Gość: # Re: Ja, Znawca, opuszczam forum Gazety Wyborczej IP: *.wroclaw.tpnet.pl 09.01.02, 11:20 znawca napisał(a): : Ja, Znawca, opuszczam forum Gazety Wyborczej > bez komentarza Skromnie prostuje Twa pomylke - na moja logike wlasnie tu wszedles... Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Ja, Znawca, opuszczam forum Gazety Wyborczej 09.01.02, 11:27 Gość portalu: # napisał(a): > znawca napisał(a): > : Ja, Znawca, opuszczam forum Gazety Wyborczej > > bez komentarza > > Skromnie prostuje Twa pomylke - > na moja logike wlasnie tu wszedles... Niebywałe! Mam trzeci wspólny pogląd z Haszem! Choć - z drugiej strony - jedno nie wyklucza drugiego. Chce - niech idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Chyba sie takze wspolnie mylicie IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.02, 11:31 #-u, Tyu, poszperalem w archiwum i zanalazlem cos ciekawego www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=13&wid=3474&aid=3474 jezeli to nawet nie ten znawca, to dyskusja jest nadzwyczaj interesujaca. Nihil novi sub sole - nawet to ze sie czasem przeciwnicy zgodza, pozdrawiam obu panow, oraz wychodzacego borsuk P.S. #-u czy zagladales po moja odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Chyba sie takze wspolnie mylicie 09.01.02, 18:43 Gość portalu: borsuk napisał(a): > #-u, Tyu, > > poszperalem w archiwum i zanalazlem cos ciekawego > > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=13&wid=3474&aid=34 > 74">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=13&wid=3474&aid=3474</a> > > jezeli to nawet nie ten znawca, to dyskusja jest nadzwyczaj interesujaca. > Nihil novi sub sole - nawet to ze sie czasem przeciwnicy zgodza, > > pozdrawiam obu panow, oraz wychodzacego > > borsuk Chyba masz rację. Zmieniam zatem sformułowanie, ale - przyznaję - zmiana jest dość zasadnicza: był on RZADKIM gościem, ale bywał tu od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Ja, Znawca, opuszczam forum Gazety Wyborczej IP: *.tgory.pik-net.pl 09.01.02, 11:38 znawca napisał(a): "Nie wykluczalbym jednak do konca i takiej mozliwosci, ze jakis ?ciekawski? neo- Kiszczak, z odpowiedniemi koneksjami i mozliwosciami - i z pomoca komuchackerów - bedzie sobie po cichu kompilowal liste osób o niemilych mu pogladach. Choc oczywiscie Polska JEST wolna i demokratyczna, to jednak - w wyniku nie zalatwienia do konca sprawy komunizmu i przepoczwarzenia sie PZPR w SLD - nasze kolejne zmiany ekip nie sa tym samym co w zachodnich demokracjach. Miller nie jest Blairem, poniewaz inny jest ubecko-agenturalny rodowod SLD, a inny pracowniczo-tubylczy Labour Party. Jak przejmuja rzady ekskomunisci, to ja naprawde nie dalbym glowy czy tylko wrogowie demokracji sa obserwowani. I tez nie dalbym glowy, czy zebrane informacje pozostaja w Polsce." W R A C A J !!! 7,30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Ja, Znawca, opuszczam forum Gazety Wyborczej IP: *.wroclaw.tpnet.pl 09.01.02, 12:00 Gość portalu: siedem napisał(a): > W R A C A J !!! > 7,30 Chlopie, jeslis ten sam - nie takie rzeczy sie przezylo - mnie w niedziele utajnieni czerwoni zamurowali drzwi w pracy w 1989 a potem krzesla i narzedzi ustepowal mi mlodzieniec w pokoju przy samej bramie zakladu. I nie wygrali z # -em. Nie pisze o b. radykalnych ich numerach. Wracaj - nie jestes sam. Borsuk musze se gdzies zalozyc konto i Ci podam tlf. Mialem tu zreszta pisac jawnie od poczatku, ale pozniej przyklad Krzysia potwierdzil, ze to nic nie zmienia. Malo jest facetow z jajami. Cicho bo sie baby zwiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perli Re: Ja, Znawca, opuszczam forum Gazety Wyborczej IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.01.02, 12:21 Opuszczanie forum GW bez komentarza naganne jest i niedopuszczalne. I przez to -"bez komentarza"- doczekało się komentarzy kilu \na razie\. Opuszczać można figi, stringi, bokserki bez komentatorskiego zacięcia i dogłębnej analizy majtkowych elit, partii, grup, podgrup "bawełnianego" królestwa. Natomiast fakt opuszczenia forum należy "uczcić" przynajmiej króciutkim haiku!!! pozdr. Ja, perli Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Ja, Znawca, opuszczam forum Gazety Wyborczej 09.01.02, 12:28 perli, czy naprawde mialas na mysli "doglebna analize majtkowych elit"? Nie wodz mnie na pokuszenie. ) borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perli Re: Ja, Znawca, opuszczam forum Gazety Wyborczej IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.01.02, 13:58 dachs napisał(a): > perli, > czy naprawde mialas na mysli "doglebna analize majtkowych elit"? > Nie wodz mnie na pokuszenie. ) > > borsuk Pokuśmy się o jakąkolwiek analizę majtkowych elit. Na ten przykład gacie samobroniące się weźmy. Takie gatki są poezją sielankową, zgrabną i skoczną bawełną lepperową. Można pokusić się o c.d ale znawca opuszcza F. i nie przystoi w trakcie tego doniosłego opuszczania o swawolnych gatkach rozprawiać. ja, perli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Ja, Znawca, opuszczam forum Gazety Wyborczej IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.02, 15:44 zawstydzilas mnie perli. opuszczam swawolne oczeta i w powadze obserwuje proces opuszczania forum. ale zanim co, to cie pozdrawiam borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Do siodemki, borsuka, znawcy itd IP: 195.15.57.* 09.01.02, 12:50 Gość portalu: siedem napisał(a): > znawca napisał(a): > > "Nie wykluczalbym jednak do konca i takiej mozliwosci, ze jakis ?ciekawski? neo > - > Kiszczak, z odpowiedniemi koneksjami i mozliwosciami - i z pomoca komuchackerów > - > bedzie sobie po cichu kompilowal liste osób o niemilych mu pogladach. Choc > oczywiscie Polska JEST wolna i demokratyczna, to jednak - w wyniku nie > zalatwienia do konca sprawy komunizmu i przepoczwarzenia sie PZPR w SLD - nasze > > kolejne zmiany ekip nie sa tym samym co w zachodnich demokracjach. Miller nie > jest Blairem, poniewaz inny jest ubecko-agenturalny rodowod SLD, a inny > pracowniczo-tubylczy Labour Party. Jak przejmuja rzady ekskomunisci, to ja > naprawde nie dalbym glowy czy tylko wrogowie demokracji sa obserwowani. I tez n > ie > dalbym glowy, czy zebrane informacje pozostaja w Polsce." > > > W R A C A J !!! > 7,30 --------------------------------- Uprzejmie informuje towarzystwo, ze przytoczony powyzej fragment tekstu splynal na ekran z mojej klawiatury. Bylo to w prehistorycznych czasach gdy ? pelen naiwnego zapalu ? sadzilem, ze na forum mozna dyskutowac na rozne ciekawe tematy. Od kilku dobrych miesiecy zaprzestalem juz jednak tego jalowego marnowania czasu jakim sa przepychanki z (w wiekszosci) prymitywami oraz dopisywanie sie do tematow o muszkach, pszczolkach, laczkach, chatkach, sniezkach itp (sraly muszki, bedzie wiosna, bedzie trawka wyzej rosla). Niemniej jednak od czasu do czasu zagladam, aby zobaczyc jak sie rozwija ten czy ow watek. Przewaznie smetnie. Niedobitkow z owych tak ciekawie zapowiadajacych sie dni pozdrawiam (np. luke, bykka czy nawet, pal to szesc, nieodmieniajacego sie tyu) plus nowo przybylych przyzwoitych dyskutantow, w tym szczegolnie pewna dame. Zainteresowanym wyjasniam ? znawca, opuszczajacy niniejszym watkiem forum, nie jest mna, choc fragment o e-ubekach napisalem pod tym tez nickiem. Pasywny w 100%, doskokowy forumiarz - sceptyk Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Do siodemki, borsuka, znawcy itd 09.01.02, 12:56 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > znawca napisał(a): > > > > "Nie wykluczalbym jednak do konca i takiej mozliwosci, ze jakis ?ciekawski > ? neo > > - > > Kiszczak, z odpowiedniemi koneksjami i mozliwosciami - i z pomoca komuchac > kerów > > - > > bedzie sobie po cichu kompilowal liste osób o niemilych mu pogladach. Choc > > > oczywiscie Polska JEST wolna i demokratyczna, to jednak - w wyniku nie > > zalatwienia do konca sprawy komunizmu i przepoczwarzenia sie PZPR w SLD - > nasze > > > > kolejne zmiany ekip nie sa tym samym co w zachodnich demokracjach. Miller > nie > > jest Blairem, poniewaz inny jest ubecko-agenturalny rodowod SLD, a inny > > pracowniczo-tubylczy Labour Party. Jak przejmuja rzady ekskomunisci, to ja > > > naprawde nie dalbym glowy czy tylko wrogowie demokracji sa obserwowani. I > tez n > > ie > > dalbym glowy, czy zebrane informacje pozostaja w Polsce." > > > > > > W R A C A J !!! > > 7,30 > --------------------------------- > Uprzejmie informuje towarzystwo, ze przytoczony powyzej fragment tekstu splynal > > na ekran z mojej klawiatury. Bylo to w prehistorycznych czasach gdy ? pelen > naiwnego zapalu ? sadzilem, ze na forum mozna dyskutowac na rozne ciekawe temat > y. > Od kilku dobrych miesiecy zaprzestalem juz jednak tego jalowego marnowania czas > u > jakim sa przepychanki z (w wiekszosci) prymitywami oraz dopisywanie sie do > tematow o muszkach, pszczolkach, laczkach, chatkach, sniezkach itp (sraly muszk > i, > bedzie wiosna, bedzie trawka wyzej rosla). Niemniej jednak od czasu do czasu > zagladam, aby zobaczyc jak sie rozwija ten czy ow watek. Przewaznie smetnie. > Niedobitkow z owych tak ciekawie zapowiadajacych sie dni pozdrawiam (np. luke, > bykka czy nawet, pal to szesc, nieodmieniajacego sie tyu) plus nowo przybylych > przyzwoitych dyskutantow, w tym szczegolnie pewna dame. > > Zainteresowanym wyjasniam ? znawca, opuszczajacy niniejszym watkiem forum, nie > jest mna, choc fragment o e-ubekach napisalem pod tym tez nickiem. > > Pasywny w 100%, doskokowy forumiarz - sceptyk > > 1 "dziwny jest ten świat" waldemar... jakmutam. MILEWICZ! 2 uwielbiam nic nie rozumieć ... 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Do Sceptyka 09.01.02, 21:58 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > Niedobitkow z owych tak ciekawie zapowiadajacych sie dni pozdrawiam (np. luke, > bykka czy nawet, pal to szesc, nieodmieniajacego sie tyu) plus nowo przybylych > przyzwoitych dyskutantow, w tym szczegolnie pewna dame. ... > Pasywny w 100%, doskokowy forumiarz - sceptyk No proszę - nie jestem adresatem posty Sceptyka, ale przez starą znajomość z nim zajrzałem... i - pal sześć - miłe słowa, także pod moim adresem, widzę. Pozdrowienia, Sceptyku! A może, gdybyś nie był w 100% pasywny a tylko np. w 55, to coś dobrego - z Twoim udziałem - dałoby się jednak zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
osssa Re: do Znawcy - osssa 09.01.02, 12:15 ???????? A mówiłeś mi .... (chlip , chlip, chlip..) , jeszcze wczoraj... O niewierne serca , męskie ! PS. "Non omnis moriar" - "Pieśni" Horacy osssa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: do Znawcy - osssa IP: *.wroclaw.tpnet.pl 09.01.02, 12:29 Ossa nie placz. Jeszcze paru bez defektow pozostalo. A z Forum jak z Unii Euro czy Zwiazku SRR sie nie wychodzi, dopoki sie same nie rozleca. Przyklad Perly, na ktorego swiezy psot cholera, post natknalem sie, mnie upewnil. Forum skostniale juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: do Znawcy - osssa 09.01.02, 12:30 #-u, nie mieszaj dziewczynie w glowie. Jakie skostniale? Mow za siebie. borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: do Znawcy - osssa IP: *.wroclaw.tpnet.pl 09.01.02, 12:40 dachs napisał(a): > #-u, > nie mieszaj dziewczynie w glowie. > Jakie skostniale? > Mow za siebie. > > borsuk Odezwal sie prezny mlodzieniaszek. Odpocznij chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: do Znawcy - osssa 09.01.02, 12:45 Gość portalu: # napisał(a): > dachs napisał(a): > > > #-u, > > nie mieszaj dziewczynie w glowie. > > Jakie skostniale? > > Mow za siebie. Pamiętacie "Muppet Show" i loże w której dwóch panów zasiadało? 7,00 > > > > borsuk > > Odezwal sie prezny mlodzieniaszek. > Odpocznij chwile. > Odpowiedz Link Zgłoś
wild Re: do Znawcy - osssa :)) 09.01.02, 12:47 aaaaaaaaaaaahgrrrr aaaaaaaaaaaaggrrrrrrrr! ) Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Znawcy i Sceptyka 09.01.02, 13:09 Witaj Sceptyk! Gdzieś Ty bywał?Myślałem,że nicka zmieniłeś,ale trudno mi było dopasować jakiegoś "nowego" do Ciebie. Perełka "wyskoczył"(czasem tylko cosik stuknie),a Znawcy nie znam(nie pamiętam) właśnie tak mi zaświtało,że może to Ty? Znawca,jeśli jesteś znawcą forum,to wiesz,że różniste "typy" piszą tutaj! Pytam się więc dlaczego uciekasz? Możesz coś stuknąć(nie pomyl z "w coś"))! pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galba Muppety IP: 213.17.161.* 09.01.02, 13:00 7em napisał(a): > Pamiętacie "Muppet Show" i loże w której dwóch panów zasiadało? > 7,00 --- Skoro już mowa o „Muppet Show”: Był tam taki cykliczny skecz podczas którego Muppety wirowały na parkiecie prowadząc równocześnie absurdalną konwersację. Niestety ten numer odcisnął potworne piętno na mojej psychice – zawsze gdy mam z kimś zatańczyć staje mi przed oczyma jakaś tłuściutka świnka! Galba Odpowiedz Link Zgłoś
7em ............................ 09.01.02, 13:07 Gość portalu: galba napisał(a): > 7em napisał(a): > > > Pamiętacie "Muppet Show" i loże w której dwóch panów zasiadało? > > 7,00 > > --- > > Skoro już mowa o „Muppet Show”: > Był tam taki cykliczny skecz podczas którego Muppety wirowały na parkiecie > prowadząc równocześnie absurdalną konwersację. Niestety ten numer odcisnął > potworne piętno na mojej psychice – zawsze gdy mam z kimś zatańczyć staje > mi > przed oczyma jakaś tłuściutka świnka! > > Galba > > A ja mam nadzieję, że # z Borsukiem się na mnie nie pogniewają. Bo jeśli... To pozostaje mi forum "wysokie obcasy" lub jeszcze upiorniejsza banicja. z "M.S." kojarzy mi sie wątek Dzikiego o Limaku w Kosmosie. Profesor Dziwnoknurski i takie tam. 6,88 Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: ............................ 09.01.02, 13:18 7-meczko, bardzo lubie siedziec w lozy. Moze sie nawet do #-a przyzwyczaje ) pozdrawiam Cie borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perli Re: do Znawcy - osssa IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.01.02, 13:34 osssa napisał(a): > ???????? > > A mówiłeś mi .... (chlip , chlip, chlip..) , jeszcze wczoraj... > > O niewierne serca , męskie ! > 17 -scie!!! Tak kurcze mi wyszło. Bez chlipania. Jako rzecze Miłosz Czechu " haiku natomiast ma żelaźnie przestrzeganą.\....\ formę: 5/7/5, razem 17 sylab." ja, pozdrawiać perli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re do Sceptyka IP: 10.0.210.* 09.01.02, 21:03 Chłopie!To Ty żyjesz?Słyszałem,że Cię przysypała pryzma jabłek spadowych.A jednak wygryzmoliłeś się.... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk do Smietka 10.01.02, 16:30 Smietku, jakzez sie ciesze, ze mimo uplywu czasu nie zapomniales o prowadzeniu wymiany mysli ze mna. W zasadzie jestem wzruszony. Pozwol, ze - ze szczerego serca - podziekuje Ci i udziele tradycyjnej porady: spierdalaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Bemol do Smietka i Sceptyka IP: *.wroclaw.tpnet.pl 11.01.02, 07:42 sceptyk napisał(a): > Pozwol, ze - ze szczerego > serca - podziekuje Ci i udziele tradycyjnej porady: > spierdalaj. Sceptyku! Jakiko;wiek uraz wpisal Ci w pamiec dlugotrwala Mietka ? - upominam Cie 1-en raz - to wystarcza by nie miec grzechu forumowego zaniedbania - i wspomne niedawne jeszcze me odczucie jak mlodsi wpisywali haslo "d..a". Myslalem wtedy, ze swiat sie wali. Mozg elektronowy - maszyna matematyczna - maszyna cyfrowa - wreszcie "poczitacz" czyli computer - w zetknieciu z WC - wydalo mi sie koncem cywilizacji srodziemnomorskiej. Elity na ktorych patrzono naboznie a tu naraz mlodzian i haslo = jednakowe w kazdym zakladzie. A miala to byc potezna dzwignia rozumu - i co atrofia natury sprowadzila TAK pieknie zapowiadajace sie OPUS HOMINI - -> w proteze dla kalek-zbukow. Zepsujesz przy 7 -ym cala jajecznice. Ja sam podleglam temu procesowi - co z zalem stwierdzam - mim,o utraty samokontroli wbudowanej z takim trudem przez poprzednie pokolenie. A co JA mam robic z Waszym. Lac po "hasle" ? Na razie PZDR - # Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: Ja, Znawca, opuszczam forum Gazety Wyborczej 11.01.02, 15:37 ktorego "swiatowida" z forum czwarta twarza jestes? liczylam, ze te czwarte twarze sa prawdziwe, czyzby guzik? Odpowiedz Link Zgłoś
pewniak Re: Ja, Znawca, opuszczam forum Gazety Wyborczej 13.01.02, 15:00 znawca napisał(a): > bez komentarza pa pa Odpowiedz Link Zgłoś