wierzyć w to, że zgodnie z tym co zapowiedział Jezus, nie "przemogą go bramy piekielne". Dlatego o "istnienie" Kościoła się nie martwię. Z celibatem, czy bez. Natomiast doświadczenie uczy, że jego brak służy li tylko rozprężeniu dyscypliny, degrengoladzie moralnej i koniec końców upadku wiary. Kościoły protestanckie są tego dobitnym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Szoku, 25.03.08, 18:37 Nie wiem, z którym z twoich twierdzeń mam dyskutować. No bo jak w końcu - czy Kościół będzie istniał wiecznie, czy też jego egzystencja zależy jednak od celibatu, brak którego niechybnie doprowadzi go do upadku. Właściwie jedyne, o co chciałbym cię zapytać, to co rozumiesz pod pojęciem "degrengolady moralnej", wydaje mi się bowiem, że twoje pojęcie moralności jest dla mnie egzotyczne, ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Szoku, 25.03.08, 18:46 leje-sie napisał: > Nie wiem, z którym z twoich twierdzeń mam dyskutować. > > No bo jak w końcu - czy Kościół będzie istniał wiecznie, czy też jego > egzystencja zależy jednak od celibatu, brak którego niechybnie doprowadzi go do > upadku. Kondycja tej egzystencji, a nie egzystencja w ogóle. Może egzystować w pełni sił i dalej prężnie się rozwijać, a może wegetować na granicy destrukcji. > Właściwie jedyne, o co chciałbym cię zapytać, to co rozumiesz pod pojęciem > "degrengolady moralnej", wydaje mi się bowiem, że twoje pojęcie moralności jest > dla mnie egzotyczne, ale mogę się mylić. W odniesieniu do Kościoła - dokładnie to co dzieje się w kościołach protestanckich - wyświęcanie kobiet, kapłaństwo dla pedałów, pedalskie małżeństwa, odrzucanie podstawowych dogmatów (Chrystus nie jest Bogiem, piekła nie ma, szatan to przenośnia zła, itp. debilizmy), itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie No dobra, ale dlaczego 25.03.08, 18:53 np kapłaństwo kobiet jest złe? Na temat czy piekło istnieje obiektywnie czy jest jedynie przenośnią i wiecznym potępieniem, które odbywa się w duszy grzesznika, nie potrafię się wypowiedzieć. Nie mam pod ręką konkordancji by stwierdzić, co jest rzeczywiście napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: No dobra, ale dlaczego 25.03.08, 19:09 leje-sie napisał: > np kapłaństwo kobiet jest złe? Trudno orzekać to w kategorii złe-dobre. Złe jest podkopywanie jednego z fundamentów wiary, którym jest Święta Tradycja. Jezus wybrał na swoich uczniów tylko mężczyzn i podobnie uczynili później oni. Nauka Kościoła uczy aby Tradycję przyjmować jako całość, nie można odrzucać sobie części, część zmieniać, a część przyjmować bez zmian. Naruszenie części fundamentu powoduje, że cała budowla zaczyna się chwiać. Jest to ponownie empirycznie udowodnione na podstawie kościołów protestanckich. Po co ja Ci lejku mam tłumaczyć rzeczy oczywiste, Ty po prostu otwórz oczy, lub przestań udawać pierwszego naiwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: A dokładnie który z tych 21.03.08, 23:50 leje-sie napisał: > jednostkowych wybryków? > > Poznań, Tylawa, Szczecin? Żeby wymienić te najgłośniejsze? mimo wszystko to jednostkowe przypadki są. Spójrz na proporcje. > I powstrzymaj się od epitetów. chętnie, ale przy Tobie to trudne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski 21.03.08, 23:11 perla napisał: Poparł bym prezydenta gdyby wyciągnął konsekwecje w stosunku do miglanca który go wkręcił w to zdarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Miglanc Kur(ew)ski 21.03.08, 23:42 Kaczynski przed wyborami w 2005 roku spotkal sier na debacie z Tuskiem. Tusk byl oburzony akcja z dziadkiem w stalowym helmie. I sie zapytal Kaczora dlaczego ten ostatni trzyma tego "sk...". Kaczor mu odpowiedzial, ze Kurszczak "moze i jest sk..., ale on woli go miec po swojej stronie". Odpowiedz Link Zgłoś
perla debilu, jakiego pana??? 21.03.08, 23:23 czy słyszałeś aby pan mówił o innym facecie "mój mąż"? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Do ksiedza sie mowi ojcze... 21.03.08, 23:30 ...a do zakonnicy siostro. Dziwne? Dziwne. Co sie tak dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
perla a Ty jak zwykle ze swoją fobią antykościelną 21.03.08, 23:33 słuchaj, nikt mi nie powie, że to normalne jest jak mężczyzna mówi o innym mężczyźnie "mój mąż". To degrengolada jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie degrengolada, tylko srodowiskowa norma.. 21.03.08, 23:37 ..kulturowa Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant szczerze? 21.03.08, 23:37 Nie obchodzi mnie to. Alkowa innych ludzi mnie zupelnie nie interesuje. Nie popieram takich "malzenstw", ale prostackiej homofobii tez nie lubie. Wolnoc Tomku w swoim domku. Zreszta, gdyby to zalezalo ode mnie to odebralbym prawo do wpolnego rozliczania sie heteroseksualnym i bezdzietnym malzenstwom. To wszystko sie o kase rozbija. Homoseksualisci powinni miec prawo do cywilnych kontraktow (spadki, wizyty w szpitalu etc.), ale nie do np. wspolnego rzoliczania sie. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: szczerze? 21.03.08, 23:42 spadki, gdy odpowiedni zapis testamentowy sporządzą. Wizyty w szpitalu - gdy upoważnią. A co robią pod kołdrą to ich biznes, ich grzech. Tylko niech się z tym nie obnoszą, bo to obrzydliwe jest. Też bezdzietnym zabrałabym wspólne rozliczanie. Popierana ma być RODZINA która dzieci rodzi. Krajowi przyrost naturalny jest potrzebny, nie pary egoistów. Odpowiedz Link Zgłoś
perla o to to właśnie 21.03.08, 23:47 nikt ich nie chce prześladować. Ale też nie ma zgody na przywileje bo mają swoiste upodobania. Aktualne prawo zapewnia im to wszystko o czym Azerko napisałaś właśnie. a000000 napisała: > spadki, gdy odpowiedni zapis testamentowy sporządzą. > Wizyty w szpitalu - gdy upoważnią. > > A co robią pod kołdrą to ich biznes, ich grzech. Tylko niech się z tym nie > obnoszą, bo to obrzydliwe jest. > > Też bezdzietnym zabrałabym wspólne rozliczanie. > Popierana ma być RODZINA która dzieci rodzi. Krajowi przyrost naturalny jest > potrzebny, nie pary egoistów. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: o to to właśnie 21.03.08, 23:54 oczywiście, że nikt ich nie prześladuje. To oni sami chcą być prześladowani, bo może przy okazji uda im się ugrać jakieś przywileje... Prawa obywatelskie mają takie sam jak każdy inny obywatel naszego kraju. A przywileje? Ja też nie mam przywilejów innych grup ludzi.... i jakoś cudacznych parad nie urządzam. Uważam, że przywileje się należą WYŁĄCZNIE tym ludziom, którzy RODZĄ i wychowują dzieci. A co do info w szpitalach czy dziedziczenia: małżeństwo to JEDNOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Zgadzamy sie 21.03.08, 23:47 Otoz to. Dlatego popieram in vitro, a jesli i to nie pomoze, to sa osrodki adopcyjne. Dlaczego bezedzietni maja miec takie same przywileje jak wielodzietne rodziny? Gdzie tu sens i logika? A kontarkty dla homoseksualistow powinny jakies byc, ale na pewno nie malzenstwa. Malzenstwo to baba, chlop i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Slyszalem. Pan Fay tak mowil o swoim mezu:) 21.03.08, 23:31 A co, przyrodzone wiesniactwo nie pozwolilo ci zauwazyc, ze to kulturalny czlowiek, ktorego nalezy tytulowac pan? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant co za roznica 21.03.08, 23:32 Kaczor nie powinien wykorzystywac wizerunku tego Jankesa do swojej propagandy. Teraz powienien odszkodowanie zaplacic. A pan czy nie pan to wtorny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Moze wtorny:)Po prostu nacisnalem w Perle przycisk 21.03.08, 23:35 ...pod nazwa "wsciek Perly", gdy najzupelniej swiadomie oraz spodziewajac sie reakcji nazwalem Fay'a panem Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Moze wtorny:)Po prostu nacisnalem w Perle prz 21.03.08, 23:38 a skąd wiesz, że to pan? A może to "żon" właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Niezaleznie od funkcji "utylitarnej" w malzenstwie 21.03.08, 23:40 ..posiada on takze plec i godnosc, stad "pan". Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Niezaleznie od funkcji "utylitarnej" w malzen 21.03.08, 23:47 kto posiada godność? ktoś kto łamie Boskie przykazania, w czterech literach ma zapis biblijny, że homo w oczach Boskich wielką obrzydliwością jest - i bezczelnie kłamie, że ślub kościelny ze swoim kochasiem ma? Chyba, że biskup Niemiec mu pobłogosławił we własnym imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Biblia to bajki 21.03.08, 23:49 Nie mi sadzic kto zyje moralnie a kto nie. A malzenstwo to masa przywilejow. I o to sie to rozbija. Kasa... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Biblia to bajki 21.03.08, 23:56 dla jednego bajki, dla drugiego powaga... Przecież chyba wiesz Abszyfikancie, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... jesteś ateistą to i Biblię bajką nazywasz... Powiedz to ortodoksowi w jarmułce - to Ci urodę poprawi.... Jak to powiedział taki jeden mądrala? Wszystko jest WZGLĘDNE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Zgoda 22.03.08, 00:00 Dla jednego bajki, a dla drugiego sens zycia. Nie ma miedzy nami sporu. Wychodze z zalozenia, ze mozna wierzyc nawet w kamien, ale pod warunkiem, ze ja kiedys tym kamieniem nie oberwe w glowe. A z religiantami wszelkiej masci staram sie rozmawiac o pogodzie. Ani oni mnie nie przekonaja, ani ja ich nie przekonam. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Biblia to bajki 22.03.08, 00:01 takie same jak izrael,ktory na podstawie bajek powstal. czas na rzeczywistosc moi mili.ciekawe,ze komus przeszkadzaja jedne bajki a jesli chodzi o drugie to po prostu pada z wrazenia na sama nazwe..oj wej Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Ad rem ciotka 22.03.08, 00:05 A Zydzi to narod, a nie religia. Nawiasem mowiac prawie 60% Izraelczykow to ludzie swieccy, a haredim to tylko 8% populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Ad rem wujek 22.03.08, 00:12 bo mowisz takie bzdury,ze nawet ptaszki spiace na drzewach spadaja ze smichu. skoro tylko 8% zydow wierzy to jakim prawem na podstawie biblii ktos im panstwo stworzyl? przeciez to jedna,wielka bajka a jesli chodzi o chrzescijan to tez mowimy o ludziach,a nie o automatach,z ktorych kupujesz gume do zucia. wez ty wujek pojdz juz spac,bo zarywasz kolejna noc po nic..belkoczac jak zwykle do kompa swe madrosci zydowskie za 5 groszy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Nu, nu 22.03.08, 00:14 anamalia.wrzuta.pl/audio/5wWm7VQofd/12_gdy_mowia_mi Pospiewaj sobie, ladna prorodzinna piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Nu, nu 22.03.08, 00:19 twoje muzyczne gusta punka rowniez mnie nie rajcuja,ale zgodnie z tradycja polska polecam troche zimnej wody.. to kazdemu wujciowi pomaga ukoic zal i bol samotnosci . i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/smingusdyngus2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 narod zydowski nie istnieje od 2000 lat 22.03.08, 00:36 A na jakiej podstawie zydzi to narod? Mowili w prymitywnym niemieckim slangu, nie posiadali narodowego terytorium, nie stanowia grupu rasowej (gdyz czesc jest negroidalna , a czesc caucasians) sa genetycznie rozwodnieni i nie maja wspolnej religii (6o%to ateisci). Czyli zydzi to nie narod ale, multietniczna miedzynarodowa ekipa pracujaca w Disnaylandzie zwanym Israel za garsc amerykanskich dolarow. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 Ale zadnego Nobla dla Disnaylandu Israel 22.03.08, 00:50 Miedzynarodowa, multnietniczna obsluga Disnaylandu Israel nie dostala zadnego Nobla. A te Noble z diaspory to wyniki zespolowej pracy gojowskich naukowcow, ktorym spryciarze-geszefciarze zydowscy dorobek zawlszczyli i firmowali. Przeciez to ogolnie znany fakt z ktorego swiat sie smieje. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie A wiecie, kto był pierwszym Polakiem 22.03.08, 16:16 wyznania mojżeszowego, który zdobył literacką nagrodę Nobla? Niejaki Czeszer Mec*. Ożenił się z wdową po Reymoncie. * to żart piętrowy Słonimskiego. Chodziło o adwokata Leona Czeszera. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jak dobrze wiesz Azerko nie przyjmuje argumentacji 21.03.08, 23:58 ...ze ktos pozbawiony jest godnosci jako osoba obdazona plcia, poniewaz przekroczyl ten lub inny zakaz zapisany w jednej z ksiag, jednej z wielu religii. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jak dobrze wiesz Azerko nie przyjmuje argumen 22.03.08, 00:04 Kazdy czlowiek ma niezbywalna godnosc. I jesli nie robi nikomu krzywdy to nie wolno naruszac jego prywatnosci. Ten Jankes (w przeciwienstwie do takiego pedofila Dymera) nikomu zycia nie zniszczyl i Kaczor nie powinien sobie robic publicity jego kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wyobrazmy sobie spot, w ktorym lewicowy.. 22.03.08, 00:07 ..prezydent artykuluje swoja niechec do KK pod obrazek p.p Paetza, czy, przepraszam za wyrazenie, Dymera Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Ano wlasnie Marouderze 22.03.08, 00:10 Zobacz co ta arcygnida powiedziala. Nawet tego bestialsko zamordowanego biskupa, ktorego kropneli islamofaszysci nie uszanowal. miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34959,5044332.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I to jest cos, co czyni te organizacje.. 22.03.08, 00:16 ..rownie odrazajaca w moich oczach, co wszystkie totalitarne nurty spoleczne! Ta klinicznie czysta bezczelnosc i hipokryzja, ta pewnosc, ze bedzie sie wysluchanym i zaakceptowanym przez tlum niezaleznie od tego jakie klamstwo, jaka podlosc sie wypowie! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Ja im sie nawet nie dziwie 22.03.08, 00:18 Doili ludzi prawie 2 tysiace lat, wiec musza byc mocno zdziwieni tym, ze ktos zaczyna im sie stawiac. Jeszcze 3 takie skandale i mury runa, jak w Irlandii... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Ja im sie nawet nie dziwie 22.03.08, 00:27 Widze to. Mlode pokolenie w swojej masie, przynajmniej jesli idzie o duze miasta jest otwarte, woluntarystyczne, nastawione na osobisty, wymierny sukces, czyli de facto fukcjonuje w calkowitej opozycji wobec postaw gloszonych i propagowanych prze kosciol. KK w Polsce ma przekichane, tyle, ze jeszcze o tym nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant W Warszawie malo kto wpuszcza ksiedza po koledzie 22.03.08, 00:31 Niedawno czytalem w "Stolku" analize na ten temat. Najnizsza frewkencja na niedzielnych mszach w calej Polsce. Warszawa da sie lubic A oni juz chyba o tym wiedza, ale jeszcze ze 20 lat pociagna. Zreszta majatku to oni maja na 300 lat, a nawet na dluzej. Z glodu nie umra. Problemem jest malejaca z roku na rok ilosc powolan. Warszawa da sie lubic Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 Kosciol ma swietna przyszlosc w pedalskim swiecie 22.03.08, 00:44 W zapedalonym swiecie i w zapedalonej Posce gdzie pedlstwo jest preferowanym stylem zycia propagowanym przez wszystkie media Kosciol Katolicki ma swietlana przyszlosc. Jezeli prawda jest to co mowia zboki aquanetu, ze kazdy ksiadz to pedal ,to KK jest swietnie przygotowany do odegrania znaczacej roli w nowym, pieknym pedalskim swiecie. Czyli tak czy owak Zenon Nowak. ha,ha,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
perla dwóch "Polaków" pedałowi nadstawia się, aby 21.03.08, 23:36 tylko Prezydentowi Polski zaszkodzić. No, ładnie, ładnie. Oto prawdziwi patrioci są. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski 21.03.08, 23:13 mam to gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 Ilu jest pedalow w tym temacie? 21.03.08, 23:40 Pedersci- Absztyfiknt, leje sie, marudny Hetero -Perla, Andrew2008 Czyzby w Polsce bylo 3/5 pedalow? Zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 Prezydent nie na sie co obawiac 21.03.08, 23:54 Czas trwania pedlaskich zwiazkow wacha sie od 60 sekund w lazni pedalskiej do 6 miesiecy pedalskiego "malzenstwa". Tak ze za dwa miesiace panna Fey bedzie znowu znowu ciota rozwodka do wziecia. Tak , ze pan Prezydent musi tylko przeczekac ta pedalska farse. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czytalem, ze ty Ędriu gustujesz w rozwodkach:) 22.03.08, 00:00 andrew2008 napisał: > Czas trwania pedlaskich zwiazkow wacha sie od 60 sekund w lazni > pedalskiej do 6 miesiecy pedalskiego "malzenstwa". > Tak ze za dwa miesiace panna Fey bedzie znowu znowu ciota rozwodka > do wziecia Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty mozdzku ptasi 22.03.08, 00:20 popierasz ,,prezydenta’’, poniewaz ten wymachiwal zdjeciem obcych mu osob, bez ich zgody ? czyz przyjacielu nie czulbys sie urazony, gdyby ow wyglosil mowe o glabach kapuscianych i pokazal swiatu twoja podobizne ? -- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Popieram :O)) 22.03.08, 01:09 Kaczor nie powinien byl uzywac ich podobizn gdy publicznie udowadnial obrzydliwosc i zlo tkwiace w homoseksualnych zwiazkach. Moze bedzie pamietal nastepny razem, cymbal. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Kaczor powinien byc scigany z urzedu 22.03.08, 00:58 za obraze religijnych uczuc powinien wziac go prokurator za du.pe, pardon za kuper. Prawo musi traktowac wszystkich jednakowo, bez wzgledu na to czyje uczucia sa obrazane. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 Re: Kaczor powinien byc scigany z urzedu 22.03.08, 01:02 Czy pederastia z NY to religia? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg to nie jest kwestia kogo popierasz 22.03.08, 04:18 pedała czy prezydenta to jest kwestia poszanowania prawa do ochrony dóbr osobistych Owi ludzie maja takie prawo i będą z niego korzystać To problem prezydenta i ludzi z jego otoczenia, którzy prawo maja po prostu gdzieś A. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Benka rozumiem, ale reszta ocipiała chyba! 22.03.08, 14:37 Benek programowo tyłek w tyłek z pedałami wędruje ale reszta? Wszystkie pretensje o wykorzystanie wizerunku Feya na drzewo wysłać należałoby. Pedał urządził sobie happening ze swoim ślubem i jest aktywnym działaczem organizacji geyowskiej. Sam zabiegał, żeby jego ślub był wydarzeniem medialnym z którego zdjęcia i filmy miały się rozejść w jak największym nakładzie. To tak jakby Mandaryna żądała od kogoś przeprosin za to, że ktoś sobie wykorzystuje jej nagrania z Sopotu. A do prezydenta można mieć pretensje, ale z powodu wykrzystania chwytów zupełnie nie pasujących do specyfiki wystąpienia. Frey i jego wizerunek podlega dokładnie takiem samej krytyce jak każda osoba, której wizerunek za jej zgodą i z jej staraniem pojawił się w przestrzeni medialnej, ale to co dobre w publicystyce, felietonie czy na forum nie zawsze nadaje się na prezydenckie orędzie. Niec lepszego prezydent nie mógł wymyśleć, żeby sprawić radość pedałowi. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Drogi Hymenie 22.03.08, 15:01 Użycie przez ciebie już w nagłówku słowa "ocipiała" jest w kontekście sprawy wyjątkowo nie na miejscu. Powinienieś był napisać "och..ała". A tak to odebrałeś wiarygodność dalszym swoim rozważaniom. Pragnę jedynie zauważyć, że roli globalnego happeningu trudno nie docenić. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Ależ drogi Leje-sie, 22.03.08, 15:12 leje-sie napisał: > Użycie przez ciebie już w nagłówku słowa "ocipiała" jest w kontekście sprawy > wyjątkowo nie na miejscu. Powinienieś był napisać "och..ała". nie wiem na jakiej podstawie wnosisz taką korektę, skoro ja prawa gejów i lesbijek na równi stawiam??? > > A tak to odebrałeś wiarygodność dalszym swoim rozważaniom. > > Pragnę jedynie zauważyć, że roli globalnego happeningu trudno nie docenić. A jednak nie tylko dobrnąłeś do końca, a zgodziłeś się z konkluzją ) Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Tylko i wyłacznie dlatego, że 22.03.08, 15:25 do końca nie dobrnąłem mogłem się zgodzić z konkluzją. No bo gdybym wiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
hymen To bardzo niepolitycznie wyrażać skrajną opinię 22.03.08, 15:40 w dwóch zdaniach wyrażonych w postach jeden za drugim. No bo gdybyś wiedział to co?? Światowy happening prezydentowi na zdrowie by wyszedł, to powiedzieć chciałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Doczytałem do twojej konkluzji 22.03.08, 15:52 "Nic lepszego prezydent nie mógł wymyślić, żeby sprawić radość pedałowi." i trudno mi się z nią nie zgodzić, skoro sam napisałem powyżej: "Jeszcze jedno, dwa takie orędzia i małżeństwa homoseksualne poprze 87% Polaków." hymen napisał: > w dwóch zdaniach wyrażonych w postach jeden za drugim. No bo gdybyś > wiedział to co?? Światowy happening prezydentowi na zdrowie by > wyszedł, to powiedzieć chciałeś? Można by spróbować galwanizować trupa erystycznego, ale chyba bym się nie podjął. Tu trzeba przebiegłości Perły lub naiwności Hasza. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Doczytałem do twojej konkluzji 22.03.08, 16:10 > Można by spróbować galwanizować trupa erystycznego, ale chyba bym się nie > podjął. Tu trzeba przebiegłości Perły lub naiwności Hasza. I dobrze Leje-sie. Tu niemal wszyscy świętują, Frey nie wart zachodu a Lech da zapewne jeszcze nie jedną okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Hymen wiadomo - Homofob 22.03.08, 16:25 hymen napisał: Frey i jego wizerunek podlega dokładnie takiem samej krytyce jak każda osoba, której wizerunek za jej zgodą i z jej staraniem pojawił się w przestrzeni medialnej, ale to co dobre w publicystyce, felietonie czy na forum nie zawsze nadaje się na prezydenckie orędzie. Niec lepszego prezydent nie mógł wymyśleć, żeby sprawić radość pedałowi ====== Juz dawno mowilem, ze swoja homofobia Kaczki narobia Polsce wylacznie antyreklamy. Piastujac tak wysokie urzedy polityk nie moze sobie pozwolic w dzisiejszych czasach na homofobiczne misje czy inne antyhomo krucjaty. Od tego sa klechy i cala reszta parafian ktorych wypowiedzi nie maja zadnego znaczenia. Sam przyznales zreszta, ze ten wystep nie nadawal sie do prezydenckiego oredzia, jak i to ze podlozyl sie jak glupek potencjalnym nieprzyjaciolom. No wiec nie rozumiem czego, w zwiazku z powyzszym, oczekiwalbys od Kaczych wrogow w takim przypadku - pochwaly?! Teraz prezydenci placa frycowe przez swoja glupote. Gdyby wymachiwal Kaczor tym zdjeciem po stwierdzeniu, ze np. "zalegalizowano malzenstwa homoseksualne", bez jakichkolwiek komentarzy wartosciujacych to nie "wedrowalbym teraz tylek w tylek z pedalami", gdyz po prostu nie byloby sprawy o propagowanie homofobii, wytoczonej notorycznemu homofobowi (zakazy parad pamietasz?) Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 Homowstret to zdrowy fizjologiczny odruch 22.03.08, 18:05 A niby dlaczego to w dzisiejszych czasach prezydent nie moze pedalow flekowac? Wiekszosc zdrowych hetero sexualnych mezczyzn tego swiata, ma zdrowy naturalny odruch homowstretu. Homowstret to zdrowy i spolecznie pozadany , niekontrolowany odruch wymiotny na widok pary pederastow. Ja niedawno w tramwaju obrzygalem pedalska "pare" i dostalem oklaski od publiki. Prawdziwi mezczyzni!! Homowstret to zdrowy fizjologiczny odruch! RZYGAJMY NA PEDALOW !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ty Ędriu musisz chyba mieszkac w San Franciszko:) 22.03.08, 23:09 ...te tramwaje amerykanskie) andrew2008 napisał: Ja niedawno w tramwaju obrzygalem pedalska "pare" i dostalem oklaski > od publiki. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 Tym razem to byl tramwaj warszawski 22.03.08, 23:26 W tej chwili przebywam w Polsce. Ale wymioty homowstretu miewalem juz w samolotach i na ulicy. Jest to jak najbardziej normalna reakcja, wywolany fizjologicznym odruchem naturalnego wstretu jaki hetero mezczyzna ma do pedalow. No coz - ewolucja nas takimi zrobila. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Hymen wiadomo - Homofob 25.03.08, 00:16 benek231 napisał: > hymen napisał: > > Frey i jego wizerunek podlega dokładnie takiem samej > krytyce jak każda osoba, której wizerunek za jej zgodą i z jej > staraniem pojawił się w przestrzeni medialnej, ale to co dobre w > publicystyce, felietonie czy na forum nie zawsze nadaje się na > prezydenckie orędzie. Niec lepszego prezydent nie mógł wymyśleć, > żeby sprawić radość pedałowi > ====== > > Juz dawno mowilem, ze swoja homofobia Kaczki narobia Polsce wylacznie > antyreklamy. Piastujac tak wysokie urzedy polityk nie moze sobie pozwolic w > dzisiejszych czasach na homofobiczne misje czy inne antyhomo krucjaty. Od tego > sa klechy i cala reszta parafian ktorych wypowiedzi nie maja zadnego znaczenia. > > Sam przyznales zreszta, ze ten wystep nie nadawal sie do prezydenckiego oredzia > , > jak i to ze podlozyl sie jak glupek potencjalnym nieprzyjaciolom. No wiec nie > rozumiem czego, w zwiazku z powyzszym, oczekiwalbys od Kaczych wrogow w takim > przypadku - pochwaly?! > Teraz prezydenci placa frycowe przez swoja glupote. > > Gdyby wymachiwal Kaczor tym zdjeciem po stwierdzeniu, ze np. "zalegalizowano > malzenstwa homoseksualne", bez jakichkolwiek komentarzy wartosciujacych to nie > "wedrowalbym teraz tylek w tylek z pedalami", gdyz po prostu nie byloby sprawy > o > propagowanie homofobii, wytoczonej notorycznemu homofobowi (zakazy parad pamiet > asz?) Bo widzisz, Benek tu nie ma dobrej strony. I to niezależnie jaki ze mnie homofob a z Ciebie katofob. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm oczywiście pedała! 22.03.08, 17:47 Niech sobie Prezydent mordy obcym pedziem nie wyciera skoro brata ma pod ręką! Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Widzę że w tym wątku ujawniło się kretyństwo 22.03.08, 18:05 wszytkich stron! Po perlistych - Pedał to też człowiek i jako taki zasługuje na poszanowanie prywatnosci! Do ateistów - Pismo to nie bajka! ====================================== Do wszystkich - więcej szacunku wobec bliźnich! ====================================== A teraz cześć wam! Zbieram się do kościoła! Dzisiaj jest Wielka Sobota! Odpowiedz Link Zgłoś
k_az A ja stawiam na żonę pedala. 22.03.08, 18:09 Nie wolno jej/jego obrażać. pozrawiam.kaz Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Czy to wybór pomiędzy braćmi ? 22.03.08, 20:44 Między Panem Prezudentem a Jego Bratem ?!!! Ja wolę Pana Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski 23.03.08, 01:15 Pedal to znany miedzynarodowy aktywista pedalski, ktory czekal na swoje 5 minut i w koncu doczekal sie szansy zmierzenia sie z samym prezydentem RP) What Kaczynksi probably didn't realize is Brendan Fay is an internationally reknowned gay activist. Here are some photos I took of Fay at a protest at the Russian consulate last summer. joemygod.blogspot.com/2007/06/gay-protest-at-nyc-russian-embassy.html Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski 23.03.08, 01:55 Interesujace, pelne nienawisci komentarze na pedalskiej stronie, a ponoc geje to wesole i tolerancyjne istoty. Z komentarzy polskich gejow na polskiej stronie, wywnioskowalem zas, ze oni nie posiadaja narodowosci. W rubryce narodowosc wpisuja zapewne homoseksualista. Zlowrogo kojarza sie z miedzynarodowka komunistyczna. Swoja Ojczyzne postrzegaja przez pryzmat penisa. joemygod.blogspot.com/2008/03/polish-prez-mocks-gay-american-wedding.html Odpowiedz Link Zgłoś
axx611 Re: kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski 23.03.08, 13:17 Zdecydowanie popieram tego ptaszka z Nowego Jorku przeciwko prezydentowi. Zastanawia mnie tylko dlaczego prezydent tak nie lubi tych pedalow bo pisano niejednokrotnie ze i w jego otoczeniu sa takowi i czuja sie dobrze a nawet wysmienicie. Przeprosiny i odszkodowanie to oczywiscie za malo. Kiedy w Polsce zostanie zalozona jaczejka Ligi Homoseksualistow z USA (Nowy Jork)? To wplywowa organizacja i byc moze zalatwila by wizy dla polakow (homoseksualistow w szczegolnosci) a takze rakiety,tarcze i jakis szpital w Warszawie. (AIDS) Odpowiedz Link Zgłoś
facundo44 Re: kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski 23.03.08, 20:03 A to nie na jedno wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Bulgotka na przyczłapach. Czyli pedała. 24.03.08, 10:24 Ale to jego osobista sprawa. I jego wysoko postawionego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Czarny sen prezydenta 24.03.08, 23:03 Niemiecki homoseksualista zakłada konto w polskim banku, by wykupić ziemię na Mazurach. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: kogo popieracie, pedała czy Prezydenta Polski 25.03.08, 00:24 Wyslalem link na temat pretensji pederasty amerykanskiego do prezydenta Polski moim wszystkim znajomym nie Polakom Mowili, ze ubaw mieli czytajac i stwierdzili, ze cale szczescie, ze istnieja jeszcze kraje gdzie ludzie resztki rozumu zachowali. Nie sa homofobami, ale malzenstwa pedalow sa dla nich patologia. Odpowiedz Link Zgłoś