pozarski 15.05.08, 16:38 przestalem palic i od tego czasu jade na chalwie. Pieklo! Mam absciaki bez chalwy, zupelnie jakbym nigdy nie palil i przestal jesc wlasnie chalwe. Czy ktos tu wie, co z tym fantem zrobic? Zaczac palic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 16:47 pozarski napisał: > przestalem palic i od tego czasu jade na chalwie. Pieklo! Mam absciaki bez > chalwy, zupelnie jakbym nigdy nie palil i przestal jesc wlasnie chalwe. Czy > ktos tu wie, co z tym fantem zrobic? Zaczac palic? no wyleczyc sie z dlugotrwalego nalogu jest ciezko,ale nie jest to niemozliwe. u nas sa specjalne latki antynikotynowe,podobno skuteczne, a jesli nie chcesz chalwy to zawsze mozesz rzucic sie na..czosnek Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 16:50 Diabli! O czosniku zupelnie zapomnialem! Ale nie, jem czosnek codziennie i smierdze jak prawdziwy Zyd prosto z limeryku kristiana71 etc. Nikorete rzucilem w diably; tylko zeby bola. Na plastry mam alergie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 16:51 same kłopoty z tego rzucania wróć do palenia.)) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 17:01 ariadna-enta napisała: > same kłopoty z tego rzucania > wróć do palenia.)) Ty mi zyczysz dobrze? Bo mowia, ze palenie zabija! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 17:04 jak najlepiej.)) dobra trzymaj tak dalej z czosnkiem,nikorete i czym tam jeszcze trzymam kciuki.) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 16:56 pozarski napisał: > Diabli! O czosniku zupelnie zapomnialem! Ale nie, jem czosnek codziennie i > smierdze jak prawdziwy Zyd prosto z limeryku kristiana71 etc. Nikorete rzucilem > w diably; tylko zeby bola. Na plastry mam alergie. nie mowilam o gumie do zucia,tylko o latkach (plastrach) antynikotynowych. jako prawdziwy zyd mozesz pojechac do chinczykow,oni jeszcze lepiej pachna czosnkiem i imbirem zawsze zostaje do wyboru mocna peri-peri,ale uwazaj bo to ogien w gebie,wypali nawet koszer czosnek,ale nalogu sie pozbedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 16:59 Dzieki Rachelciu. Mam nadzieje,ze mi dobrze zyczysz, choc kto cie tam wie?!)) Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ile ja tu postów spłodziłem na temat dymu 15.05.08, 17:02 6 albo więcej nie palę i żadnych ZADNYCH sensacji ale baba mi urok rzuciła Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 za 1. razem zpaliłe jednego po 5tyg 15.05.08, 17:04 i musiałem iść 2 raz na zabobon za niecały rok (światowy dzień bez nikotyny - wtedy za darmo) mamy się lepiej w Ciemnogrodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: za 1. razem zpaliłe jednego po 5tyg 15.05.08, 21:53 hasz0 napisał: > i musiałem iść 2 raz na zabobon > > za niecały rok (światowy dzień bez nikotyny - wtedy za darmo) > > mamy się lepiej w Ciemnogrodzie... WItaj palaczu,olewamy hasla w stylu " Nie pal, umrzesz zdrowszy!" Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: za 1. razem zpaliłe jednego po 5tyg 15.05.08, 21:54 witajcie w klubie palaczy obecnych i przeszłych.)) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: za 1. razem zpaliłe jednego po 5tyg 15.05.08, 21:57 ariadna-enta napisała: > witajcie w klubie palaczy > obecnych i przeszłych.)) Witam witam Co Pani pali? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: za 1. razem zpaliłe jednego po 5tyg 15.05.08, 22:03 owszem palę. od ponad 20 lat.) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: za 1. razem zpaliłe jednego po 5tyg 15.05.08, 22:05 ariadna-enta napisała: > owszem palę. > od ponad 20 lat.) Ja palę "Męskie" Zartuje Widzialas te marke w sklepach? Ja wymiekam jak to widzę Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: za 1. razem zpaliłe jednego po 5tyg 15.05.08, 22:54 "Męskie" widziałam i jeszcze "Cudzesy"ale to najtańszy i najgorszy szajs.) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 17:03 pozarski napisał: > Dzieki Rachelciu. Mam nadzieje,ze mi dobrze zyczysz, choc kto cie tam wie?!)) kurcze ty tez wrazliwys i podejzliwys..no to spiewamy chalwa nadila chalwa.. i po cmokach mam nadzieje,ze nie dajesz sie zwariowac,inaczej zamienisz sie w loregon central,a tego juz bym nie zniosla. spoko pozarski,ja jestem wolny SZczelec i nikt za mnie nigdy nabojow nie nosil ani nosic nie bedzie..tyle sama potrafie,ale nie znosze cieniasow,niezalezne czy maja skosne czy blekitne oczka,nie mowiac juz o ich fryzurkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 17:11 No przecie, Rachelciu, my sie juz dobrze znamy, nie? O, wlasnie, co z loregonskim? Jakby sie zapadl pod ziemie! A gdzie picus? Teskno mi za nimi! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 21:00 pozarski napisał: > No przecie, Rachelciu, my sie juz dobrze znamy, nie? O, wlasnie, co z > loregonskim? Jakby sie zapadl pod ziemie! A gdzie picus? Teskno mi za nimi! znamy sie jak salatka warzywna po zydowskuale,ale picus faktycznie odjechal ta swoja beemka w nieznane a cesiek zamiast spotkac sie ze mna w porzadnym osrodku naukowym,gdzies tam buty szoruje na dalekim zachodzie w lesie popatrz co traci nie pracujac w TAAAAAAKIM miejscu,Rodiny nie jego,jego strata i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/stanford4.jpg i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/stanford5.jpg i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/stanford6.jpg i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/stanford1-1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 21:03 No, nie da sie ukryc: pieknie tam jest wlasnie!) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 21:27 pozarski napisał: > No, nie da sie ukryc: pieknie tam jest wlasnie!) pieknie to malo powiedziane..przede wszystkim niesamowicie bogato,a jakie arboretum i ogrod sukulentow. mozna siasc na czyms takim i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/kaktus1.jpg i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/kaktus3-1.jpg lub pomodlic sie w wielowyznaniowej,przepieknej kaplicy. gubernator stanford wiedzial co robi dokupujac te tysiace hektarow w Palo Alto,tylko cesiek nie wiedzial co dobre)))) i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/stanford9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 21:34 Ten kaktusik, z tymi rozowymi hmhm, veri sexi, jakby powiedzial nasz mily picus. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 21:46 pozarski napisał: > Ten kaktusik, z tymi rozowymi hmhm, veri sexi, jakby powiedzial nasz mily picus > . e tam picus nie wie co dobre a co to seks to on ci zupelny nieuk,nie to co nasz prof) he,he a to mnie sie kojarzy i to bynajmniej nie z picusiem) i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/statek.jpg taki samochod to je toto a nie tam beemka i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/triumph.jpg a jak juz sie zaszyc by grzeszyc to w cos takiego lub pod czyms takim i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/kaktus6.jpg i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/palma.jpg a potem to juz nic tylko pieklo przucumowania i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/cuma.jpg BOZE widzisz i nie grzmisz i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/konar1.jpg no to po szampaniku z Napa i uciekam i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/szampan.jpg cheers,i nie zapominaj podwinac pejsow)) Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 17:03 pozarski napisał: > jade na chalwie. Porzuć chałwę. "Pij mleko! Będziesz wielki!" a. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ryzkujesz zachorowania nowe choroby 15.05.08, 17:06 przed którymi chroni nikotyna z dymem Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 17:13 Przeciez o to chodzi, Ado! Latwiej rzucic kobiete, a nawet ziemie skad nasz rod, niz ten wspanialy delikates. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 17:38 porównanie do rzucenia kobiety trochę na wyrost.)) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 17:43 ariadna-enta napisała: > porównanie do rzucenia kobiety > trochę na wyrost.)) A dlaczego? Kiedys (tez bylem mlody!!!) praktykowalem i nie przezywalem zadnych abstynenckich wstrzasow! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 17:53 nie rzucałam kobiety to nie wiem palenia też zresztą nie.)) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 21:05 pozarski napisał: > przestalem palic i od tego czasu jade na chalwie. Pieklo! Mam absciaki bez > chalwy, zupelnie jakbym nigdy nie palil i przestal jesc wlasnie chalwe. Czy > ktos tu wie, co z tym fantem zrobic? Zaczac palic? Nie wiem co zrobić! Sam pale, dawno przestalem sie łudzić, ze rzucę. Kiedys powiesiłem sobie wieczorem na ścianie na wprost oczu kartkę na której stało "OD JUTRA NIE PALE" I co sie obudzilem to jeszcze mi doba zostawała. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 21:10 To tak nie dziala. Powiesic kartke, niee. Kup kilo chalwy, a potem sie zobaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 21:15 pozarski napisał: > To tak nie dziala. Powiesic kartke, niee. Kup kilo chalwy, a potem sie zobaczy! > Łe pewnie bym chałwe zeżarł, a potem zapalił. Raz użyłem nikoret, tabletki. Myślałem, ze po nich umre. Normalnie duszności i mdłości dostalem. Myśle sobie, " koniec ze mną" i postanowiłem sobie nie odmawiac ostatniej fajki. Moje krótkotrwałe i sporadyczne przygody z niepaleniem zawsze kończyły sie zdwojoną ilośćia wypalanych papierosów, tak mnie ten temat stresuje Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 21:17 No ja palilem straszne ilosci! 60 dziennie. Jak palisz 30, to sie nie martw; dlugie i owocne zycie przed toba. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 21:23 pozarski napisał: > No ja palilem straszne ilosci! 60 dziennie. Jak palisz 30, to sie nie martw; > dlugie i owocne zycie przed toba. 60? no sporo!! cały czas z fajką w zebach! wypalam niecałą paczkę, nawet mój lekarz rodzinny, twierdzi, ze nie jest źle)) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 21:27 Niecala paczke? I wieszasz sobie kartki? Mieszkasz w Szwecji? Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 21:49 pozarski napisał: > Niecala paczke? I wieszasz sobie kartki? Mieszkasz w Szwecji? W Polsce teraz modne jest niepalenie, jaka to tortura iść w gości, dostać kawe i nie móc zapalic Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: 3 miesiace temu 15.05.08, 22:02 Moze napisz do rzecznika praw obywatelskich? Poki nie ma zapisu w konstytucji, droga wolna. Np w Szwecji ostatnio sad wydal zezwolenie palenia na balkonie!!!!Wolno palic na balkonie, choc rozne kolka obywatelskie domagaja sie zakazu palenia nawet w swoim sraczyku.) Odpowiedz Link Zgłoś