Gość: Agent IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.02, 12:29 Powiedzcie mi jaki jest serwer pop3 i smtp do poczty w gazecie ? Wielkie DZiEKi ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agent Spytam inaczej.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.02, 14:56 Czy ktos moze uzywa OutLooka do odbierania poczty z konta gazety ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wild wiec nie spytasz? :) 03.01.02, 15:30 Gość portalu: Agent napisał(a): > Czy ktos moze uzywa OutLooka do odbierania poczty z konta gazety ??? ja uzywam ale teraz siedze na cudzym kompie ... po 17 lub 18 wpisze ... chyba ze załozysz jakies konto picu-picu to wczesniej sie dowiesz! hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emalia Re: wiec nie spytasz? :) IP: *.adsl.hansenet.de 03.01.02, 15:39 pop3.poczta.gazeta.pl smtp.poczta.gazeta.pl O to chodzilo ? Odpowiedz Link Zgłoś
wild oooo! własnie! :) 03.01.02, 15:48 Gość portalu: emalia napisał(a): > pop3.poczta.gazeta.pl > smtp.poczta.gazeta.pl > > O to chodzilo ? te pop3 i smtpe! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Dziekuje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.02, 15:58 Gość portalu: emalia napisał(a): > pop3.poczta.gazeta.pl > smtp.poczta.gazeta.pl > > O to chodzilo ? Tak o to. Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwonad Re: # POMOCY :)) # 03.01.02, 15:41 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=070606 Ja sama nie używam od dawna poczty Gazety---listy przychodzą z opóźnieniem wielogodzinnym, albo nie ma połączenia z serwerem. Denerwujące to było. Aktualnie używam interii i nie mam żadnych problemów Odpowiedz Link Zgłoś
wild Re: # POMOCY!! :)) # 03.01.02, 15:49 iwonad napisał(a): > > > <a href="https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=070606">www.gazeta.pl/alfa/ho > me.jsp?dzial=070606</a> > > Ja sama nie używam od dawna poczty Gazety---listy przychodzą z opóźnieniem > wielogodzinnym, albo nie ma połączenia z serwerem. Denerwujące to było. > Aktualnie używam interii i nie mam żadnych problemów o spryciula! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonad Re: # POMOCY!! :)) # 03.01.02, 15:56 wild napisał(a): > o spryciula! ************ Widzisz jakie cuda czyni micha kisielku od czasu do czasu ) Odpowiedz Link Zgłoś
wild Re: # POMOCY!!!!!! :)) # 03.01.02, 16:01 iwonad napisał(a): > wild napisał(a): > > > > o spryciula! > > ************ > > Widzisz jakie cuda czyni micha kisielku od czasu do czasu ) Misza! co robi Mi? Misza ma kartofel! >pPPPPpPPPpppPP PS. moj kisiel chyba z planu Ridleya Scotta został zabrany Odpowiedz Link Zgłoś
iwonad DZIKI OBCY ???? 03.01.02, 16:14 wild napisał(a): > > PS. moj kisiel chyba z planu Ridleya Scotta został zabrany *********** A smaczek jaki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Dziękuję Wszystkim za pomoc.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.02, 16:01 ...a najlepszą skrzynkę ma wp.pl ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś