n0str0rn0 Re: swinia z ciebie swinio ______________________ 25.09.03, 23:03 Prosze Pana, Z przegladu Panskich przeszlych postow wynika, ze Pan obdarza ludzi epitetem 'swinia' z duza latwoscia. Rozumiem wiec, ze moge wstapic teraz ubiegac sie o czlonkowsto 'Klubu Swin z nominacji Pana Nurni'. Cieszy mnie to, bo w tym klubie jest niejedna osoba, ktora szanuje. Dzieki, n0str0RN0 nie n0str0M0 Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Jestem z miasta ... 25.09.03, 23:24 n0str0rn0 napisał: > n0str0RN0 nie n0str0M0 To widać, słychać i czuć jerry Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: swinia z ciebie swinio ______________________ 25.09.03, 23:52 n0str0rn0 napisał: > Prosze Pana, > > Z przegladu Panskich przeszlych postow wynika, ze Pan > obdarza ludzi epitetem 'swinia' z duza latwoscia. Ludzi nie. Tylko świnie. > Rozumiem wiec, ze moge wstapic teraz ubiegac sie o czlonkowsto 'Klubu Swin z > nominacji Pana Nurni'. Cieszy mnie to, bo w tym klubie jest niejedna osoba, > ktora szanuje. No cóż, ciągnie swój do swego... > Dzieki, > > n0str0RN0 nie n0str0M0 Eeee, chyba jeszcze inaczej. Snajper nie pacyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 bed sajens dresiek IP: 202.95.14.* 25.09.03, 20:13 alsou, bed medisin w wysilku trwaj jeden slimak moze przejsc metr w 7 minut nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0rn0 Reakcja na wyniki TEZ zgodna z oczekiwaniem 25.09.03, 20:41 Fakt, że test się nie zakończyl, tylko trwa nadal, to miła niespodzianka. Doskonała zgodność z oczekiwaniami przynosi organizatorom testu moc satysfakcji. Bedziemy zadowoleni, jeśli uda się ten "aftertest" kontynuować i zbierzemy jeszcze więcej reakcji na wyniki Części I. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: PODSUMOWANIE WYNIKOW TESTU 25.09.03, 21:24 n0str0rn0 napisał: > Inteligentny czlowiek, jak da z siebie zrobic balona w niewinnym kawale, > przyznaje sie do tego ze smiechem i przyznaje: "OK, dobry byl to zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: PODSUMOWANIE WYNIKOW TESTU IP: *.proxy.aol.com 25.09.03, 21:33 najwazniejsza forma poruszania sie czlowieka jest wyjscie drugiemu w pol drogi . :: Pokraczne toto nieco ale sens i tak daje sie uchwycic. . Domyslam sie, ze owo wychodzenie "w pol drogi" ma na celu poprawienie celnosci plucia. . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: PODSUMOWANIE WYNIKOW TESTU IP: *.proxy.aol.com 25.09.03, 22:28 To przeciez ty deklarujesz gotowosc przyblizenia sie. Pochwalam. Z bliska lepiej widac twoja wredna morde. No i latwiej jest w nia celnie splunac, oczywiscie. . A ta zlota mysl naprawde jest pokracznie sformulowana. ( Przeredaguj. Jesli potrafisz. A jak nie - zostaw. Bedzie na twoja miare. . K.P. . PS...Czy przystapiles ostatnio do swietej komunii? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: PODSUMOWANIE WYNIKOW TESTU 25.09.03, 22:36 Uszatku, W Twoim watku o sadach kapturowych pozwolilem sobie zwrocic Ci uwage na pewne niescislosci logiczne w Twoich wywodach. Poniewaz nie odpowiedziales wnioskuje, ze wogole nie zrozumiales o czym pisze. Niczego innego sie nie spodziewalem, dziekuje. Twoj piekny post dzisiejszy tez sobie skopiowalem na plyte. Sprawil mi wielka radosc. Naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: PODSUMOWANIE WYNIKOW TESTU IP: *.proxy.aol.com 25.09.03, 22:52 Ty powinienes najac sie do opowiadania dowcipow. Moglbys objasniac je wszystkim nie smiejacym sie. Bo wedlug ciebie ten co nie smieje sie - najwyrazniej nie zrozumial. Nudny jestes, po prostu. ) . No i jeszcze oczekujesz bym pamietal jakies twoje odlegle gledzenia. O aktualnym tez mi pewnie przypomnisz za jakies pol roku. Za kogo ty sie uwazasz, gamoniu? . Innymi slowy zlota mysl musi pozostac w stanie nienaruszonym. Najwyrazniej pasujecie do siebie )) . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0rn0 Dashowi odpowiada 'n0str0rn0 a nie n0str0m0' 25.09.03, 22:55 Szanowny Panie Borsuku Zart byl dobry. Zreszta, czy cos jest dobre, czy nie, to kwestia smaku. Jeden woli lososia piecznonego na grillu, a inny sie krzywi na taka potrawe i utrzymuje, ze nie ma nic lepszego ponad gulasz z plucek z peczakiem. No i jak najlepszy nawet chef trafi na takiego amatora gulaszu z plucek, to lezy. NostroRNo a nie Nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Dashowi odpowiada 'n0str0rn0 a nie n0str0m0' 25.09.03, 23:11 Ja wiem ze u Pana w Oregonie rzeki pelne lososi, stad i smak inaczej sie ksztaltuje. Ja skromny i peczakiem sie zadowole. Wobec zmasowanego ataku rozbawionych sasiadow, wycofuje sie na odpoczynek. Bawcie sie sie misiaczki, uszatki razem Odpowiedz Link Zgłoś
dachs P.S. 25.09.03, 23:14 Na to, ze Pan nie szanuje swojego nicka, patrze z ubolewaniem, ale nie jestem w stanie temu zaradzic. Ja mam nick DACHS. Takze dla dyslektykow. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: P.S. 26.09.03, 07:34 dachs napisał: > Na to, ze Pan nie szanuje swojego nicka, patrze z ubolewaniem, ale nie jestem w > > stanie temu zaradzic. > Ja mam nick DACHS. Takze dla dyslektykow. > borsuku najważniejsza forma poruszania się człowieka to STANĄĆ W MIEJSCU i po chwili dłuższej lub krótszej (to zależy) pójść we właściwym kierunku d_ Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0rn0 Pocztylion sie musial pomylic 25.09.03, 23:22 List byl do Pana o nazwisku Hyphen, ksywka "dash". Listonosz musial zle doreczyc ze wzgledu na podobienstwo nazwisk. Kresle sie z powazaniem, N0str0RNno (nie NOstrOmO). Odpowiedz Link Zgłoś