hasz0 06.07.08, 11:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=81616280&a=81786394 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 ___________________Ja? Podłość to nie moja działka 06.07.08, 13:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=81616280&a=81789800 Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: ___________________Ja? Podłość to nie moja dz 06.07.08, 13:52 Plujesz, a potem drzesz ryja, że plują. Zupełnie jak Gosiewski... Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: gdzie? i na kogo? link? 06.07.08, 14:50 Ktoś, kto przeczyta twój jeden dowolny post, pomyśli, żeś prymitywny prostak; przeczytawszy nieco więcej dojdzie do wniosku, żeś chory na gufkie. Pisz dalej, pośmiejemy się. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___znowu trujesz wodę i wylewasz do cudzej studni? 06.07.08, 15:07 a potem wymiotujesz bólem głowy i prymitywnymi inwektywami? po co to robisz? lubisz siebie tak przedstawiać - po co? jesli robisz to anonimowo? byśmy podziwiali twą "odwagę"? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________zobacz jak sie sam demaskujesz 06.07.08, 15:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=81782196&a=81792370 Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: ___znowu trujesz wodę i wylewasz do cudzej st 06.07.08, 18:20 Sram na cię, kmieciu, z półobrotu. Na pełny obrót trzeba mieć herb nie z kartonu (a tym bardziej nie ze styropianu). PS. Jak jest "srał cię pies" w języku twoich srpsko-mandżursko-haitańsko-patagońskich przodków? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ja? Podłość to nie moja dz 07.07.08, 17:42 3promile napisał: > Plujesz, a potem drzesz ryja, że plują. Zupełnie jak Gosiewski... To pisiacka mentalność. Tam tak wszyscy, miotaja obelgi, obrażają a potem płacza ze ich nie szanują i na nich plują. Odpowiedz Link Zgłoś
piq trzeba było nie wszczynać wojenki ze mną,... 06.07.08, 17:43 ...kochanieńki, po pierwsze. A po drugie - nie trzeba było kłamać, tylko trzeba było ładnie sprostować w tym samym wątku. Ty wolałeś wojenkę ze mną i rozsiałeś endemiczny problem z jednego wątku - po całym FAq. Ja nie założyłem ani jednego wątku na ten temat, ty założyłeś dziesiątki. Dlaczego? Jedyne wytłumaczenie jest takie, że jesteś głupi; skoro już jesteś amoralny, to przynajmniej trzeba było się zastanowić, co się bardziej opłaca: odpuścić czy iść w zaparte i szukać wsparcia pośród bywalców FAq. A możliwości wsparcia z FAq i wywołania kolejnej wojenki forumowej mocno przeceniłeś. Zrobiłeś błąd (niejeden) i teraz, zadarłszy ze mną, będziesz dostawał w skórę, dopóki mi się nie odechce. W każdym razie zmieniłem o tobie zdanie z dobrego na takie jakie mam. I im bardziej mataczyłeś, tym bardziej utwierdzałeś mnie w przekonaniu, żeś drań. No to dobrze haszeńku, teraz naści w nagrodę: 1. co w końcu z tym herbikiem? 2. w jaki sposób i gdzie walczyłeś z systemem komunistycznym przed 1989 rokiem? 3. dlaczego taki superspec jak ty po wylotce z tepsy musiał iść na emeryturę, podczas gdy pracodawcy bili się od fachowców w dziedzinie informatyki-elektroniki i praca za grube ciaćki w twojej działce leżała na ulicy? Coraz więcej rzeczy, które oświadczałeś, wydaje mi się mocno wątpliwych, kochaneczku. Pa, szykuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________________wojenki z alfonsem 1000-rajfury? 06.07.08, 19:50 a goń się herbiarzu z dywagacjami personalnymi, obnażającymi niewiarygodnie podły charakter i zawziętość namolnego, wścibskiego drania. Tacy właśnie kształtują obraz najgorszego rodzaju polskiego pieniactwa, tego polskiego piekła, w którym nie potrzeba diabła do pilnowania kotła ze smołą - będą zawsze ciagnąć ze sobą lepszych na dno. Takich samych chamów z kompletnym brakiem kultury osobistej i z niewłaściwym wychowaniem w stosunku do starszych - spotyka się nagminnie w firmach zajmujących się "zasobami ludzkimi" i pośrednictwem kadr. Wydymają usta i uważają się za alfy i omegi. Dla nich 35-latek jest już za stary i trzeba go za wszelką cenę spychać na boczne tory. Żadne zawodowe osiągnięcia, dokumentacje, projekty, opinie załączone przykłady - nie skutkują. Ilu takich straciło zdrowiem i nerwy - podczas gdy nepotom, TW, esbecji i PZPR budowano "ścieżki karier" dla zdobywania czerwonych fortun! Przykładem multimiliarder Scype Tower i Arkad. Jego rycerz rajfury niz zapyta o 1980 rok. Podobnie jest w sądach pracy. Opisałem absurdy i rażące naruszenia. Trzeba być slepym i głuchym by tego nie widzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________wszystko co najgorsze 06.07.08, 19:58 etycznie i moralnie zaaplikowano w Polsce dla "dobra reform". Mafia, dyskryminacja, amoralność, znieczulica, chamstwo, perwesje, marginalizacja etyki na rzecz konkurencji bez zasad prawopracy.wordpress.com/2007/04/01/juz-nie-mobbing-ale-ageizm/ Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 w 80-81 i w stanie wojennym też spotykałem takich 06.07.08, 20:06 gierojów na których ludzie naprawdę chcący obalić komunizm dali się nabrać. Gardłowali i ujadali tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Tylko nasz łże-szlachetka się nie nabrał 06.07.08, 21:06 On obalał komunę czynnie. W ramach bohaterskiej z nią walki, już w miesiąc po wprowadzeniu stanu wojennego, w styczniu 1982, udał się do bratniej Czechosłowacji, aby budować zręby antykomunistycznej opozycji. Zakończyło się to wiele lat później aksamitną rewolucją. I tylko wyjątkowo nieżyczliwi mu ludzie pamiętają, że granice były wówczas zamknięte. Czechosłowaccy towarzysze wyjątkowo otworzyli je dla naszego czołowego plwacza na portrety, arcy-"konspiratora" i "antykomunisty", mimo swoich obsesji na tle importu kontrrewolucji. Praskie harce z KGB-istką Tatianą (?) służyły oczywiście też obalaniu komuny. Ten kierunek aktywności naszego "herbowego" zakończył się w końcu pierestrojką. Aż dziw, że Komitet Noblowski zignorował jego wysiłki. Widać było zapotrzebowanie na prola, a nie dumnego posiadacza "błękitnej" krwi... Odpowiedz Link Zgłoś
piq ach, tu cię boli,... 07.07.08, 03:47 ...żabeczko paskudna. Ty, człowiek naprawdę chcący obalić komunizm, nie zadawałeś się z ludźmi z opozycji ani z Solidarności w latach 1980-1981, bo byłeś za cwany. Haszeniek - wallenrod prawdziwej polskości ukryty pośród srogich komunistów. Paradne, haszeńku, nic dziwnego, że nie chcesz opowiedzieć nic o twojej straszliwej walce z komunizmem, który w końcu obaliłeś w pojedynkę jak Bolek. Tak strasznej historii bezprzykładnego poświęcenia, obejmującego np. wyjazdy zagraniczne do Szwecji w związku z pół etatu w walutowym PKO, nikt nie zniesie bez utraty zmysłów. Ze śmiechu. Idze idze, pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
piq 35-latek za stary? Chybaś jest z innej planety,... 07.07.08, 03:38 ...ciemniaku. Ja mam prawie pięćdziesiątkę i nie mam ani trochę kłopotu, żeby znaleźć pracę w mojej specjalności. To co z tobą jest nie tak, kochaneczku, że cię przepędzają, gdy informatyk-elektronik może przebierać w ofertach? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________popis oderwania od realiów IIIRP 07.07.08, 20:21 w pełnej krasie... "Pierwszymi, masowymi ofiarami transformacji na początku lat 90. byli starsi pracownicy z restrukturyzowanych fabryk i instytucji. To dla nich wymyślono wcześniejsze emerytury, a potem zasiłki i świadczenia emerytalne." To o tym tutaj pisałem: OBRAKU PLANU całościowego i perspektywicznego na reformę, pomysłu na prawdziwą reformę i modernizację polegającą na stymulowanych specjalnymi restrykcjami ekonomicznymi plajtach, upadłościach i wrogich przejęciach.... tego amoku stawiania na nieopierzonych i wywalania na "zbity pysk" zdolnych i doświadczonych tylko z racji wieku. Trzeba być idiotą by tego nie widzieć ...zwalniano na kilka tygodni przed osiągnięciem wieku ochronnego - zostawali bmw - liżacy du'pę obcym nawet agencina to widzi: "Za starzy na pracę, za młodzi na śmierć Za starzy na pracę, za młodzi na śmierć – tak najczęściej „widzi się” w Polsce ludzi po pięćdziesiątce i starszych, przed emeryturą. – Trzeba pokonać ten mit wczesnej starości – apelowali zgodnie dr Michał Boni, szef zespołu doradców premiera i prof. Janusz Witkowski, wiceprezes GUS. www.bankier.pl/wiadomosc/Za-starzy-na-prace-za-mlodzi-na-smierc-1719448.html W Polsce spośród osób pomiędzy 55a 64 rokiem życia pracuje mniej więcej co czwarta (ok. 28 proc.), w UE ponad 43 proc. Zwiększenie zatrudnienia 50-latków jest niezbędnym kołem ratunkowym, jeśli zważyć zachodzące na rynku pracy zmiany i tendencje demograficzne Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: trzeba było nie wszczynać wojenki ze mną,... 06.07.08, 20:32 Kmiecia w pysk na odlew! Widać nawet kablował nie na tych, co trzeba, a w państwowej spółce każda sprzątaczka powinna to wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________________________:-) trole szczytują 06.07.08, 21:52 Wysłali mnie za granicę moze w styczniu a może w lutym w 1982 r. "za granicę" do Ostravicy-Karviny im. Klementa Gottwalda do szowinistów polskich na Zaolzí. Dzięki czemu Polska właśnie odzyskała kilkanaście hektarów utraconych w latach 1950. Bieriozka była w czerwcu albo lipcu w Pradze... pamietam 38*C w cieniu. Klimatyzacja padła a czeskie dupki ją tak "watowały", ze zamiast chłodzić dodatkowo grzała i w teleprocesorze musiałem zdiagnozować parę setek uszkodzeń.. jako kapuś i esbek jednoczesnie __________"kapowałem" każdy "S"ystemowy "B"łąd ____________ Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 Re: ____________________________:-) trole szczytu 07.07.08, 08:40 hasz0 napisał: > Wysłali mnie Z opisu Twojej kariery inzynierskin zaczynam rozumiec dlaczego nie masz obecnie satysfakcjonujacej Cie pracy. Nigdy nie pracowales w zespole, byles samotna gwiazda, nie kierowales ludzmi, nie rozwiazywales problemow "krotkiej koldry". Jestes przeciwienstwem kwalifikacji czerwonych pajakow. Nie potrafisz zastosowac swej inteligencji poza testami. Jestes mistrzem w ociosywaniu kamiennych siekierek i Twoje czasy minely. TPSA pozbyla sie ostatniej Odry 1204 razem z Toba. Swoje "osiagniecia" inzynierskie usilujesz uogolniac na rzeczywistosc gospodarcza i spoleczna. To dobry scenariusz dla kabaretu. HR boja sie Twych kompetencji wspoldzialania w zespole. Takiej jak wlasnie prezentujesz na forum. Chamy po socjalizacji zalatwiaja sprawy "prosze, dziekuj, przepraszam". Ty tracisz czas kapitalisty, Twego krwiopijcy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg wracaom sobie po 2 tygodniach 07.07.08, 09:44 a tu ciągle to samo Chyba nic nie straciłem? Kilka tygodni wcześniej wyjasniałem Haszowi dlaczego nie przyjąłbym go do pracy, a w zasadzie to dlaczego wywaliłbym go: > Nigdy nie pracowales w > zespole, byles samotna gwiazda, nie kierowales ludzmi, nie > rozwiazywales problemow "krotkiej koldry". [...] > HR boja sie Twych kompetencji wspoldzialania w zespole. Takiej jak > wlasnie prezentujesz na forum. Chamy po socjalizacji zalatwiaja > sprawy "prosze, dziekuj, przepraszam". Ty tracisz czas kapitalisty, > Twego krwiopijcy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul :-) trole stanu wojennego !!! 07.07.08, 17:52 hasz0 napisał: > Wysłali mnie za granicę moze w styczniu a może w lutym w 1982 r. > "za granicę" do Ostravicy-Karviny im. Klementa Gottwalda do > szowinistów polskich na Zaolzí. Dzięki czemu Polska właśnie > odzyskała kilkanaście hektarów utraconych w latach 1950. Wyjeżdżałeś za granicę w stanie wojennym ? To pewnie byłeś w grupie komisarzy ludowych, zaufanym członkiem układu i współpracownikiem aktualnej władzy. Kto w stanie wojennym wyjeżdżał za granicę ? > __________"kapowałem" każdy "S"ystemowy "B"łąd ____________ A, rozumiem bład "S" a "S" to była Solidarność. No to nieźle kapowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ze tez.. 07.07.08, 03:49 ...jakiej informatycznej zarazy nie ma kompa haszysty Hasza, ktoren jest (m.in) ordynarnym spamerem! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______połączyłem wykształconych durni różnej maści 07.07.08, 19:29 w jednym antyPiS-owskim froncie obskurnego ekshibicjonizmu rynsztoka, pyszałkowatego zakłamania, odwetu przeciwko prawdzie i logice! To szwadron liberalnych połaczonych amokiem zysku, paranoicznych pomawiaczy, nieznoszących otwartej dyskusji bez hasłowego zatupywania i zagłuszania prawdy - niezniekształcoenej manipulacją i nieprzystającej do ich fałszywego obrazu medialnej rzeczywstości! Zwartych we wspólnym oszczerstwie partym na paranoicznych zmyśleniach nieopartych na faktach ale na przekręconych ideologicznie konfabulacjach - nieznoszących normalnej rozmowy na zasadzie uczcziwej polemiki i zbijania argumentów prostą i uczciwą prawdą! PRAWDĄ! Tak prawdą... Czepiają sie jak pijani latarni włąsnych oszczerstw - niepomni, że czytają trzeźwi - którzy znają moje nazwisko i życiorys. Jesteście żałośni w swej nieskończonej podłości ! Pokrótce można to streścić tak: ""Kto pod kim usilnie kopie..." Chyba jednak poproszę kilku moich znajomych - tylko po to byście wreszczie ujrzeli własną małość i podłość! A wszytsko to spowodowane.... nazywaniem rzeczy i spraw po imieniu! Kto by pomyślał... Teraz po kolei będę obnażał bezdenną głupotę...ale chyba nie głupotę... nazwę to roboczo złą wolą. OK? Teraz ilustracja schodów - które sie zaczęły dla was palanciki.. -> uwr.schody.patrz.pl wynaturzonego, niezrównoważonego oszołomstwa, oszalałych z zapiekłej nienawiści słów, chamstwa inwektyw, mściwości ksiądz Isakowicz-Zaleski niczym nie różni się od swego brata w wierze Macierewicza Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______tak oceniacie Ks. Isakowicza i Macierewicza? 07.07.08, 19:33 Prawda? A pasuje do was jak ulał: -> wynaturzonego, niezrównoważonego oszołomstwa, oszalałych z zapiekłej nienawiści słów, chamstwa inwektyw, mściwości ksiądz Isakowicz- Zaleski niczym nie różni się od swego brata w wierze Macierewicza" Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Zapytaj Maruder Wikula żony kto wyjeżdżał w st.woj 07.07.08, 19:40 ennym z Service Elwro poprzez Centralę Handlu Zagranicznego Metronex? To tak na poczateczek waszego WIELKIEGO BLAMAŻU!!!!!!!!!!!!! Widzieliscie film "Zorba"? Jeden z moich starych przyjaciół, prosił bym koniecznie na niego poszedł i zobaczył siebie... skojarzyła mi sie ta wasza misterna MEGA - budowla oszczerstwa z GWna z katastrofą kolejki z filmu o wesołym i kochającym życie ale i piękno, honor i prawdę - Greku ....teraz sobie was pokroję na małe plastereczki... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________________ilistracja amoku "ad personam" 07.07.08, 19:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=81790726&a=81842294 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________no jak tam Maruda? agenta wysłali 07.07.08, 20:00 do Ostrawy albo Pragi do Odry1305 lub Riada ECileśtam? By "wykapował" jak DW305 nie zawiesza sie pod - nadzorem systemu operacyjnego EXE6RM - a zawiesza sie pod systemem George3? Po 2 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Precz zakalaku haszystowski! 07.07.08, 20:35 Co to za skielczenie? Wstydzil bys sie; chlop posuniety w latach, ze tak powiem! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____________czytaj pytanie na końcu 08.07.08, 08:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=81790726&a=81860265 Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 cierpienia starego Kalego 08.07.08, 09:44 hasz0 napisał: > skojarzyła mi sie ta wasza misterna MEGA - budowla oszczerstwa Zabawny jestes w Tym swoim "cierpiniu". Stosowanie metod kaczystowskich uwazasz za sluszne gdy stosujsz je Ty lub Twoi idole przeciwko innym. Odwrocenie tych metod nic Ci nie daje do myslenia i nie koryguje Twoich urojen. Otoz to odwrocenie nie jest osobiscie przeciwko Tobie. Zmien poglady o "slusznosci" metod. My ludzi cywilizowani wolimy rownosc wobec metod. Zarowno kaczki jak i kot Alik tez ludzie. Cza im dac zyc. > o wesołym i kochającym życie ale i piękno, honor i prawdę Twoj honor to granat do sadu. Jak to u Wolochow, Gorali z Zywiecczyzny kochasz glownie "g.wno prawdę". Tak jak Twoja trzecia droga. Kochasz Ziobre znaczy zes moskiewski agent. Sluchasz nadajnikow z Uralu z poleceniami od ruskiej mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________________________odpowiad aj! na pytanka... 08.07.08, 10:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=81861469&a=81866054 bez ad personam i popisów rynsztoka Odpowiedz Link Zgłoś