Gość: Perła IP: 213.76.64.* 06.04.01, 23:30 Przychodzi baba do lekarza cała obrzygana a lekarz mówi: "wyliże się Pani z tego". Zna ktoś lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ethanol Re: Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu? IP: *.coh.org 06.04.01, 23:46 przychodzi baba do lekarza -W jakich porach pan przyjmyje ??? -w sztruksach przychodzi baba do lekarza L: ooo..dawno pani nie bylo B: nie bylo bo chorowalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.01, 00:03 Przychodzi baba - poseł z pryszczycą do lekarza ? B: Czy można temu zaradzić ? L: Trzeba wybić całe stado. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz Re: Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu? IP: *.pp.rzeszow.pl 07.04.01, 11:56 Ten sprzed kilku lat: We Wrocławiu przychodzi baba do lekarza -Co pani jest ? -Mam Odre w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek.R Re: Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu? IP: 212.179.157.* 07.04.01, 11:56 Przychodzi kobieta z coreczka do lekarza."Doktorze,zbadaj pan corke,bo Ja komar ukasil w czlonek i dziewuszka ledwie zipie".Lekarz,po zbadaniu:"Pani corka powinna odwiedzic okuliste"."A to jak-dziwi sie matka-co ma okulista do bolesci czlona?"."Pani kochana-wzdycha lekarz-jezeli wasza coreczka nie potrafi rozroz- nic miedzy komarem a hujem to wlasciwie cierpi na slepote". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swinia Do Perly IP: 141.2.169.108, 141.2.252.* 07.04.01, 15:34 Perla,nareszcie cos madrego.Mnie tez juz wkurwiaja ciagle te same tematy.Przypierdolili sie wszyscy do Zydow jak zep psiego ogona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winnetou Re: Do Swini IP: *.azyx.com.pl 07.04.01, 15:46 a gdzie dowcip ? przychodzi pol baby do lekarza. co sie pani stalo ? sasiad mnie przerznal ! a drugie pol ? wypilismy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swinia Do Winnetou IP: 141.2.169.108, 141.2.252.* 07.04.01, 16:02 OK Winnetou oto Twoj dowciplaczego cyganka raz w tygodniu odwraca majtki na lewa strone? Zeby robaki mogly sie wyrzygac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winnetou Re: Do Winnetou IP: *.azyx.com.pl 07.04.01, 20:38 czym sie rozni TIRowka od pizzy ? tym, ze pizze mozna zamoowic bez grzybow ... hahahaha ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWEŁ PRZYCHODZI........... IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 07.04.01, 22:49 PRZYCHODZI BABA DO LEKARZA A LEKARZ ŻYD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: PRZYCHODZI........... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 23:33 Gość portalu: PAWEŁ napisał(a): > PRZYCHODZI BABA DO LEKARZA > A LEKARZ ŻYD kurw.. mać, miało nie być o Żydach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: PRZYCHODZI........... IP: 216.172.6.* 07.04.01, 23:51 Gość portalu: Perła napisał(a): > Gość portalu: PAWEŁ napisał(a): > > > PRZYCHODZI BABA DO LEKARZA > > A LEKARZ ŻYD > > kurw.. mać, miało nie być o Żydach! Pozim ten sam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: PRZYCHODZI........... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.01, 20:00 Gość portalu: Lilka napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Gość portalu: PAWEŁ napisał(a): > > > > > PRZYCHODZI BABA DO LEKARZA > > > A LEKARZ ŻYD > > > > kurw.. mać, miało nie być o Żydach! > > Pozim ten sam!!! Lilka, wyluzuj się, naprawdę chcesz ciągle tylko o Żydach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
4pancerni PRZYCHODZI........... 09.04.01, 15:07 ... baba do lekarza ze skarpeta na glowie. L: Co pani jest? B: Nic. To jest kurwa napad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu? IP: 62.180.71.* 09.04.01, 16:37 Cala sprawa dzieje sie w górach. Turysta przychodzi do baru, siada przy barze i pyta: - "Barman, co polecisz do picia?" Barman - "Ano, panocku drink 'Góra cy'" Turysta - "Jak to 'góra cy'?!" Barman - "Widzi pan, bierzemy sklanecke wina...no dwie...góra cy i wlewamy do garnka. Pózniej bierzemy sklanecke piwa....no dwie....góra cy i wlewamy do tego samego garnka . Nastepnie sklanecke wódecki...dwie...no góra cy i wlewamy do tego samego garnecka. Na koniec bierzemy sklanecke koniacku....no dwie... góra cy i wlewamy do garnka. Garnek stawiamy na ogniu i miesajac gzejemy cas jakis . Pózniej nalewamy i pijemy sklanecke....dwie... no góra cy . Po wypiciu wstajemy...robimy krocek.... dwa...no góra cy!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu? IP: *.coh.org 10.04.01, 04:29 ...baba do lekarza z zaba na glowie. Lekarz: co pani jest ??? Zaba: jakies gowno mi sie do dupy przyczepilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu? IP: *.enter.net 10.04.01, 06:43 przychodzi baba do ginekologa z nozem w cipie lekarz na to babo juz jest 6 ja nie pracuje ale ja musze lekarz wyciaga noz i wbija w oko no jak musisz to okulista pietro wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu? IP: *.enter.net 10.04.01, 06:46 przychodzi baba do lekarza w trakcie ataku padaczki lekarz na to dyskoteka pietro wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu? IP: *.enter.net 10.04.01, 06:50 przychodzi lekarz do baby i pyta czemu to babo nie przychodzicie o bo jo tam nie mom pieniedzy chybo ze pan lekarz mnie zbada a ja zaplaca w naturze no dobrze babo niech tam bedzie ale czemu wy taka cala jestescie czarna a bo to ja chwila temu za wegiel placila hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu? IP: *.enter.net 10.04.01, 06:57 dwie baby na grzybach ida siku jedna ugryzl waz leci druga baba do lekarza lekarz nie moze pojechac do baby bo jedzie do porodu ale mowi sluchajcie no babo musicie szybko leciec i tej swojej babie wysysac wraca baba smutna no i co no i nic musisz umrzec jak to umrzec bo ja ci nie wysysam a ty se nie dosiegniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Może o babie i lekarzu? IP: 212.160.135.* 11.04.01, 14:01 Ostatni dowcip o Babie i lekarzu: Przychodzi lekarz na cmentarz i pyta się: "dlaczego Pani nie przychodzi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonaty Re: Może o babie i lekarzu? IP: *.LAUR.splitrock.net 12.04.01, 13:38 Kawał trzeci od końca. Przychodzi grabarz do lekarza i mówi: -baba już nie przyjdzie. Przedostatni. Przychodzi lekarz na grób baby a z grobu głos: -Panie doktorze,coś na robaki!!!! OSTATNI Przychodzą robaki do lekarza i proszą: -Panie doktorze ,coś na niestrawność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Może o babie i lekarzu? IP: 63.83.144.* 20.04.01, 18:08 Przychodzi baba do lekarza lekarz pyta co pani je jo zydowka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu? IP: *.coh.org 20.04.01, 20:08 przychodzi baba do lekarza z corka lekarz do corki: prosze sie rozebrac baba: ale to ja jestem chora lekarz: a to prosze powiedzeic AAAAAA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oscypek Re: Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu? IP: *.pool.mediaWays.net 21.04.01, 23:05 Spotkal goral kolege lekarza i skarzy mu sie. -Na moja stara nie moge juz patrzec.Zbzydla mi.Taka paskudna.Co tu zrobic? -Moze operacja plastyczna pomoze? -A ile to kostuje? -Z 10000 tysiecy trzeba wydac.Dowiem sie dokladnie w Krakowie i za tydzien podam ci dokladna cene. Po tygodniu lekarz na widok kolegi wola na powitanie: Tak jak mowilem 10000 zl. Ustalac termin? Goral na to: -Nie tseba .Rozmawialem z gajowym.Powiedzial ze za 500 zlotach jom odstrzeli. Odpowiedz Link Zgłoś