balzer 11.09.03, 16:15 Manifestacja w Warszawie przerodziła sie w zwyczajna burde z policja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL To twoja Przewodnia Siła Narodu, klasa robotnicza IP: *.echostar.pl 11.09.03, 16:19 A gdzie są na czele ci socjaliści ???? Co bronią robotników przed pazernym kapitalistą. No gdzie ???? Powiem ci. Na dobrze płatnych stołkach siedą. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: To twoja Przewodnia Siła Narodu, klasa robotn 11.09.03, 16:21 I co gorsze ci socjalisci planuja w te nierentowne kopalnie władowac pieniadze z naszych podatkow, choc wiadomo i tak że to nic już nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: To nie górnicy, to hołota IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.03, 16:22 balzer napisał: > Manifestacja w Warszawie przerodziła sie w zwyczajna burde z policja. Mowisz o tych ludziach jezykiem jakiego 25 lat temu uzywali czlonkowie KC. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: To nie górnicy, to hołota 11.09.03, 16:25 Gość portalu: Pawel napisał(a): > balzer napisał: > > > Manifestacja w Warszawie przerodziła sie w zwyczajna burde z policja. > > Mowisz o tych ludziach jezykiem jakiego 25 lat temu uzywali czlonkowie KC. Mowie co widziałem, a widziałem górnikow tłukacych sie z policja na pały i łancuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Tym z 1956 w Poznaniu pomniki stawiają... IP: *.echostar.pl 11.09.03, 16:28 Ci się widać spóźnili...... Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Bo tym razem nie o ideologie biega... 11.09.03, 16:30 ...a o pieniadze. Teraz sa inne czasy, komuna sie skonczyła. Kto do tego nie dorósł - ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Bo tym razem nie o ideologie biega... IP: *.echostar.pl 11.09.03, 16:40 > ...a o pieniadze. Hehhe, wtedy też o pieniądze szło, o nowe normy... Poczytaj sobie. Ideologia przychodzi zwykle znacznie później (patrz stoczniowcy). > Teraz sa inne czasy, komuna sie skonczyła. Jak to się skończyła ?? A Myller to bankier może ???? Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Bo tym razem nie o ideologie biega... 11.09.03, 16:44 Gość portalu: XXL napisał(a): > Hehhe, wtedy też o pieniądze szło, o nowe normy... > Poczytaj sobie. > Ideologia przychodzi zwykle znacznie później > (patrz stoczniowcy). O pieniadze idzie zawsze, ale wtedy też o ideologie - w koncu koniec stalinizmu w Polsce, a i Gomuła na tym wyjechał w gore. > > Teraz sa inne czasy, komuna sie skonczyła. > > Jak to się skończyła ?? A Myller to bankier może ???? Miller to cwaniaczek, ale już nie komuna. On sie dostosował do obecnie panujacych czasow, jednym słowem przefarbował sie Komuny już w Polsce nigdy nie bedzie (i całe szczescie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Bo tym razem nie o ideologie biega... IP: *.echostar.pl 11.09.03, 16:58 > Komuny już w Polsce nigdy nie bedzie (i całe szczescie) A na Unie głosowałeś ???? No ??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Bo tym razem nie o ideologie biega... 11.09.03, 16:59 Gość portalu: XXL napisał(a): > > A na Unie głosowałeś ???? > No ??!!! Głosowałem za UE czyli przeciw komunie. To sa 2 przeciwległe bieguny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Bo tym razem nie o ideologie biega... IP: *.echostar.pl 11.09.03, 17:08 > Głosowałem za UE czyli przeciw komunie. Była taka piosenka : Oj naiwny, naiwny, naiwny Ale z gruntu pozytywny, był......... PS Wymieniamy wszystkie szkrzynki pocztowe..... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Bo tym razem nie o ideologie biega... 11.09.03, 17:19 Gość portalu: XXL napisał(a): > > Komuny już w Polsce nigdy nie bedzie (i całe szczescie) > > A na Unie głosowałeś ???? > No ??!!! Głosował. I teraz będzie Ci obłudnie wmawiał coś o wolnym handlu, demokracji i innych takich pierdołach, na których rzekomo opiera się UE. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Bo tym razem nie o ideologie biega... 11.09.03, 17:26 pollak napisał: > Gość portalu: XXL napisał(a): > > > > Komuny już w Polsce nigdy nie bedzie (i całe szczescie) > > > > A na Unie głosowałeś ???? > > No ??!!! > > Głosował. I teraz będzie Ci obłudnie wmawiał coś o wolnym handlu, > demokracji i innych takich pierdołach, na których rzekomo opiera się UE. A tow. Pollak woli rozwiazania białoruskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Bo tym razem nie o ideologie biega... 11.09.03, 17:44 balzer napisał: > > Głosował. I teraz będzie Ci obłudnie wmawiał coś o wolnym handlu, > > demokracji i innych takich pierdołach, na których rzekomo opiera się UE. > > A tow. Pollak woli rozwiazania białoruskie ? A czy lewactwo zawsze musi przypisywać innym coś co sobie uroi? PS. Skąd ten wasz pierdolec na punkcie Białorusi? Nie widzisz, że smieszne są argumenty typu: np. na moje stwierdzenie że nie lubię żółtego sera, Ty ze złośliwym uśmieszkiem zapytasz, ale biały to ci smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Bo tym razem nie o ideologie biega... 11.09.03, 17:54 pollak napisał: > balzer napisał: > > > > Głosował. I teraz będzie Ci obłudnie wmawiał coś o wolnym handlu, > > > demokracji i innych takich pierdołach, na których rzekomo opiera się > UE. > > > > A tow. Pollak woli rozwiazania białoruskie ? > > A czy lewactwo zawsze musi przypisywać innym coś co sobie uroi? O to musisz już zapytac lewactwa. > PS. Skąd ten wasz pierdolec na punkcie Białorusi? Wolisz do Korei Płn. prosze bardzo. Nie widzisz, że smieszne są argumenty typu: np. na moje stwierdzenie że nie lubię > żółtego sera, Ty ze złośliwym uśmieszkiem zapytasz, ale biały to ci > smakuje? Równie smieszne jak porównywanie mnie do lewaka. O ile dobrze pamietam stosujesz podobne argumenty gdy ja pisze o wyczynach kleru. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Bo tym razem nie o ideologie biega... 11.09.03, 18:07 balzer napisał: > > A czy lewactwo zawsze musi przypisywać innym coś co sobie uroi? > > O to musisz już zapytac lewactwa. Więc pytam. Czy lewactwo zawsze musi przypisywać innym coś co sobie samo uroi? Odpowiedz, proszę. > > PS. Skąd ten wasz pierdolec na punkcie Białorusi? > > Wolisz do Korei Płn. prosze bardzo. Hehehe, j.w. > Równie smieszne jak porównywanie mnie do lewaka. Czyżby? > O ile dobrze pamietam stosujesz podobne argumenty gdy ja pisze o wyczynach > kleru. Tak? A gdzie? O ile pamiętam, zawsze wypowiadałem się w tonie, że jeśli ksiądz pedofil to go powiesić (warunek JEŚLI). Patrząc jednak na wypowiedzi urbanowych świń, wynikałoby że trzeba zamknąć każdego czarnego w sutannie. Np. Ty (ze względu na to że jesteś materacem) wiesz, że ksiądz przespał się z tamtą kobietą (a Rutkowskiego wezwał tylko do tego aby udowodnić że kobita nie była w ciąży, bo nie wystarczyło by mu poczekać paru miesięcy...). PS. Dlaczego w tym roku nie założyłeś wątku upamiętniającego Twoją informację o ataku na WTC sprzed dwóch lat? Pamiętam że byłeś pierwszy na FA. (ten PS nie jest złośliwością) Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Bo tym razem nie o ideologie biega... 11.09.03, 18:16 pollak napisał: > balzer napisał: > > > > A czy lewactwo zawsze musi przypisywać innym coś co sobie uroi? > > > > O to musisz już zapytac lewactwa. > > Więc pytam. Czy lewactwo zawsze musi przypisywać innym coś co sobie samo > uroi? Odpowiedz, proszę. Dobrze wiesz, że nie należe do lewactwa. Możesz mnie nazywac antyklerykałem co jest zgodne z prawda, ale z lewactwem nie mam nic wspólnego. > > > > PS. Skąd ten wasz pierdolec na punkcie Białorusi? > > > > Wolisz do Korei Płn. prosze bardzo. > > Hehehe, j.w. No to może Kongo Ci bedzie pasowac > > Równie smieszne jak porównywanie mnie do lewaka. > > Czyżby? j.w. > > O ile dobrze pamietam stosujesz podobne argumenty gdy ja pisze o wyczynach > > > kleru. > > Tak? A gdzie? O ile pamiętam, zawsze wypowiadałem się w tonie, że jeśli > ksiądz pedofil to go powiesić (warunek JEŚLI). Patrząc jednak na > wypowiedzi urbanowych świń, wynikałoby że trzeba zamknąć każdego czarnego w > sutannie. Np. Ty (ze względu na to że jesteś materacem) wiesz, że ksiądz > przespał się z tamtą kobietą (a Rutkowskiego wezwał tylko do tego aby > udowodnić że kobita nie była w ciąży, bo nie wystarczyło by mu poczekać > paru miesięcy...). Skoro był taki pewien że z nia nie spał to skad mowa o paru miesiacach ? Wkopałes sie > PS. Dlaczego w tym roku nie założyłeś wątku upamiętniającego Twoją informację > o ataku na WTC sprzed dwóch lat? Pamiętam że byłeś pierwszy na FA. (ten PS nie > jest złośliwością) Zgadza sie, wtedy jako pierwszy ogłosiłem na tym forum informacje o tej tragedii. Czy wymagasz ode mnie że co rok mam sie tym przechwalac ? Zrobiłem to w zeszłym roku. Co do ataku zdania przez 2 lata nie zmieniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Bo tym razem nie o ideologie biega... 11.09.03, 18:34 balzer napisał: > > Więc pytam. Czy lewactwo zawsze musi przypisywać innym coś co sobie samo > > uroi? Odpowiedz, proszę. > > Dobrze wiesz, że nie należe do lewactwa. No właśnie nie wiem. Chwalebne jest chociaż to że sie próbujesz wypierać. Znaczy, wiesz że to bagno > Możesz mnie nazywac antyklerykałem > co jest zgodne z prawda, ale z lewactwem nie mam nic wspólnego. Poza poparciem dla niego. > > > > Tak? A gdzie? O ile pamiętam, zawsze wypowiadałem się w tonie, że jeśli > > ksiądz pedofil to go powiesić (warunek JEŚLI). Patrząc jednak na > > wypowiedzi urbanowych świń, wynikałoby że trzeba zamknąć każdego czarnego > w > > sutannie. Np. Ty (ze względu na to że jesteś materacem) wiesz, że ksiądz > > przespał się z tamtą kobietą (a Rutkowskiego wezwał tylko do tego aby > > udowodnić że kobita nie była w ciąży, bo nie wystarczyło by mu poczekać > > paru miesięcy...). > > Skoro był taki pewien że z nia nie spał to skad mowa o paru miesiacach ? > Wkopałes sie Włącz logiczne myślenie. Skoro przylazła do niego z poduszką pod bluzką, to znaczy że jeszcze parę miesięcy i wszystko było by jasne. A teraz wczuj się w rolę księdza (wiem że to ciężkie, ale spróbuj ). Nawet jeśli by olał to co ona mówi, plotki i szemranie wykończyłyby go, bo: - latała za nim jakaś kobieta z brzuchem (ludzie widzieli) - jeśliby nawet nie przyszła później z dzieckiem to * albo gdzieś ją ukrył * albo kazał jej usuąć * albo wymyśl sobie sam, bo w snuciu podobnych teorii jesteś tutaj mistrzem - FiM bębniły by tryumfalnie o kolejnej wykorzystanej kobiecie przez klechę (zresztą na jej temat też trąbiły) Przecież on nie wezwał Rutkowskiego do tego aby udowodnić że kobieta nie jest z nim w ciąży. Skoro rozpętał taką aferę, to był pewien swojego. > Zgadza sie, wtedy jako pierwszy ogłosiłem na tym forum informacje o tej > tragedii. Było to coś w stylu 'włączcie cnn, płonie wtc'. > Czy wymagasz ode mnie że co rok mam sie tym przechwalac ? Zrobiłem to w zeszłym > > roku. Nie, ale myślałem że narodziła się nam nowa świecka tradycja... > Co do ataku zdania przez 2 lata nie zmieniłem. He? ................ I nie żałujesz tego ani trochę co zrobiłeś? )) Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Bo tym razem nie o ideologie biega... 11.09.03, 18:43 pollak napisał: > > No właśnie nie wiem. Chwalebne jest chociaż to że sie próbujesz > wypierać. Znaczy, wiesz że to bagno > > > Możesz mnie nazywac antyklerykałem > > co jest zgodne z prawda, ale z lewactwem nie mam nic wspólnego. > > Poza poparciem dla niego. Kiedy niby popierałem lewactwo ? Może jeszcze SLD popieram ? > > Włącz logiczne myślenie. Skoro przylazła do niego z poduszką pod bluzką, > to znaczy że jeszcze parę miesięcy i wszystko było by jasne. A teraz > wczuj się w rolę księdza (wiem że to ciężkie, ale spróbuj ). Nawet > jeśli by olał to co ona mówi, plotki i szemranie wykończyłyby go, bo: > - latała za nim jakaś kobieta z brzuchem (ludzie widzieli) > - jeśliby nawet nie przyszła później z dzieckiem to > * albo gdzieś ją ukrył > * albo kazał jej usuąć > * albo wymyśl sobie sam, bo w snuciu podobnych teorii jesteś tutaj mistrzem > - FiM bębniły by tryumfalnie o kolejnej wykorzystanej kobiecie przez > klechę (zresztą na jej temat też trąbiły) > Przecież on nie wezwał Rutkowskiego do tego aby udowodnić że kobieta nie > jest z nim w ciąży. Skoro rozpętał taką aferę, to był pewien swojego. Nigdy nie twierdzilem ze byla w ciazy, wiadomo ze go szantazowała. Ja twierdziłem że spali ze soba, co ksiadz swoja akcja potwierdził. Gdyby z nia nie spał, wogle by z nia nie gadał, ani tym bardziej nie sprawdzał "ciaży" Jest takie cos jak badania genetyczne - on sie wyraznie bał i nie był pewien tej ciazy, czyli cos było. > > Zgadza sie, wtedy jako pierwszy ogłosiłem na tym forum informacje o tej > > tragedii. > > Było to coś w stylu 'włączcie cnn, płonie wtc'. > > > Czy wymagasz ode mnie że co rok mam sie tym przechwalac ? Zrobiłem to w ze > szłym > > > > roku. > > Nie, ale myślałem że narodziła się nam nowa świecka tradycja... > > > Co do ataku zdania przez 2 lata nie zmieniłem. > > He? ................ I nie żałujesz tego ani trochę co zrobiłeś? )) Niby czego ? Tego, że ogłosiłem na FA atak na WTC - Absolutnie NIE ! Dzis zrobiłbym to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Bo tym razem nie o ideologie biega... 11.09.03, 20:15 balzer napisał: > Kiedy niby popierałem lewactwo ? Może jeszcze SLD popieram ? Nie wiem czy LSD, ale chociażby UE. > Nigdy nie twierdzilem ze byla w ciazy, wiadomo ze go szantazowała. Ja > twierdziłem że spali ze soba, co ksiadz swoja akcja potwierdził. Gdyby > z nia nie spał, wogle by z nia nie gadał, ani tym bardziej nie sprawdzał "ciaży > " > Jest takie cos jak badania genetyczne - on sie wyraznie bał i nie był pewien > tej ciazy, czyli cos było. Przecież napisałem dlaczego to robił. W swojej parafii i tak byłby spalony. Wezwał Rutkowskiego żeby się oczyścić z zarzutów. A dlaczego miałby nie sprawdzić najpierw czy wogóle jest w ciąży? Mogła równie dobrze być. > > He? ................ I nie żałujesz tego ani trochę co zrobiłeś? )) > > Niby czego ? Tego, że ogłosiłem na FA atak na WTC - Absolutnie NIE ! > Dzis zrobiłbym to samo. Wiedziałem że będziesz szedł w zaparte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku A skąd się wziął Gierek, Glemp i reszta tej bandy IP: *.chello.pl 11.09.03, 17:57 górnicy - sowiecka arystokracja PL Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: To nie górnicy, to hołota 11.09.03, 20:02 Gość portalu: Pawel napisał(a): > balzer napisał: > > > Manifestacja w Warszawie przerodziła sie w zwyczajna burde z policja. > > Mowisz o tych ludziach jezykiem jakiego 25 lat temu uzywali czlonkowie KC. Hmmm... Ostatnio taka rozrobe to z gazowaniem i armatkami wodnymi to widzialem na zdjeciach z Wroclawia z Pl. Pereca w stanie wojennym... Slowa adekwatne do sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk AUTONOMIA !!! 11.09.03, 20:30 -------------------------------------------------------------------------------- Górnikom chodzi oczywiscie o kasę. Działacze Ruchu Autonomii Śląska i desant pięknej Eriki wmawiają górnikom, że lekiem na wszystkie problemy jest autonomia, co dla nich oznacza jakieś mieszane polsko-niemieckie rządy oraz nieograniczony dopływ gotówki. Wyobrażają sobie, że po uzyskaniu autonomii Śląsk będzie dostawał pieniądze od polskiego i niemieckiego budżetu jednocześnie i będzie ekstra. OTO WZOROWY PRZYKŁAD TAKIEJ PROPAGANDY : "PRL jako jedynie administrator ziem niemieckich zobowiazana byla do spelniania tej funkcji w sposob rzetelny. Gornicy na Slasku pod administracja poslka mimo ciezszej i niebezpieczniejszej niz ich zachodnich kolegow pracy, otrzymywali okolo 10-20 procent zarobkow, jakie osiagali gornicy np. w NRF. Polska zyla na cudzy koszt, zachiowujac sie jak zlodziej, ktory rozkrada powierzone mu mienie. Dlug Polski wobec gornikow szacuje sie na okolo b i l i o n a obecnych zlotych. Polska nigdy, przenigdy nie bedzie w stanie splacic tego dlugu, jak moze i nigdy nie zdola osiagnac zachodniego poziomu gospodarczego, moze nigdy nie zdola wykorzystac swego potencjalu i chyba nigdy nie zapewni obywatelom zycia godnego i zadobnego. Ale nie powinno to byc przedzkoda w wyegzekwowaniu na rzecz Slaska i jego gornictwa przynajmniej takich kwot, jakie da sie wydusic z tego niechetnego dluznika." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=7772371&a=7830487 Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk OBERSCHLESIEN 11.09.03, 20:40 www1.gazeta.pl/katowice/1,35024,1657335.html Proszę powiększyć zdjęcie tych łysych z pochodniami ! Obok górników separatyści Ruchu Autonomii Śląska i fani pięknej Eriki znaleźli inną, równie prymitywną i chamską grupę zwolennikw - kiboli ! Odpowiedz Link Zgłoś