i-love-2-bike 01.04.08, 01:57 no wiadomo zazdrosnicy. pani Joasiu wiadomo ,ze kobiet nikt nie przegada ani z nami nikt nie wygra a ci klikacze sa tak ponetni jak posladki pani oponenta www.tvn24.pl/-1,1544243,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 Sygnaturką utrwaliłeś przyszłość energetyczną Pols 01.04.08, 11:03 ki? A prawa autorskie... www.tvn24.pl/-1,1544243,wiadomosc.html nie mam TVN24 ani Trwam skasowałem TVP i abonament z powodu Lisa który zagłusza każda wypowiedx Kurskiego na zmiane ze swymi kibolami 24 500 zł za jedna godzinę zagłuszania Kurskiego no no... niech mi ktos powie, ze się go nie boją. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______________Proponuję Uchwalić kartę AntyPolaka 01.04.08, 11:10 i wręczyć ją Grossowi z nr.1 a teraz powtórka: Nic nie dorówna polskiej improwizacji i solidności hasz0 01.04.08, 10:19 Odpowiedz żadne tam angielskie five o'clock i stereotyp typowego Anglika znanego z flegmy i dystansu, oni nie zdają sobie sprawy, jak im dobrze, jak moga być pewni ułatwień, utartych dróg i gotowców. Polak zakłada od początku trudności. I przewiduje braki, złą jakość materiału, nieprzewidziane przeszkody odwrotną niz przewidywana reakcję, czy działanie przeciw procedurom. Poza tym mamy to szczęście, że fleksa języka rozwija pamięć ale i wyobraźnię połaczona z wyczuciem i logicznym mysleniem. badania wykazały że Anglik czyta w myślach kilka razy wolniej niż Polak. Z powodu braku jednolitych reguł czytania wyksztaca się u niego nieodracalnie inny mechanizm percepcji ciągu znaków. To samo z Niemcem. Brakuje mu refleksji wykraczającej poza rutynę. Dlatego Ferrari jest lepsze od BMW. Dlatego na przestrzeni 20 lat w czasie pamięci jednego pokolenia przegrali dwa razy awanture światową jaką wywołał pacjent źle leczony przez psychiatrę, której Hitler został podany w Pasewalku na Pomorzu między 21 października, a 19 listopada 1918 roku. Zaordynował ją i prowadził wybitny niemiecki neuropsychiatra Edmund Robert Forster, porównywany do doktora Frankensteina. Forster mimowolnie stworzył potwora. Oficjalne opinie z okresu służby wojskowej mówiły, że był wyzuty z wszelkich ambicji i nie przejawiał jakichkolwiek skłonności przywódczych. Leczenie Hitlera polegało na wmówieniu mu, że jest obdarzony niezwykłą siłą woli, czuwa nad nim opatrzność, a wzrok odzyska wtedy, gdy uwierzy w swoje „boskie posłannictwo”. Zaszczepiona podczas kuracji wiara w siebie i swoją własną misję towarzyszyła Hitlerowi do końca życia. Polacy w przeciwieństwie do Niemców nigdy by się na to nie nabrali. Polska demokracja szlachecka - tak wyszydzana przez zaborców ukształtowała zupełnie inną mentalność Polakowi. Dlatego m. in. moglismy roszyfrować Niemców (Enigma) a dla Anglików była to bariera nie do pokonania. Rozumie to dobrze Niemiec z Europa da sie lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Oddawać ten WĄTEK do K... nędzy! 01.04.08, 20:32 Co za wyjątkowa menda go wyklikała, tfu... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Oddawać ten WĄTEK do K... nędzy! 01.04.08, 20:39 sz0k napisał: > Co za wyjątkowa menda go wyklikała, tfu... > no dana wyla na moderacji o pare wpisow a w nocy poleciala i ona i nasz watek. faktycznie wyjatkowo zlosliwe mendy,w koncu co tam do cholery jakiemu kretynowi znowu lamalo. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Pokłosie... 01.04.08, 22:02 Za gejowo.pl: "Antarex będzie leczył się w „Odwadze”! Źródło: Własne 2008-04- 1, 22:00 / Walpurg Jak dowiedzieliśmy się od Kuby Porady, dziennikarza TVN 24, prowadzącego poniedziałkową poranną rozmowę z Jackiem Adlerem i Joanną Najfeld (w czasie któej mogliśmy zobaczyć pośladki Jacka), Antarex dał się przekonać argumentom Najfeld i chce porzucić homoseksualizm. - Widziałem, jak po zejściu z anteny, pan Adler długo rozmawiał na korytarzu z panią Najfeld – mówi Porada. – To ona głównie mówiła, a pan Jacek potakiwał jej. Miał czerwoną twarz – mówi dziennikarz TVN 24. Postanowiliśmy sprawdzić tę informację. Krótka rozmowa telefoniczna z Adlerem wyjaśniła wszystko. – To prawda, potwierdzam! – powiedział Antarex. – Jest mi przykro, że tak długo miałem klapki na oczach! Dopiero Asia Najfeld otwarła mi oczy na to, kim jestem. Przy niej zrozumiałem, że mógłbym pokochać silną i energiczną kobietę – mówił nam przez telefon. Z informacji uzyskanych od dotychczasowego partnera Antarexa wynika, że 15 kwietnia rozpoczyna się turnus w lubelskiej „Odwadze” (katolicki ośrodek leczenia z homoseksualizmu – przy. red.). To w czasie jego trwania Jacek Adler będzie się leczył. Czy to znaczy, że zniknie prowadzony przez Jacka portal? Admini nabrali wody w usta, ale sam Adler zadeklarował, że jeszcze dzisiaj zlikwiduje tylko swój profil, zaś portal będą prowadzić dotychczasowi administratorzy. - Zawsze wierzyłam, że należy posługiwać się dobrymi argumentami – takimi, które przekonają każdego – mówiła dzisiaj rano Joanna Najfeld. – Pół nocy rozmawiałam telefonicznie z panem Jackiem i jestem naprawdę szczęśliwa, że udało mi się go przekonać. Wierzę w jego szczerą intencję powrotu do normalnego życia – powiedziała. " Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pokłosie... 01.04.08, 22:06 faktycznie dzisiaj cos nie tak z paroma,albo jakies czerwone kapturki wdziewaja albo sie gole pupy w joasce bujaja. no niech mnie strzeli pIERon,zeby to byla prawda,bo jasia chyba niczegowata sobie Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: kto wyklikal Joanine:) 01.04.08, 20:34 Joaninę wyklikało podobno dzisiaj 4/5 sejmu. A gadali, że ten sejm taki do duрy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike a tu link:) 01.04.08, 22:09 cudo faktycznie,szczegolnie te niektore ikonki) gejowo.pl/index.php?pid=3&n_id=9233 Odpowiedz Link Zgłoś