vicky17 05.06.08, 18:29 no faktycznie nazwa prosto z Comedy Central, a jak sprawnie dzialaja. 5 lat,gotowe zeznania a chlop jeszcze procesu nie mial.. to sie nazywa sprawna walka z terrorem i terrorystami na cudzym terenie) www.msnbc.msn.com/id/24980555 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 18:33 Tez bym zastrzelil bez procesu. Ci Amerykanie kompletnie zwariowali. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 18:35 pozarski napisał: > Tez bym zastrzelil bez procesu. Ci Amerykanie kompletnie zwariowali. paru innych,razem z nim,ale jak widac najpierw musza ustalic co moga wyspiewac a co musza zmienic by gory nie wmieszac,a to zajmuje czas jak widac w tym camp justice,gdzie dzieciaki meczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 20:16 pozarski napisał: > Tez bym zastrzelil bez procesu. Ee tam. Ja bym przedtem przypiekł pięty żelazkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 20:17 jaceq napisał: > > Ee tam. Ja bym przedtem przypiekł pięty żelazkiem. > e tam zajaraj piecyki w auschwitz,przeciez tam byla lepsza wydajnosc.jak widze wielu z was podobaja sie takie same metody jak temu z wasikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 20:20 Taka oblatana jestes, Rachelciu, jakbys tam byla, miod i wino pila. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 20:24 pozarski napisał: > Taka oblatana jestes, Rachelciu, jakbys tam byla, miod i wino pila. oblatana to jest na czasie,ale miodu pitnego nigdy nie lubilam,nawet trojniaka. e tam tylko podziwiam te wasze nawolywania do nuknecia,przypalania stopek,powieszenia na drzewkach..etc..jakos przesiaklam juz ta dekadencka wizja demokracji ,gdzie nie samosad,ale SADY orzekaja na podstawie dowodow czy delikwent jest winny czy NIEWINNY. poza tym jak sie tak dalej popatrzy na to co sie wyprawia,to dochodzi sie do przepokania,ze ci tzw.niewinni sa wlasnie najbardziej WINNI. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 20:23 > e tam zajaraj piecyki w auschwitz, Już Ci tłumaczyłem, kobito, że to, co Ty uważasz za swoje poczucie humoru, w istocie jest poczuciem komizmu. > wielu z was podobaja sie takie same metody jak temu z wasikiem. Nie istnieje najmniejsza nawet analogia. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 20:26 jaceq napisał: > > e tam zajaraj piecyki w auschwitz, > > Już Ci tłumaczyłem, kobito, że to, co Ty uważasz za swoje poczucie humoru, w > istocie jest poczuciem komizmu. > > no zdaje sie,ze nie mam wystarczajaco duzego poczucia komizmu by podpalic twoje pietki i zarykiwac sie ze smichu. proponuje poprostu wydajniej zabrac sie za tych tzw.podejrzanych a przypalanie zelazkiem to sie jeszcze moze komus skojarzyc z metodami babuni. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 20:25 Sądzę, że ich jednak nieco przypiekli, przynajmniej niektórych, tylko się nie chwalą. I bardzo dobrze, jeśli dzięki temu dało się uniknąć iluśtam kolejnych WTC, Madrytów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 20:28 jaceq napisał: > Sądzę, że ich jednak nieco przypiekli, przynajmniej niektórych, tylko się nie > chwalą. I bardzo dobrze, jeśli dzięki temu dało się uniknąć iluśtam kolejnych > WTC, Madrytów itp. > hm..chyba mamy lepsze wyniki niz WTC w tzw.walce z terrorystami. jak dotad w samym Iraku z powodu naszego wytrzebiania wrogich elementow poszlo juz z dymem ponad milion osob,a prasa jakos o tym nie wspomina..czyzbysmy sie czegos wstydzili? Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek-kowalski Czy to prawda , ze zamach mial oszczedzic Zydow? 05.06.08, 20:26 Mam nadzieje, ze Terrorysta powie nam dlaczego zamach mial oszczedzic zydow odbywajac sie w zydowskie swieto wolne od pracy? Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Czy to prawda , ze zamach mial oszczedzic Zyd 05.06.08, 20:34 Co tym qrwom biega miedzy uszami! Ziuta, klient czeka za rogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek-kowalski Czy to prawda , ze zamach mial oszczedzic Zydow? 05.06.08, 21:06 Takie pytania pojawialy sie w amerykanskiej prasie zaraz po zamachu razem ze zdjeciami izraelskiej ekipy telewizyjnej ustawionej na dachu budynku i skaczacej z radosci gdy drugi samolot trafil w cel? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Czy to prawda , ze zamach mial oszczedzic Zyd 05.06.08, 21:14 raczej zapytaj sie kto na tym skorzystal,a otwarcie na ten temat mowil bibi. dzisiaj wrze w senacie,gdzie przytaczaja dowody na to,ze busz z paroma kolesiami otwarcie klamal i wymyslal falszywe powody po to by zaczac zadyme w iraku. pytanie za 100 punktow:komu na tej wojnie zalezalo i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 21:48 pozarski napisał: > Ci Amerykanie kompletnie zwariowali. Wygląda, że niekoniecznie. Ten tu palant chce zostać męczennikiem: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5283122,Nr_3_Al_Kaidy__zabijcie_mnie__chce_zostac_meczennikiem.html No to go nie zastrzelić. Po 40 latach pierdla zostanie chrześcijaninem (piwnicznym). Szkoda, że interes w Yumie już dawno zamknięty. Mogłoby wystarczyć 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 21:51 Dla takiego najlepsza kara. Chce zostac martyrem? To sie mu da 4 dychy i niech gnije w ciemnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 22:37 > To sie mu da 4 > dychy i niech gnije w ciemnicy. Będzie miał się z pyszna, kiedy Allah się dowie, że jego hurysy z pierdla miały owłosione łydki, torsy i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 22:40 jaceq napisał: > > Będzie miał się z pyszna, kiedy Allah się dowie, że jego hurysy z pierdla miały > owłosione łydki, torsy i nie tylko. > a co czeka tych co tore czytaja,wygolone pieknosci? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 22:52 > tych co tore czytaja W niedzielę, na sumie? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 22:57 jaceq napisał: > > tych co tore czytaja > > W niedzielę, na sumie? > no zapomnialam dodac talmud,a tora nie co niedziele czytana jest i nie w takiej edycji . Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Camp Justice:)) 06.06.08, 00:25 > tora nie co niedziele czytana jest i nie w takiej Może masz rację, może nie masz, nie wiem, rzadko bywam, nieważne. Ważne, że będzie miał się z pyszna, ten arabski zbowidowiec, kiedy stanie przed Allahem, a ten zobaczy co z jego tyłka zrobiły wytatuowane "hurysy" z owłosionymi łydkami, torsami i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 american pride 05.06.08, 20:35 to znecanie sie nad dzieciakami..tylko dlaczego zbrodnie przeciwko mlodocianym sa tak surowo karane u nas..w koncu mamy sporo mlodocianych bandytow,ktorych nie wolno wcisnac do wiezien razem z doroslymi,bo to jest sprzeczne z nasza konstytucja www.commondreams.org/headlines06/0528-03.htm Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 20:42 a temu jacku tez bys nozki przypalil,no ale zamiast ciebie kto inny twoje marzenia wykonywal na niewinnym winnym. www.csmonitor.com/2008/0522/p01s06-woeu.html?page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 21:51 bi.gazeta.pl/im/3/428/z428603X.jpg I wszystko w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 21:58 jaceq napisał: > bi.gazeta.pl/im/3/428/z428603X.jpg > > I wszystko w temacie. > wszystko jak wszystko. rozumiem,ze ty bys kogokolwiek wsadzil do wiezienia bvyle tylko udowodnic swiatu,ze walczysz o to by pomscic inne ofiary. www.afterdowningstreet.org/uncensored Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 21:59 Co Rachelcie obchodza jacys Amerykanie, Jacku? III swiat, a nawet lepiej - IV, to jest wlasnie ulubiona ofiara, ktora Rachelcia moralnie wspiera. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 22:28 pozarski napisał: > Co Rachelcie obchodza jacys Amerykanie, Jacku? III swiat, a nawet > lepiej - IV, to jest wlasnie ulubiona ofiara, ktora Rachelcia > moralnie wspiera. mnie obchodzi sprawiedliwosc,ktora rowniez i ciebie powinna obchodzic. w koncu nie chcialbys by ciebie ktos przymknal i udowadnial,ze wymordowales 3000 tysiace ludzi.winni 9/11 smieja sie w kulak,a tych pare kukiel,ktore jest teraz wyeskponowane,razem z tysiacem ludzi wsadzonych niewinnie do wiezienia,plus milionem zamordowanych w imie tzw.wizji sprawiedliwosci mnie osobiscie nie zadowala,bo i czemu mialo by mnie zadowalac.ba 80% spoleczenstwa ma takie samo odczucie jak ja,a oni w koncu tez sa amerykanami. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Camp Justice:)) 05.06.08, 22:46 no_to15 napisał: Tu nie potrzebny jest zaden oryginalny material z tlumaczeniem-po prostu > powiedzial i koniec a jak nie wierzysz to jestes wrogiem walki z terroryzmem. > no najgorzej jak ma sie mentalnosc nazistowska i na sile chce sie upchnac do wiezien ludzi z lapanek. to faktycznie juz sie przejadlo. ciekawe czy odpowiadala by im taka forma spreawiedliwosci,ktorej ofiara sami mogliby pasc,no bo w koncu jak paru madrych orzeka bez zadnych dowodow o czyjejs winie,to po co nam w cholere caly system prawa. to w koncu jakis przezytek a w imie sprawiedliwosci to juz nie jeden sie wypowiadal,bo w koncu i hitler o nia walczyl. Odpowiedz Link Zgłoś