i-love-2-bike 08.04.08, 17:34 ktora linia jezdzisz na klif? bestpics.ru/full/metro....jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stormy_weather Re: kapral mam pytanie 08.04.08, 18:34 jeździłem linią metra sokolniczeska na stacje "Łubianka" (do 1990 "Dzierżyńska) ... tu masz lepszy infografik metra , możesz poklikać w dowolną stacje i masz m.in. traveltime miedzy stacjami ... gdybym go wtedy miał ... engl.mosmetro.ru/flash/scheme01.html I love Russia Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kapral mam pytanie 08.04.08, 18:42 stormy_weather napisał: > jeździłem linią metra sokolniczeska na stacje "Łubianka" > (do 1990 "Dzierżyńska) ... > tu masz lepszy infografik metra , możesz poklikać w dowolną stacje i > masz m.in. traveltime miedzy stacjami ... > gdybym go wtedy miał ... > engl.mosmetro.ru/flash/scheme01.html > > I love Russia hm tam tez pelno ruskich na tym klifie i podejrzanie w oczy sie nigdy nie patrza. i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/klifzmorzem.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: kapral mam pytanie 08.04.08, 19:02 Wybierasz sie do Moskwy, vicky? Poogladaj sobie lepiej mape metra w Montrealu www.stcum.qc.ca/English/Metro/a-mapmet.htm Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kapral mam pytanie 08.04.08, 19:05 cyniol napisał: > Wybierasz sie do Moskwy, vicky? Poogladaj sobie lepiej mape metra w Montrealu > > www.stcum.qc.ca/English/Metro/a-mapmet.htm ja do moskwy..no nie, a zebys wiedzial,ze wybieram sie do ciebie i to niedlugo. szykuj przyjecie Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: kapral mam pytanie 08.04.08, 19:08 No to w sama pore mapke ci przeslalem Musze Moja uprzedzic, ze goscia bedziemy mieli Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kapral mam pytanie 08.04.08, 19:18 cyniol napisał: > No to w sama pore mapke ci przeslalem Musze Moja uprzedzic, ze goscia bedziem > y > mieli dwoch,ja i moj druh Odpowiedz Link Zgłoś