Gość: Mosze IP: 130.94.123.* 15.09.03, 22:24 www.starwon.com.au/~korey/Ratajczak/zydzi_a_handel_niewolnikami.htm ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cs137 No pewnie! Taki np. Zyd George Washington... 15.09.03, 22:34 ...mial ponad 200 czarnych niewolnikow. Inny znany Zyd, Thomas Jefferson, mial tez podobna liczbe. Inni znani obroncy niewolnictwa w USA: Gen. Robert Lee, Gen. Stonewall Jackson, Prezydent (Konfederacji) Jefferson Davis. Wszystko Zydy! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Mała uwaga. 15.09.03, 22:50 Forumowy Mosze nie pisze nigdy z proxy. Prędzej Zawadzki Józef vel Josele Rwajozbaum - "Wysunięte Czoło", syn wodza "Cofnięte Czoło" z plemienia Czejennów z Dakoty, znany ortodoksyjny rabin z jarosławskiego sztetł, który posiadł tajniki podszywek. A może i podszewek. A może i pierzyn z gęsiego pierza - po zjedzeniu koszernej gęsi w sosie z bizoniej kupy. This is the RIPE Whois server. % The objects are in RPSL format. % % Rights restricted by copyright. % See www.ripe.net/ripencc/pub-services/db/copyright.html %WARNING:905: fixed lookup key % % The key "130.94.123" has been changed to "130.94.123.0" for lookup. inetnum: 0.0.0.0 - 255.255.255.255 netname: IANA-BLK descr: The whole IPv4 address space country: NL admin-c: IANA1-RIPE tech-c: IANA1-RIPE status: ALLOCATED UNSPECIFIED remarks: The country is really worldwide. remarks: This address space is assigned at various other places in remarks: the world and might therefore not be in the RIPE database Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Widze ze ktos uzywa moj nick... IP: *.red.bezeqint.net 15.09.03, 23:01 Jak widzicie moj IP jest inny.... Nie mam patent i monopol na moj nick... Ja jestem w Izraelu, a ten gosc nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Jeszcze z nieboszczykami nie rozmawiam.... IP: *.red.bezeqint.net 15.09.03, 23:25 Wole zyjacych... Jest zydowskie przyslowie: "ten kto szuka smierci-znajdzie ja..." (jesli szukasz - znajdziesz) a pozniej nie miej do mnie pretensji ze ja winny... Pzdr, Mosze, Tel-Awiw, Swieta Ziemia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: Jeszcze z nieboszczykami nie rozmawiam.... IP: *.chello.pl 15.09.03, 23:37 Czytam ale nie rozumiem. O co zaczyna chodzić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Zobacz pierwszy post i jego IP... IP: *.red.bezeqint.net 15.09.03, 23:45 Gość portalu: manolo napisał(a): > Czytam ale nie rozumiem. O co zaczyna chodzić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Jeszcze z nieboszczykami nie rozmawiam.... IP: *.75.3.187.Dial1.Boston1.Level3.net 15.09.03, 23:46 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Wole zyjacych... > Jest zydowskie przyslowie: "ten kto szuka smierci-znajdzie ja..." > (jesli szukasz - znajdziesz) a pozniej nie miej do mnie pretensji ze ja winny.. > . > > Pzdr, > Mosze, Tel-Awiw, Swieta Ziemia Shalom,Mosze. Odpowiedz Link Zgłoś